søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise

We are travelers.

SAS flyver til Turku i Finland fra/via OsloKøbenhavn eller Stockholm (afhængigt af ruten). 

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco og Washington D.C.) og Asien (TokyoShanghaiBeijing og Singapore).

Vi flyver til de fleste af vores destinationer året rundt. Nogle af vores destinationer er sæsonbestemte.

cl--info-circle
SAS’ kunder har 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis rejsen bookes mindre end 24 timer før afgang, kan du afbestille den op til 12 timer før afgang.

Fordele ved din flyvning til Turku – book nu

Book din ferie hos SAS i god tid, så er der større chance for at finde billigere flybilletter. Få et overblik over alle vores destinationer i vores lavpriskalender. SAS’ kunder får 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger, så grib chancen, når du ser et godt tilbud, og beslut dig i morgen. 

  • cl--plane-right Lufthavn: Turku lufthavn (TKU)
  • cl--credit Valuta: Euro
  • cl--clock Tidszone: EET: UTC +2/EEST: UTC +3
  • cl--globe Officielt sprog: Finsk

Rabatbilletter for børn

Oplev Turku med børnene. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur til Turku.  

fly til Turku, og besøg en middelalderby 

Middelalderbyen Turku ligger på Finlands sydvestlige kyst ved Aura å, og den er berømt for det gamle bytorv, en middelalderlig fæstning og Åbo Domkirke. 

Når du ikke vandrer på Turkus brostensbelagte gader eller strækker benene ved åen, sejler du nok rundt i det nærliggende øhav eller beundrer Åbo Domkirke. Hvis du er her sammen med de små, bør I tage til Moomin World, hvor I kan møde Mumitroldene. 

Der er masser at foretage sig for alle i Turku.  

Weekend i Turku
  • Hvorfor Turku?
  • Flyv med SAS til Turku lufthavn (TKU)
  • Vi du have mere komfort?
  • Oplev verden med SAS

Altid inkluderet på din rejse til Turku

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele. Nem online check-in, kaffe og te ombord og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning til Turku. 

Inkluderet i din rejseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage LIGHT
Nej
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja
Mad og drikke Nej
Ja

*Når tilgængeligt

Opdag verden med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus er det mest populære loyalitetsprogram for rejsende i Skandinavien. Bliv EuroBonus-medlem, og optjen point, når du flyver med os eller vores partnere i Star Alliance. Du kan blandt andet bruge pointene til at betale for din næste rejse, opgraderinger eller billeje.  

Når billetter bookes med et EuroBonus-nummer, kan vi nu CO2-kompensere lige over 40% af alle udledninger fra vores fly. Læs mere om, hvordan vores bæredygtighed fungerer

SAS CO2-kompenserer alle EuroBonus-medlemmers rejser

Hvis du ikke allerede er medlem, er det gratis og let at blive det. Opret en EuroBonus-konto og optjen point på din rejse.

Hotel og biludlejning i Turku

Få en endnu mere behagelig rejse, når du reserverer lejebil og hotel hjemmefra. Gå til SAS’ partnersider, og reservér med det samme.  

Andre populære SAS-destinationer