Fly til Athen

We are travelers.

SAS flyver til Athen i Grækenland fra/via Oslo, København eller Stockholm (afhængigt af ruten).

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.) og Asien (Tokyo, Shanghai og Beijing).

Vi flyver til de fleste af vores destinationer året rundt. Nogle af vores destinationer er sæsonbestemte.

SAS’ kunder har 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis rejsen bookes mindre end 24 timer før afgang, kan du afbestille den op til 12 timer før afgang.

Fordele ved din flyvning til Athen – book nu

Vær smart, og book din rejse hos SAS i god tid, så er der større chance for, at du finder billigere flybilletter. Hvis du vil have et overblik over alle vores destinationer, kan du se vores lavpriskalender. Alle SAS’ kunder får 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger, så grib chancen, når du ser et godt tilbud, og beslut dig senere.

Rabatbilletter for børn

Oplev Athen med hele familien. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage de små med på din tur til Athen.

fly til Athen, og oplev verdens antikke hovedstad

Som Grækenlands hovedstad og centrum for antikkens verden er Athen en destination, som millioner af rejsende besøger hvert år. Her er vartegn fra det 5. århundrede f.Kr., arkæologiske skatte og brostensbelagte gyder med kunstcaféer. Athen byder på et glimt af en ældgammel civilisation.

Når du ikke er på udflugt til Akropolis eller Parthenon, er du måske på et af byens mange historiske og arkæologiske museer, hvor du lærer om det antikke rige.

Listen over ting at lave i Athen er lang, og der er noget for enhver.

Athen

Athen har flere historiske seværdigheder, end du kan forestille dig, så hvis du er vild med kultur eller historie, er det lige en by for dig. Glæd dig til at opleve Agora, udforske Zeustemplet og besøge det antikke Grækenlands Erechtheion-tempel.

Flyv med SAS til Athen International lufthavn, så du lander veludhvilet og klar til at tage hul på ferien.

Athen International lufthavn

Athen er det mest besøgte sted i Grækenland, og byen emmer virkelig af historie. Fantastiske ruiner og artefakter viser byens historie, og den er et besøg værd for alle.

Vores SAS App er din ven på rejsen. Book, opdatér, opgrader, check ind og gem dit boardingpas i appen. Mere information om SAS Appen

Vil du se verden? Du kan flyve til næste alle lande i verden med Scandinavian Airlines og vores partnere i Star Alliance. Her flyver vi hen

Altid inkluderet på din rejse til Athen

Hos SAS bestræber vi os altid på, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse fra start til slut. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele. Nem online check-in, te og kaffe ombord og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning til Athen.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

No

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja
Mad og drikke Nej Ja

CO2-kompensation med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus giver dig mere af verden. Det er det mest populære loyalitetsprogram for rejsende i Skandinavien. Som medlem af EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance. Du kan blandt andet bruge pointene til at betale for din næste rejse, opgraderinger eller billeje.

Vi CO2-kompenserer for flyvninger med Scandinavian Airlines, når der tilføjes et EuroBonus-nummer på bookingen. Læs mere om, hvordan vores bæredygtighed fungerer

Hotel tilbud