Fly til Rhodos

Rhodos er populær om sommeren, og byen er fuld af historie, kultur og seværdigheder. Lad dig imponere af gamle paladser, prøvesmag græsk mad i verdensklasse, og nyd den livlige stemning hver aften hele ugen.

*Obligatorisk information
Indtast en by, lufthavn eller land
Indtast en by, lufthavn eller land

Indtast en by, lufthavn eller land
Vælg en afrejsedato Vælg en returdato

Betal med:

SAS flyver til Rhodos i Grækenland fra/via Oslo, København eller Stockholm. Vi flyver til de fleste af vores destinationer året rundt, nogle er sæsonbestemte.

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asien (Bangkok, Tokyo og Shanghai).

Fordele ved din flyvning til Rhodos

Book din rejse hos SAS i god tid, så er der større chance for, at du finder billigere flybilletter. Hvis du vil se andre af vores destinationer, kan du tage et kig på vores lavpriskalender. SAS’ kunder får 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger, så grib chancen, når du ser et godt tilbud, og beslut dig senere.

Rabatbilletter for børn

Oplev Rhodos med hele familien. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur til Rhodos.

Fly til Rhodos, og glæd dig til en græsk øferie

Som den største af de græske dodekanesiske øer er Rhodos anerkendt i hele verden for de bløde sandstrande og travle strandresorter, de antikke ruiner og fortidslevn samt den gamle bydel fra middelalderen, hvor man nemt kan bruge en hel dag.

Når du ikke lærer om antikken ved Akropolis eller Kolossen på Rhodos, solbader du måske på Prasonisis smukke halvø eller beundrer stormesterpaladset fra det 14. århundrede.

Listen over ting at lave på Rhodos er lang, og der er noget for enhver.

Fly til <em>Rhodos</em>

Flyv med SAS til Rhodos International lufthavn, så du ankommer veludhvilet og klar til at tage hul på ferien.

Rhodos International lufthavn

Der er mange ting at foretage sig på Rhodos. Spis græsk mad, besøg antikke udgravninger og oplev den gamle bydel til fods. Vend afslappet hjem med solbrun hud – Rhodos er det perfekte sted at holde sommerferie.

Vores SAS App er din ven på rejsen. Book, opdatér, opgrader, check ind og gem dit boardingpas i appen. Mere information om SAS Appen

Vil du se verden? Du kan flyve til næste alle lande i verden med SAS og vores partnere i Star Alliance. Vores rejsemål

Altid inkluderet på din rejse til Rhodos

Hos SAS er det vores mål at sikre, at alle vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af SAS’ kundefordele. Nem online check-in, kaffe og te ombord og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning til Rhodos.

Du kan vælge endnu mere komfort på rejsen. Opgradér din flybillet til den næste rejseklasse, og få fuld adgang til Fast Track og SAS Lounges i lufthavnen samt snacks og måltider ombord.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Kan tilføjes mod betaling Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig

EuroBonus giver dig mere af verden

Som medlem af vores loyalitetsprogram EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance.