Fly til Hamborg

We are travelers.

SAS flyver til Hamborg i Tyskland fra/via Oslo, Copenhagen eller Stockholm (afhængigt af ruten).

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.) og Asien (Tokyo, Shanghai og Beijing).

Vi flyver til de fleste af vores destinationer året rundt. Nogle af vores destinationer er sæsonbestemte.

SAS’ kunder har 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis rejsen bookes mindre end 24 timer før afgang, kan du afbestille den op til 12 timer før afgang.

Fordele ved din flyvning til Hamborg – book nu

Hvis du vil finde billigere flybilletter, skal du booke din rejse i god tid. Du kan altid få det fulde overblik over alle SAS’ destinationer i vores lavpriskalender. Alle vores kunder får 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger, så grib chancen, når du ser et godt tilbud, og beslut dig dagen efter.

Rabatbilletter for børn

Oplev Hamborg og Tyskland med børnene. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage de små med på din tur til Hamborg.

fly til Hamborg, og glæd dig til en spændende storbyferie

Hamborg er en tysk by med masser at se og foretage sig, og der sker noget året rundt.

Her er noget for alle, uanset om du vil deltage i en gadefestival, se en koncert, besøge en udstilling eller shoppe løs på verdens bedste julemarkeder.

Når du ikke slentrer rundt ved kanaldistriktet Speicherstadt eller hører livemusik på Reeperbahn, nyder du måske naturen i den botaniske have Planten un Blomen.

Hamborg

Den store havneby Hamborg er proppet med historie, kultur og seværdigheder, og her er uendeligt meget at se og foretage sig. Glæd dig til at udforske den nye og gamle bydel til fods, beundre vartegnene fra det 18. århundrede og benytte vandvejene i denne kanalby.

Flyv med SAS til Hamborg lufthavn, så du ankommer veludhvilet og klar til at tage hul på ferien.

Hamborg lufthavn

Hvis du vil have et godt overblik over byen, bør du tage på rundtur i bus. Stå af og på, som du har lyst – og se alle de steder, du vil. Du kan altid tage en senere bus, som kører dig til din næste destination. En fantastisk måde at opleve så meget som muligt i byen.

Vores SAS App er din ven på rejsen. Book, opdatér, opgrader, check ind og gem dit boardingpas i appen. Mere information om SAS Appen

Vil du se verden? Du kan flyve til næste alle lande i verden med Scandinavian Airlines og vores partnere i Star Alliance. Her flyver vi hen

Altid inkluderet på din rejse til Hamborg

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele. Nem online check-in, kaffe og te ombord og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning til Hamborg.

Hvis du ønsker endnu mere komfort på rejsen, kan du nemt opgradere din billet til næste rejseklasse. Det giver dig adgang til Fast Track, SAS Lounges, prioriteret boarding såvel som gratis WiFi (hvis tilgængeligt) samt snacks og måltider ombord.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

No

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja
Mad og drikke Nej Ja

CO2-kompensation med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus giver dig mere af verden. Det er det mest populære loyalitetsprogram for rejsende i Skandinavien. Som medlem af EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance. Du kan blandt andet bruge pointene til at betale for din næste rejse, opgraderinger eller billeje.

Vi CO2-kompenserer for flyvninger med Scandinavian Airlines, når der tilføjes et EuroBonus-nummer på bookingen. Læs mere om, hvordan vores bæredygtighed fungerer

Hotel tilbud