Fly til Sverige

Nordlys, midsommer og kødboller. Flyv med SAS for at opleve Sverige. Besøg havnen i Smygehuk, det sydligste punkt i Sverige. Eller tag så langt nord på som du kan – til Treriksröset. Her mødes grænserne mellem Norge, Sverige og Finland. Når du er så langt nord på, er der chance for at se nordlyset eller midnatssolen.

*Obligatorisk information
Indtast en by, lufthavn eller land
Indtast en by, lufthavn eller land

Indtast en by, lufthavn eller land
Vælg en afrejsedato Vælg en returdato

Betal med:

SAS flyver til/inden for Sverige fra/via Oslo, København eller Stockholm og tilbyder fly til Gøteborg, Kiruna, Luleå, Malmø, Ronneby, Skellefteå, Stockholm, Sundsvall, Sälen, Umeå, Visby, Ängelholm og Åre/Østersund.

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asien (Bangkok, Tokyo og Shanghai).

Flyv til Sverige – oplev Abisko Nationalpark

Besøg den smukke Abisko Nationalpark i Nordsverige. Gå en tur på Kungsleden, kongeruten, gennem nationalparken. Medbring snesko eller ski for at krydse gennem parken om vinteren, og benyt chancen til at skøjte på Torneträsk-søen. Tag svævebanen op ad bjerget Njullá for at nyde udsigten over Torneträsk-søen i nord og Lapporten i øst.

Svensk mad – andet end kødboller

Det kan godt være at Sverige er kendt for kødboller og saltede fisk. Men det svenske køkken kan mere end det. Prøv hjemmelavede kanelboller, få varmen med et varmt krus gløgg og prøv raggmunk, kartoffelpandekager serveret med stegt svinekød og lingonbærmarmelade.

Du får nok prøvet marineret sild, kartofler og syrnet fløde – den traditionelle midsommermad, hvis du er på besøg omkring solhverv. Skyl det hele ned med øl og snaps.

Fly til <em>Sverige</em>

Ønsker du at rejse endnu mere komfortabelt? Du kan altid opgradere din SAS-billet til næste rejseklasse. Den giver dig adgang til Fast Track, SAS Lounges, prioriteret boarding samt måltider og snacks ombord uden beregning.

Oplev Skandinavien med børnene. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur til Sverige.

Vil du se verden? Du kan flyve til næste alle lande i verden med SAS og vores partnere i Star Alliance. Vores rejsemål

Altid med SAS

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele.

Nem online check-in, kaffe og te ombord, op til 90% rabat for børn og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Kan tilføjes mod betaling Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig

EuroBonus giver dig mere af verden

Som medlem af vores loyalitetsprogram EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance.