LAND

SPROG

MIN LUFTHAVN

  ONE WAY FRA
  Gdansk

  Fly til Gdansk

  Billige flybilletter til Gdansk! Book i dag på sas.dk

  Flyv til Gdansk med SAS

  SAS har flere daglige flyafgange fra København til Gdansk. Du kan spare tid i lufthavnen ved at benytte online check-in, og det koster ingenting at vælge sæde ombord, når du checker ind. Husk at du på sas.dk kan bestille lufthavnsparkering i Københavns Lufthavn, nemt og bekvemt.

   

  Massere at lave

  I Gdansk kommer du ikke til at kede dig. Her er noget for enhver smag. Oplev de hyggelige fortovscafeer, eksklusive restauranter, diskoteker, teatre, museer, opera og meget mere. Start din rejse på sas.dk.

   

  En historisk by

  2. Verdenskrig havde sin start i Gdansk, og under krigen blev byen lagt i ruiner. Polakkerne er dog særdeles kendt for deres evne til at genopbygge, og Gdansk fremstår derfor i dag som et levende museum.

   

  Hvad skal man se i Gdansk?

  Mariakirken

  Et imponerende bygningsværk der kan rumme op til 25.000 mennesker. Få et enestående overblik over byen fra det 78 meter høje kirketårn.

   

  Nationalmuseet

  Museet ligger i et kloster fra det 15. århundrede, der i sig selv er mageløst, men samtidig indeholder mange flotte værker.

   

  Westerplatte

  Denne halvø nord for Gdansk er stedet, hvor Anden Verdenskrig begyndte. Man kan besøge garnisonens barakker, der ligger i ruiner efter tyskernes bombardement.

   

  Shopping i Gdansk

  I Gdansk findes utallige shoppingmuligheder, der er flere forskellige markeder og store indkøbscentre. Besøg fx shoppingcentret Ulica Rajska, som byder på over 100 forskellige butikker.

   

  Tandlæge i Gdansk

  Ved at vælge en rejse til Gdansk er der mange penge at spare på tandlægeregningen. Der er helt op til 75% i besparelse på tandlægebehandlinger.

  TRANSPORT

  Lech Walesa Lufthavn ligger kun 10 km fra Gdansk centrum. Sopot og Gdynia ligger henholdsvis 11 og 23 km væk.

  Bil

  Fra lufthavnen: Når du forlader lufthavnen, kør da mod ringvejen. Du kan enten køre hele vejen ned af Slowackiego street til Gdansk Wrzeszcz eller tage ringvejen. Kør mod Pruszcz Gdanski, og tag den først afkørsel til Kartuska street, der fører dig lige til Gdansk centrum.

  Til lufthavnen: Du kører af Aleja Zwycięstwa street, der skifter navn til Aleja Grunwaldzka street. Ved Galeria Bałtycka Shopping center drejer du til venstre ad Slowackiego street, fortsæt ligeud og passér Tri-city ring road. Efter et par kilometer vil lufthavnen dukke op på venstre hånd.

   

  Bus

  Passagerer der ankommer til Gdansk med tog kan tage en bus til lufthavnen. Der er en hurtig buslinie 210 og en natbus N3 fra Gdańsk Główny. Bus nummer 110 kører fra Wrzeszcz station og bus 510 kører direkte til lufthavnen fra Gdynia Główna station.

   

  Taxa

  En række af taxaer holder klar ved hovedindgangen til terminalen.

  Rejsetips om Gdansk

  Herunder finder du rejsetips indsendt af vores kunder. Vi har inddelt i kategorier for at gøre det nemmere for dig at finde den information, der passer bedst til dig.

   

  Seværdigheder

  På skibsværftet i Gdansk sad Lech Walesa og grundlagde Solidaritet, bevægelsen der rystede Polens kommunistiske styre. Byen er sjov, skæv og lige, og der er en dejlig sommerstemning med strand og hav på næsten alle sider. Mød Polen fra en af sine bedste sider.

  Michael J.

  Der er så meget at. Det kan ikke beskrives det skal opleves det er en fantastisk oplevelse

  John-Erik N.

  En fantastisk stemningfuld gammel bydel, fuld af liv besøg den i sommer eller i maj måned Se Mariacka gade - går ind til de mange kunster butikker

  Grazyna F.  Kultur og museer

  Der er meget verdigfuld at besøge andre mindre by og lansbyer omkring Gdansk og se efter den gammle kultur og se efter spor af den fortabte folkeslag.Se også hvor meget er eftar den danske tid.

  Stan R.  Mad & natteliv

  På strækningen Gdansk/Gdynia/Sopot ligger der en fantastisk lille fiskerestaurant direkte på stranden - en kort gåtur på stranden molen ved fra Grand Hotel. De laver den mest utrolige fiskesuppe og mange andre delikate fiskeretter med fisk der kommer direkte ind i køkkenet fra fiskebådene der bliver trukket op på stranden lige udenfor.

  Joan R.  Shopping

  Der er meget billigt at købe ravsmykker i Gdansk. Der findes utallige forretninger som udelukkende sælger rav. Mange smykker bliver forarbejdet i Polen og derfor er der også mulighed for, at se smykker blive til.

  Torben S.
  Petra H.

  Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik