LAND

SPROG

MIN LUFTHAVN

  ONE WAY FRA
  Göteborg

  Fly til Göteborg

  Flyv til Göteborg med SAS

  SAS har daglige fly fra København til Göteborg, så du kan nemt finde en fly-afgang, der passer dig. Göteborg ligger kun 45 min. med fly fra København, så byen er perfekt til en weekendtur. Køreturen tager godt 3,5 time. Husk at du på sas.dk kan bestille lufthavnsparkering i Københavns Lufthavn, nemt og bekvemt.

   

  Göteborg- Lillebycharme og kultur!

  Göteborg er Sveriges næststørste by (efter Stockholm), men byen har trods sin størrelse bevaret sin lillebycharme. Kulturlivet og de mange sportsarrangementer, har for alvor sat byen på landkortet. Book en billig rejse til en af Sveriges hyggeligste byer og få en anderledes ferie.

   

  Göteborg som rejsemål på alle årstider

  Göteborg giver dig fine muligheder for at nyde naturen aktivt. Snup en dukkert i havet eller nyd solen på de varme klipper om sommeren. Om vinteren kan du spænde skøjterne på til en frisk tur på isen.

   

  Kultur - og musikliv

  Göteborg Opera er velkendt for sit moderne program, sin arkitektur og sin placering ved vandet. Koncerthuset er hjemsted for Sveriges Nationalorkester.

   

  Pragtfuld natur

  I Södra Skärgården er der otte beboede øer, der alle er bilfri. Her er der god mulighed for vandreture i fred og ro samt en dukkert fra de solvarme badeklipper.

   

  Hvad kan man lave i Göteborg?

  Liseberg er Nordens største forlystelsespark, der ligger midt i Göteborg. Er du mere til naturvidenskab, bør du besøge eksperimentariet Universeum.

   

  Ved juletid

  Göteborg ved juletid er noget helt for sig selv. Byen indbyder til indkøb og hygge på de mange julemarkeder, og over alt er pyntet op med lys

  transport

  Taxa

  Der er en taxastand i lufthavnen. Taxaer og limousiner kan bookes via lufthavnens traffikkontor. Prisen på en taxa fra Göteborg City Lufthavn til hovedbanegården er SEK 320.

  Hvis du vil reservere en taxa på forhånd, så kontakt selskaberne:

  Taxi Göteborg +46 31 650 000
  Taxi Kurir +46 31 27 27 27

   

  Bus

  Bussernes afgangstider passer med ankomstiderne på flyene. Lufthavnsbussen kører fra lufthavnen til Nils Ericson Terminal (ved hovedbanegården) 50 min. efter planlagt landing. Lufthavnsbussen kører fra Nils Ericson Terminal 2 timer og 20 min. før planlagt flyafgang. Turen tager ca. 30 min.

  Rejsetips om Göteborg

  Herunder finder du rejsetips indsendt af vores kunder. Vi har inddelt i kategorier for at gøre det nemmere for dig at finde den information, der passer bedst til dig.

   

  Seværdigheder

  Tag på en udflugt nordpå fra Göteborg - her ligger den hyggeligste lille skærgårdsby, Fjällbacka, som varmt kan anbefales. Her er atmosfære og skærgårdsidyl, og har man set filmen "Ronja Røverdatter" vil man genkende den store kløft, som filmen er optaget i, nemlig Kungsklyften. Udsigten fra Vetteberget er også fantastisk. Et sjovt og stemningsfuldt sted for børn og voksne.

  Erland B.

  Når man rejser til Göteborg er et besøg i forlystelsesparken Liseberg et must. Parken rummer forlystelser for alle aldre. Desuden ligger stadion Ullevi i Gøteborg. Det stadion, hvor Danmark vandt EM i 1992.

  Jakob H.


  Shopping

  Göteborg er en dejlig by, og rejsetiden er behagelig kort. Der er et dejligt havnemiljø, med stort shoppingcenter lige i nærheden, og gåafstand til centrum, med hyggelige, gamle gader. Her kan man købe billigt, men også dyre mærkevarer til fornuftige priser. Det er et shoppingmekka, og et godt alternativ til f.eks. London. Tag derop til sommer og suppler evt. din shopping med lidt ø-hop ud i Skærgården. Den vestsvenske skærgård er meget fascinerende, med et livligt miljø i de små lystbådehavne.

  Susanne C.  Rejs med børn

  Göteborg er en fantastisk by, hvor der rig af muligheder til en god familietur, og hvor børnene kan boltre sig i forlystelsesparker og rigtig parker. Masser af butikker, cafeer og restauranten. Kanon til en enkel dagstur.

  Kenneth M.  Andet

  KONCERTER & FLY Mange gange, når der er store koncerter i Parken, er de udsolgt på ingen tid. Dette skete for mig, da der for et par år siden var Robbie Williams. Istedet undersøgte vi, om der var udsolgt på Ullevi stadion, hvilket der ikke var, og så var det jo bare med at bestille koncertbilletter samt SAS flyrejse til Göteborg. Super nemt og fed oplevelse.

  Christina P.

  Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik