søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise

We are travelers.

SAS flyver til Vilnius i Litauen fra/via OsloKøbenhavn eller Stockholm (afhængigt af ruten). 

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco og Washington D.C.) og Asien (TokyoShanghaiBeijing og Singapore).

cl--info-circle
SAS’ kunder har 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis rejsen bookes mindre end 24 timer før afgang, kan du afbestille den op til 12 timer før afgang.

Fordele ved din flyvning til Vilnius – book nu

Book din rejse hos SAS i god tid, og du kan finde billigere flybilletter. Få et overblik over alle vores destinationer i vores lavpriskalender. Alle SAS’ kunder får 24-timers fortrydelsesret, så hvis du ser et godt tilbud, kan du booke den nu, og beslutte dig senere. 

  • cl--plane-right Lufthavn: Vilnius internationale lufthavn (VNO)
  • cl--credit Valuta: Euro
  • cl--clock Tidszone: EET: UTC +2/EEST: UTC +3
  • cl--globe Officielt sprog: Litauisk

Rabatbilletter for børn

SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur. Oplev Vilnius med børnene, og nyd en ferie som familie i Litauen.

fly til Vilnius, og nyd en rejse til Litauens hovedstad 

Litauens hovedstad Vilnius har i mange år været en populær destination for turister. Vilnius, hjemsted for den største gamle barokke by i Østeuropa, et særligt kvarter for kunstnere og sovjetisk historie, er en by proppet med oplevelser. 

Hvis du ikke lige fordyber dig i den gamle bys arkitektur; Gate of Dawn fra det 16. århundrede, eller Vilnius katedral, så er det nok fordi du beundrer udsigten over byen oppe på Hill of Three Crosses.      

Der er masser af aktiviteter i Vilnius for alle rejsende lige fra kulturnørder til udendørseventyrer!

Weekend i Vilnius

Altid inkluderet på din rejse til Vilnius

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og komfortabel rejse. Uanset hvilken billettype du har, kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele. Nem online check-in, kaffe og te ombord og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning til Vilnius.  

Hvis du ønsker endnu mere komfort på rejsen, kan du altid opgradere din billet til næste rejseklasse. Det giver dig adgang til Fast Track,SAS Lounges, prioriteret boarding, gratis WiFi (hvis tilgængeligt), måltider og snacks ombord.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage LIGHT
Nej
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja
Mad og drikke Nej
Ja

*Når tilgængeligt

Opdag verden med SAS EuroBonus

We are travelers. 

Bliv medlem af EuroBonus, et populært loyalitetsprogram for rejsende, og  optjen point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance. Du kan blandt andet bruge pointene til at betale for din næste rejse, opgraderinger eller billeje.  

Når billetter bookes med et EuroBonus-nummer, kan vi nu CO2-kompensere lige over 40% af alle udledninger fra vores fly. Læs mere om, hvordan vores bæredygtighed fungerer

SAS CO2-kompenserer alle EuroBonus-medlemmers rejser

Hvis du ikke allerede er medlem, er det gratis og let at blive det. Opret en EuroBonus-konto og optjen point på din rejse.

Hotel og biludlejning i Vilnius

Spar tid ved at reservere hotel og lejebil her hos SAS. Vi giver dig adgang til fantastiske hoteller og udlejningstjenester, så din rejse til Vilnius bliver så nem og behagelig som mulig. 

Andre populære SAS-destinationer