søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise
Pula

Fly til Pula

Billige flybilletter til Pula

Bemærk, at da listen bliver opdateret hver gang, en besøgende laver en søgning, kan der være afvigelser i priserne, når du går videre til bestilling.

Inkluderet i din flybillet fra København til Pula

Din rejse med fly til Pula ved Adriaterhavet varer bare 2 timer og 10 minutter. Vi flyver dig nemlig direkte fra Københavns lufthavn til Pula i Kroatien.

På flyveturen vil alt være Faktisk har vi tænkt på det hele både før, under og efter din rejse:

  • 1 x 23 kg bagage inkluderet i flybilletten (SAS Go)
  • Online check-in
  • Sædevalg i forbindelse med check-in
  • Kaffe, te, og dagens avis
  • Optil 90 % børnerabat
  • 24 timers fortrydelsesret

Find din flyafgang og pris med det samme her på siden, eller hent vores app – så kan du altid nemt finde dit fly til Pula direkte på mobilen.


Billige rejser til Pula

Pula ligger på halvøen Istrien i Kroatien og byder på masser af strand og kultur. Her finder du bl.a. en 30 km lang kyststrækning med masser af strande samt masser af historiske seværdigheder i byens centrum.

Billige flybilletter til Pula fra København

Tjek vores lavpriskalender! Her hjælper vi dig med at finde de laveste frapriser på fly fra København. Priser og pladser i oversigten bliver opdateret hver gang en besøgende laver en søgning. Derfor kan der være afvigelser i priserne, når du går videre til bestilling.

Tjek lavpriskalender og find de billigste flyafgange fra København til Pula her!

 

Op til 6 daglige flyafgange fra København til Pula

Vi flyver fra København til Pula Lufthavn både morgen, middag, eftermiddag og aften. Så du kan med garanti finde et fly, der passer ind i dine ferie- eller forretningsplaner i Pula.

Vælg mellem op til hele 6 daglige afgange til Pula ved Adriaterhavet. Fra lufthavnen til Pula by er der blot 8 km.
 

Tilmeld dig EuroBonus

Hvis du er medlem af EuroBonus, optjener du selvfølgelig point. Hvis du endnu ikke er medlem, så meld dig ind i dag! Der er masser af fordele, og masser af måder at optjene og bruge point på – og det bedste er, at det ikke koster noget at tilmelde sig.

Øvrigt

Kroatien
RejseforsikringFlere SAS-destinationer