søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise
Tyskland

Fly til Tyskland

Billige flybilletter til Tyskland

Bemærk, at da listen bliver opdateret hver gang, en besøgende laver en søgning, kan der være afvigelser i priserne, når du går videre til bestilling.

Tyskland er rig på muligheder, hvad enten du er til storbyferie eller natur. Landet har en spændende historie og en interessant kultur. SAS flyver direkte til en række destinationer i Tyskland – book din billet i dag og få 24 timers fortrydelsesret, online check-in 22 timer før afgang og gratis sædevalg.
 

Direkte fly til Tyskland fra København

SAS har adskillige daglige fly til Tyskland fra København. Storbyerne Berlin, Frankfurt, München og Hamburg er umiddelbart de mest kendte, men SAS har også fly til Düsseldorf, Stuttgart og Hannover.

Flyver du til Tyskland på SAS Plus kan du benytte SAS Fast Track, som er en separat kø, så du kommer hurtigere gennem sikkerhedskontrollen.  
 

Op til 90% børnerabat

Rejser du med børn under 2 år (uden eget sæde) rejser du enten uden beregning eller med 90% rabat på fly-delen af billetprisen, afhængig af destination. Børn i alderen 2–11 år får 25% rabat. Rabatterne gælder ikke på skatter og afgifter.
 

Storbyferie kombinert med naturoplevelser

Som ferieland har Tyskland altid tiltrukket danske turister. Landet har spændende storbyer som Berlin, Hamburg og Frankfurt, som byder på alt fra shopping til historiske seværdigheder. Tyskland har også fantastiske naturområder, og det anbefales at udforske de mange forskellige nationalparker, som Tyskland har. Særligt er naturparken Sächsische Schweiz, som ligger ca. 20 km sydøst for Dresden, et besøg værd. 
 

Oplev historiske og trendy Berlin

Berlin har en lang og spændende historie, som stammer fra dengang byen var opdelt i to under 2. Verdenskrig. Grundet Berlins spændende fortid og byens mange historiske seværdigheder, er Berlin et trækplaster for mange historie-entusiaster. Oplev blandt andet Brandenburger Tor, Checkpoint Charlie og se vedligeholdte rester fra Berlins betydningsfulde mur.

Dog er Berlin gennem årene også blevet storbyen for kunstnere, musikere og upcoming designere. Særligt er området Kreuzberg, som ligger i det gamle Vestberlin, blevet meget poplært blandt unge mennesker.

Afslut dagen i Berlin med besøg på den berlinske musikscene, hvor særligt elektronisk musik bliver braget gennem højtalerne. 
 

Skiferie i Tyskland

Selvom mange ikke tager til Tyskland for at stå på ski, så har Tyskland en del gode skisportssteder, som særligt tiltrækker lokale skientusiaster. Dog er nogle danskere begyndt at få øjnene op for ski i Tyskland. Områderne er placeret i den smule af Alperne, som grænser op til Østrig, hvilket betyder, at man kan stå på ski i et rigt bjergområde med gode forhold. Hvis man tager på skiferie til Tyskland, er det også en smule billigere end andre europæiske skisportssteder.  
 

Det tyske velsmagende køkken

Når du rejser rundt i Tyskland, skal du glæde dig til at smage de tyske nationalretter. Måltiderne i Tyskland er solide og yderst velsmagende, og de består grundlæggende af gode kødretter med kartofler og sovs. Derudover spiller pølsen en vigtig rolle i det tyske køkken, og gerne sammen med en god tysk øl.