søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise

We are travelers.

SAS flyver til Stavanger i Norge fra/via OsloKøbenhavn eller Stockholm (afhængigt af ruten).

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco og Washington D.C.) og Asien (TokyoShanghaiBeijing og Singapore).

cl--info-circle
SAS’ kunder har 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis rejsen bookes mindre end 24 timer før afgang, kan du afbestille den op til 12 timer før afgang.

Fordele ved din flyvning til Stavanger – book nu

Når du booker din billet i god tid hos SAS, er det mere sandsynligt, at du finder billigere flybilletter. Hvis du vil have et overblik over alle SAS’ destinationer, kan du tage et kig på vores lavpriskalender. SAS’ kunder får 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger, så grib chancen, når du ser et godt tilbud online, og beslut dig senere. 

  • cl--plane-right Lufthavn: Stavanger lufthavn (SVG)
  • cl--credit Valuta: Norske kroner
  • cl--clock Tidszone: CET: UTC +1/CEST: UTC +2
  • cl--globe Officielt sprog: Norsk

Rabatbilletter for børn

Oplev Stavanger med børnene ved at booke en børnebillet med rabat hos SAS. Vi tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur til Stavanger.  

fly til Stavanger og oplev noget af Norges fineste natur 

Den charmerende by Stavanger er en by i det sydvestlige Norge og mest brugt som en mellemstation til nogle af landets bedste naturreservater, vilde steder og strande. Glæd dig til at bestige stejle bjerge, nyde udsigten over fjorde og vandre langs strande ved Jaerens kyst. 

Ingen rejse til Stavanger er fuldendt uden et besøg på den nærliggende Preikestolen, et vartegn, der har utrolig udsigt over Rogaland. Andre naturseværdigheder er Lysefjord og Sola strand.

Listen over ting at lave i og omkring Stavanger er lang, og der er noget for enhver. 

Prædikestolklippen i Stavanger

Altid inkluderet på din rejse til Stavanger

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende rejse. Uanset hvilken billettype du har, får du nem online check-in, kaffe og te ombord og adgang til SAS App

Hvis du ønsker endnu mere komfort på rejsen, så sørg for at opgradere din billet til næste rejseklasse. Din opgradering giver dig adgang til ekstra fordele som Fast TrackSAS Lounges, prioriteret boarding, gratis WiFi (hvis tilgængeligt) samt måltider og snacks ombord. 

Inkluderet i din rejseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage LIGHT
Nej
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja
Mad og drikke Nej
Ja

*Når tilgængeligt

Opdag verden med SAS EuroBonus

We are travelers. 

EuroBonus giver dig mere af verden og tilbyder bæredygtige rejser. Som medlem af EuroBonus optjener du point, når du rejser med os og vores partnere i Star Alliance. Du kan blandt andet bruge pointene til at betale for din næste rejse, opgraderinger eller billeje.

Vi CO2-kompenserer alle billetter booket med et EuroBonus-nummer. Det betyder, at vi nu CO2-kompenserer lidt over 40% af alle udledninger fra vores fly. Læs mere om, hvordan vores bæredygtighed fungerer

SAS CO2-kompenserer alle EuroBonus-medlemmers rejser

Hvis du ikke allerede er medlem, er det gratis og let at blive det. Opret en EuroBonus-konto og optjen point på din rejse.

Hotel og biludlejning i Stavanger

Få en endnu mere behagelig rejse, når du reserverer lejebil og hotel hjemmefra. Gå til SAS’ partnersider, og reservér med det samme. 

Andre populære SAS-destinationer

Find inspiration, og læs mere om Stavanger