Fly til Litauen

Flyv SAS til Palanga og få en afslappende ferie ved Østersøen. Gå en tur langs strandene og klitterne og nyd den friske, salte luft. Eller tag på weekend i Vilnius. Gå på opdagelse i den gamle by, der er på UNESCO-listen, med dens brolagte, snævre gader. Gå over broen over Vilnia-floden og se havfruen i Užupis – en selvudnævnt republik i Vilnius.

*Obligatorisk information
Indtast en by, lufthavn eller land
Indtast en by, lufthavn eller land

Indtast en by, lufthavn eller land
Vælg en afrejsedato Vælg en returdato

Betal med:

SAS flyver til Litauen fra/via Oslo, København eller Stockholm og tilbyder fly til Palanga og Vilnius.

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asien (Bangkok, Tokyo og Shanghai).

Flyv til Litauen og besøg Korsenes høj

Omkring 12 km nord for byen Šiauliai i det nordlige Litauen finder du et unikt pilgrimsmål: Korsenes høj. Her efterlod familier kors til minde om de døde under det antireligiøse Sovjetstyre.

I 60’erne og 70’erne blev højen jævnet med jorden og korsene brændt adskillige gange – men det forhindrede ikke de lokale i at komme med nye kors. I dag er det forbudt at fjerne kors fra højen.

I dag er højen dækket af mere end 100.000 kors, krucifikser, rosenkranse og andre religiøse ikoner. Pave John Paul II besøgte korshøjen i 1993 og erklærede den for et håbets, fredens, kærlighedens og ofringens sted.

Den kuriske landtange i Litauen

Den kuriske landtange er en 98 km lang, tynd, rund sandklit, der adskiller den kuriske lagune fra Østersøen. Den strækker sig fra Sambia-halvøen i Kaliningrad til havnebyen Klaipėda på Litauens fastland.

Bredden af tangen varierer fra 400 meter til 3,8 km, og udsigten er enestående hele vejen langs klitterne.

Fly til <em>Litauen</em>

Ønsker du at rejse endnu mere komfortabelt? Du kan altid opgradere din SAS-billet til næste rejseklasse. Den giver dig adgang til Fast Track, SAS Lounges, prioriteret boarding samt måltider og snacks ombord uden beregning.

Oplev Palanga og Vilnius med børnene. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur til Litauen.

Vil du se verden? Du kan flyve til næste alle lande i verden med SAS og vores partnere i Star Alliance. Vores rejsemål

Altid med SAS

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele.

Nem online check-in, kaffe og te ombord, op til 90% rabat for børn og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Kan tilføjes mod betaling Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig

EuroBonus giver dig mere af verden

Som medlem af vores loyalitetsprogram EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance.