søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise
Sverige

Fly til Sverige

Billige flybilletter til Sverige

Bemærk, at da listen bliver opdateret hver gang, en besøgende laver en søgning, kan der være afvigelser i priserne, når du går videre til bestilling.

Sverige er kontrasternes land. Her er alt fra klassiske røde ødegårde til moderne storbykultur. Alt i alt får du med en ferie i Sverige mulighed for både at opleve storslået natur og moderne kunst og kultur.

Book en flybillet til Sverige i dag og få 24 timers fortrydelsesret på din flybillet, op til 90 % børnerabat og check-in 22 timer før afgang samt gratis sædevalg. 
 

Billige flybilletter til Sverige

SAS flyver dig til direkte til Stockholm og Göteborg fra København. Med flere daglige afgange til begge destinationer, kan du nemt finde en afgang, som passer ind i dine rejseplaner. Flyveturen til Stockholm tager kun en 1 time og 30 minutter, og flyver du til Göteborg tager det kun 45 minutter. Hermed er begge destinationer perfekte for en weekendtur.

Flyv til Sverige på SAS Business eller SAS Plus og kom hurtigere igennem sikkerhedskontrollen med SAS Fast Track. 
 

Stockholm – en af verdens smukkeste hovedstader

Sveriges hovedstad Stockholm er fantastisk smuk og betager enhver rejsende med sin unikke placering ud til Skærgården. Besøger du Stockholm, vil du opleve en moderne monopol med gode shoppingmuligheder, lækre restauranter og trendy barer i området omkring Stureplan.

I Stockholm kan du også gå på opdagelse i Nationalmuseet og Vasamuseet samt besøge elegante slotte og kirker. 
 

Kultur og musik i Göteborg

Göteborg er Sveriges næststørste by og vil med sin charme fortrylle enhver besøgende. Besøger du Göteborg om sommeren, er der rig mulighed for at solbade på de varme klipper, og hvis du besøger byen om vinteren, kan du spænde skøjterne på til en frisk tur på isen.

Byen byder også på et rigt kultur- og musikliv, hvor særligt Göteborg Opera er velkendt for sit moderne program og arkitektur. Derudover har byen også et populær koncerthus, som er hjemsted for Sveriges Nationalorkester. 
 

På skiferie i Sverige

I Sverige findes en lang række skicentre, hvor du kan dyrke langrend såvel som alpint skiløb: Idre Fjäll, Åre og Sälen er blandt de mest kendte steder. Ønsker du at stå på ski i Sverige, kan du flyve fra København til Östersund/Åre via Stockholm - en samlet rejse på små 3 timer og et godt alternativ til skiløb i Alperne. Skiområdet i Åre består af 90 km. pister og er velegnet for børnefamilier. Det er fx. en fordel, at børnene forstår sproget, hvis de skal på skiskole.
 

Mere end 1100 destinationer

Med SAS og vores partnere kan du bestille rejser til mere end 1100 destinationer.