Fly til Pula

Pula er et paradis for historieinteresserede, da den er fuld af ruiner fra romertiden, maritime levn fra kejserriget og majestætiske gamle bygninger. Men hvis du ikke er her på grund af historien, er der også masser af restauranter, butikker og en imponerende kystlinje.

*Obligatorisk information
Indtast en by, lufthavn eller land
Indtast en by, lufthavn eller land

Indtast en by, lufthavn eller land
Vælg en afrejsedato Vælg en returdato

Betal med:

SAS flyver til Pula i Kroatien fra/via Oslo, København eller Stockholm. Vi flyver til de fleste af vores destinationer året rundt, nogle er sæsonbestemte.

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asien (Bangkok, Tokyo og Shanghai).

Fordele ved din flyvning til Pula

Hvis du er på udkig efter et fantastisk tilbud på en flybillet, så sørg for at booke din billet hos SAS i god tid. Få et overblik over alle SAS’ destinationer i vores lavpriskalender. Alle SAS’ kunder får 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger, så hvis du ser et godt tilbud, kan du booke med det samme og beslutte dig senere.

Rabatbilletter for børn

Oplev Kroatien sammen med børnene. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur til Pula.

Fly til Pula, og nyd en ferie ved havet

Havnebyen Pula ligger på spidsen af den kroatiske halvø Istrien og er kendt for de smukke strande, romerske ruiner og den hyggelige havn. Byen blev grundlagt på Augustus’ tid, og i løbet af historien har flere nationer hersket over den.

Når du ikke udforsker byens historie ved det romerske amfiteater, Augustus-templet eller den nærliggende Brijuni nationalpark, slapper du nok af på stranden Verudela eller går på opdagelse i Brijuni park.

Fly til <em>Pula</em>

Flyv med SAS til Pula lufthavn, så du ankommer veludhvilet og klar til at tage hul på ferien.

Pula lufthavn

Denne verdensberømte by er vært for festivaler i verdensklasse. Denne by, der kombinerer kultur og historie med moderne aktiviteter for alle, er et besøg værd.

Vores SAS App er din ven på rejsen. Book, opdatér, opgrader, check ind og gem dit boardingpas i appen. Mere information om SAS Appen

Vil du se verden? Du kan flyve til næste alle lande i verden med SAS og vores partnere i Star Alliance. Vores rejsemål

Altid inkluderet på din rejse til Pula

SAS bestræber sig på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele. Nem online check-in, kaffe og te ombord og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning til Pula.

Du kan rejse med endnu mere komfort ved at opgradere din billet til næste rejseklasse og nyde godt af flere fordele. Få adgang til Fast Track, SAS Lounges, prioriteret boarding samt måltider og snacks ombord.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Kan tilføjes mod betaling Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig

EuroBonus giver dig mere af verden

Som medlem af vores loyalitetsprogram EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance.