søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise
Berlin

Flyv til Berlin med SAS

SAS har flere daglige afgange til Berlin. Hvad enten det er en hyggelig weekendtur eller en vigtig business trip der ligger forude, kan du nemt og hurtigt komme med fly til Berlin.

 

Direkte fly til Berlin

SAS flyver direkte fra Kastrup til Tegel lufthavn, der ligger et lille stenkast uden for Berlin. Det tager ca. 1 time med fly til Berlin fra Kastrup. Det betyder at du lige kan nå og drikke en kop kaffe eller en kop te, inden du står i lufthavnen i Berlin.

Du behøver ikke at flyve fra Kastrup for at komme til Berlin. Du kan nemt flyve fra Aarhus eller Aalborg, hvis det er nemmere for dig.

Book dit næste fly til Berlin her
 

Inkluderet i din flybillet til Berlin

Når du flyver til Berlin med SAS, får du flere fordele med i din flybillet. Du kan vælge mellem flere forskellige flybilletter fra Kastrup til Berlin. Skal du f.eks. bare besøge byen i et par dage, kan du spare penge ved at vælge SAS Go Light. Denne flybillet er til dig der kun medbringer håndbagage, uden bagage der skal checkes ind.
Hvis du gerne vil checke din bagage ind, kan du med fordel flyve med SAS Go. Her får du:

Flere fordele med fly til Berlin

Du kan sagtens flyve billigt til Berlin. Det eneste du skal huske er at booke din billet i god tid. Når du booker dit fly til Berlin har du altid 24-timers fortrydelsesret, så du altid kan nå at annullere din billet hvis du fortryder dit køb. På den måde kan du også hurtigt slå til og booke billetten, hvis du finder en god pris, uden at skulle tjekke om alle familiemedlemmer er ledige.

Tjek vores lavpriskalender for billige billetter her
 

GOóde tilbud og rabatter med EuroBonus

Når du rejser med SAS optjener du point gennem vores EuroBonus-program, hver evig eneste gang du flyver med os. På den måde kan du spare penge på hoteller, andre flyrejser og biludlejning. Du får også eksklusive tilbud på mail og vi sender dig praktiske informationer om din flyrejse på sms. 

Mere om vores EuroBonus-program

Inspiration til din rejse

Øvrigt

Fly til Tyskland
Rejseforsikring


Flere SAS-destinationer