Fly til Gdansk

We are travelers.

SAS flyver to Gdansk i Polen fra/via Oslo, København eller Stockholm (afhængigt af ruten).

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.) og Asien (Tokyo, Shanghai og Beijing).

SAS’ kunder har 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis rejsen bookes mindre end 24 timer før afgang, kan du afbestille den op til 12 timer før afgang.

Fordele ved din flyvning til Gdansk – book nu

Book din rejse hos SAS i god tid, så er der større chance for, at du finder billigere flybilletter. Hvis du vil have et overblik over alle SAS’ destinationer, kan du tage et kig på vores lavpriskalender. SAS’ kunder får 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger, så hvis du ser et godt tilbud, book det straks, og beslut dig senere.

Rabatbilletter for børn

Oplev Gdansk med børnene. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det bliver mere overkommeligt at nyde en ferie i Gdansk med hele familien.

fly til Gdansk, og nyd en storbyferie med masser af historie

Gdansk er en havneby proppet med historie. Hjemsted for et travlt shippingkvarter, prægtige bygninger med enestående arkitektur og 2. verdenskrigsmonumenter. Denne polske by er i høj grad blevet et populært feriemål.

Hvis du ikke lige går en tur ned ad Long Market for at købe souvenirs og stopper op for en øl, så er det nok fordi du beundrer Neptun-fontænens arkitektur og den imponerende Skt. Mary Basilika.

Listen over ting at lave i Gdansk er lang, og der er noget for enhver.

Gdansk

Gdansk er proppet med historie, kultur og seværdigheder, og her er uendeligt meget at se og foretage sig. Glæd dig til at beundre monumenter fra 2. verdenskrig, udforske farverige torvepladser til fods, og gøre et fund i en gavebutik, som sælger kunsthåndværk.

Flyv med SAS til Gdansk Lech Walesa lufthavn, og du ankommer afslappet, klar til at nyde ferien i byen.

Gdansk Lech Walesa lufthavn

Der er masser at se midt i Gdansk. Gå en tur ned ad Dlugi Targ – hovedgaden gennem Gdansk. Der er masser at opleve på turen. Se den Gyldne Port og det ikoniske rådhus eller tag et foto ved den smukke Neptun-fontæne og meget mere.

Ønsker du at rejse endnu mere komfortabelt? Du kan altid opgradere din SAS-billet til næste rejseklasse. Den giver dig adgang til Fast Track, SAS Lounges, prioriteret boarding, gratis WiFi (hvis tilgængeligt) samt måltider og snacks ombord uden beregning.

Vil du se verden? Du kan flyve til næste alle lande i verden med Scandinavian Airlines og vores partnere i Star Alliance. Her flyver vi hen

Altid inkluderet på din rejse til Gdansk

Vi prioriterer at give vores kunder en stressfri og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele. Nem online check-in, kaffe og te ombord og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning til Gdansk.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

No

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja
Mad og drikke Nej Ja

CO2-kompensation med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus giver dig mere af verden. Det er det mest populære loyalitetsprogram for rejsende i Skandinavien. Som medlem af EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance. Du kan blandt andet bruge pointene til at betale for din næste rejse, opgraderinger eller billeje.

Vi CO2-kompenserer for flyvninger med Scandinavian Airlines, når der tilføjes et EuroBonus-nummer på bookingen. Læs mere om, hvordan vores bæredygtighed fungerer

Hotel tilbud