søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise

We are travelers.

SAS flyver til Gøteborg i Sverige fra/via OsloKøbenhavn eller Stockholm (afhængigt af ruten). 

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco og Washington D.C.) og Asien (TokyoShanghaiBeijing og Singapore).

cl--info-circle
SAS’ kunder har 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis rejsen bookes mindre end 24 timer før afgang, kan du afbestille den op til 12 timer før afgang.

Fordele ved din flyvning til Gøteborg – book nu

Tag initiativ, og book din rejse hos SAS i god tid, så er der større chance for at finde billigere flybilletter. Du kan få et overblik over alle vores destinationer på et sted i vores lavpriskalender. SAS’ kunder får 24-timers fortrydelsesret på deres bookinger, så grib chancen, når du ser et godt tilbud, og beslut dig senere. 

  • cl--plane-right Lufthavn: Gøteborg Landvetter lufthavn (GOT)
  • cl--credit Valuta: Svenske kroner
  • cl--clock Tidszone: CET: UTC +1/CEST: UTC +2
  • cl--globe Officielt sprog: Svensk

Rabatbilletter for børn

Oplev Gøteborg med dine børn. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur til Gøteborg.  

fly til Gøteborg, og udforsk en svensk havneby

Gøteborg, en svensk by med masser af karakter, tiltrækker tusindvis af turister hvert år. Da byen har alt fra gamle kvarterer, originale bygninger til stier langs kanalerne, er Gøteborg ideel til dem som ønsker at kombinere byferien med naturen.    

Hvis du ikke lige besøger det traditionelle kvarter Haga med originale træhuse og værtshuse oplyst af stearinlys, så er det nok, fordi du går en tur gennem Gøteborgs botaniske haver, tager en tur i rutsjebanen i Liseberg Tivoli eller besøger den gratis zoologiske have i Slottsskogen. 

Listen over ting at lave i Gøteborg er lang, og der er noget for enhver.

Weekend i Gøteborg

Altid inkluderet på din rejse til Gøteborg

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at alle vores kunder får en afslappet og komfortabel rejse, uanset din billettype. SAS rejsende til Gøteborg vil altid få glæde af nem online check-in, kaffe og te ombord og brugen af SAS Appen

Inkluderet i din rejseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage LIGHT
Nej
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja
Mad og drikke Nej
Ja

*Når tilgængeligt

Opdag verden med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus er det mest populære loyalitetsprogram for rejsende i Skandinavien. Bliv medlem af EuroBonus, og optjen point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance. Du kan blandt andet bruge pointene til at betale for din næste rejse, opgraderinger eller billeje. 

Når billetter bookes med et EuroBonus-nummer, CO2-kompenserer vi nu lige over 40% af alle udledninger fra vores fly. Læs mere om, hvordan vores bæredygtighed fungerer

SAS CO2-kompenserer alle EuroBonus-medlemmers rejser

Hvis du ikke allerede er medlem, er det gratis og let at blive det. Opret en EuroBonus-konto og optjen point på din rejse.

Hotel og biludlejning i Gøteborg

Når du er væk hjemmefra, har du brug for overnatning og transport. Via vores partnere kan du nemt finde og reservere et hotel og leje en bil, som passer til dine behov.

Andre populære SAS-destinationer

Find inspiration, og læs mere om Gøteborg