søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise

We are travelers.

SAS flyver til Chania i Grækenland fra/via OsloKøbenhavn eller Stockholm (afhængigt af ruten). 

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco og Washington D.C.) og Asien (TokyoShanghaiBeijing og Singapore).

Vi flyver til de fleste af vores destinationer året rundt. Nogle af vores destinationer er sæsonbestemte.

cl--info-circle
SAS’ kunder har 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis rejsen bookes mindre end 24 timer før afgang, kan du afbestille den op til 12 timer før afgang.

Fordele ved din flyvning til Chania – book nu

Book din ferie hos SAS i god tid, og få billigere flybilletter. Se vores lavpriskalender , og få et overblik over alle de destinationer, vi flyver til. SAS’ kunder får altid 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger, så book nu, hvis du ser et godt tilbud, og planlæg senere. 

  • cl--plane-right Lufthavn: Chania International lufthavn (CHQ)
  • cl--credit Valuta: Euro
  • cl--clock Tidszone: EET: UTC +2/EEST: UTC +3
  • cl--globe Officielt sprog: Græsk

Rabatbilletter for børn

Oplev Chania med børnene. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage de små med på din tur til Chania. 

fly til Chania, og få en kombineret by- og øferie 

Chania ligger på den nordvestlige kyst på den græske ø Kreta og er en populær destination for solbadende, der vil have en autentisk græsk byferie. Byen er kendt for sin gamle havn fra det 14. århundrede, restauranter ved vandet og indflydelsen fra Egypten og Osmannerriget. 

Når du ikke udforsker den travle havn og området ved vandet til fods eller besøger Firka-fæstningen og lærer om regionens historie, er du måske på et af byens mange museer, for eksempel Chanias arkæologiske museum, Kretas søfartsmuseum eller det maritime museum. 

Chania er en livlig by med noget for alle. 

Udforsk Chania

Altid inkluderet på din rejse til Chania

Hos SAS ønsker vi, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, kan du altid nyde godt af visse kundefordele. Nem online check-in, kaffe og te ombord og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning til Chania. 

Ønsker du at rejse endnu mere komfortabelt? Du kan helt enkelt opgradere din billet til næste rejseklasse. Det giver dig eksklusiv adgang til Fast TrackSAS Lounges, prioriteret boarding, gratis WiFi (hvis tilgængeligt) samt snacks og måltider ombord. 

Inkluderet i din rejseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage LIGHT
Nej
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja
Mad og drikke Nej
Ja

*Når tilgængeligt

Opdag verden med SAS EuroBonus

We are travelers. 

EuroBonus er det mest populære loyalitetsprogram for rejsende i Skandinavien. Bliv medlem af EuroBonus i dag, så optjener du point, hver gang du flyver med SAS eller vores partnere i Star Alliance. Derefter kan du blandt andet bruge pointene til at betale for din næste rejse, opgraderinger eller billeje.  

Når billetter bookes med et EuroBonus-nummer, kan vi nu CO2-kompensere lige over 40% af udledningerne fra vores fly. Læs mere om, hvordan vores bæredygtighed fungerer

SAS CO2-kompenserer alle EuroBonus-medlemmers rejser

Hvis du ikke allerede er medlem, er det gratis og let at blive det. Opret en EuroBonus-konto og optjen point på din rejse.

Hotel og biludlejning i Chania

Spar tid ved at reservere hotel og lejebil her hos SAS. Vi giver dig adgang til fantastiske hoteller og udlejningstjenester, så din rejse til Chania bliver så nem og behagelig som muligt. 

Andre populære SAS-destinationer