Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik

ONE WAY FRA
Athen

Fly til Athen

Inkluderet i din flybillet til Athen

Det tager 3 timer og et kvarter at flyve direkte til Athen fra København. Selvom det ikke er længe, ønsker vi, at du har det rart, mens du er i luften. Derfor serverer vi kaffe og te ombord, og du har mulighed for at downloade dagens avis i app'en helt op til 22 timer før afgang – alt sammen uden ekstra betaling. 

Faktisk er det meste inkluderet i din flybillet, når du flyver med os til Athen. Både før, under og efter din rejse, har vi tænkt på det hele:  

•    1 x 23 kg bagage inkluderet på SAS Go 
•    Online check-in
•    Kaffe og te. Dagens avis i SAS-app
•    Op til 90 % børnerabat

Du har også mulighed for at flyve med os på SAS Go Light. Her er indchecket bagage ikke inkluderet i prisen - men håndbagage og vores øvrige fordele følger selvfølgelig med.

Find din flyafgang og pris med det sammeher på siden, eller hent vores app – så kan du altid nemt finde dit fly til Athen på din mobiltelefon.

Billige flybilletter til Athen – book i god tid

Du kan sagtens rejse billigt til den græske hovedstad med os. Alt, du skal gøre, er at bestille dine billetter i god tid – så kan du få fingrene i flybilletter til de bedste priser.

Husk at du altid har 24 timers fortrydelsesret, når du bestiller billetter hos os. Det betyder, at du roligt kan slå til, hvis du finder en god pris i vores booking-system: Book bare, og hør hvad din kæreste, ægtefælle eller venner siger til dato, afgangstid og pris bagefter.

Få gode tilbud og rabatter

Tilmeld dig EuroBonus og optjen point, hver gang du flyver med os. Derudover får du en masse fordele - bl.a. eksklusive medlemstilbud via mail og sms-tjenester med praktiske informationer under din flyrejse.

Dine point kan du bruge på alt fra flyrejser til varer ombord og online shopping.

Optjen point på din tur til Athen – tilmeld dig EuroBonus gratis

Book din rejse til Athen i dag 

Har du lyst til at opleve den traditionsrige by Athen, så bestil din rejse allerede i dag på sas.dk! SAS flyver dig direkte til Athen og gør i det hele taget din rejse så enkel som muligt. Check ind hjemmefra og spar tid i lufthavnen og medbring frit op til 23 kg bagage på SAS Go. SAS har ingen skjulte gebyrer eller omkostninger – hos os er prisen gennemsigtig og alt inklusiv. Find din rejse til Athen i dag!

Daglige flyafgange til Athen

Hver dag i sommerhalvåret flyver vi direkte til lufthavnen ”Eleftherios Venizelos” i Athen, så du altid kan finde et fly, der passer ind i dine planer. Om vinteren har vi lidt færre afgange, men vi flyver dog flere gange om ugen.transport

Her har du mulighed for at læse, hvordan du kommer fra Athen lufthavn til centrum, og hvilke transportmuligheder der findes til at komme rundt i det centrale Athen. Du kan komme fra Athen lufthavn til indre by på 4 måder.

Bus

Der findes op til flere buslinier fra Athen Lufthavn og ind til det centrale Athen og omegn. Busserne er makeret med et X foran busnummeret. Busserne kører i døgndrift, og turen tager fra 45 minutter til 90 minutter, afhængig af hvor turen går hen. En enkel billet koster på disse buser ca. €3,20.

 

Metro

Fra lufthavnen kan du også tage metroen. Du kan tage linje 3, som afgår fra lufthavnen til det centrale Athen.

 

Tog

Toget fra Athen Lufthavn går til Athen hovedbanegård, Larissis station, og derfra kan du komme videre til Pireaus. Det er også muligt at tage et tog til Korinth, som ligger 1 time og 20 minutter væk.

 

Taxa

Udenfor lufthavnen er der taxa-holdepladser.

 

Transport i Athen

Transportsystemet i Athen består af både metro, bus og tog.

Metroen spænder indtil videre ikke så stort, men der er konstante udbygninger, så den kommer til at dække hele Athen. Metroen's nuværende 3 linjer kører fra henholdsvis Piraeus til Kifissia, Alexandros Panagoulis til Aghios Antonios og fra Egaleo til Athen lufthavn. Metroen starter kl. 5.30 om morgenen, og den sidste afgår omkring midnat, i weekenden kører den dog til kl. 2.00 om natten. Billetter til metoen kan købes på stationerne - enten i automater eller ved billetkontorer.

Se oversigt over Athen metro
 

Der findes et stort netværk af busser i Athen centrum. De blå busser er normale busser, som forbinder Athen med forstæderne, hvorimod Trolley busser, der kører på strøm, hovedsageligt dækker Athen centrum. Der bruges samme type billet på begge busser.

Der findes to slags tog i Athen. Tram kører på gadeplan, og afgår hver 5–10 minutter på alle tre linjer. De kører i hverdagen mellem kl. 5.00 om morgenen til kl. 1.00 om natten. I weekenden kører den hele døgnet. De almindelige tog dækker Athen centrum, og forbinder byen med forstæderne. Du kan bl.a. tage toget fra lufthavnen til det centrale Athen, Athen til Korinth, fra Korinth til Kiato eller fra Korinth til Athen lufthavn.

Billige flybilletter til Athen

Bemærk, at da listen bliver opdateret hver gang, en besøgende laver en søgning, kan der være afvigelser i priserne, når du går videre til bestilling. Øvrigt

Fly til Grækenland
RejseforsikringFlere SAS-destinationer