søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise
Kreta

Flyv til Kreta med SAS

Trænger du til sol og varme? Et par timer sydpå ligger billedskønne Kreta omkræset af vilde bjerge og smuk frodig natur. SAS tager dig med til sydens paradis, hvor du kan opleve det bedste af strand og natur.
 

Flyv direkte til Kreta

SAS flyver direkte til Kreta, hvor vi lander i lufthavnen i Chania. Her er det nemt at komme videre rundt på den gudeskønne ø. Du kan vælge at flyve direkte fra Kastrup til Chania eller du kan flyve fra Aalborg eller Aarhus til Kastrup, hvorfra du kan flyve videre direkte til Kreta. Hvis du kommer i bil til lufthavnen, kan du booke lufthavnsparkering, så du er sikker på at få plads til din bil i lufthavnen inden du flyver til Kreta.
 

Oplev Kreta med SAS

Kreta lokker med krystalblå vand og smukke omgivelser, der kan tage vejret fra de fleste. Når du flyver til Kreta med SAS oplever, tager vi dig med på en tur du sent vil glemme.

På Kreta finder du blåt vand, sandstrande og pragtfuldt solskin. Nordkysten byder på blomstrende feriesteder som du finder omgivet af historiske steder som Réthymnon og Chania. På Kreta er afstanden til de fleste ting kort, så muligheden for at opleve flere forskellige dele af øen er helt klart til stede.
 

Inkluderet i din flybillett til Kreta

Når du flyver med SAS til Kreta er flere ting der allerede er inkluderet i din flybillet. SAS sørger for det hele, og det eneste du skal bekymre dig om, er at pakke din kuffert og huske dit pas inden du møder op i lufthavnen. Når du flyver til Kreta med SAS, kan du vælge forskellige flybilletter. På den måde kan du altid komme afsted helt som det passer dig.

Når du flyver til Kreta med SAS Go er der altid inkluderet:


Book i vores lavpriskalender

Flere fordele med SAS

Når du flyver med SAS optjener du EuroBonus-point hver gang du tager på ferie. Med EuroBonus-point kan du få rabat på andre flyrejser, hoteller og biludlejning. Det betyder at der altid er flere fordele at hente når du flyver med SAS.

Øvrigt

Grækenland
Oplev Athen
Rejseforsikring


Flere SAS-destinationer