søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise
Split

Fly til Split

Med SAS kan du flyve direkte til Split med helt op til 9 daglige flyafgange og ugentlige afgange om lørdagen i sommerperioden. Du når frem på kun 2 timer, når du flyver direkte, og ned til 5 timer med en mellemlanding. Du kan også flyve direkte fra Aarhus.

Find din billet til Split her
 

Oplev Split 

Lækker mad, smukke strande, en interessant gammel bydel, gode shopping muligheder og hyggelige gadecafeer. Split er en by med det hele.  Desuden har byen gode muligheder for at rejse rundt på egen hånd. Der er utallige øer, som du kan sejle ud til og besøge. De varme timer kan du tilbringe på de mange strande som Bacvice-stranden, der har mange caféer og restauranter. Om aftenen ligner det mere et forlystelsescentrum, som du kan få glæde af.

I den gamle bydel ligger den Diocletioans palads, havnepromenaden Riva til et glas vin eller kaffe og Marmontova-gaden som er oplagt til shopping. 
 

Fordele i din flybillet

Udover en kort og rar tur til Split, får du derudover også en række fordele, når du flyver med SAS. 

Dine fordele er: 

Se vores aktuelle tilbud til Split her

Gode tilbud og rabatter 

Tilmeld dig vores fordelsprogram EuroBonus og optjen point, hver gang du flyver med os. Derudover får du en masse fordele - bl.a. eksklusive medlemstilbud via mail og sms-tjenester med praktiske informationer under din flyrejse. Dine point kan du bruge på alt fra flyrejser og varer ombord til online shopping.

Tilmed dig EuroBonus gratis og optjen point

Din ankomst til Split Airport og transport

Fra Split Airport er der biludlejningsfirmaer i den store aula. Du kan også vælge at tage taxaen, så er turen på omkring 30 minutter fra lufthavnen mod byen. Vær opmærksom på, at taxaturen ikke må koste mere end 300kN pr. tur.

Du kan også tage bus nr. 37, som du kan finde lige uden for lufthavnen. De kører med 20 minutters intervaller på hverdage og 30 minutters intervaller i weekenden. Billetten koster 16kN pr. vej.   

Øvrigt

Fly til Kroatien
RejseforsikringFlere SAS-destinationer