søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise
Vilnius

Fly til Vilnius

Vilnius er hovedstaden i Litauen, der sammen med Estland og Letland udgør De Baltiske Lande (Baltikum). Er du til storbyferie, så er denne by lige stedet, her er rig mulighed for at få nogle interessante historiske oplevelser.

Nu kan du flyve direkte til Vilnius med SAS. Vi har 3 daglige afgange til og fra Vilnius. Book din rejse idag! Fly-turen tager omkring halvanden time, og på sas.dk kan du bestille lufthavnsparkering i Københavns Lufthavn, nemt og bekvemt. Book billige billetter til Vilnius med SAS!
 

Bygningsværker

Er du interesseret i historie, kan du i Vilnius' gamle by opleve omkring 1500 spændende bygningsværker. Vilnius' gamle by er en af de største i Østeuropa. Her er et stort miks af forskellige europæiske arkitektoniske stilarter. Opførelsen af disse bygninger rundt om rådhuset er i lighed med de fleste middelalderbyer. Disse fantastiske bygningsværker er helt bestemt et besøg værd.
 

Vingio-Parken

Vingio-Parken er den største park i Vilnius. Den dækker 160 hektar og benyttes ofte ved afholdelse af forskellige begivenheder herunder koncerter og politiske samlinger. Parken rummer ligeledes en botanisk have og et amfiteater, der bestemt er et besøg værd.
 

Transport

Transporten rundt i byen er yderst velfungerende. Her er over 60 buslinjer samt 20 trolleybuslinier, hvilket gør Vinius' busnetværk til et af Europas største. Det er derfor meget nemt og hurtigt at komme rundt til de forskellige seværdigheder.

Klimaet i Vilnius betragtes som fastlandsklima, der er lig det, man har i Danmark. Derfor er det ideelt til en storbyferie, hvor du med tilpas temperaturer kan bevæge dig rundt i byen og få nogle spændende kulturelle oplevelser.

Tog

Fra lufthavn er der direkte forbindelse til hovedbanegården i Vilnius. Turen tager 7 min.

 

Bus

Bus No.1 kører til hovedbanegården, mens bus No.2 kører gennem centrum. Busserne kører fra 06:00 til 23:00. Det tager 15 min. Der er også minibusser, der kører gennem centrum til forskellige destinationer i udkanten af byen. Disse kører fra 06:00 til 21:00.

 

Taxa

Taxaer er tilgængelige lige udenfor ankomsthallen. En tur til byen tager små ti minutter.