Fly til Aarhus

We are travelers.

SAS flyver til Aarhus i Danmark fra/via Oslo, København eller Stockholm (afhængigt af ruten).

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.) og Asien (Tokyo, Shanghai og Beijing).

SAS’ kunder har 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis rejsen bookes mindre end 24 timer før afgang, kan du afbestille den op til 12 timer før afgang.

Fordele ved din flyvning til Aarhus – book nu

Hvis du booker din rejse med SAS i god tid, er der større chance for at finde billigere flybilletter. Hvis du vil have et overblik over alle SAS’ destinationer, kan du tage et kig på vores lavpriskalender. Alle SAS’ kunder får 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger, så hvis du ser et godt tilbud, kan du booke det nu og beslutte dig senere.

Rabatbilletter for børn

Book en børnebillet hos SAS, og få op til 90% rabat, så det bliver mere overkommeligt at tage børnene med på din tur til Aarhus.

fly til Aarhus, og oplev en traditionel dansk byferie

Aarhus ligger i Østjylland og er Danmarks andenstørste by. Friluftsmuseet Den Gamle By med hundredår gamle huse og den smukke botaniske have samler essensen af alt dansk i Aarhus.

Når du ikke udforsker Den Gamle By eller lærer om den lokale historie på ARoS, besøger du måske Marselisborg eller beundrer byens internationalt inspirerede botaniske have.

Der er masser at foretage sig for alle i Aarhus.

Aarhus

Aarhus har nogle af Danmarks bedste kulturelle seværdigheder, en madscene med lokale smagsoplevelser og en livlig atmosfære hver dag, hvilket gør byen til en skarp konkurrent til København.

Flyv med SAS til Aarhus lufthavn, og ankom frisk og veludhvilet.

Aarhus lufthavn

Aarhus er den perfekte by at udforske til fods. Selvom her er masser at se og foretage sig, kan du sagtens gå fra den ene ende af byen til den anden. En lille storby med masser af fantastiske seværdigheder.

Vores SAS App er din ven på rejsen. Book, opdatér, opgrader, check ind og gem dit boardingpas i appen. Mere information om SAS Appen

Vil du se verden? Du kan flyve til næste alle lande i verden med Scandinavian Airlines og vores partnere i Star Alliance. Her flyver vi hen

Altid inkluderet på din rejse til Aarhus

Hos SAS er vores mål altid at give vores kunder en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele. Nem online check-in, kaffe og te ombord og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning til Aarhus.

Hvis du ønsker endnu mere komfort på rejsen, kan du altid opgradere din billet til næste rejseklasse. Det giver dig adgang til Fast Track, SAS Lounges, prioriteret boarding, gratis WiFi (hvis tilgængeligt) samt snacks og måltider ombord.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

No

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja
Mad og drikke Nej Ja

CO2-kompensation med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus giver dig mere af verden. Det er det mest populære loyalitetsprogram for rejsende i Skandinavien. Som medlem af EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance. Du kan blandt andet bruge pointene til at betale for din næste rejse, opgraderinger eller billeje.

Vi CO2-kompenserer for flyvninger med Scandinavian Airlines, når der tilføjes et EuroBonus-nummer på bookingen. Læs mere om, hvordan vores bæredygtighed fungerer

Hotel tilbud