Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik

Berlin

Fly til Berlin

SAS flyver København - Berlin flere gange dagligt. Med en flyvetid på kun omkring 1 time til Berlins lufthavn Tegel er det et oplagt sted at tilbringe en forlænget weekend eller en mini-ferie.

ALTID INKLUDERET I DIN FLYBILLET MED SAS GO

Du har kun lige sat dig i sædet, før vi er fremme i Berlin. For det tager under 1 time at flyve til Berlin fra København. Undervejs kan du nå at drikke en kop kaffe eller te, som vi serverer ombord, eller du kan bladre i dagens avis, som du kan downloade i SAS-app'en helt op til 22 timer før afgang – alt sammen uden ekstra betaling, naturligvis. 

Faktisk er alt inkluderet i din flybillet, når du flyver med os til Berlin. Både før, under og efter din rejse har vi tænkt på det hele:

• 23 kg bagage inkluderet på SAS Go (1 stk bagage)

• Online check-in

• Download dagens avis i app'en

• Op til 90% børnerabat

Find din flyafgang og pris med det samme her på sas.dk, eller hent vores app – så kan du altid nemt finde dit fly til Berlin direkte på mobilen.

Læs mere om SAS Go

 

 

OP TIL TRE DAGLIGE FLYAFGANGE TIL TEGEL LUFTHAVN I BERLIN

Vi flyver til lufthavnen Tegel i Berlin morgen, middag og aften, så du altid kan finde et fly, der passer ind i dine rejseplaner. 

Vælg mellem op til 3 daglige afgange til Tegel-lufthavnen, der ligger kun 8km. fra Berlin by.

Find afgang

 

GODE TILBUD OG RABATTER MED EUROBONUS

Tilmeld dig EuroBonus (det er gratis!) og optjen point, hver gang du flyver med os. Derudover får du en masse fordele - bl.a. eksklusive medlemstilbud via mail og sms-tjenester med praktiske informationer under din flyrejse. 

Dine point kan du bruge på alt fra flyrejser, varer ombord og online shopping. 

Optjen pointpå din tur til Berlin – tilmeld dig EuroBonus gratis
BILLIGE FLYBILLETTER TIL BERLIN – BOOK I GOD TID

Du kan sagtens rejse billigt til den tyske hovedstad med os. Alt, du skal gøre, er at bestille dine billetter i god tid – så kan du få fingrene i flybilletterne til de bedste priser. 

Husk, at du altid har 24 timers fortrydelsesret, når du bestiller billetter hos os. Det betyder, at du roligt kan slå til, hvis du finder en god pris i vores booking-system.

Book bare og hør hvad din kæreste, ægtefælle eller venner siger til dato, afgangstid og pris bagefter.

Tjek lavpriskalender

 

FLYV DIREKTE KØBENHAVN-BERLIN MED SAS

Berlin er en cool storby med masser af atmosfære, og med SAS kan du flyve direkte København-Berlin. Med en flyvetur på kun cirka 1 time kan du hurtigt stå i Berlins centrum. 

Den korte flyvetid gør Berlin til et oplagt mål for en mini-ferie eller en weekendtur. Book dine flybilletter til Berlin på sas.dk, og din rejse kan begynde, så snart du ønsker.

Find afgang

OP TIL 90% RABAT PÅ BØRNEBILLETTER

Børn under to år (0-23 måneder), som deler sæde med en forælder (ikke eget sæde, rejser uden omkostninger eller får 90% rabat på flybillettens pris. 

Du kan også booke et sæde til barnet, og i så fald er rabatten 25%.

Børn 2-11 år (endnu ikke fyldt 12 år) har deres eget sæde ombord. I Europa samt på vores interkontinentale ruter er rabatten for det meste 25% (på visse specialpriser til/fra USA er der ikke børnerabat).

Læs mere om rejse med børn

 

BERLIN LUFTHAVN (TEGEL)

Flyv til Berlin med SAS og land i Berlins centrale hovedlufthavn Tegel (TXL), der ligger blot 8 km. fra Berlins centrum. 

Tegel lufthavn er en af Tysklands travleste og byder på masser af moderne faciliteter, restauranter/caféer og tax-free butikker. 

