Fly til Chania

We are travelers.

SAS flyver til Chania i Grækenland fra/via Oslo, København eller Stockholm (afhængigt af ruten).

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.) og Asien (Tokyo, Shanghai og Beijing).

Vi flyver til de fleste af vores destinationer året rundt. Nogle af vores destinationer er sæsonbestemte.

SAS’ kunder har 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis rejsen bookes mindre end 24 timer før afgang, kan du afbestille den op til 12 timer før afgang.

Fordele ved din flyvning til Chania – book nu

Book din ferie hos SAS i god tid, og få billigere flybilletter. Se vores lavpriskalender, og få et overblik over alle de destinationer, vi flyver til. SAS’ kunder får altid 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger, så book nu, hvis du ser et godt tilbud, og planlæg senere.

Rabatbilletter for børn

Oplev Chania med børnene. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage de små med på din tur til Chania.

fly til Chania, og få en kombineret by- og øferie

Chania ligger på den nordvestlige kyst på den græske ø Kreta og er en populær destination for solbadende, der vil have en autentisk græsk byferie. Byen er kendt for sin gamle havn fra det 14. århundrede, restauranter ved vandet og indflydelsen fra Egypten og Osmannerriget.

Når du ikke udforsker den travle havn og området ved vandet til fods eller besøger Firka-fæstningen og lærer om regionens historie, er du måske på et af byens mange museer, for eksempel Chanias arkæologiske museum, Kretas søfartsmuseum eller det maritime museum.

Chania er en livlig by med noget for alle.

Chania

Chania og dens charmerende gamle bydel stjæler hurtigt dit hjerte, og når du er færdig med at udforske den travle havneby og de mange seværdigheder, er du blot et stenkast fra regionens bedste strande, herunder Agia Marina, Stalos og Platanias. Glæd dig til en uforglemmelig græsk øferie.

Flyv med SAS til Chania, så du ankommer veludhvilet og klar til at tage hul på ferien.

Chania International lufthavn

Chania har fantastisk arkitektur og et smukt fyrtårn, som du kan kigge nærmere på. Uanset om du rejser med venner, børn eller er på en romantisk ferie, er der noget for enhver smag.

Vores SAS App er din ven på rejsen. Book, opdatér, opgrader, check ind og gem dit boardingpas i appen. Mere information om SAS Appen

Vil du se verden? Du kan flyve til næste alle lande i verden med Scandinavian Airlines og vores partnere i Star Alliance. Her flyver vi hen

Altid inkluderet på din rejse til Chania

Hos SAS ønsker vi, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, kan du altid nyde godt af visse kundefordele. Nem online check-in, kaffe og te ombord og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning til Chania.

Ønsker du at rejse endnu mere komfortabelt? Du kan helt enkelt opgradere din billet til næste rejseklasse. Det giver dig eksklusiv adgang til Fast Track, SAS Lounges, prioriteret boarding, gratis WiFi (hvis tilgængeligt) samt snacks og måltider ombord.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

No

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja
Mad og drikke Nej Ja

CO2-kompensation med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus giver dig mere af verden. Det er det mest populære loyalitetsprogram for rejsende i Skandinavien. Som medlem af EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance. Du kan blandt andet bruge pointene til at betale for din næste rejse, opgraderinger eller billeje.

Vi CO2-kompenserer for flyvninger med Scandinavian Airlines, når der tilføjes et EuroBonus-nummer på bookingen. Læs mere om, hvordan vores bæredygtighed fungerer

Hotel tilbud