Fly til Pristina

We are travelers.

SAS flyver til Pristina i Kosovo fra/via Oslo, København eller Stockholm (afhængigt af ruten).

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.) og Asien (Tokyo, Shanghai, Beijing og Singapore).

Vi flyver til de fleste af vores destinationer året rundt. Nogle af vores destinationer er sæsonbestemte.

SAS’ kunder har 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis rejsen bookes mindre end 24 timer før afgang, kan du afbestille den op til 12 timer før afgang.

Fordele ved din flyvning til Pristina – book nu

Book din rejse hos SAS i god tid, så er der større chance for, at du får fat i billigere flybilletter. Få et overblik over alle vores destinationer i vores lavpriskalender. Alle SAS’ kunder får 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger, så book nu, hvis du ser et godt tilbud, og planlæg senere.

Rabatbilletter for børn

Oplev Pristina og Kosovo med børnene. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur til Pristina.

Fly til Pristina og nyd en tur til Europas nyeste land

Kosovo, gemt af vejen i det europæiske Balkan-område og en gang en del af Jugoslavien, er et dynamisk land og et af Europas nyeste. Kosovos hovedstad Pristina er en skøn lille by med en meget afslappet livsstil.

Tilbring en dag eller to med at udforske Pristina til fods, før du tager videre til Beograd, Sarajevo og andre områder i Kosovo. Du kan tage forbi den kendte skulptur “Nyfødt”, besøge Katedralen Saint Mother Teresa og slentre gennem Germia-parken.

Pristina

Pristina er en lille hovedstad, som er ved at komme på fode. Der er måske ikke så mange seværdigheder, som i andre hovedstæder, men denne charmerende by har masser at byde på. Glæd dig til at fordybe dig i det autentiske liv i Kosovo.

Fly med SAS til Pristina internationale lufthavn, og ankom veludhvilet.

Pristina internationale lufthavn

Atmosfæren og den fantastiske stemning er klart det bedste ved denne by. Pristina er perfekt for en gåtur med dens fremragende cafékultur og livlige aktivitet i midten af byen.

Vores SAS App er din ven på rejsen. Book, opdatér, opgrader, check ind og gem dit boardingpas i appen. Mere information om SAS Appen

Vil du se verden? Du kan flyve til næste alle lande i verden med Scandinavian Airlines og vores partnere i Star Alliance. Her flyver vi hen

Altid inkluderet på din rejse til Pristina

Hos SAS er det vores mål at sikre, at vores kunder får en fornøjelig og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele. Nem online check-in, kaffe og te ombord og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning til Pristina.

Få endnu mere komfort ved at opgradere din billet til næste rejseklasse. Det giver dig adgang til Fast Track, SAS Lounges, prioriteret boarding, gratis WiFi (hvis tilgængeligt) samt snacks og måltider ombord.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

No

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja
Mad og drikke Nej Ja

CO2-kompensation med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus giver dig mere af verden. Det er det mest populære loyalitetsprogram for rejsende i Skandinavien. Som medlem af EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance. Du kan blandt andet bruge pointene til at betale for din næste rejse, opgraderinger eller billeje.

Vi CO2-kompenserer for flyvninger med Scandinavian Airlines, når der tilføjes et EuroBonus-nummer på bookingen. Læs mere om, hvordan vores bæredygtighed fungerer

Hotel tilbud