Fly til Pristina

Pristina er en lille hovedstad og er måske ikke så mange seværdigheder, som i andre hovedstæder, men denne charmerende by har masser at byde på. Glæd dig til at fordybe dig i det autentiske liv i Kosovo.

*Obligatorisk information
Indtast en by, lufthavn eller land
Indtast en by, lufthavn eller land

Indtast en by, lufthavn eller land
Vælg en afrejsedato Vælg en returdato

Betal med:

SAS flyver til Pristina i Kosovo fra/via Oslo, København eller Stockholm. Vi flyver til de fleste af vores destinationer året rundt. Nogle af vores destinationer er sæsonbestemte.

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asien (Bangkok, Tokyo og Shanghai).

Fordele ved din flyvning til Pristina

Book din rejse hos SAS i god tid, så er der større chance for, at du får fat i billigere flybilletter. Få et overblik over alle vores destinationer i vores lavpriskalender. Alle SAS’ kunder får 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger, så book nu, hvis du ser et godt tilbud, og planlæg senere.

Rabatbilletter for børn

Oplev Pristina og Kosovo med børnene. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur til Pristina.

Fly til Pristina og nyd en tur til Europas nyeste land

Kosovo, gemt af vejen i det europæiske Balkan-område og en gang en del af Jugoslavien, er et dynamisk land og et af Europas nyeste. Kosovos hovedstad Pristina er en skøn lille by med en meget afslappet livsstil.

Tilbring en dag eller to med at udforske Pristina til fods, før du tager videre til Beograd, Sarajevo og andre områder i Kosovo. Du kan tage forbi den kendte skulptur “Nyfødt”, besøge Katedralen Saint Mother Teresa og slentre gennem Germia-parken.

Fly til <em>Pristina</em>

Fly med SAS til Pristina internationale lufthavn, og ankom veludhvilet.

Pristina internationale lufthavn

Atmosfæren og den fantastiske stemning er klart det bedste ved denne by. Pristina er perfekt for en gåtur med dens fremragende cafékultur og livlige aktivitet i midten af byen.

Vores SAS App er din ven på rejsen. Book, opdatér, opgrader, check ind og gem dit boardingpas i appen. Mere information om SAS Appen

Vil du se verden? Du kan flyve til næste alle lande i verden med SAS og vores partnere i Star Alliance. Vores rejsemål

Altid inkluderet på din rejse til Pristina

Hos SAS er det vores mål at sikre, at vores kunder får en fornøjelig og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele. Nem online check-in, kaffe og te ombord og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning til Pristina.

Få endnu mere komfort ved at opgradere din billet til næste rejseklasse. Det giver dig adgang til Fast Track, SAS Lounges, prioriteret boarding samt snacks og måltider ombord.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Kan tilføjes mod betaling Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig

EuroBonus giver dig mere af verden

Som medlem af vores loyalitetsprogram EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance.