søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise

We are travelers.

SAS flyver til Litauen fra/via OsloKøbenhavn eller Stockholm (afhængigt af ruten).

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco og Washington D.C.) og Asien (TokyoShanghaiBeijing og Singapore).  Du kan blandt andet bruge pointene til at betale for din næste rejse,opgraderinger eller billeje.

Vi flyver til de fleste af vores destinationer året rundt. Nogle af vores destinationer er sæsonbestemte. 

Flyv med SAS til Palanga og Vilnius

Flyv Scandinavian Airlines til Palanga og få en afslappende ferie ved Østersøen. Gå en tur langs strandene og klitterne og nyd den friske, salte luft. 

Eller tag på weekend i Vilnius. Gå på opdagelse i den gamle by, der er på UNESCO-listen, med dens brolagte, snævre gader. Gå over broen over Vilnia-floden og se havfruen i Užupis – en selvudnævnt republik i Vilnius.

  • cl--locator Hovedstad: Vilnius
  • cl--credit Valuta: Euro
  • cl--clock Tidszone: EET: UTC +2/EEST: UTC +3
  • cl--globe Officielt sprog: Litauisk

Den kuriske landtange i Litauen

Den kuriske landtange er en 98 km lang, tynd, rund sandklit, der adskiller den kuriske lagune fra Østersøen. Den strækker sig fra Sambia-halvøen i Kaliningrad til havnebyen Klaipėda på Litauens fastland. 

Bredden af tangen varierer fra 400 meter til 3,8 km, og udsigten er enestående hele vejen langs klitterne. 

Flyv til Litauen med SAS
  • Korsenes høj
  • Ønsker du mere komfort på din rejse?
  • Rabatbilletter for børn
  • Oplev verden med SAS

Altid med SAS

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele.

Nem online check-in, kaffe og te ombord, op til 90% rabat for børn og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning. 

Inkluderet i din rejseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage LIGHT
Nej
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja
Mad og drikke Nej
Ja

*Når tilgængeligt

CO2-kompensation med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus giver dig mere af verden. Det er det mest populære loyalitetsprogram for rejsende i Skandinavien. Som medlem af EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance. Du kan blandt andet bruge pointene til at betale for din næste rejse, opgraderinger eller billeje.

Vi CO2-kompenserer alle billetter booket med et EuroBonus-nummer. Det betyder, at vi nu CO2-kompenserer lidt over 40% af al udledning, som vores fly udleder. Læs mere om, hvordan vores bæredygtighed fungerer

SAS CO2-kompenserer alle EuroBonus-medlemmers rejser

Hvis du ikke allerede er medlem, er det gratis og let at blive det. Opret en EuroBonus-konto og optjen point på din rejse.