søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise

We are travelers.

SAS flyver til Berlin i Tyskland fra/via OsloKøbehavn eller Stockholm (afhængigt af ruten).

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco og Washington D.C.) og Asien (TokyoShanghaiBeijing og Singapore). 

Oplev Berlins julemarkeder til vinter!

cl--info-circle
SAS’ kunder har 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis rejsen bookes mindre end 24 timer før afgang, kan du afbestille den op til 12 timer før afgang.

Fordele ved din flyvning til Berlin – book nu

Book din billet i god tid, så er det mere sandsynligt, at du finder den til en lavere pris. Hvis du vil have det fulde overblik over alle SAS’ destinationer, kan de se vores lavpriskalender. Som SAS-kunde får du altid 24-timers fortrydelsesret på alle dine bookinger. Hvis du finder et godt tilbud, så vent ikke – book nu, beslut dig senere.  

  • cl--plane-right Lufthavn: Berlin Brandenburg lufthavn (BER)
  • cl--credit Valuta: Euro
  • cl--clock Tidszone: CET: UTC +1/CEST: UTC +2
  • cl--globe Officielt sprog: Tysk

Rabatbilletter for børn

Oplev Berlin med børnene. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at rejse med hele familien. Der er masser af familievenlige aktiviteter i Berlin.  

Fly til Berlin, og nyd en storbyferie med masser af historie 

Hovedstaden Berlin byder på masser af historie helt tilbage fra det 13. århundrede og er kendt for sine historiske vartegn, efterkrigsbygninger og velsmagende mad, som omfatter den berømte bratwurst. 

Hvis du ikke står ved Brandenburger Tor, Berlinmuren eller mindesmærket for Europas myrdede jøder, står du måske i TV-tårnet og nyder panoramaudsigten over byen, beundrer efterkrigstidens bygninger på Alexanderplatz eller kunsten på East Side Gallery. 

Berlins TV-tårn

Altid inkluderet på din rejse til Berlin

Hos SAS ønsker vi, at kunderne får en behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, kan du altid nyde godt af visse af SAS’ fordele. Nem online check-in, kaffe og te ombord og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning til Berlin. 

Inkluderet i din rejseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage LIGHT
Nej
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja
Mad og drikke Nej
Ja

*Når tilgængeligt

Opdag verden med SAS EuroBonus

We are travelers.

Med EuroBonus kan du se mere af verden. Som medlem af EuroBonus kan du optjene point, hver gang du flyver med os eller vores partnere i Star AllianceBrug dine point til at betale for din næste rejse, opgraderinger, billeje og andre ting, så du får endnu mere for pengene. 

Vi CO2-kompenserer alle flybilletter booket med et EuroBonus-nummer. Det betyder, at vi nu CO2-kompenserer mere end 40% af alle udledninger fra vores fly. Få mere at vide om vores arbejde med bæredygtighed

SAS CO2-kompenserer alle EuroBonus-medlemmers rejser

Hvis du ikke allerede er medlem, er det gratis og let at blive det. Opret en EuroBonus-konto og optjen point på din rejse.

Hotel og biludlejning i Berlin

Når du er væk hjemmefra, har du brug for overnatning og transport. Via vores partnere kan du nemt finde og reservere et hotel og leje en bil, som passer til dine behov.

Andre populære SAS-destinationer

Find inspiration, og læs mere om Berlin