Fly til Grækenland

Flyv med SAS til Athen eller Thessaloniki på det græske fastland eller besøg en af de mange skønne øer; Santorini/Thira, Chania, Mykonos eller Rhodos. At rejse fra ø til ø mellem det græske fastland og de mange øer er en anden fantastisk måde at opleve landet og dets historie på.

*Obligatorisk information
Indtast en by, lufthavn eller land
Indtast en by, lufthavn eller land

Indtast en by, lufthavn eller land
Vælg en afrejsedato Vælg en returdato

Betal med:

SAS flyver til Grækenland fra/via Oslo, København eller Stockholm og tilbyder fly til Athen, Chania, Kreta, Korfu, Rhodos, Santorini, Thessaloniki og Zakynthos. Vi flyver til de fleste af vores destinationer året rundt. Nogle af vores destinationer er sæsonbestemte.

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asien (Bangkok, Tokyo og Shanghai).

Flyv til Grækenland og nyd det græske køkken

Græsk salat, souvlaki. gyros, moussaka, tzatziki – det græske køkken kan byde på meget mere. Prøv at bestille meze, den græske variant af tapas, for at smage på de mange forskellige små retter. Skyl det hele ned med lokal øl, vin eller den traditionelle Ouzo.

Middelhavskøkkenet er velkendt for dets sunde ingredienser. Gå ikke glip af den fantastiske græske olivenolie. Tag ud og smag olie eller prøv de lokale restauranters hjemmelavede olie fra deres egen olivenlund.

Antikke steder og sandstrande i Grækenland

Uanset om du ønsker en ferie på stranden eller vil se antikke steder og kultur – så har Grækenland det hele. Oplev mytologien, historien og det skønne Grækenland fra Akropolis i Athen, de antikke byer Chania på Kreta og den gamle by på Rhodos til de romantiske vulkankratre på Santorini eller strandlivet på Mykonos, Rhodos eller Kreta. Du kan kombinere en dag med shopping i byen med en dag ved stranden i landets to største byer Athen og Thessaloniki, da begge byer ligger tæt på en svømmetur i havet.

Gå gennem gaderne i den romantiske by Thira på Santorini, lige ved kanten af en vulkansk caldera, eller tag en svømmetur i den mytologiske flod Styx. Eller måske vil du hellere følge i fodsporene af de store filosoffer Sokrates, Aristoteles eller Platon?

Fly til <em>Grækenland</em>

Ønsker du at rejse endnu mere komfortabelt? Du kan altid opgradere din SAS-billet til næste rejseklasse. Den giver dig adgang til Fast Track, SAS Lounges, prioriteret boarding samt måltider og snacks ombord uden beregning.

Oplev Grækenland sammen med børnene. SAS tilbyder rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur til Grækenland. Spædbarn (7 uger - 2 år), som sidder på en forælders skød, får op til 90% rabat på billetten. Børn mellem 2 - 11 får op til 25% rabat.

Hvis du ønsker, at dit spædbarn skal have sit eget sæde, så er prisen den samme som for et barn på 2 - 11 år.

Vil du se verden? Du kan flyve til næste alle lande i verden med SAS og vores partnere i Star Alliance. Vores rejsemål

Altid med SAS

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele.

Nem online check-in, kaffe og te ombord, op til 90% rabat for børn og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Kan tilføjes mod betaling Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig

EuroBonus giver dig mere af verden

Som medlem af vores loyalitetsprogram EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance.