søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise

We are travelers.

SAS flyver til Athen i Grækenland fra/via OsloKøbenhavn eller Stockholm (afhængigt af ruten). 

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco og Washington D.C.) og Asien (TokyoShanghaiBeijing og Singapore).

Vi flyver til de fleste af vores destinationer året rundt. Nogle af vores destinationer er sæsonbestemte.

cl--info-circle
SAS’ kunder har 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis rejsen bookes mindre end 24 timer før afgang, kan du afbestille den op til 12 timer før afgang.

Fordele ved din flyvning til Athen – book nu

Vær smart, og book din rejse hos SAS i god tid, så er der større chance for, at du finder billigere flybilletter. Hvis du vil have et overblik over alle vores destinationer, kan du se vores lavpriskalender. Alle SAS’ kunder får 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger, så grib chancen, når du ser et godt tilbud, og beslut dig senere.

  • cl--plane-right Lufthavn: Athen International lufthavn (ATH)
  • cl--credit Valuta: Euro
  • cl--clock Tidszone: EET: UTC +2/EEST: UTC +3
  • cl--globe Officielt sprog: Græsk

Rabatbilletter for børn

Oplev Athen med hele familien. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage de små med på din tur til Athen.

fly til Athen, og oplev verdens antikke hovedstad

Som Grækenlands hovedstad og centrum for antikkens verden er Athen en destination, som millioner af rejsende besøger hvert år. Her er vartegn fra det 5. århundrede f.Kr., arkæologiske skatte og brostensbelagte gyder med kunstcaféer. Athen byder på et glimt af en ældgammel civilisation.

Når du ikke er på udflugt til Akropolis eller Parthenon, er du måske på et af byens mange historiske og arkæologiske museer, hvor du lærer om det antikke rige.  

Listen over ting at lave i Athen er lang, og der er noget for enhver.

Weekend i Athen

Altid inkluderet på din rejse til Athen

Hos SAS bestræber vi os altid på, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse fra start til slut. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele. Nem online check-in, te og kaffe ombord og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning til Athen. 

Inkluderet i din rejseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage LIGHT
Nej
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja
Mad og drikke Nej
Ja

*Når tilgængeligt

Opdag verden med SAS EuroBonus

We are travelers. 

EuroBonus giver dig mere af verden. Som medlem af EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance. Du kan blandt andet bruge pointene til at betale for din næste rejse, opgraderinger eller billeje. 

Vi CO2-kompenserer alle billetter booket med et EuroBonus-nummer. Det betyder, at vi nu CO2-kompenserer lidt over 40% af al udledning, som vores fly udleder. Læs mere om, hvordan vores bæredygtighed fungerer

SAS CO2-kompenserer alle EuroBonus-medlemmers rejser

Hvis du ikke allerede er medlem, er det gratis og let at blive det. Opret en EuroBonus-konto og optjen point på din rejse.

Hotel og biludlejning i Athen

Få en endnu bedre rejse, når du reserverer lejebil og hotel hjemmefra. Gå til SAS’ partnersider, og reservér med det samme. 

Andre populære SAS-destinationer

Find inspiration, og læs mere om Athen