søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise
Pristina

Fly til Pristina

Fly til Pristina hver dag hele året 

Flyv fra København eller Billund til Pristina med 1–2 mellemlandinger hver dag hele året. Turen tager helt ned til 4 timer, når du kun har én mellemlanding. Tag et kig i vores lavpriskalender, og find den afgang, der passer dig bedst. Husk, at vi altid har 24 timers fri afbestilling. Hvis dine billetter alligevel ikke passer, kan du derfor nemt afbestille dem og finde nogle nye.

Book flybilletter til Pristina nu i vores lavpriskalender

Flyv SAS og få børnerabat på flybilletter

Børns nysgerrighed og åbne sind gør dem til de perfekte rejsende. Når du flyver SAS kan du få op til 90% i børnerabat på flybilletter til børn på under 2 år, hvis de sidder på skødet af en voksen. Hvis du gerne vil have et sæde til dit lille barn, får du op til 25% i rabat, hvilket er den samme rabat, der gives til børn mellem 2 år og 11 år.

Mer om at rejse med børn 
 

Start din rejse på SAS Plus

Når du starter din rejse på SAS Plus, starter du din rejse med adgang til vores lounge i lufthavnen, bedre plads ombord og ekstra god mad og drikke under flyvningen. Men det er ikke alt. Med SAS Plus får du også mulighed for at medbringe hele to stykker bagage på op til 23 kg hver, ligesom du får ekstra EuroBonus-point med denne type billet.

Læs mere om alle fordelene ved SAS Plus

Flyv SAS og optjen point med EuroBonus

Bliv medlem af SAS EuroBonus, og oplev alle fordelene. Jo mere du flyver med os, jo flere fordele får du. Ud over at optjene point, som du blandt andet kan bruge på nye rejser, får du også loungeadgang samt særlige tilbud og rabatter.

Læs mere, og bliv medlem af SAS EuroBonus her

Find billige flybilletter til Pristina i vores lavpriskalender

Vores lavpriskalender gør det nemt for dig at planlægge din rejse og at finde billige flybilletter. Det kan godt betale sig at være fleksibel med datoerne, eller at bestille i god tid, hvis du gerne vil have fat i vores billigste flybilletter. Du kan desuden nemt danne dig et overblik over alle vores destinationer i lavpriskalenderen.

Book din næste rejse i vores lavpriskalender

 

Pristina lufthavn – Prishtina International Airport Adem Jashari 

Pristina lufthavn er opkaldt efter stifter og øverstbefalende i Kosovos Befrielseshær, Adem Jashari, og er den eneste lufthavn i Kosovo. Lufthavnen ligger tæt på centrum af Pristina, og det tager ikke lang tid at køre til og fra lufthavnen.

Kontakt:

Tlf.: + 381 (0) 385 015 021 214

Hjemmeside 

 

Transport til og fra Pristina lufthavn

Der findes desværre ingen direkte offentlige transportmuligheder, der kører fra Pristina lufthavn til centrum af Pristina. Du kan tage en bus fra lufthavnen, men så skal du skifte undervejs. Alternativt kan du tage en taxa fra lufthavnen. Turen fra lufthavnen til byen er relativt kortvarig i bil.

Biludlejning i Pristina lufthavn

Vil du gerne køre til og fra lufthavnen selv? Så kan du leje en bil i Pristina lufthavn. Vi anbefaler, at du bestiller din udlejningsbil inden du rejser, da du så får den bedste pris. Desuden er du på denne måde også sikker på, at du får den type af bil, du helst vil køre i, ligesom bilen er klar til afhentning, når du lander.

Book en bil i Pristina nu

Transport i Pristina

Transportsystemet i Pristina er ikke specielt veludbygget. Der findes busser, men busselskabets hjemmeside bliver ikke opdateret, og hvis du søger information om afgange og ruter, er det derfor en god idé at spørge dig frem, når du er i byen. Forhør dig i lufthavnen eller på dit hotel for at få de mest præcise og opdaterede informationer.

Taxaer i Pristina er billige at køre i, og det er en transportform mange rejsende anvender. Der findes to slags taxaer i Pristina – taxaer, der kører på taxameter, og taxaer med faste priser. Uanset hvilken type taxa, du kører med, er priserne meget lave sammenlignet med resten af Europa. 
 

Oplev Pristina

Måske nok er Pristina hovedstad i Europas yngste land, men det betyder ikke, at byen er Europas yngste by. Faktisk har området omkring Pristina været beboet siden stenalderen, og byen er dermed ikke spor ung – faktisk tværtimod.

Byen bærer naturligvis præg af den gamle og interessante historie, og mens du er i Pristina, kan du med fordel gå på opdagelse i historien.

Når du besøger Pristina, kan det være interessant at bruge en formiddag på en lokal café, hvor du kan nyde en friskbrygget kop kaffe, smage den lokale mad og se byens liv udspille sig. Der er mange små, lokale og lidt skæve caféer i byen, som er en hel oplevelse i sig selv.

Bestil din getaway til Pristina nu

Fakta om Pristina

Valuta: Euro

Tidsforskel: 0

Sprog: Albansk og serbisk

Udenrigsministeriets Globale Vagtcenter og den danske ambassade i Serbien:

Danmark har ingen ambassade i Kosovo. Hvis du får brug for hjælp under dit ophold, kan du kontakte Udenrigsministeriets Globale Vagtcenter.

Tlf.: +45 3392 1112 

 

Du kan også henvende dig på den danske ambassade i Serbien:

Neznanog Junaka 9 A

11040 Beograd

Tlf.: +381 11 36 79 500

Hjemmeside

 

Øvrigt

Kosovo
Rejseforsikring

 

Flere SAS-destinationer