Fly til Chania

Chania og dens charmerende gamle bydel stjæler hurtigt dit hjerte, og når du er færdig med at udforske den travle havneby og de mange seværdigheder, er du blot et stenkast fra regionens bedste strande, herunder Agia Marina, Stalos og Platanias. Glæd dig til en uforglemmelig græsk øferie.

*Obligatorisk information
Indtast en by, lufthavn eller land
Indtast en by, lufthavn eller land

Indtast en by, lufthavn eller land
Vælg en afrejsedato Vælg en returdato

Betal med:

SAS flyver til Chania i Grækenland fra/via Oslo, København eller Stockholm. Vi flyver til de fleste af vores destinationer året rundt, nogle er sæsonbestemte.

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asien (Bangkok, Tokyo og Shanghai).

Fordele ved din flyvning til Chania

Book din ferie hos SAS i god tid, og få billigere flybilletter. Se vores lavpriskalender, og få et overblik over alle de destinationer, vi flyver til. SAS’ kunder får altid 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger, så book nu, hvis du ser et godt tilbud, og planlæg senere.

Rabatbilletter for børn

Oplev Kreta med børnene. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage de små med på din tur til Chania.

Fly til Chania, og få en kombineret by- og øferie

Chania ligger på den nordvestlige kyst på den græske ø Kreta og er en populær destination for solbadende, der vil have en autentisk græsk byferie. Byen er kendt for sin gamle havn fra det 14. århundrede, restauranter ved vandet og indflydelsen fra Egypten og Osmannerriget.

Når du ikke udforsker den travle havn og området ved vandet til fods eller besøger Firka-fæstningen og lærer om regionens historie, er du måske på et af byens mange museer, for eksempel Chanias arkæologiske museum, Kretas søfartsmuseum eller det maritime museum.

Chania er en livlig by med noget for alle.

Fly til <em>Chania</em>

Flyv med SAS til Chania, så du ankommer veludhvilet og klar til at tage hul på ferien.

Chania International lufthavn

Chania har fantastisk arkitektur og et smukt fyrtårn, som du kan kigge nærmere på. Uanset om du rejser med venner, børn eller er på en romantisk ferie, er der noget for enhver smag.

Vores SAS App er din ven på rejsen. Book, opdatér, opgrader, check ind og gem dit boardingpas i appen. Mere information om SAS Appen

Vil du se verden? Du kan flyve til næste alle lande i verden med SAS og vores partnere i Star Alliance. Vores rejsemål

Altid inkluderet på din rejse til Chania

Hos SAS ønsker vi, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, kan du altid nyde godt af visse kundefordele. Nem online check-in, kaffe og te ombord og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning til Chania.

Ønsker du at rejse endnu mere komfortabelt? Du kan helt enkelt opgradere din billet til næste rejseklasse. Det giver dig eksklusiv adgang til Fast Track, SAS Lounges, prioriteret boarding samt snacks og måltider ombord.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Kan tilføjes mod betaling Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig

EuroBonus giver dig mere af verden

Som medlem af vores loyalitetsprogram EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance.