Fly til Litauen

*Obligatorisk information
Indtast en by, lufthavn eller land
Indtast en by, lufthavn eller land

Indtast en by, lufthavn eller land
Vælg en afrejsedato Vælg en returdato

Betal med:

We are travelers.

SAS flyver til Litauen fra/via Oslo, København eller Stockholm (afhængigt af ruten).

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.) og Asien (Tokyo, Shanghai og Beijing).

Vi flyver til de fleste af vores destinationer året rundt. Nogle af vores destinationer er sæsonbestemte.

Flyv med SAS til Palanga og Vilnius

Flyv Scandinavian Airlines til Palanga og få en afslappende ferie ved Østersøen. Gå en tur langs strandene og klitterne og nyd den friske, salte luft.

Eller tag på weekend i Vilnius. Gå på opdagelse i den gamle by, der er på UNESCO-listen, med dens brolagte, snævre gader. Gå over broen over Vilnia-floden og se havfruen i Užupis – en selvudnævnt republik i Vilnius.

Den kuriske landtange i Litauen

Den kuriske landtange er en 98 km lang, tynd, rund sandklit, der adskiller den kuriske lagune fra Østersøen. Den strækker sig fra Sambia-halvøen i Kaliningrad til havnebyen Klaipėda på Litauens fastland.

Bredden af tangen varierer fra 400 meter til 3,8 km, og udsigten er enestående hele vejen langs klitterne.

Litauen

Omkring 12 km nord for byen Šiauliai i det nordlige Litauen finder du et unikt pilgrimsmål: Korsenes høj. Her efterlod familier kors til minde om de døde under det antireligiøse Sovjetstyre.

I 60’erne og 70’erne blev højen jævnet med jorden og korsene brændt adskillige gange – men det forhindrede ikke de lokale i at komme med nye kors. I dag er det forbudt at fjerne kors fra højen.

I dag er højen dækket af mere end 100.000 kors, krucifikser, rosenkranse og andre religiøse ikoner. Pave John Paul II besøgte korshøjen i 1993 og erklærede den for et håbets, fredens, kærlighedens og ofringens sted.

Ønsker du at rejse endnu mere komfortabelt? Du kan altid opgradere din SAS-billet til næste rejseklasse. Den giver dig adgang til Fast Track, SAS Lounges, prioriteret boarding, gratis WiFi (hvis tilgængeligt) samt måltider og snacks ombord uden beregning.

Oplev Palanga og Vilnius med børnene. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur til Litauen.

Vil du se verden? Du kan flyve til næste alle lande i verden med Scandinavian Airlines og vores partnere i Star Alliance. Her flyver vi hen

Altid med SAS

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele.

Nem online check-in, kaffe og te ombord, op til 90% rabat for børn og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

No

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja
Mad og drikke Nej Ja

CO2-kompensation med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus giver dig mere af verden. Det er det mest populære loyalitetsprogram for rejsende i Skandinavien. Som medlem af EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance. Du kan blandt andet bruge pointene til at betale for din næste rejse, opgraderinger eller billeje.

Vi CO2-kompenserer for flyvninger med Scandinavian Airlines, når der tilføjes et EuroBonus-nummer på bookingen. Læs mere om, hvordan vores bæredygtighed fungerer