Fly til Korfu

Den smukke ø i Det Ioniske Hav med sine betagende landskaber og rige historie har noget at byde på for alle. Korfu er den perfekte destination for alle, som er på jagt efter eventyr eller bare lidt tiltrængt afslapning i solen, fra et pulserende natteliv til søvnige fiskerlandsbyer.

*Obligatorisk information
Indtast en by, lufthavn eller land
Indtast en by, lufthavn eller land

Indtast en by, lufthavn eller land
Vælg en afrejsedato Vælg en returdato

Betal med:

SAS flyver til Korfu i Grækenland fra/via Oslo, København eller Stockholm. Vi flyver til de fleste af vores destinationer året rundt, nogle er sæsonbestemte.

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asien (Bangkok, Tokyo og Shanghai).

Fordele ved din flyvning til Korfu

Book din ferie hos SAS i god tid, og få billigere flybilletter. Se vores lavpriskalender, og få et overblik over alle de destinationer, vi flyver til. SAS’ kunder får altid 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger, så book nu, hvis du ser et godt tilbud, og planlæg senere.

Rabatbilletter for børn

Oplev Korfu med børnene. SAS tilbyder op til 90 % rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage de små med på din tur til Korfu.

Fly til Korfu, og se frem til en strandferie

Billedskønne landsbyer, et UNESCO verdenskulturarvssted og fantastiske strande. Der er masser af ting at lave og se på Korfu. Du kan gå en tur i de smalle gader i den gamle bydel, beundre den smukke arkitektur eller opdage nogle af de bedste strande, den græske ø har at byde på.

Fly til <em>Korfu</em>

Flyv med SAS til Korfu, og ankom veludhvilet, klar til at tage hul på ferien.

Korfu internationale lufthavn

Vores SAS App er din ven på rejsen. Book, opdatér, opgrader, check ind og gem dit boardingpas i appen. Mere information om SAS Appen

Vil du se verden? Du kan flyve til næste alle lande i verden med SAS og vores partnere i Star Alliance. Vores rejsemål

Altid inkluderet på din rejse til Korfu

Hos SAS ønsker vi, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse kundefordele. Nem online check-in, kaffe og te ombord og brug af SAS Appen er altid inkluderet i din flyvning til Korfu.

Ønsker du at rejse endnu mere komfortabelt? Du kan ganske enkelt opgradere din billet til den næste rejseklasse. Dette giver dig eksklusiv adgang til Fast Track,SAS Lounger, prioriteret boarding samt snacks og måltider ombord.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Kan tilføjes mod betaling Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig

EuroBonus giver dig mere af verden

Som medlem af vores loyalitetsprogram EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance.