Fly til Kreta

We are travelers.

SAS flyver til Kreta i Grækenland fra/via Oslo, København eller Stockholm (afhængigt af ruten).

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.) og Asien (Tokyo, Shanghai og Beijing).

Vi flyver til de fleste af vores destinationer året rundt. Nogle af vores destinationer er sæsonbestemte.

SAS’ kunder har 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis rejsen bookes mindre end 24 timer før afgang, kan du afbestille den op til 12 timer før afgang.

Fordele ved din flyvning til Kreta – book nu

Book din rejse med SAS i god tid, så er der større chance for, at du finder billigere flybilletter. Hvis du vil have et overblik over alle SAS’ destinationer, kan du tage et kig på vores lavpriskalender. Alle SAS’ kunder får 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger, så hvis du ser et godt tilbud, kan du booke det nu og beslutte, om du vil rejse senere.

Rabatbilletter for børn

Oplev Kreta med børnene. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur til Kreta.

fly til Kreta, og glæd dig til en charmerende øferie

Grækenlands største ø har bløde sandstrande, frodige bjergkæder og græsk mytologi, som kan underholde dig i ugevis.

Når du ikke besøger paladset og den arkæologiske udgravning i Knossos eller udforsker Elafonisis lyserøde lagune, vandrer du måske gennem Samaria-kløften eller solbader på den smukke Balos strand.

Listen over ting at lave på Kreta er lang, og der er noget for enhver.

Kreta

Kreta byder på masser af historie og kultur, men også fantastiske strande og enestående naturområder. Øen har derfor noget for alle. Uanset om du er historieinteresseret og vil besøge arkæologiske udgravninger, vild med kultur og museer eller friluftsentusiast klar til en vandretur ved kysten, har Kreta det hele.

Flyv med SAS til Heraklion lufthavn, så du ankommer veludhvilet og klar til at tage hul på ferien.

Heraklion lufthavn

Den græske ø har en blanding af forskellige landskaber. Nyd en solrig og afslappet ferie på de smukke strande, eller besøg byernes museer i verdensklasse. Der er noget for alle på Kreta, uanset tempo.

Ønsker du at rejse endnu mere komfortabelt? Du kan altid opgradere din SAS-billet til næste rejseklasse. Den giver dig adgang til Fast Track, SAS Lounges, prioriteret boarding, gratis WiFi (hvis tilgængeligt) samt måltider og snacks ombord uden beregning.

Vil du se verden? Du kan flyve til næste alle lande i verden med Scandinavian Airlines og vores partnere i Star Alliance. Her flyver vi hen

Altid inkluderet på din rejse til Kreta

Vi bestræber os altid på, at alle SAS-kunder får en behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele. Nem online check-in, gratis te og kaffe ombord og brug af SAS App er altid inkluderet på din flyvning til Kreta.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

No

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja
Mad og drikke Nej Ja

CO2-kompensation med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus giver dig mere af verden. Det er det mest populære loyalitetsprogram for rejsende i Skandinavien. Som medlem af EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance. Du kan blandt andet bruge pointene til at betale for din næste rejse, opgraderinger eller billeje.

Vi CO2-kompenserer for flyvninger med Scandinavian Airlines, når der tilføjes et EuroBonus-nummer på bookingen. Læs mere om, hvordan vores bæredygtighed fungerer

Hotel tilbud