søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise
Gdansk

Fly til Gdansk

SAS har flere daglige flyafgange fra København til Gdansk. Du kan spare tid i lufthavnen ved at benytte online check-in, og det koster ingenting at vælge sæde ombord, når du checker ind. Husk at du på sas.dk kan bestille lufthavnsparkering i Københavns Lufthavn, nemt og bekvemt.

 

Massere at lave

I Gdansk kommer du ikke til at kede dig. Her er noget for enhver smag. Oplev de hyggelige fortovscafeer, eksklusive restauranter, diskoteker, teatre, museer, opera og meget mere. 

 

En historisk by

2. Verdenskrig havde sin start i Gdansk, og under krigen blev byen lagt i ruiner. Polakkerne er dog særdeles kendt for deres evne til at genopbygge, og Gdansk fremstår derfor i dag som et levende museum.

 

Hvad skal man se i Gdansk?

Mariakirken

Et imponerende bygningsværk der kan rumme op til 25.000 mennesker. Få et enestående overblik over byen fra det 78 meter høje kirketårn.

 

Nationalmuseet

Museet ligger i et kloster fra det 15. århundrede, der i sig selv er mageløst, men samtidig indeholder mange flotte værker.

 

Westerplatte

Denne halvø nord for Gdansk er stedet, hvor Anden Verdenskrig begyndte. Man kan besøge garnisonens barakker, der ligger i ruiner efter tyskernes bombardement.

 

Shopping i Gdansk

I Gdansk findes utallige shoppingmuligheder, der er flere forskellige markeder og store indkøbscentre. Besøg fx shoppingcentret Ulica Rajska, som byder på over 100 forskellige butikker.

 

Tandlæge i Gdansk

Ved at vælge en rejse til Gdansk er der mange penge at spare på tandlægeregningen. Der er helt op til 75% i besparelse på tandlægebehandlinger.

Transport

Lech Walesa Lufthavn ligger kun 10 km fra Gdansk centrum. Sopot og Gdynia ligger henholdsvis 11 og 23 km væk.


Bil

Fra lufthavnen: Når du forlader lufthavnen, kør da mod ringvejen. Du kan enten køre hele vejen ned af Slowackiego street til Gdansk Wrzeszcz eller tage ringvejen. Kør mod Pruszcz Gdanski, og tag den først afkørsel til Kartuska street, der fører dig lige til Gdansk centrum.

Til lufthavnen: Du kører af Aleja Zwycięstwa street, der skifter navn til Aleja Grunwaldzka street. Ved Galeria Bałtycka Shopping center drejer du til venstre ad Slowackiego street, fortsæt ligeud og passér Tri-city ring road. Efter et par kilometer vil lufthavnen dukke op på venstre hånd.

 

Bus

Passagerer der ankommer til Gdansk med tog kan tage en bus til lufthavnen. Der er en hurtig buslinje 210 og en natbus N3 fra Gdańsk Główny. Bus nummer 110 kører fra Wrzeszcz station og bus 510 kører direkte til lufthavnen fra Gdynia Główna station.

 

Taxa

En række af taxaer holder klar ved hovedindgangen til terminalen.

Øvrigt

Fly til Polen


Flere SAS-destinationer