søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise

We are travelers.

SAS flyver til Grækenland fra/via OsloKøbenhavn eller Stockholm (afhængigt af ruten).

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco og Washington D.C.) og Asien (TokyoShanghaiBeijing og Singapore).  

SAS flyver til Athen, Chania, KretaRhodos og Thessaloniki i Grækenland.

Vi flyver til de fleste af vores destinationer året rundt. Nogle af vores destinationer er sæsonbestemte.

Flyv til Grækenland med SAS

Flyv med os til Athen eller Thessaloniki på det græske fastland eller besøg en af de mange skønne øer; Santorini/Thira, Chania, Mykonos eller Rhodos.

At rejse fra ø til ø mellem det græske fastland og de mange øer er en anden fantastisk måde at opleve landet og dets historie på.

  • cl--locator Hovedstad: Athen
  • cl--credit Valuta: Euro
  • cl--clock Tidszone: EET: UTC +2/EEST: UTC +3
  • cl--globe Officielt sprog: Græsk

Antikke steder og sandstrande i Grækenland

Uanset om du ønsker en ferie på stranden eller vil se antikke steder og kultur – så har Grækenland det hele. Oplev mytologien, historien og det skønne Grækenland fra Akropolis i Athen, de antikke byer Chania på Kreta og den gamle by på Rhodos til de romantiske vulkankratre på Santorini eller strandlivet på Mykonos, Rhodos eller Kreta. Du kan kombinere en dag med shopping i byen med en dag ved stranden i landets to største byer Athen og Thessaloniki, da begge byer ligger tæt på en svømmetur i havet.

Gå gennem gaderne i den romantiske by Thira på Santorini, lige ved kanten af en vulkansk caldera, eller tag en svømmetur i den mytologiske flod Styx. Eller måske vil du hellere følge i fodsporene af de store filosoffer Sokrates, Aristoteles eller Platon?

Flyv til Grækenland med SAS
  • Glæd den madglade – græsk køkken
  • Ønsker du mere komfort på din rejse?
  • Rabatbilletter for børn
  • Oplev verden med SAS

Altid med SAS

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele.

Nem online check-in, kaffe og te ombord, op til 90% rabat for børn og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning. 

Inkluderet i din rejseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage LIGHT
Nej
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja
Mad og drikke Nej
Ja

*Når tilgængeligt

CO2-kompensation med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus giver dig mere af verden. Det er det mest populære loyalitetsprogram for rejsende i Skandinavien. Som medlem af EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance. Du kan blandt andet bruge pointene til at betale for din næste rejse, opgraderinger eller billeje.

Vi CO2-kompenserer alle billetter booket med et EuroBonus-nummer. Det betyder, at vi nu CO2-kompenserer lidt over 40% af al udledning, som vores fly udleder. Læs mere om, hvordan vores bæredygtighed fungerer

SAS CO2-kompenserer alle EuroBonus-medlemmers rejser

Hvis du ikke allerede er medlem, er det gratis og let at blive det. Opret en EuroBonus-konto og optjen point på din rejse.

Find inspiration, og læs mere om Grækenland