søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise

We are travelers.

SAS flyver til Split i Kroatien fra/via OsloKøbenhavn eller Stockholm (afhængigt af ruten). 

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco og Washington D.C.) og Asien (TokyoShanghaiBeijing og Singapore).

cl--info-circle
SAS’ kunder har 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis rejsen bookes mindre end 24 timer før afgang, kan du afbestille den op til 12 timer før afgang.

Fordele ved din flyvning til Split – book nu

Book din rejse til Split hos SAS i god tid, så er der større chance for at finde billigere flybilletter. Hvis du vil have et overblik over alle SAS’ destinationer, kan du tage et kig på vores lavpriskalender. SAS’ kunder får 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger, så grib chancen, når du ser et godt tilbud, og beslut dig senere.  

  • cl--plane-right Lufthavn: Split lufthavn (SPU)
  • cl--credit Valuta: Kroatiske kuna
  • cl--clock Tidszone: CET: UTC +1/CEST: UTC +2
  • cl--globe Officielt sprog: Kroatisk

Rabatbilletter for børn

Oplev Split sammen med børnene. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage de mindste med på din tur til Split.

fly til Split, og nyd en byferie ved havet

Split er en travl havneby beliggende mellem bjerge og hav, den er på UNESCO’s verdensarvsliste og kan prale af spektakulær arkitektur og ruiner fra romertiden. 

Når du ikke imponeres af Diocletianus palads eller Sankt Domnius katedral, slentrer nu måske ved Riva havn eller nyder en dag på stranden Bacvice. 

Listen over ting at lave i Split er lang, og der er noget for enhver.

Weekend i Split

Altid inkluderet på din rejse til Split

Hos SAS bestræber vi os altid på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Når du rejser med SAS, får du altid visse kundefordele. Nem online check-in, kaffe og te ombord og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning til Split. 

Inkluderet i din rejseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage LIGHT
Nej
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja
Mad og drikke Nej
Ja

*Når tilgængeligt

Opdag verden med SAS EuroBonus

We are travelers. 

EuroBonus gør det muligt for dig at udforske mere af verden. Som medlem af EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance. Derefter kan du blandt andet bruge disse point til at betale for din næste rejse, opgraderinger eller billeje. 

Vi CO2-kompenserer alle billetter booket med et EuroBonus-nummer. Det betyder, at vi nu CO2-kompenserer lidt over 40% af alle udledninger fra vores fly. Få mere at vide om vores arbejde med bæredygtighed

SAS CO2-kompenserer alle EuroBonus-medlemmers rejser

Hvis du ikke allerede er medlem, er det gratis og let at blive det. Opret en EuroBonus-konto og optjen point på din rejse.

Hotel og biludlejning i Split

Hos SAS giver vi dig adgang til nogle af de bedste hoteller i Split. Reservér her. Du kan også reservere en lejebil og gøre transporten fra lufthavnen så nem som mulig.

Andre populære SAS-destinationer

Find inspiration, og læs mere om Split