Fly til Tivat

For få år siden var Tivat en ukendt og uinteressant by, der passede sig selv ved Kotor-bugten. Efter lidt ombygning er den lille by nu fuld af karakter, og er et populært rejsemål i sommerferien. Fra Tivat er der kun en kort køretur til Budva, Kotor og Lustica-halvøens fantastiske sandstrande.

*Obligatorisk information
Indtast en by, lufthavn eller land
Indtast en by, lufthavn eller land

Indtast en by, lufthavn eller land
Vælg en afrejsedato Vælg en returdato

Betal med:

SAS flyver til Tivat i Montenegro fra/via Oslo, København eller Stockholm. Vi flyver til de fleste af vores destinationer året rundt. Nogle af vores destinationer er sæsonbestemte.

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asien (Bangkok, Tokyo og Shanghai).

Fordele ved din flyvning til Tivat

Book din ferie i god tid med SAS, så er der en større chance for, at du får glæde af billigere flyvninger. Hvis du vil se andre af vores destinationer, kan du tage et kig på vores lavpriskalender. Alle SAS-kunder får 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis du finder et godt tilbud, så vent ikke – book nu, beslut dig senere.

Rabatbilletter for børn

Oplev Montenegro med børnene. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage de små med på din tur til Tivat.

Fly til Tivat og nyd en ferie ved kysten

Kystbyen Tivat ligger på Montenegros sydvestlige kyst i Kotor-bugten. Denne moderne by er kendt for sine super-yachts, velholdte marina og førsteklasses promenade, og er et populært rejsemål for jetsettet og millionærer i løbet af sommeren.

Når du går på opdagelse i den gamle bydel eller kigger på yachts i Porto Montenegro, så vil du formodentlig slentre langs kysten til Donja Lastva efter middagen eller vandre til det nærliggende Gornja Lastava eller Vrmac-bjergtoppen for at nyde den fantastiske udsigt over området.

Tivat har lidt af det hele for enhver.

Fly til <em>Tivat</em>

Flyv med SAS til Tivat Airport lufthavn, så du ankommer veludhvilet og klar til at tage hul på ferien.

Tivat lufthavn

Denne lille havneby er et skønt sted at besøge for enhver rejsende. Sørg for at gå en tur langs havnen om aftenen – det er et syn, du sent vil glemme.

Vores SAS App er din ven på rejsen. Book, opdatér, opgrader, check ind og gem dit boardingpas i appen. Mere information om SAS Appen

Vil du se verden? Du kan flyve til næste alle lande i verden med SAS og vores partnere i Star Alliance. Vores rejsemål

Altid inkluderet på din rejse til Tivat

Hos SAS stræber vi efter, at alle vores kunder får en afslappet og behagelig rejse fra A til B. Uanset hvilken billettype du har, får du altid visse af SAS’ kundefordele. Nem online check-in, kaffe og te ombord og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning til Tivat.

Hvis du ønsker endnu mere komfort på din rejse, så sørg for at opgradere din billet til den næste rejseklasse og få endnu flere fordele. Det giver dig adgang til Fast Track, SAS Lounges, prioriteret boarding samt snacks og måltider ombord.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Kan tilføjes mod betaling Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig

EuroBonus giver dig mere af verden

Som medlem af vores loyalitetsprogram EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance.