Fly til Kosovo

*Obligatorisk information
Indtast en by, lufthavn eller land
Indtast en by, lufthavn eller land

Indtast en by, lufthavn eller land
Vælg en afrejsedato Vælg en returdato

Betal med:

We are travelers.

SAS flyver til Kosovo fra/via Oslo, København eller Stockholm (afhængigt af ruten).

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.) og Asien (Tokyo, Shanghai og Beijing).

SAS flyver til Pristina i Kosovo.

Flyv SAS til Pristina i Kosovo

Flyv med Scandinavian Airlines til Kosovos hovedstad Pristina, for at opleve alt hvad Europas yngste hovedstad har at byde på lige fra historiske osmanniske bygninger og monumenter til skiløb i bjergene.

Gå ikke glip af byens monument “Newborn”, som blev afsløret 17. februar 2008 – den samme dag Kosovo blev erklæret uafhængig af Serbien.

Fortiden møder nutiden i Pristina

Du kan finde mange oplevelser i Pristina. Besøg byens store indkøbscenter, hvis du vil på shoppingtur. Eller oplev den store bazar beliggende midt i det gamle Pristina, hvor du kan finde alt lige fra frugt til souvenirs.

Hvis du vil se mere af Pristanas historie, så besøg den arkæologiske park. I parken finder du arkitektoniske ruiner, inskriptioner og sten, der afbilleder mytologiske scener.

Kosovo

Kosovo havde ingen love, der forbød at have brune bjørne i privat eje før 2010. Så derfor blev mange bjørne holdt indespærret i bure og vist frem på restauranter. 13 bjørne blev reddet og flyttet til et nyligt grundlagt reservat lige udenfor Pristina i 2013. På bjørnereservatet i Pristina lever bjørnene i store indhegnede områder, der ligner deres naturlige habitat. Op mod 20 reddede bjørne lever i dag i reservatet.

Ønsker du at rejse endnu mere komfortabelt? Du kan altid opgradere din SAS-billet til næste rejseklasse. Den giver dig adgang til Fast Track, SAS Lounges, prioriteret boarding, gratis WiFi (hvis tilgængeligt) samt måltider og snacks ombord uden beregning.

Oplev Kosovo sammen med børnene. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur til Pristina.

Vil du se verden? Du kan flyve til næste alle lande i verden med Scandinavian Airlines og vores partnere i Star Alliance. Her flyver vi hen

Altid med SAS

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele.

Nem online check-in, kaffe og te ombord, op til 90% rabat for børn og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

No

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja
Mad og drikke Nej Ja

CO2-kompensation med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus giver dig mere af verden. Det er det mest populære loyalitetsprogram for rejsende i Skandinavien. Som medlem af EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance. Du kan blandt andet bruge pointene til at betale for din næste rejse, opgraderinger eller billeje.

Vi CO2-kompenserer for flyvninger med Scandinavian Airlines, når der tilføjes et EuroBonus-nummer på bookingen. Læs mere om, hvordan vores bæredygtighed fungerer