LAND

SPROG

MIN LUFTHAVN

  ONE WAY FRA
  Stavanger

  Fly til Stavanger

  Flyv til Stavanger! Book her på sas.dk

  Altid inkluderet i din flybillet til Stavanger: 23 kg bagage, sædevalg og meget mere

  Inden du har set dig om, er vi fremme. For ombord på et af vores direkte fly tager det kun 1 time og 15 minutter at flyve til Stavanger fra København. Hvis vi mellemlander, er turen lidt længere, men heldigvis sørger vi godt for dig undervejs. Download dagens avis i vores App, og nyd den, mens vi serverer kaffe eller te – det koster naturligvis ikke ekstra.

  Faktisk er alt inkluderet i din flybillet, når du flyver med os til Stavanger. Både før, under og efter din rejse har vi tænkt på det hele:

  • 23 kg bagage inkluderet i flybilletten (1 stk bagage)
  • Sædevalg er med i prisen
  • Online check-in
  • Kaffe og te
  • Op til 90 % børnerabat

  Find din flyafgang og pris med det samme her på siden, eller hent vores app – så kan du altid nemt finde dit fly til Stavanger direkte på mobilen.

   

  Stavanger - en nordisk perle

  Stavanger er beliggende på den norske sydvest kyst. Stavanger-regionen byder på både kultur og smuk natur og blev i 2008 kåret til ”Europæisk kulturhovedstad”. Stavanger et en gæstfri og imødekommende by, og der er masser af aktiviteter for både børn og voksne. Den norske natur er smuk, og i Stavanger kan man se den fra sin allerskønneste side. Oplev smukke fjorde, vandfald og fjelde på nært hold.

   

  Sommer i Stavanger

  Stavanger-regionen byder ikke blot på smukke fjorde og storslåede bjerge men også gode strande. Lækre sandstrande er måske ikke det første man forbinder med Norge, men ikke desto mindre kan Stavanger prale af en af verdens bedste strande og Norges længste sandstrand. Solastranden blev i 2004, af den britiske avis Sunday Times, udnævnt som den 6.bedste strand i verden – foran strande i både Spanien og Thailand! Besøg Solastranden for at solbade, svømme, surfe eller kitesurfe, og spis i en af de mange små gæstehytter ved kysten.

   

  Seværdigheder i Stavanger

  Stavanger byder på flere seværdigheder – blandt andet Gamle Stavanger. Gamle Stavanger er en bydel, der består af 173 træhuse, der alle går tilbage til slutningen af 1700-tallet og begyndelsen af 1800-tallet. De fleste af husene er små og hvide og bydelen er meget pittoresk. Bydelen har flere små gallerier og kunsthåndværkbutikker, og er klart et besøg værd. Stavanger har modtaget flere priser for bevaringen af Gamle Stavanger.

  Stavanger Domkirke er en anden af byens seværdigheder. Ifølge traditionen blev kirken bygget i 1125, da Stavanger blev gjort til bispesæde. I 1272 blev kirken dog brændt, men blev genopbygget i gotisk stil. Stavanger Domkirke er i dag den eneste nordiske katedral, der har beholdt sit oprindelige udseende og fortsat er i brug.

  Rejsetips om Stavanger indsendt af vores kunder

  Seværdigheder

  I bekvem afstand fra Stavanger ligger et naturmirakel, der hedder Prekestolen. Man kan sejle dertil fra Stavanger - ligger i Lysefjorden. Dagen efter kan man køre i bus og vandre resten af vejen til selve plateauet, Prekestolen. Én af de største oplevelser i verden!

  Morten P.

   

  Tag en udflugt til Predikestolen når turen går til Stavanger. Det er et klippe som troner ud over en stor fjord, hvorfra der er en spetakulær udsigt. Man vandrer gennem et flot landskab derhen og dettte naturvidunder kan ikke gøres efter af menneskehånd.

  Eva D.

   

  Øst for Stavanger ligger udflugtsmålet Prædikestolen. Navnet kommer af en afsats i fjeldet, som ligner en prædikestol. Man parkerer bilen og går op via forholdsvis gode stier. Udsigten er fantastisk fra prædikestolen, men planlæg turen på en solskinsdag, da udsigten da bliver optimal. Selv store børn og seniorer kan gå turen, som tager ca. 5 timer i alt inkl. pauser undervejs.

