LAND

SPROG

MIN LUFTHAVN

  ONE WAY FRA
  Fly til Turku

  Turku

  Inkluderet i din flybillet fra København til Turku på SAS Go: 23 kg bagage, sædevalg og meget mere…

   

  Din rejse med fly fra Københavns Lufthavn til Turku i Finland varer ca. 2 timer og 40 minutter. Turen går via Stockholm.

   

  På flyveturen vil alt være inkluderet i din flybillet. Faktisk har vi tænkt på det hele både før, under og efter din rejse:

  • 23 kg bagage inkluderet i flybilletten på SAS Go
  • Online check-in
  • Sædevalg i forbindelse med check-in
  • Kaffe, te, og dagens avis
  • Optil 90 % børnerabat
  • 24 timers fortrydelsesret

  Du har også mulighed for at flyve med os på SAS Go Light til en ekstra lav pris! Her er indchecket bagage ikke inkluderet i prisen - men håndbagage og vores øvrige fordele følger selvfølgelig med.

  Find din flyafgang og pris med det samme her på siden, eller hent vores app – så kan du altid nemt finde dit fly til Turku direkte på mobilen.

   

  Flyv til Turku med SAS

  Du kan flyve til Turku fra København via Stockholm. Er du medlem af EuroBonus, optjener du selvfølgelig bonuspoint på rejsen.

   

  Turku - Finlands ældste by

  Turku byder på et væld af kulturhistoriske oplevelser, og er Finlands ældste by. Byen ligger i det sydvestlige Finland, hvor den berømte 70 km lange flod Aura ås udmunder. Her voksede handelspladsen op omkring flodens bred i den sene vikingetid, og byen er bestemt et besøg værd. Turku betyder torv eller handelsplads og er Finlands femtestørste by.

   

  Oplev naturen i Finland

  Uanset årstiderne vil du blive tryllebundet af den finske natur. Vinterlandskabet bringer lige så mange oplevelser, som de lange sommeraftener og efterårets smukke farvespil udgør. Det rige dyreliv i Turku er også specielt, her kan du opleve alt fra elge til andre af Finlands vilde dyr.

   

  Turku / Åbo slot

  Snyd ikke dig selv for en tur på det flotte kulturhistoriske slot, der blev grundlagt i 1200-tallet. Slottet gemmer på skatte og gamle fængsler. Du kan rejse direkte med fly til Turku.

   

  Åbolands Skærgårde

  Tag på visit ved en af de mange finske skærgårde som omfatter over 20.000 øer. Oplev ren idyl og natur, der går i ét med hinanden.

   

  What to do in Turku?

   

  Gå i byen

  Turku har et meget rigt natteliv, og diskoteker og natklubber kan være proppede selv på hverdage.

   

  Spa og wellness

  Turku er berømt for sine spa-bade og saunaer. Her er en unik mulighed for at forkæle dig selv!

   

  Oplev naturen

  Tag på vandrer- eller cykeltur, eller lej en kano og tag på fisketur. Også sejlture mellem de 20.000 øer i Skærgården er yderst populære.

  Leder du efter billige flybilletter til Turku fra København?

  Tjek vores lavpriskalender! Her hjælper vi dig med at finde de laveste frapriser på fly fra København. Priser og pladser i oversigten bliver opdateret hver gang en besøgende laver en søgning. Derfor kan der være afvigelser i priserne, når du går videre til bestilling.

   

  Op til 9 daglige flyafgange fra København til Turku

  Vi flyver fra København til Turku Lufthavn (TKU) både morgen, middag, eftermiddag og aften. Så du kan med garanti finde et fly, der passer ind i dine ferie- eller forretningsplaner i Turku.

  Vælg mellem op til hele 9 daglige afgange Turku. Herfra er der kun 8 km til centrum af Turku. Hop om bord på en bus, eller tag en taxi til byen, så er du snart fremme.

  transport

  Bus

  Bus nummer 1 afgår fra lufthavnen hvert 20. minut. Ruten er: Lufthavnen - Busstationen - Centrum - Havnen. Skift evt. til tog ved stoppet Kauppatori i centrum. Priser: Voksen 2,50 € - Voksen nat (23:00 - 04:00) 3,50 €

  Taxa

  Du kan gratis ringe efter en taxa, fra telefonen, ved siden af døren til hovedindgangen.

  Lufthavnstaxa, tlf: +358 400 919 940, fax (02) 233 0155. Aftalt pris mellem lufthavnen og Turku, ca. 12 € pr. person - der er dog gode priser på grupper. Turku call-taxi, tlf: +358 2 10041. Tur til Turku på 20 min., koster ca. 17 €.

  Turku rejsetips

  Her kan du læse rejsetips om Turku, indsendt af SAS' kunder. Du kan finde inspiration til din rejse til Turku, samt tips til gode restauranter.

  Rejsetips om Turku indsendt af vores kunder

  Mad & natteliv

  Turku: Sæt dig på dækket af en af restaurations-bådene i Aura-floden en sommeraften - allerbedst Svarta Rudolf - og nyd et koldt glas fadøl og en enkel fiskeret. Solen går ned kl. 23 og varmen kan være 'spansk'. Tag derefter en tur rundt på de fire barer, der er indrettet i gamle 'institutioner' i Turku: Vässan (det gamle offentlige toilet), Pankki (en storslået og pompøs bank hvor man bl.a. kan drikke øl i boksen i kælderen), Koulo (gammel folkeskole i to etager hvor man kan drikke hjemmelavet godt øl i de højloftede klasselokaler) og endelig Apoteket (et shady sted hvor de gamle apoteker-flasker stadig står på hylderne). God tur!

  Peter W.

  Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik