Fly til Tyskland

Oplev det tyske storbyliv med kultur og shopping, tysk vin, Oktoberfest, bjergtoppe og dale. Du kan flyve til flere destinationer med SAS, fra nord til syd.

*Obligatorisk information
Indtast en by, lufthavn eller land
Indtast en by, lufthavn eller land

Indtast en by, lufthavn eller land
Vælg en afrejsedato Vælg en returdato

Betal med:

SAS flyver til Tyskland fra/via Oslo, København eller Stockholm og tilbyder fly til Berlin, Düsseldorf, Frankfurt, Hamborg, Hannover, München og Stuttgart.

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asien (Bangkok, Tokyo og Shanghai).

Flyv til Tyskland og tag på vinsmagning

Godt nok er Tyskland kendt for øl, men de producerer også vin, især i den vestlige del af landet.

Mosel er en de mest kendte vinregioner i Tyskland, og det er let at komme dertil fra Frankfurt. Omkring halvdelen af den vin, som produceres her, er Riesling. I Mosel ligger nogle af Tysklands ældste vingårde – og med mere end 100 vingårde finder du helt sikkert en vin, du kan lide.

Se München fra oven

München har masser af udsigtspunkter, hvor du kan se byen fra oven. Tag de mere end 300 trin op til toppen af tårnet Alte Peter, og nyd udsigten over Marienplatz og Viktualienmarkt. På en skyfri dag kan du se alperne i det fjerne fra det 91 meter høje tårn.

Hvis du ikke har lyst til at gå på trapper, kan du altid tage elevatoren til Rathaus-tårnets udsigtsplatform. Herfra har du en fantastisk udsigt over Münchens gamle bydel. Du kan også blive på jorden, og se det berømte daglige Glockenspiel i tårnet.

I Olympiapark, som blev bygget til sommer-OL i 1972, finder du det olympiske tårn. Fra den 190 meter høje platform har du en smuk udsigt over München og alpetoppene.

Fly til <em>Tyskland</em>

Vores SAS App er din ven på rejsen. Book, opdatér, opgrader, check ind og gem dit boardingpas i appen. Mere information om SAS Appen

Oplev Berlin, München eller andre dele af Tyskland sammen med børnene. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur til Tyskland.

Vil du se verden? Du kan flyve til næste alle lande i verden med SAS og vores partnere i Star Alliance. Vores rejsemål

Altid med SAS

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele.

Nem online check-in, kaffe og te ombord, op til 90% rabat for børn og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Kan tilføjes mod betaling Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig

EuroBonus giver dig mere af verden

Som medlem af vores loyalitetsprogram EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance.