Fly til Stavanger

En ferie i Stavanger er den perfekte måde at udforske Norges fjerdestørste by på, mens du også oplever de omkringliggende landskaber og landsbyidyllen. Stavanger-regionen er berømt for sine mange naturseværdigheder og burde være på radaren hos enhver besøgende i Norge.

*Obligatorisk information
Indtast en by, lufthavn eller land
Indtast en by, lufthavn eller land

Indtast en by, lufthavn eller land
Vælg en afrejsedato Vælg en returdato

Betal med:

SAS flyver til Stavanger i Norge fra/via Oslo, København eller Stockholm.

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asien (Bangkok, Tokyo og Shanghai).

Fordele ved din flyvning til Stavanger

Når du booker din billet i god tid hos SAS, er det mere sandsynligt, at du finder billigere flybilletter. Hvis du vil have et overblik over alle SAS’ destinationer, kan du tage et kig på vores lavpriskalender. SAS’ kunder får 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger, så grib chancen, når du ser et godt tilbud online, og beslut dig senere.

Rabatbilletter for børn

Oplev Stavanger med børnene ved at booke en børnebillet med rabat hos SAS. Vi tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur til Stavanger.

Fly til Stavanger og oplev noget af Norges fineste natur

Den charmerende by Stavanger er en by i det sydvestlige Norge og mest brugt som en mellemstation til nogle af landets bedste naturreservater, vilde steder og strande. Glæd dig til at bestige stejle bjerge, nyde udsigten over fjorde og vandre langs strande ved Jaerens kyst.

Ingen rejse til Stavanger er fuldendt uden et besøg på den nærliggende Preikestolen, et vartegn, der har utrolig udsigt over Rogaland. Andre naturseværdigheder er Lysefjord og Sola strand.

Listen over ting at lave i og omkring Stavanger er lang, og der er noget for enhver.

Fly til <em>Stavanger</em>

Flyv med SAS til Stavanger lufthavn og du lander i Norge klar til eventyr.

Stavanger lufthavn

Når du er i Stavanger, bør du ikke gå glip af at opleve “Gamle Stavanger”. Den lille historiske bydel i Stavanger er smuk med sine træhuse, farverige blomster om sommeren og velholdte små haver overalt.

Vores SAS App er din ven på rejsen. Book, opdatér, opgrader, check ind og gem dit boardingpas i appen. Mere information om SAS Appen

Vil du se verden? Du kan flyve til næste alle lande i verden med SAS og vores partnere i Star Alliance. Vores rejsemål

Altid inkluderet på din rejse til Stavanger

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende rejse. Uanset hvilken billettype du har, får du nem online check-in, kaffe og te ombord og adgang til SAS App.

Hvis du ønsker endnu mere komfort på rejsen, så sørg for at opgradere din billet til næste rejseklasse. Din opgradering giver dig adgang til ekstra fordele som Fast Track, SAS Lounges, prioriteret boarding samt måltider og snacks ombord.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Kan tilføjes mod betaling Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig

EuroBonus giver dig mere af verden

Som medlem af vores loyalitetsprogram EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance.