Fly til Gøteborg

We are travelers.

SAS flyver til Gøteborg i Sverige fra/via Oslo, København eller Stockholm (afhængigt af ruten).

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.) og Asien (Tokyo, Shanghai og Beijing).

SAS’ kunder har 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis rejsen bookes mindre end 24 timer før afgang, kan du afbestille den op til 12 timer før afgang.

Fordele ved din flyvning til Gøteborg – book nu

Tag initiativ, og book din rejse hos SAS i god tid, så er der større chance for at finde billigere flybilletter. Du kan få et overblik over alle vores destinationer på et sted i vores lavpriskalender. SAS’ kunder får 24-timers fortrydelsesret på deres bookinger, så grib chancen, når du ser et godt tilbud, og beslut dig senere.

Rabatbilletter for børn

Oplev Gøteborg med dine børn. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur til Gøteborg.

fly til Gøteborg, og udforsk en svensk havneby

Gøteborg, en svensk by med masser af karakter, tiltrækker tusindvis af turister hvert år. Da byen har alt fra gamle kvarterer, originale bygninger til stier langs kanalerne, er Gøteborg ideel til dem som ønsker at kombinere byferien med naturen.

Hvis du ikke lige besøger det traditionelle kvarter Haga med originale træhuse og værtshuse oplyst af stearinlys, så er det nok, fordi du går en tur gennem Gøteborgs botaniske haver, tager en tur i rutsjebanen i Liseberg Tivoli eller besøger den gratis zoologiske have i Slottsskogen.

Listen over ting at lave i Gøteborg er lang, og der er noget for enhver.

Göteborg

Gøteborg er den største by i Norden, der ikke er en hovedstad, og den ligger på den smukke svenske vestkyst. Den er det perfekte sted for en byferie, hvor du samtidig kan nyde den omkringliggende egn. Glæd dig til at udforske Gøteborgs skærgård, flyde ned ad kanaler i hollandsk stil, og gå en tur ned ad de grønne boulevarder.

Flyv med SAS til Gøteborg Landvetter lufthavn, så du ankommer veludhvilet og klar til at tage hul på ferien.

Gøteborg Landvetter lufthavn

Der er altid noget at foretage sig i Gøteborg. Gå en tur gennem byen skønne botaniske have. Hav det sjovt i Liseberg Tivoli. Eller besøg det hyggelige kvarter Haga, dets mange cafeer og lokale butikker.

Ønsker du at rejse endnu mere komfortabelt? Du kan altid opgradere din SAS-billet til næste rejseklasse. Den giver dig adgang til Fast Track, SAS Lounges, prioriteret boarding, gratis WiFi (hvis tilgængeligt) samt måltider og snacks ombord uden beregning.

Vil du se verden? Du kan flyve til næste alle lande i verden med Scandinavian Airlines og vores partnere i Star Alliance. Her flyver vi hen

Altid inkluderet på din rejse til Gøteborg

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at alle vores kunder får en afslappet og komfortabel rejse, uanset din billettype. SAS rejsende til Gøteborg vil altid få glæde af nem online check-in, kaffe og te ombord og brugen af SAS Appen.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

No

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja
Mad og drikke Nej Ja

CO2-kompensation med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus giver dig mere af verden. Det er det mest populære loyalitetsprogram for rejsende i Skandinavien. Som medlem af EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance. Du kan blandt andet bruge pointene til at betale for din næste rejse, opgraderinger eller billeje.

Vi CO2-kompenserer for flyvninger med Scandinavian Airlines, når der tilføjes et EuroBonus-nummer på bookingen. Læs mere om, hvordan vores bæredygtighed fungerer

Hotel tilbud