søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise

We are travelers.

SAS flyver til Tivat i Montenegro fra/via OsloKøbenhavn eller Stockholm (afhængigt af ruten). 

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco og Washington D.C.) og Asien (TokyoShanghaiBeijing og Singapore).

Vi flyver til de fleste af vores destinationer året rundt. Nogle af vores destinationer er sæsonbestemte.

cl--info-circle
SAS’ kunder har 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis rejsen bookes mindre end 24 timer før afgang, kan du afbestille den op til 12 timer før afgang.

Fordele ved din flyvning til Tivat – book nu

Book din ferie i god tid med SAS, så er der en større chance for, at du får glæde af billigere flyvninger. Hvis du vil se andre af vores destinationer, kan du tage et kig på vores lavpriskalender. Alle SAS-kunder får 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis du finder et godt tilbud, så vent ikke – book nu, beslut dig senere. 

  • cl--plane-right Lufthavn: Tivat lufthavn (TIV)
  • cl--credit Valuta: Euro
  • cl--clock Tidszone: CET: UTC +1/CEST: UTC +2
  • cl--globe Officielt sprog: Montenegrinsk

Rabatbilletter for børn

Oplev Tivat og Montenegro med børnene. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage de små med på din tur til Tivat.  

fly til Tivat og nyd en ferie ved kysten 

Kystbyen Tivat ligger på Montenegros sydvestlige kyst i Kotor-bugten. Denne moderne by er kendt for sine super-yachts, velholdte marina og førsteklasses promenade, og er et populært rejsemål for jetsettet og millionærer i løbet af sommeren. 

Når du går på opdagelse i den gamle bydel eller kigger på yachts i Porto Montenegro, så vil du formodentlig slentre langs kysten til Donja Lastva efter middagen eller vandre til det nærliggende Gornja Lastava eller Vrmac-bjergtoppen for at nyde den fantastiske udsigt over området. 

Tivat har lidt af det hele for enhver. 

Gå på opdagelse i Tivat
  • Hvorfor Tivat?
  • Flyv med SAS til Tivat lufthavn (TIV)
  • Gør din rejse nemmere med SAS App
  • Oplev verden med SAS

Altid inkluderet på din rejse til Tivat

Hos SAS stræber vi efter, at alle vores kunder får en afslappet og behagelig rejse fra A til B. Uanset hvilken billettype du har, får du altid visse af SAS’ kundefordele. Nem online check-in, kaffe og te ombord og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning til Tivat.

Hvis du ønsker endnu mere komfort på din rejse, så sørg for at opgradere din billet til den næste rejseklasse og få endnu flere fordele. Det giver dig adgang til Fast Track, SAS Lounges, prioriteret boarding, gratis WiFi (hvis tilgængeligt) samt snacks og måltider ombord. 

Inkluderet i din rejseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage LIGHT
Nej
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja
Mad og drikke Nej
Ja

*Når tilgængeligt

Opdag verden med SAS EuroBonus

We are travelers. 

EuroBonus er det mest populære loyalitetsprogram for rejsende i Skandinavien. Bliv medlem af EuroBonus i dag, så optjener du point, hver gang du flyver med os eller vores partnere i Star Alliance. Du kan blandt andet bruge dine point til at betale for din næste rejse, opgraderinger eller billeje.  

Når billetter bookes med et EuroBonus-nummer, CO2-kompensere vi nu lige over 40% af alle udledninger fra vores fly. Læs mere om, hvordan vores bæredygtighed fungerer

SAS CO2-kompenserer alle EuroBonus-medlemmers rejser

Hvis du ikke allerede er medlem, er det gratis og let at blive det. Opret en EuroBonus-konto og optjen point på din rejse.

Hotel og biludlejning i Tivat

Spar tid ved at reservere hotel og lejebil her hos SAS. Vi giver dig adgang til fantastiske hoteller og udlejningstjenester, så din rejse til Tivat bliver så nem og behagelig som muligt. 

Andre populære SAS-destinationer