søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise

We are travelers.

SAS flyver til Kosovo fra/via OsloKøbenhavn eller Stockholm (afhængigt af ruten).

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco og Washington D.C.) og Asien (TokyoShanghaiBeijing og Singapore).   

SAS flyver til Pristina i Kosovo. 

Flyv SAS til Pristina i Kosovo

Flyv med Scandinavian Airlines til Kosovos hovedstad Pristina, for at opleve alt hvad Europas yngste hovedstad har at byde på lige fra historiske osmanniske bygninger og monumenter til skiløb i bjergene.

Gå ikke glip af byens monument “Newborn”, som blev afsløret 17. februar 2008 – den samme dag Kosovo blev erklæret uafhængig af Serbien.

  • cl--locator Hovedstad: Pristina
  • cl--credit Valuta: Euro
  • cl--clock Tidszone: CET: UTC +1/CEST: UTC +2
  • cl--globe Officielt sprog: Albanien, Serbien

Fortiden møder nutiden i Pristina

Du kan finde mange oplevelser i Pristina. Besøg byens store indkøbscenter, hvis du vil på shoppingtur. Eller oplev den store bazar beliggende midt i det gamle Pristina, hvor du kan finde alt lige fra frugt til souvenirs. 

Hvis du vil se mere af Pristanas historie, så besøg den arkæologiske park. I parken finder du arkitektoniske ruiner, inskriptioner og sten, der afbilleder mytologiske scener.

Flyv til Kosovo med SAS
  • Reddede bjørne i Kosovo
  • Ønsker du mere komfort på din rejse?
  • Rabatbilletter for børn
  • Oplev verden med SAS

Altid med SAS

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele.

Nem online check-in, kaffe og te ombord, op til 90% rabat for børn og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning. 

Inkluderet i din rejseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage LIGHT
Nej
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja
Mad og drikke Nej
Ja

*Når tilgængeligt

CO2-kompensation med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus giver dig mere af verden. Det er det mest populære loyalitetsprogram for rejsende i Skandinavien. Som medlem af EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance. Du kan blandt andet bruge pointene til at betale for din næste rejse, opgraderinger eller billeje.

Vi CO2-kompenserer alle billetter booket med et EuroBonus-nummer. Det betyder, at vi nu CO2-kompenserer lidt over 40% af al udledning, som vores fly udleder. Mere om vores bæredygtighed  

SAS CO2-kompenserer alle EuroBonus-medlemmers rejser

Hvis du ikke allerede er medlem, er det gratis og let at blive det. Opret en EuroBonus-konto og optjen point på din rejse.