Tegel lufthavn kan desuden tilbyde hurtigt og billigt internet via trådløst WLAN, der findes i hele lufthavnen.

BUTIKKER OG RESTAURANTER I TEGEL LUFTHAVN

I Berlins lufthavn Tegel finder man et stort udbud af tax-free butikker, gavebutikker, restauranter og caféer. Butikkerne er koncentreret i Terminal C og på Boulevard Tegel ved Terminal A. I Berlins lufthavn finder man et stort udvalg af modevarer og spændende produkter fra hele verden og til attraktive priser. Har man brug for en pause fra shoppingen, kan man koble af i en af lufthavnens mange barer, caféer eller restauranter. Se lufthavnens website for en komplet fortegnelse over butikker, caféer og restauranter.

Kontakt

Flughafen Tegel (TXL)
13405 Berlin Germany 
Telefon: +49 1805 000186 
Website: http://www.berlin-airport.de/
 

TRANSPORT TIL OG FRA LUFTHAVN TEGEL

Lufthavnen har gode transportforbindelser til Berlins centrum, så det er let og hurtigt at komme fra lufthavnen til centrum med enten bus, tog eller taxa. Lufthavnsinformation (afstand til centrum er ca. 8 km). Bus og tog – mere information.

Bussen TXL Express afgår fra lufthavnen mod centrum hvert kvarter.

En taxa fra Tegel lufthavn til centrum af Berlin kan findes lige udenfor lufthavnens Terminal 1. 

Det er også muligt at leje bil direkte ved Tegel lufthavn. Husk kontanter hvis du skal køre taxi i Berlin. Det er ikke altid muligt at betale med kreditkort i Berlins taxier.

 

BILUDLEJNING VED BERLIN LUFTHAVN TEGEL

Det er nemt og bekvemt at leje bil i Berlin lufthavn Tegel igennem et af de biludlejningsfirmaer, der holder til i lufthavnen. 

Bestil bilen i forvejen enten over internettet eller pr. telefon. Avis tel +49 30 6091 5710 Budget tel +49 30 6091 5710 Europcar tel +49 30 6349 160 Hertz/ADAC tel +49 30 6091 5730 National car rental/Alamo tel +49 1805 002738 SIXT +49 1805 25252

Kontakt

Flughafen Tegel (TXL)

13405 Berlin Germany 

Telefon: +49 1805 000186 

Website: http://www.berlin-airport.de/

Billige flybilletter til Berlin

Bemærk, at da listen bliver opdateret hver gang, en besøgende laver en søgning, kan der være afvigelser i priserne, når du går videre til bestilling. TRANSPORT I BERLIN

Det er nemt at komme rundt i Berlin, da det offentlige transportsystem dækker hele byen og forbinder de ydre forstæder til centrum. Transportsystemet i Berlin er inddelt i tre zoner - A, B og C.

Berlins metro (U-Bahn) dækker hele Berlin centrum med i alt 170 stationer og ni linjer. Billetter kan købes på alle stationer, i automater eller på billetkontorer. 

Der findes forskellige billettyper, og priserne varierer dermed også. I de sene nattetimer kører der tog og metro i Berlin centrum. Læs mere om de forskellige billettyper.

Tram er en hurtig og bekvem måde at komme gennem byen. De kører på gaderne og har 28 linjer om dagen og fem om natten. S-Bahn er tog i stil med S-tog i København. 

Der er 16 linjer, og de kører hvert 10. minut. Du kan på alle transportmidlerne bruge de samme billetter, blot de er stemplet ved rejsens begyndelse.

 

TURISTKORT

Der findes to slags turistkort i Berlin. De giver begge adgang til det offentlige transportsystem og en lang række rabatter i Berlin centrum.

Berlin WelcomeCard giver dig mulig for at bruge det offentlige transportsystem i op til 72 timer, efter det er blevet stemplet, og 50% rabat på 130 turist- og kulturelle oplevelser.

 CityTourCard er navnet på det andet turistkort, og her har du også mulig for at bruge transportmidlerne i op til 72 timer, efter det er stemplet, og du får ligeledes 50% rabat på en række udvalgte seværdigheder i Berlin.

Øvrigt

Fly til Tyskland
Rejseforsikring
Flere SAS-destinationer