søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise

We are travelers.

SAS flyver til Tyskland fra/via OsloKøbenhavn eller Stockholm (afhængigt af ruten).

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco og Washington D.C.) og Asien (TokyoShanghaiBeijing og Singapore).   
 

SAS flyver til Berlin, Düsseldorf, Frankfurt, Hamborg, Hannover, München og Stuttgart i Tyskland. 

Vi flyver til de fleste af vores destinationer året rundt. Nogle af vores destinationer er sæsonbestemte.

Flyv med SAS til Berlin, Hamborg eller München

Vil du udforske Tyskland? Oplev det tyske storbyliv med kultur og shopping, tysk vin, Oktoberfest, bjergtoppe og dale. Du kan flyve til flere destinationer med Scandinavian Airlines, fra nord til syd.

  • cl--locator Hovedstad: Berlin
  • cl--credit Valuta: Euro
  • cl--clock Tidszone: CET: UTC +1/CEST: UTC +2
  • cl--globe Officielt sprog: Tysk

Se München fra oven

München har masser af udsigtspunkter, hvor du kan se byen fra oven. Tag de mere end 300 trin op til toppen af tårnet Alte Peter, og nyd udsigten over Marienplatz og Viktualienmarkt. På en skyfri dag kan du se alperne i det fjerne fra det 91 meter høje tårn.

Hvis du ikke har lyst til at gå på trapper, kan du altid tage elevatoren til Rathaus-tårnets udsigtsplatform. Herfra har du en fantastisk udsigt over Münchens gamle bydel. Du kan også blive på jorden, og se det berømte daglige Glockenspiel i tårnet.

I Olympiapark, som blev bygget til sommer-OL i 1972, finder du det olympiske tårn. Fra den 190 meter høje platform har du en smuk udsigt over München og alpetoppene.

Flyv til Tyskland med SAS

Altid med SAS

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele.

Nem online check-in, kaffe og te ombord, op til 90% rabat for børn og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning. 

Inkluderet i din rejseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage LIGHT
Nej
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja
Mad og drikke Nej
Ja

*Når tilgængeligt

CO2-kompensation med SAS EuroBonus

We are travelers. 

EuroBonus giver dig mere af verden. Det er det mest populære loyalitetsprogram for rejsende i Skandinavien. Som medlem af EuroBonus kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance.  Du kan blandt andet bruge pointene til at betale for din næste rejse, opgraderinger eller billeje. 

Vi CO2-kompenserer alle billetter booket med et EuroBonus-nummer. Det betyder, at vi nu CO2-kompenserer lidt over 40% af al udledning, som vores fly udleder. Læs mere om vores arbejde med bæredygtighed

SAS CO2-kompenserer alle EuroBonus-medlemmers rejser

Hvis du ikke allerede er medlem, er det gratis og let at blive det. Opret en EuroBonus-konto og optjen point på din rejse.

Find inspiration, og læs mere om Tyskland