LAND

SPROG

MIN LUFTHAVN

  ONE WAY FRA
  Pula

  Fly til Pula

  Flyv til Pula! Book her på sas.dk

  Fly fra København til Pula


  Altid inkluderet i din flybillet fra København til Pula: 23 kg bagage, sædevalg og meget mere…

  Din rejse med fly til Pula ved Adriaterhavet varer bare 2 timer og 10 minutter. Vi flyver dig nemlig direkte fra Københavns lufthavn til Pula i Kroatien.

  På flyveturen vil alt være inkluderet i din flybillet. Faktisk har vi tænkt på det hele både før, under og efter din rejse:

  • 23 kg bagage inkluderet i flybilletten 
  • Online check-in
  • Sædevalg i forbindelse med check-in
  • Kaffe, te, og dagens avis
  • Optil 90 % børnerabat
  • 24 timers fortrydelsesret


  Find din flyafgang og pris med det samme her på siden, eller hent vores app – så kan du altid nemt finde dit fly til Pula direkte på mobilen.

  Læs mere om fordelen ved at flyve fra København her!


  Billige rejser til Pula

  Pula ligger på halvøen Istrien i Kroatien og byder på masser af strand og kultur. Her finder du bl.a. en 30 km lang kyststrækning med masser af strande samt masser af historiske seværdigheder i byens centrum.


  Masser af fordele

  Når du flyver med SAS, følger der altid en masse fordele med. Check ind hjemmefra via nettet eller på din telefon, og print boardingkortet – eller gem det direkte på telefonen. Du kan frit vælge sæde, når check-in åbner 22 timer før afgang, og så kan du tage 23 kg bagage med uden beregning. Hvis du er medlem af EuroBonus, optjener du selvfølgelig point. Hvis du endnu ikke er medlem, så meld dig ind i dag! Der er masser af fordele, og masser af måder at optjene og bruge point på – og det bedste er, at det ikke koster noget at tilmelde sig.  Leder du efter billige flybilletter til Pula fra København?

  Tjek vores lavpriskalender! Her hjælper vi dig med at finde de laveste frapriser på fly fra København. Priser og pladser i oversigten bliver opdateret hver gang en besøgende laver en søgning. Derfor kan der være afvigelser i priserne, når du går videre til bestilling.

  Tjek lavpriskalender og find de billigste flyafgange fra København til Pula her!

   

  Op til 6 daglige flyafgange fra København til Pula

  Vi flyver fra København til Pula Lufthavn (PUY) både morgen, middag, eftermiddag og aften. Så du kan med garanti finde et fly, der passer ind i dine ferie- eller forretningsplaner i Pula.

  Vælg mellem op til hele 6 daglige afgange til Pula ved Adriaterhavet. Fra lufthavnen til Pula by er der blot 8 km.

  Billige flybilletter til Pula

  Bemærk, at da listen bliver opdateret hver gang, en besøgende laver en søgning, kan der være afvigelser i priserne, når du går videre til bestilling.   Øvrigt

  Kroatien
  Rejseforsikring  Flere SAS-destinationer

  Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik