søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise
Stavanger

Fly til Stavanger

Altid inkluderet i din flybillet til Stavanger

Inden du har set dig om, er vi fremme. For ombord på et af vores direkte fly tager det kun 1 time og 15 minutter at flyve til Stavanger fra København. Hvis vi mellemlander, er turen lidt længere, men heldigvis sørger vi godt for dig undervejs. Download dagens avis i vores App, og nyd den, mens vi serverer kaffe eller te – det koster naturligvis ikke ekstra.

Inkluderet i flybilletten:

• 1 x 23 kg bagage (SAS Go)
• Online check-in
• Kaffe og te
• Op til 90% børnerabat

Mange direkte afgange til Stavanger hver dag

Flyv direkte til Stavanger fra København, eller flyv fra Billund via København eller Oslo. Vi har mange daglige afgange til smukke Stavanger året rundt, og vi har sikkert også en afgang, der passer ind i dine rejseplaner.

I vores lavpriskalender kan du nemt få et overblik over flyafgange til Stavanger samt priser. Når du finder et godt tilbud, kan du roligt slå til med det samme. Vi tilbyder nemlig altid 24 timers fuld fortrydelsesret, så hvis tidspunktet alligevel ikke passer ind i kalenderen, kan du nemt ændre din billet.

Find din afgang til Stavanger her

Flyv SAS Plus og oplev fordelene

At rejse er at leve. Derfor vil vi gerne gøre din rejse så god som muligt helt fra start. Af den grund har vi inkluderet en række fordele i din SAS Plus-billet. Du får blandt andet 2 x 23 kg ind-checket bagage, 1 x 8 kg håndbagage, mad og drikke ombord og Fast Track.

Mere om SAS Plus

Stor børnerabat på flybilletter

Når du flyver SAS med dine børn, tilbyder vi børnerabat. Hvor stor rabatten er, afhænger af dit barns alder. Børn under 2 år behøver ikke deres eget sæde, og kan opnå op til 90% i rabat på deres flybilletter, mens børn mellem 2 og 11 år kan få op til 25% i rabat. Hvis et barn, der er yngre end 2 år skal have sit eget sæde, er prisen den samme som for børn mellem 2 og 11 år.

Mere om at rejse med børn

Find billige flybilletter i vores lavpriskalender

I vores lavpriskalender kan du nemt få et overblik over vores destinationer og priser. Det er derfor overskueligt at finde billige flybilletter til din foretrukne destination.

Hvis du er fleksibel omkring hvilke datoer, du ønsker at rejse, samt hvis du bestiller i god tid, kan du finde de billigste flybilletter.

Book din næste rejse i vores lavpriskalender

SAS EuroBonus – opdag verden

Med SAS EuroBonus har du mulighed for at optjene point på blandt andet dagligvareindkøb, shopping på nettet og køb af flybilletter. Når du har sparet nok point op, kan du købe flybilletter, leje en bil eller booke et hotelophold for dine point. På den måde giver SAS EuroBonus dig mulighed for at opdage endnu mere af verden.

Læs mere og bliv medlem af EuroBonus her

Stavanger Lufthavn 

Stavanger Lufthavn ved Sola ligger omtrent 11 km sydvest for Stavanger. Lufthavnen blev bygget i 1937, hvilket gør den til Norges ældste civile lufthavn. Lufthavnen har en del international trafik samt en del helikopterflyvninger til olieplatforme i Nordsøen. Hovedparten af trafikken går dog stadig til og fra Oslo. 

Kontakt: 

Avinor, Stavanger lufthavn 

Sola, Postboks 150, 

2061 Gardermoen

Norge

Tlf.: +47 67 03 10 00

Hjemmeside 

 

Transport til og fra lufthavnen

Når du skal til og fra Stavanger Lufthavn, kan du enten gøre det i bus eller taxa. Fra lufthavnen til Stavanger centrum tager det ca. 20-30 minutter med bus. Billetter kan købes ombord på bussen eller på lufthavnens hjemmeside, og der kan betales med Visa eller Mastercard. Der går også lufthavnsbusser til og fra Sandnes.

Du kan også tage en taxa i lufthavnen. Taxaholdepladsen finder du mellem flyterminalen og parkeringshuset på din venstre side, når du går ud ad udgangen.

Du kan læse mere om transport til og fra Stavanger Lufthavn her

Biludlejning i Stavanger Lufthavn

Du har også mulighed for at leje en bil i lufthavnen. Vi anbefaler altid, at du bestiller din udlejningsbil på forhånd, så den er klar, når du lander. Det er desuden også en fordel at have bestilt på forhånd, hvis du lander, når biludlejningskontoret har lukket, da de i så fald venter på dig.

Bestil en udlejningsbil i Stavanger

Transport i Stavanger

Den offentlige transport i Stavanger tæller busser, tog og både. Når du skal finde rundt lokalt i Stavanger, er det fornuftigt at ty til busnettet, der opereres af Kolumbus, hvis buslinjer dækker området i og omkring Stavanger og Sandnes. Længere busture starter som regel ved togstationen, hvor du også har mulighed for at tage tog til andre steder i Norge. Kolumbus har også flere færger, der sejler til steder, der ellers er svært tilgængelige.

Hvis du påtænker at bruge den offentlige transport meget, kan det godt betale sig at købe en 24timers-billet eller en ugebillet, da der er en del penge at spare i forhold til enkeltbilletter.

Stavanger er en relativt lille by, og du kan komme til de fleste attraktioner i byen på gåben. Husk endvidere, at nogle af naturattraktionerne uden for byen kræver særtransport.

Du kan læse mere om transport til og fra Stavanger Lufthavn her

Opdag spektakulære Stavanger

Den opsigtsvækkende natur omkring Stavanger, er nok noget af det, byen er mest kendt for. Preikestolen, som af CCN Go og Lonely Planet er blevet kåret som et af verdens mest spektakulære udsigtspunkter, giver dig frit udsyn til den vilde natur, og særligt solopgangsture i sommerhalvåret er populære. Udsigten og naturen er dog ikke mindre smuk i klart frostvejr om vinteren, hvor der går guidede ture til Preikestolen.

Stavanger byder desuden på en velholdt gammel bydel, som består af 173 træhuse, som blev opført i slutningen af 1700-tallet og starten af 1800-tallet. Dengang var det ikke usædvanligt at tage sit hus med sig, når man flyttede, hvilket også gælder for husene i Gamle Stavanger.

Book getaway til Stavanger nu

Fakta om Stavanger 

Valuta: Norske kroner

Tidsforskel: +0

Sprog: Norsk  

 

Den Norske Ambassade: Dampfærgevej 10, 4. sal, 2100 København Ø, Danmark

Tlf.: +45 72 11 19 00

 

Det Danske Konsulat: Skagen 18, 4006 Stavanger, Norge

Tlf.: +47 93 29 96 04 

 

Øvrigt

Fly til Norge
Rejseforsikring


Flere SAS-destinationer