Fly til Vilnius

We are travelers.

SAS flyver til Vilnius i Litauen fra/via Oslo, København eller Stockholm (afhængigt af ruten).

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.) og Asien (Tokyo, Shanghai og Beijing).

SAS’ kunder har 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis rejsen bookes mindre end 24 timer før afgang, kan du afbestille den op til 12 timer før afgang.

Fordele ved din flyvning til Vilnius – book nu

Book din rejse hos SAS i god tid, og du kan finde billigere flybilletter. Få et overblik over alle vores destinationer i vores lavpriskalender. Alle SAS’ kunder får 24-timers fortrydelsesret, så hvis du ser et godt tilbud, kan du booke den nu, og beslutte dig senere.

Rabatbilletter for børn

SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur. Oplev Vilnius med børnene, og nyd en ferie som familie i Litauen.

fly til Vilnius, og nyd en rejse til Litauens hovedstad

Litauens hovedstad Vilnius har i mange år været en populær destination for turister. Vilnius, hjemsted for den største gamle barokke by i Østeuropa, et særligt kvarter for kunstnere og sovjetisk historie, er en by proppet med oplevelser.

Hvis du ikke lige fordyber dig i den gamle bys arkitektur; Gate of Dawn fra det 16. århundrede, eller Vilnius katedral, så er det nok fordi du beundrer udsigten over byen oppe på Hill of Three Crosses.

Der er masser af aktiviteter i Vilnius for alle rejsende lige fra kulturnørder til udendørseventyrer!

Vilnius

Vilnius er en by, der er kendt for sin charme og UNESCO verdensarvssteder, som gør den til det perfekte rejsemål, så du kan fordybe sig i et andet lands arkitektur. Glæd dig til at spise på cool caféer, vandre nedad brolagte gader og nyde en forfriskende ferie i hovedstaden.

Fly med SAS til Vilnius internationale lufthavn, og ankom veludhvilet.

Vilnius Internationale lufthavn

Der er masser at tage sig til i Vilnius. Den charmerende by tryllebinder alle besøgende med sin skæve elegance – et perfekt sted til at opleve Litauens historie og kultur.

Vores SAS App er din ven på rejsen. Book, opdatér, opgrader, check ind og gem dit boardingpas i appen. Mere information om SAS Appen

Vil du se verden? Du kan flyve til næste alle lande i verden med Scandinavian Airlines og vores partnere i Star Alliance. Her flyver vi hen

Altid inkluderet på din rejse til Vilnius

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og komfortabel rejse. Uanset hvilken billettype du har, kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele. Nem online check-in, kaffe og te ombord og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning til Vilnius.

Hvis du ønsker endnu mere komfort på rejsen, kan du altid opgradere din billet til næste rejseklasse. Det giver dig adgang til Fast Track,SAS Lounges, prioriteret boarding, gratis WiFi (hvis tilgængeligt), måltider og snacks ombord.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

No

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja
Mad og drikke Nej Ja

CO2-kompensation med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus giver dig mere af verden. Det er det mest populære loyalitetsprogram for rejsende i Skandinavien. Som medlem af EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance. Du kan blandt andet bruge pointene til at betale for din næste rejse, opgraderinger eller billeje.

Vi CO2-kompenserer for flyvninger med Scandinavian Airlines, når der tilføjes et EuroBonus-nummer på bookingen. Læs mere om, hvordan vores bæredygtighed fungerer

Hotel tilbud