Fly til Turku

Middelalderbyen Turku er både charmerende og fuld af liv. Byen blev grundlagt i 1229 og er altid fuld af turister, som kommer her for at deltage i de mange events og festivaler, der finder sted året rundt. Rejs tilbage til middelalderen, og nyd musik, kunst og fantastisk mad.

*Obligatorisk information
Indtast en by, lufthavn eller land
Indtast en by, lufthavn eller land

Indtast en by, lufthavn eller land
Vælg en afrejsedato Vælg en returdato

Betal med:

SAS flyver til Turku i Finland fra/via Oslo, København eller Stockholm. Vi flyver til de fleste af vores destinationer året rundt, nogle er sæsonbestemte.

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asien (Bangkok, Tokyo og Shanghai).

Fordele ved din flyvning til Turku

Book din ferie hos SAS i god tid, så er der større chance for at finde billigere flybilletter. Få et overblik over alle vores destinationer i vores lavpriskalender. SAS’ kunder får 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger, så grib chancen, når du ser et godt tilbud, og beslut dig i morgen.

Rabatbilletter for børn

Oplev Finland med børnene. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur til Turku.

Fly til Turku, og besøg en middelalderby

Middelalderbyen Turku ligger på Finlands sydvestlige kyst ved Aura å, og den er berømt for det gamle bytorv, en middelalderlig fæstning og Åbo Domkirke.

Når du ikke vandrer på Turkus brostensbelagte gader eller strækker benene ved åen, sejler du nok rundt i det nærliggende øhav eller beundrer Åbo Domkirke. Hvis du er her sammen med de små, bør I tage til Moomin World, hvor I kan møde Mumitroldene.

Der er masser at foretage sig for alle i Turku.

Fly til <em>Turku</em>

Flyv med SAS til Turku lufthavn, så du ankommer veludhvilet og klar til at tage hul på ferien.

Turku lufthavn

I Turku finder du en helt unik stemning. Byen er både fantastisk om sommeren og vinteren, og du kan besøge den med familie og venner. Gå ikke glip af chancen for at opleve den sorgløse tilgang til at leve i nuet.

Ønsker du at rejse endnu mere komfortabelt? Du kan altid opgradere din SAS-billet til næste rejseklasse. Den giver dig adgang til Fast Track, SAS Lounges, prioriteret boarding samt måltider og snacks ombord uden beregning.

Vil du se verden? Du kan flyve til næste alle lande i verden med SAS og vores partnere i Star Alliance. Vores rejsemål

Altid inkluderet på din rejse til Turku

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele. Nem online check-in, kaffe og te ombord og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning til Turku.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Kan tilføjes mod betaling Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig

EuroBonus giver dig mere af verden

Som medlem af vores loyalitetsprogram EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance.