Fly til Berlin

We are travelers.

SAS flyver til Berlin i Tyskland fra/via Oslo, Købehavn eller Stockholm (afhængigt af ruten).

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.) og Asien (Tokyo, Shanghai og Beijing).

Oplev Berlins julemarkeder til vinter!

SAS’ kunder har 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis rejsen bookes mindre end 24 timer før afgang, kan du afbestille den op til 12 timer før afgang.

Fordele ved din flyvning til Berlin – book nu

Book din billet i god tid, så er det mere sandsynligt, at du finder den til en lavere pris. Hvis du vil have det fulde overblik over alle SAS’ destinationer, kan de se vores lavpriskalender. Som SAS-kunde får du altid 24-timers fortrydelsesret på alle dine bookinger. Hvis du finder et godt tilbud, så vent ikke – book nu, beslut dig senere.

Rabatbilletter for børn

Oplev Berlin med børnene. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at rejse med hele familien. Der er masser af familievenlige aktiviteter i Berlin.

Fly til Berlin, og nyd en storbyferie med masser af historie

Hovedstaden Berlin byder på masser af historie helt tilbage fra det 13. århundrede og er kendt for sine historiske vartegn, efterkrigsbygninger og velsmagende mad, som omfatter den berømte bratwurst.

Hvis du ikke står ved Brandenburger Tor, Berlinmuren eller mindesmærket for Europas myrdede jøder, står du måske i TV-tårnet og nyder panoramaudsigten over byen, beundrer efterkrigstidens bygninger på Alexanderplatz eller kunsten på East Side Gallery.

Berlin

Listen over ting at lave i Berlin er lang, og der er noget at foretage sig for enhver. Glæd dig til at udforske byen, som på perfekt vis kombinerer gammelt og nyt. Her kan du både besøge krigsmindemærker fra det 20. århundrede og moderne barer og restauranter.

Flyv med SAS til Berlin Brandenburg lufthavn, så du lander veludhvilet og klar til at tage hul på ferien.

Berlin Brandenburg lufthavn

Vores SAS App er din ven på rejsen. Book, opdatér, opgrader, check ind og gem dit boardingpas i appen. Mere information om SAS Appen

Vil du se verden? Du kan flyve til næste alle lande i verden med Scandinavian Airlines og vores partnere i Star Alliance. Her flyver vi hen

Altid inkluderet på din rejse til Berlin

Hos SAS ønsker vi, at kunderne får en behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, kan du altid nyde godt af visse af SAS’ fordele. Nem online check-in, kaffe og te ombord og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning til Berlin.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

No

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja
Mad og drikke Nej Ja

CO2-kompensation med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus giver dig mere af verden. Det er det mest populære loyalitetsprogram for rejsende i Skandinavien. Som medlem af EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance. Du kan blandt andet bruge pointene til at betale for din næste rejse, opgraderinger eller billeje.

Vi CO2-kompenserer for flyvninger med Scandinavian Airlines, når der tilføjes et EuroBonus-nummer på bookingen. Læs mere om, hvordan vores bæredygtighed fungerer

Hotel tilbud