Fly til Aarhus

Aarhus har nogle af Danmarks bedste kulturelle seværdigheder, en madscene med lokale smagsoplevelser og en livlig atmosfære hver dag, hvilket gør byen til en skarp konkurrent til København.

*Obligatorisk information
Indtast en by, lufthavn eller land
Indtast en by, lufthavn eller land

Indtast en by, lufthavn eller land
Vælg en afrejsedato Vælg en returdato

Betal med:

SAS flyver til Aarhus i Danmark fra/via Oslo, København eller Stockholm.

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asien (Bangkok, Tokyo og Shanghai).

Fordele ved din flyvning til Aarhus

Hvis du booker din rejse med SAS i god tid, er der større chance for at finde billigere flybilletter. Hvis du vil have et overblik over alle SAS’ destinationer, kan du tage et kig på vores lavpriskalender. Alle SAS’ kunder får 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger, så hvis du ser et godt tilbud, kan du booke det nu og beslutte dig senere.

Rabatbilletter for børn

Book en børnebillet hos SAS, og få op til 90% rabat, så det bliver mere overkommeligt at tage børnene med på din tur til Aarhus.

Fly til Aarhus, og oplev en traditionel dansk byferie

Aarhus ligger i Østjylland og er Danmarks andenstørste by. Friluftsmuseet Den Gamle By med hundredår gamle huse og den smukke botaniske have samler essensen af alt dansk i Aarhus.

Når du ikke udforsker Den Gamle By eller lærer om den lokale historie på ARoS, besøger du måske Marselisborg eller beundrer byens internationalt inspirerede botaniske have.

Der er masser at foretage sig for alle i Aarhus.

Fly til <em>Aarhus</em>

Flyv med SAS til Aarhus lufthavn, og ankom frisk og veludhvilet.

Aarhus lufthavn

Aarhus er den perfekte by at udforske til fods. Selvom her er masser at se og foretage sig, kan du sagtens gå fra den ene ende af byen til den anden. En lille storby med masser af fantastiske seværdigheder.

Vores SAS App er din ven på rejsen. Book, opdatér, opgrader, check ind og gem dit boardingpas i appen. Mere information om SAS Appen

Vil du se verden? Du kan flyve til næste alle lande i verden med SAS og vores partnere i Star Alliance. Vores rejsemål

Altid inkluderet på din rejse til Aarhus

Hos SAS er vores mål altid at give vores kunder en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele. Nem online check-in, kaffe og te ombord og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning til Aarhus.

Hvis du ønsker endnu mere komfort på rejsen, kan du altid opgradere din billet til næste rejseklasse. Det giver dig adgang til Fast Track, SAS Lounges, prioriteret boarding samt snacks og måltider ombord.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Kan tilføjes mod betaling Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig

EuroBonus giver dig mere af verden

Som medlem af vores loyalitetsprogram EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance.