Fly til Turku

We are travelers.

SAS flyver til Turku i Finland fra/via Oslo, København eller Stockholm (afhængigt af ruten).

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.) og Asien (Tokyo, Shanghai og Beijing).

Vi flyver til de fleste af vores destinationer året rundt. Nogle af vores destinationer er sæsonbestemte.

SAS’ kunder har 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis rejsen bookes mindre end 24 timer før afgang, kan du afbestille den op til 12 timer før afgang.

Fordele ved din flyvning til Turku – book nu

Book din ferie hos SAS i god tid, så er der større chance for at finde billigere flybilletter. Få et overblik over alle vores destinationer i vores lavpriskalender. SAS’ kunder får 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger, så grib chancen, når du ser et godt tilbud, og beslut dig i morgen.

Rabatbilletter for børn

Oplev Turku med børnene. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur til Turku.

Fly til Turku, og besøg en middelalderby

Middelalderbyen Turku ligger på Finlands sydvestlige kyst ved Aura å, og den er berømt for det gamle bytorv, en middelalderlig fæstning og Åbo Domkirke.

Når du ikke vandrer på Turkus brostensbelagte gader eller strækker benene ved åen, sejler du nok rundt i det nærliggende øhav eller beundrer Åbo Domkirke. Hvis du er her sammen med de små, bør I tage til Moomin World, hvor I kan møde Mumitroldene.

Der er masser at foretage sig for alle i Turku.

Turku

Middelalderbyen Turku er både charmerende og fuld af liv. Byen blev grundlagt i 1229 og er altid fuld af turister, som kommer her for at deltage i de mange events og festivaler, der finder sted året rundt. Rejs tilbage til middelalderen, og nyd musik, kunst og fantastisk mad.

Flyv med SAS til Turku lufthavn, så du ankommer veludhvilet og klar til at tage hul på ferien.

Turku lufthavn

I Turku finder du en helt unik stemning. Byen er både fantastisk om sommeren og vinteren, og du kan besøge den med familie og venner. Gå ikke glip af chancen for at opleve den sorgløse tilgang til at leve i nuet.

Ønsker du at rejse endnu mere komfortabelt? Du kan altid opgradere din SAS-billet til næste rejseklasse. Den giver dig adgang til Fast Track, SAS Lounges, prioriteret boarding, gratis WiFi (hvis tilgængeligt) samt måltider og snacks ombord uden beregning.

Vil du se verden? Du kan flyve til næste alle lande i verden med Scandinavian Airlines og vores partnere i Star Alliance. Her flyver vi hen

Altid inkluderet på din rejse til Turku

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele. Nem online check-in, kaffe og te ombord og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning til Turku.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

No

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja
Mad og drikke Nej Ja

CO2-kompensation med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus giver dig mere af verden. Det er det mest populære loyalitetsprogram for rejsende i Skandinavien. Som medlem af EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance. Du kan blandt andet bruge pointene til at betale for din næste rejse, opgraderinger eller billeje.

Vi CO2-kompenserer for flyvninger med Scandinavian Airlines, når der tilføjes et EuroBonus-nummer på bookingen. Læs mere om, hvordan vores bæredygtighed fungerer

Hotel tilbud