Fly til Hamborg

Den store havneby Hamborg er proppet med historie, kultur og seværdigheder, og her er uendeligt meget at se og foretage sig. Glæd dig til at udforske den nye og gamle bydel til fods, beundre vartegnene fra det 18. århundrede og benytte vandvejene i denne kanalby.

*Obligatorisk information
Indtast en by, lufthavn eller land
Indtast en by, lufthavn eller land

Indtast en by, lufthavn eller land
Vælg en afrejsedato Vælg en returdato

Betal med:

SAS flyver til Hamborg i Tyskland fra/via Oslo, Copenhagen eller Stockholm.

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asien (Bangkok, Tokyo og Shanghai).

Fordele ved din flyvning til Hamborg

Hvis du vil finde billigere flybilletter, skal du booke din rejse i god tid. Du kan altid få det fulde overblik over alle SAS’ destinationer i vores lavpriskalender. Alle vores kunder får 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger, så grib chancen, når du ser et godt tilbud, og beslut dig dagen efter.

Rabatbilletter for børn

Oplev Hamborg og Tyskland med børnene. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage de små med på din tur til Hamborg.

Fly til Hamborg, og glæd dig til en spændende storbyferie

Hamborg er en tysk by med masser at se og foretage sig, og der sker noget året rundt.

Her er noget for alle, uanset om du vil deltage i en gadefestival, se en koncert, besøge en udstilling eller shoppe løs på verdens bedste julemarkeder.

Når du ikke slentrer rundt ved kanaldistriktet Speicherstadt eller hører livemusik på Reeperbahn, nyder du måske naturen i den botaniske have Planten un Blomen.

Fly til <em>Hamborg</em>

Flyv med SAS til Hamborg lufthavn, så du ankommer veludhvilet og klar til at tage hul på ferien.

Hamborg lufthavn

Hvis du vil have et godt overblik over byen, bør du tage på rundtur i bus. Stå af og på, som du har lyst – og se alle de steder, du vil. Du kan altid tage en senere bus, som kører dig til din næste destination. En fantastisk måde at opleve så meget som muligt i byen.

Vores SAS App er din ven på rejsen. Book, opdatér, opgrader, check ind og gem dit boardingpas i appen. Mere information om SAS Appen

Vil du se verden? Du kan flyve til næste alle lande i verden med SAS og vores partnere i Star Alliance. Vores rejsemål

Altid inkluderet på din rejse til Hamborg

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele. Nem online check-in, kaffe og te ombord og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning til Hamborg.

Hvis du ønsker endnu mere komfort på rejsen, kan du nemt opgradere din billet til næste rejseklasse. Det giver dig adgang til Fast Track, SAS Lounges, prioriteret boarding såvel som snacks og måltider ombord.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Kan tilføjes mod betaling Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig

EuroBonus giver dig mere af verden

Som medlem af vores loyalitetsprogram EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance.