Fly til Vilnius

Vilnius er en by, der er kendt for sin charme og UNESCO verdensarvssteder, som gør den til det perfekte rejsemål, så du kan fordybe sig i et andet lands arkitektur. Glæd dig til at spise på cool caféer, vandre nedad brolagte gader og nyde en forfriskende ferie i hovedstaden.

*Obligatorisk information
Indtast en by, lufthavn eller land
Indtast en by, lufthavn eller land

Indtast en by, lufthavn eller land
Vælg en afrejsedato Vælg en returdato

Betal med:

SAS flyver til Vilnius i Litauen fra/via Oslo, København eller Stockholm.

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asien (Bangkok, Tokyo og Shanghai).

Fordele ved din flyvning til Vilnius

Book din rejse hos SAS i god tid, og du kan finde billigere flybilletter. Få et overblik over alle vores destinationer i vores lavpriskalender. Alle SAS’ kunder får 24-timers fortrydelsesret, så hvis du ser et godt tilbud, kan du booke den nu, og beslutte dig senere.

Rabatbilletter for børn

SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur. Oplev Vilnius med børnene, og nyd en ferie som familie i Litauen.

Fly til Vilnius, og nyd en rejse til Litauens hovedstad

Litauens hovedstad Vilnius har i mange år været en populær destination for turister. Vilnius, hjemsted for den største gamle barokke by i Østeuropa, et særligt kvarter for kunstnere og sovjetisk historie, er en by proppet med oplevelser.

Hvis du ikke lige fordyber dig i den gamle bys arkitektur; 1500-tallets Gate of Dawn, eller Vilnius katedral, så er det nok fordi du beundrer udsigten over byen oppe på Hill of Three Crosses.

Der er masser af aktiviteter i Vilnius for alle rejsende lige fra kulturnørder til udendørseventyrer!

Fly til <em>Vilnius</em>

Fly med SAS til Vilnius internationale lufthavn, og ankom veludhvilet.

Vilnius Internationale lufthavn

Der er masser at tage sig til i Vilnius. Den charmerende by tryllebinder alle besøgende med sin skæve elegance – et perfekt sted til at opleve Litauens historie og kultur.

Vores SAS App er din ven på rejsen. Book, opdatér, opgrader, check ind og gem dit boardingpas i appen. Mere information om SAS Appen

Vil du se verden? Du kan flyve til næste alle lande i verden med SAS og vores partnere i Star Alliance. Vores rejsemål

Altid inkluderet på din rejse til Vilnius

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og komfortabel rejse. Uanset hvilken billettype du har, kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele. Nem online check-in, kaffe og te ombord og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning til Vilnius.

Hvis du ønsker endnu mere komfort på rejsen, kan du altid opgradere din billet til næste rejseklasse. Det giver dig adgang til Fast Track,SAS Lounges, prioriteret boarding samt måltider og snacks ombord.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Kan tilføjes mod betaling Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig

EuroBonus giver dig mere af verden

Som medlem af vores loyalitetsprogram EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance.