Fly til Gdansk

Gdansk er proppet med historie, kultur og seværdigheder, og her er uendeligt meget at se og foretage sig. Glæd dig til at beundre monumenter fra 2. verdenskrig, udforske farverige torvepladser til fods, og gøre et fund i en gavebutik, som sælger kunsthåndværk.

*Obligatorisk information
Indtast en by, lufthavn eller land
Indtast en by, lufthavn eller land

Indtast en by, lufthavn eller land
Vælg en afrejsedato Vælg en returdato

Betal med:

SAS flyver to Gdansk i Polen fra/via Oslo, København eller Stockholm.

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asien (Bangkok, Tokyo og Shanghai).

Fordele ved din flyvning til Gdansk

Book din rejse hos SAS i god tid, så er der større chance for, at du finder billigere flybilletter. Hvis du vil have et overblik over alle SAS’ destinationer, kan du tage et kig på vores lavpriskalender. SAS’ kunder får 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger, så hvis du ser et godt tilbud, book det straks, og beslut dig senere.

Rabatbilletter for børn

Oplev Gdansk med børnene. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det bliver mere overkommeligt at nyde en ferie i Gdansk med hele familien.

Fly til Gdansk, og nyd en storbyferie med masser af historie

Gdansk er en havneby proppet med historie. Hjemsted for et travlt shippingkvarter, prægtige bygninger med enestående arkitektur og 2. verdenskrigsmonumenter. Denne polske by er i høj grad blevet et populært feriemål.

Hvis du ikke lige går en tur ned ad Long Market for at købe souvenirs og stopper op for en øl, så er det nok fordi du beundrer Neptun-fontænens arkitektur og den imponerende Skt. Mary Basilika.

Listen over ting at lave i Gdansk er lang, og der er noget for enhver.

Fly til <em>Gdansk</em>

Flyv med SAS til Gdansk Lech Walesa lufthavn, og du ankommer afslappet, klar til at nyde ferien i byen.

Gdansk Lech Walesa lufthavn

Der er masser at se midt i Gdansk. Gå en tur ned ad Dlugi Targ – hovedgaden gennem Gdansk. Der er masser at opleve på turen. Se den Gyldne Port og det ikoniske rådhus eller tag et foto ved den smukke Neptun-fontæne og meget mere.

Ønsker du at rejse endnu mere komfortabelt? Du kan altid opgradere din SAS-billet til næste rejseklasse. Den giver dig adgang til Fast Track, SAS Lounges, prioriteret boarding samt måltider og snacks ombord uden beregning.

Vil du se verden? Du kan flyve til næste alle lande i verden med SAS og vores partnere i Star Alliance. Vores rejsemål

Altid inkluderet på din rejse til Gdansk

Vi prioriterer at give vores kunder en stressfri og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele. Nem online check-in, kaffe og te ombord og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning til Gdansk.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Kan tilføjes mod betaling Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig

EuroBonus giver dig mere af verden

Som medlem af vores loyalitetsprogram EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance.