Fly til Grækenland

*Obligatorisk information
Indtast en by, lufthavn eller land
Indtast en by, lufthavn eller land

Indtast en by, lufthavn eller land
Vælg en afrejsedato Vælg en returdato

Betal med:

We are travelers.

SAS flyver til Grækenland fra/via Oslo, København eller Stockholm (afhængigt af ruten).

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.) og Asien (Tokyo, Shanghai og Beijing).

SAS flyver til Athen, Chania, Kreta, Rhodos og Thessaloniki i Grækenland.

Vi flyver til de fleste af vores destinationer året rundt. Nogle af vores destinationer er sæsonbestemte.

Flyv til Grækenland med SAS

Flyv med os til Athen eller Thessaloniki på det græske fastland eller besøg en af de mange skønne øer; Santorini/Thira, Chania, Mykonos eller Rhodos.

At rejse fra ø til ø mellem det græske fastland og de mange øer er en anden fantastisk måde at opleve landet og dets historie på.

Antikke steder og sandstrande i Grækenland

Uanset om du ønsker en ferie på stranden eller vil se antikke steder og kultur – så har Grækenland det hele. Oplev mytologien, historien og det skønne Grækenland fra Akropolis i Athen, de antikke byer Chania på Kreta og den gamle by på Rhodos til de romantiske vulkankratre på Santorini eller strandlivet på Mykonos, Rhodos eller Kreta. Du kan kombinere en dag med shopping i byen med en dag ved stranden i landets to største byer Athen og Thessaloniki, da begge byer ligger tæt på en svømmetur i havet.

Gå gennem gaderne i den romantiske by Thira på Santorini, lige ved kanten af en vulkansk caldera, eller tag en svømmetur i den mytologiske flod Styx. Eller måske vil du hellere følge i fodsporene af de store filosoffer Sokrates, Aristoteles eller Platon?

Grækenland

Græsk salat, souvlaki. gyros, moussaka, tzatziki – det græske køkken kan byde på meget mere. Prøv at bestille meze, den græske variant af tapas, for at smage på de mange forskellige små retter. Skyl det hele ned med lokal øl, vin eller den traditionelle Ouzo.

Middelhavskøkkenet er velkendt for dets sunde ingredienser. Gå ikke glip af den fantastiske græske olivenolie. Tag ud og smag olie eller prøv de lokale restauranters hjemmelavede olie fra deres egen olivenlund.

Ønsker du at rejse endnu mere komfortabelt? Du kan altid opgradere din SAS-billet til næste rejseklasse. Den giver dig adgang til Fast Track, SAS Lounges, prioriteret boarding, gratis WiFi (hvis tilgængeligt) samt måltider og snacks ombord uden beregning.

Oplev Grækenland sammen med børnene. SAS tilbyder rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur til Grækenland. Spædbarn (7 uger - 2 år), som sidder på en forælders skød, får op til 90% rabat på billetten. Børn mellem 2 - 11 får op til 25% rabat.

Hvis du ønsker, at dit spædbarn skal have sit eget sæde, så er prisen den samme som for et barn på 2 - 11 år.

Vil du se verden? Du kan flyve til næste alle lande i verden med Scandinavian Airlines og vores partnere i Star Alliance. Her flyver vi hen

Altid med SAS

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele.

Nem online check-in, kaffe og te ombord, op til 90% rabat for børn og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

No

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja
Mad og drikke Nej Ja

CO2-kompensation med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus giver dig mere af verden. Det er det mest populære loyalitetsprogram for rejsende i Skandinavien. Som medlem af EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance. Du kan blandt andet bruge pointene til at betale for din næste rejse, opgraderinger eller billeje.

Vi CO2-kompenserer for flyvninger med Scandinavian Airlines, når der tilføjes et EuroBonus-nummer på bookingen. Læs mere om, hvordan vores bæredygtighed fungerer