søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise

We are travelers.

SAS flyver til/inden for Danmark fra/via OsloKøbenhavn eller Stockholm (afhængigt af ruten). 

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco og Washington D.C.) og Asien (TokyoShanghaiBeijing og Singapore).  
 

SAS flyver til BillundAalborgAarhus og Færøerne i Danmark.

Flyv med SAS til København, Aalborg, Aarhus, Billund og Færøerne

Danmark er, ifølge internationale undersøgelser, et af verdens lykkeligste lande. Flyv med SAS for at opleve hyggen, og se selv, hvorfor danskerne er så lykkelige.

Scandinavian Airlines flyver til Aalborg, Aarhus eller Billund i Jylland og København på Sjælland. Vi flyver også til Færøerne, som ligger i den nordlige del af Atlanterhavet midt mellem Island og Skotland.

  • cl--locator Hovedstad: København
  • cl--credit Valuta: Danske kroner
  • cl--clock Tidszone: CET: UTC +1/CEST: UTC +2
  • cl--globe Officielt sprog: Dansk

Shopping, mad og et smukt landskab

Strandlivet i Aarhus, fiskerlandsbyer tæt på Aalborg, familieferie i Billund eller shopping i København. SAS’ destinationer i Danmark giver dig mulighed for at foretage dig det, du bedst kan lide. Rejs længere mod nord for at opleve landskabet på de 18 vulkanøer, som udgør Færøerne. 

Oplev Danmark gennem maden: spis smørrebrød i smukke Nyhavn i København. Skyl det ned med dansk øl. Husk også at spise en rød pølse.

Flyv til Danmark med SAS

Altid med SAS

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele.

Nem online check-in, kaffe og te ombord, op til 90% rabat for børn og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning. 

Inkluderet i din rejseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage LIGHT
Nej
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja
Mad og drikke Nej
Ja

*Når tilgængeligt

CO2-kompensation med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus giver dig mere af verden. Det er det mest populære loyalitetsprogram for rejsende i Skandinavien. Som medlem af EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance. Du kan blandt andet bruge pointene til at betale for din næste rejse, opgraderinger eller billeje.

Vi CO2-kompenserer alle billetter booket med et EuroBonus-nummer. Det betyder, at vi nu CO2-kompenserer lidt over 40% af al udledning, som vores fly udleder. Læs mere om, hvordan vores bæredygtighed fungerer

SAS CO2-kompenserer alle EuroBonus-medlemmers rejser

Hvis du ikke allerede er medlem, er det gratis og let at blive det. Opret en EuroBonus-konto og optjen point på din rejse.

Find inspiration, og læs mere om Danmark