  Thomas N.

   

  Fra stavanger tager man på tur ind i Lysefjorden. Besøger byen i bunden af fjorden. Fra byen lyseboten tager man på fjeldet og oplever Bolten, som er et klippestykke der sidder fast mellem to fjeldsider 800 meter over fjorden. En anden tur kunne være en tur på fjeldet og opleve predikestolen med en fantastisk udsigt over fjorden der ligger 600 meter under den lille afsats som danner predikestolen.

  Kjeld P.

    

  På en tur til Stavanger, skal du ikke snyde dig selv for en tur til Prekestolen, som er en fra naturens side, en fantastisk stejlt bjerg,med et fladt plateau på toppen, deraf navnet. Plateautet kan nås til fods, men en sejl tur indoverfjorden, vil også give dig et flot og betagende minde. Derudover skal du opsøge Hafrsfjord, hvor det store Vikinge slag stod, og hvor målet var at samle Norge til et rige. Harald Hårfagre havde lovet at han ikke ville klippe skæget / håret før dette slag var vundet.

  Anne Marie K.

   

  Besøg den smukke domkirrke.

  Peter S.

   

  Prædikestolen er et fantastisk udflugtsmål. To timer hver vej ad lidt besværlige men dog overkommelige stier. Udsigten er fantastisk og turen frem og tilbage byder på mange gode udsigter og naturoplevelser.

  Hans K.  Mad & natteliv

   

  Tag øl med hjemmefra!

  Kasper R.  Rejs med børn

  Tag flyet til Stavanger - lej en bil og sejl med færgen over fjorden til Karmøy. Her på sydsiden af øen findes det mest hyggelige og børnevenlige lilleby-samfund: Skudeneshavn. Ultra-idyllisk, solrigt, bilfrit i den gamle midtbygader - og hyggeligt især under sommerens Skudeneshavn-festival!

  Ole M.  Andet

  Stavanger. Hyggelige nordmænd. Barsk og voldsom nordsø, som også kan være blid og venlig. Sandstrande, klipper og et spændende bagland. Krydret med bjerge, inder fjorde med mulighed for gode vandre ture og rigtig spændende naturoplevelser.

  Poul Erik C.

  Op til 9 flyafgange om ugen til Stavanger

  Vi flyver til lufthavnen ”Stavanger Lufthavn Sola (SVG)” – både morgen, middag, eftermiddag og aften, så du altid kan finde et fly, der passer ind i dine ferie- eller forretningsplaner.

  Uanset om der er forretninger eller fjeldture i luften, kan du vælge mellem op til 9 daglige afgange til Stavanger Lufthavn.

  Få praktiske informationer om Sola lufthavn i Stavanger, og se, hvordan du kommer videre fra lufthavnen til dit rejsemål.

   

  Billige flybilletter til Stavanger – book i god tid og spar penge

  Du kan sagtens rejse billigt til Norges fjerdestørste by. Ved at bestille dine billetter i god tid – så kan du få fingre i flybilletterne til de bedste priser.

  Husk at du altid har 24 timers fortrydelsesret, når du bestiller billetter hos os. Det betyder, at du roligt kan slå til, hvis du finder en god pris her på sas.dk: Book bare og hør hvad din kæreste, ægtefælle eller venner siger til dato, afgangstid og pris bagefter.

   

  Få gode tilbud og rabatter – bliv medlem af vores fordelsprogram EuroBonus

  Tilmeld dig vores fordelsprogram EuroBonus (det er gratis!) og optjen point, hver gang du flyver med os. Derudover får du en masse fordele - bl.a. eksklusive medlemstilbud via mail og sms-tjenester med praktiske informationer under din flyrejse.

  Dine point kan du bruge på alt fra flyrejser, varer ombord og online shopping.

  Optjen point på din tur til Stavanger – tilmeld dig EuroBonus gratis

  transport

  Bus

  Der er 14 km til Stavanger centrum. Lufthavnsbussen kører hvert 20. minut og koster NOK 85. For mere information, besøg Flybussen.

   

  Taxa

  Der er altid ledige taxaer ude foran ankomsthallen.

  Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik