søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise
Litauen

Fly til Litauen

Billige flybilletter til Litauen

Bemærk, at da listen bliver opdateret hver gang, en besøgende laver en søgning, kan der være afvigelser i priserne, når du går videre til bestilling.

Litauen, det største land i Baltikum, er karakteriseret af et frugtbart bakket landskab og af utallige middelalderlige levn. Besøger du Litauen, er der garanti for store og anderledes ferieoplevelser.

Book flybilletterne hos SAS og få op til 90% børnerabat, 24 timers fortrydelsesret og online check-in 22 timer før afgang. 
 

Fly til Litauen

Du kan rejse med fly direkte fra København til Litauen. Vælg mellem at købe flybilletter til Vilnius eller Palanga.  SAS tilbyder op til tre daglige afgange til Litauen, hvilket gør det nemt for dig at finde en flybillet, som passer ind i dit rejseprogram.

Ombord vil der blive serveret gratis te eller kaffe, og du kan downloade dagens avis i vores app. 
 

Oplev alt fra middelalderbyer til hygglige caféer

At rejse i Litauen er en rejse gennem et skønt landskab med mange historiske seværdigheder. Besøger du Litauen, er et besøg i Middelalderbyen Trakai et must, hvor du kan opleve smukke og historiske slotte placeret blandt enestående natur. Besøger du Litauen, kan du heller ikke komme uden om byens hovedstad Vilnius, som byder på alt fra gamle bygningsværker til hyggelige caféer og antikvitetsbutikker. 
 

Spændende weekendtur til Vilnius

Da det kun tager halvanden time at flyve til Litauens hovedstad Vilnius, er storbyen oplagt til en weekendtur. Når du rejser til Vilnius bliver du særligt forført af den gamle bydels charme og atmosfære, som huser mere end 1200 gamle bygninger samt utallige kirker, pladser og museer. Gå heller ikke glip af byens smukke katedral og præsidentpaladset, hvor Litauens præsident officielt holder til. Nærmer sulten sig, byder Vilnius på mange forskellige og lækre spisesteder, og hvis natten er ung, har storbyen også mange barer, pubber og natklubber.  
 

Luksuriøse sandstrande i Palanga

Er du til sol, strand og afslapning, skal du besøge Palanga, der ligger ved Østersøen i det vestlige Litauen. Palanga er den eneste by, der tilbyder de mest utrolige hvide luksuriøse sandstrande på den Baltiske kyst. I byen er der rig mulighed for at få frisk luft ved enten solbadning eller ved en hyggelig gåtur langs stranden. Ydermere er der særdeles gode muligheder for at finde smukke ravstykker langs Palangas kyst. 
 

Naturpark i Litauen

Tag vandreskoene på og besøg Litauens største naturpark Ladakalnis. I naturparken kan du finde de smukkeste krystalklare søer i uspoleret natur og nyde godt af honning, som de lokale selv producerer. 
 

Mere end 1100 destinationer

Med SAS og vores partnere kan du bestille rejser til mere end 1.100 destinationer. Book i dag på sas.dk.