søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise

We are travelers.

SAS flyver til/inden for Sverige fra/via OsloKøbenhavn eller Stockholm (afhængigt af ruten).

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco og Washington D.C.) og Asien (TokyoShanghaiBeijing og Singapore).    

SAS flyver til Gøteborg, Kalmar, Kiruna, Luleå, Malmø, Ronneby/Karlskrona, Skellefteå, Stockholm, Sundsvall/Timrå, Sälen, Umeå, Visby, Ängelholm/Helsingborg og Åre/Østersund i Sverige.

Vi flyver til de fleste af vores destinationer året rundt. Nogle af vores destinationer er sæsonbestemte.

Flyv med SAS til Stockholm, Gøteborg eller Malmø

Nordlys, midsommer og kødboller. Flyv med Scandinavian Airlines for at opleve Sverige. 

Besøg havnen i Smygehuk, det sydligste punkt i Sverige. Eller tag så langt nord på som du kan – til Treriksröset. Her mødes grænserne mellem Norge, Sverige og Finland. Når du er så langt nord på, er der chance for at se nordlyset eller midnatssolen.

  • cl--locator Hovedstad: Stockholm
  • cl--credit Valuta: Svenske kroner
  • cl--clock Tidszone: CET: UTC +1/CEST: UTC +2
  • cl--globe Officielt sprog: Svensk

Svensk mad – andet end kødboller

Det kan godt være at Sverige er kendt for kødboller og saltede fisk. Men det svenske køkken kan mere end det. Prøv hjemmelavede kanelboller, få varmen med et varmt krus gløgg og prøv raggmunk, kartoffelpandekager serveret med stegt svinekød og lingonbærmarmelade. 

Du får nok prøvet marineret sild, kartofler og syrnet fløde – den traditionelle midsommermad, hvis du er på besøg omkring solhverv. Skyl det hele ned med øl og snaps.

Flyv til Sverige med SAS

Altid med SAS

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele.

Nem online check-in, kaffe og te ombord, op til 90% rabat for børn og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning. 

Inkluderet i din rejseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage LIGHT
Nej
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja
Mad og drikke Nej
Ja

*Når tilgængeligt

CO2-kompensation med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus giver dig mere af verden. Det er det mest populære loyalitetsprogram for rejsende i Skandinavien. Som medlem af EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance. Du kan blandt andet bruge pointene til at betale for din næste rejse, opgraderinger eller billeje.

Vi CO2-kompenserer alle billetter booket med et EuroBonus-nummer. Det betyder, at vi nu CO2-kompenserer lidt over 40% af al udledning, som vores fly udleder. Læs mere om, hvordan vores bæredygtighed fungerer

SAS CO2-kompenserer alle EuroBonus-medlemmers rejser

Hvis du ikke allerede er medlem, er det gratis og let at blive det. Opret en EuroBonus-konto og optjen point på din rejse.

Find inspiration, og læs mere om Sverige