Fly til Rhodos

We are travelers.

SAS flyver til Rhodos i Grækenland fra/via Oslo, København eller Stockholm (afhængigt af ruten).

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.) og Asien (Tokyo, Shanghai og Beijing).

Vi flyver til de fleste af vores destinationer året rundt. Nogle af vores destinationer er sæsonbestemte.

SAS’ kunder har 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis rejsen bookes mindre end 24 timer før afgang, kan du afbestille den op til 12 timer før afgang.

Fordele ved din flyvning til Rhodos – book nu

Book din rejse hos SAS i god tid, så er der større chance for, at du finder billigere flybilletter. Hvis du vil se andre af vores destinationer, kan du tage et kig på vores lavpriskalender. SAS’ kunder får 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger, så grib chancen, når du ser et godt tilbud, og beslut dig senere.

Rabatbilletter for børn

Oplev Rhodos med hele familien. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur til Rhodos.

fly til Rhodos, og glæd dig til en græsk øferie

Som den største af de græske dodekanesiske øer er Rhodos anerkendt i hele verden for de bløde sandstrande og travle strandresorter, de antikke ruiner og fortidslevn samt den gamle bydel fra middelalderen, hvor man nemt kan bruge en hel dag.

Når du ikke lærer om antikken ved Akropolis eller Kolossen på Rhodos, solbader du måske på Prasonisis smukke halvø eller beundrer stormesterpaladset fra det 14. århundrede.

Listen over ting at lave på Rhodos er lang, og der er noget for enhver.

Rhodos

Rhodos er populær om sommeren, og byen er fuld af historie, kultur og seværdigheder. Lad dig imponere af gamle paladser, prøvesmag græsk mad i verdensklasse, og nyd den livlige stemning hver aften hele ugen.

Flyv med SAS til Rhodos International lufthavn, så du ankommer veludhvilet og klar til at tage hul på ferien.

Rhodos International lufthavn

Der er mange ting at foretage sig på Rhodos. Spis græsk mad, besøg antikke udgravninger og oplev den gamle bydel til fods. Vend afslappet hjem med solbrun hud – Rhodos er det perfekte sted at holde sommerferie.

Vores SAS App er din ven på rejsen. Book, opdatér, opgrader, check ind og gem dit boardingpas i appen. Mere information om SAS Appen

Vil du se verden? Du kan flyve til næste alle lande i verden med Scandinavian Airlines og vores partnere i Star Alliance. Her flyver vi hen

Altid inkluderet på din rejse til Rhodos

Hos SAS er det vores mål at sikre, at alle vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af SAS’ kundefordele. Nem online check-in, kaffe og te ombord og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning til Rhodos.

Du kan vælge endnu mere komfort på rejsen. Opgradér din flybillet til den næste rejseklasse, og få fuld adgang til Fast Track og SAS Lounges i lufthavnen samt gratis WiFi (hvis tilgængeligt) og snacks og måltider uden beregning ombord.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

No

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja
Mad og drikke Nej Ja

CO2-kompensation med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus giver dig mere af verden. Det er det mest populære loyalitetsprogram for rejsende i Skandinavien. Som medlem af EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance. Du kan blandt andet bruge pointene til at betale for din næste rejse, opgraderinger eller billeje.

Vi CO2-kompenserer for flyvninger med Scandinavian Airlines, når der tilføjes et EuroBonus-nummer på bookingen. Læs mere om, hvordan vores bæredygtighed fungerer

Hotel tilbud