søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise
Kosovo

Fly til Kosovo

Billige flybilletter til Kosovo

Bemærk, at da listen bliver opdateret hver gang, en besøgende laver en søgning, kan der være afvigelser i priserne, når du går videre til bestilling.

Trods Kosovos brogede fortid er landet et besøg værd, og faktisk er turismen i Kosovo gradvist begyndt at stige grundet landets smukke natur og glimrende skisportsmuligheder. Oplev Europas yngste land og mød den kosovoske gæstfrihed – book en flybillet til Kosovo i dag.

Når du flyver med SAS, har du 24 timers fortrydelsesret, valg af sæde ved online eller mobil check-in og meget mere.
 

Direkte fly til Kosovo med SAS

SAS flyver dig direkte fra København til Pristina, som er Kosovos hovedstad.  Flyveturen tager omtrent tre timer, og i luften vil du blive tilbudt te og kaffe samt du kan downloade dagens avis fra vores App.

Fra København lander du i Pristina Lufthavn som ligger 18 km. sydvest for Pristina. Fra lufthavnen til centrum af Pristina kan man tage én af de mange lufthavnsbusser, som kører døgnet rundt, eller man kan tage en taxa for cirka 25 €. 
 

Shopping og storbyliv i Pristina

Pristina er Kosovos hovedstad og byder på alt fra shopping til kultur. Pristina er en forholdsvis lille hovedstad, og derfor er alle byens seværdigheder inden for rækkevidde. Byen har mange hyggelige smalle gader og stræder samt gamle bygninger, der går helt tilbage til den osmanniske tid. Ydermere byder storbyen på mange hyggelige markeder, hvor der er rig mulighed for shopping, og glem ikke at besøge byens betydningsfulde monument af amerikanske Bill Clinton og bogstaverne ”NEWBORN”.
 

Skiferie blandt smuk natur

Grundet Kosovos vilde natur og mange bjerge er landet perfekt for vinterhalvårets skisæson. Faktisk siges det, at landet har et af de bedste skiområder i Balkan: Brezovica. Skisportsområdet Brezovica er perfekt for ski- og snowboardentusiaster og byder på hele 15 kilometerlange pister og ni lifte.
 

Decani klostret – Kosovos mest fantastiske bygning

Snyd ikke dig selv for at besøge Decani Klostret, som er beliggende i den sydvestlige del af Kosovo. Klosteret blev i 2004 indskrevet på UNESCO’s Verdensarvsliste, og i dag bor omkring 30 munke i Decani klosteret.

Hvis du besøger klosteret i Decani, vil du uden tvivl opleve Kosovos mest fantastiske bygning grundet klosterets unikke arkitektur. 

Øvrigt

Rejseforsikring