søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise
Danmark

Fly til Danmark

Billige flybilletter til Danmark

Bemærk, at da listen bliver opdateret hver gang, en besøgende laver en søgning, kan der være afvigelser i priserne, når du går videre til bestilling.

Besøg Danmark og oplev alt fra pulserende storby til historiske bygninger og skønne naturoplevelser. Book din flybillet til Danmark i dag, og oplev landet som har ét af verdens ældste kongeriger. Flyv i Danmark med SAS, og optjen EuroBonus-point, som du kan bruge på dine rejser med SAS og vores partnere. 
 

Flyv til Danmark med SAS

Med SAS kan du både flyve til København, Aalborg, Aarhus eller Billund. Check din rejse ind 22 timer før afgang og vælg sæde, registrer EuroBonus-nummer og print dit boardingkort. 
 

København – en moderne storby med masser historie

Danmarks hovedstad, København, byder på pulserende storbystemning, utallige butikker og mange spændende kulturelle oplevelser. Byens tre mest kendte attraktioner er den over 100 år gamle forlystelsespark Tivoli, statuen af Den Lille Havfrue og fristaden Christiania.

Med en historie der går helt tilbage til 1043, byder København også på masser af historiske landemærker, betydningsfulde bygninger og museer. Besøg blandt andet kongehusets hjem Amalienborg Slot, parlamentet Christiansborg og ikke mindst Statens Museum for Kunst.

Er du vild med shopping, er en gåtur gennem Strøget et must, hvor både high-street butikker, designerbutikker og caféer ligger side om side.

Besøger du København, er det desuden forbudt at forlade storbyen uden at sætte tænderne i danskernes yndlingsspise Smørrebrød eller en rød pølse skyllet ned med kold øl fra Carlsberg. 
 

Besøg H.C. Andersens fødeby

Danmark er et lille land, hvor afstandene mellem landets forskellige seværdigheder er korte. Dette betyder, at man kan nå at opleve rigtig mange ting inden for en kort periode. Besøg bl.a. den danske forfatter H.C. Andersens hjem i Odense på Fyn, som blot ligger to timers kørsel fra København. I Odense kan du komme tættere på den kendte forfatters liv ved at besøge H.C. Andersens Hus, som udstiller digterens livshistorie og udstillinger. Odense er desuden en livlig handelsby med spillesteder, teatre, restauranter og shopping muligheder. 
 

Skagen – unik kunst og fantastisk natur samlet ét sted

Skagen er det sted i Danmark, hvor solen skinner mest, og derfor er den gamle fiskerbyen oplagt at besøge i sommerhalvåret. Den charmerende fiskerby er omgivet af naturskønne omgivelser, hvor en lang gåtur på den kilometerlange og hvide sandstand er et must – og hvis du er heldig, kan du sågar opleve vilde sæler på strækningen.

Skagen er desuden meget kendt for sine Skagensmalere, der bosatte sig på Jyllands nordspids og skabte en række mesterværker indenfor malerkunst, der i dag kan ses på Skagens Museum. 
 

Bornholm – Danmarks ferieø nummer 1

Bornholm er en fantastisk ferieø for hele familien, og bliver hvert år besøgt af flere tusinde turister. Besøger du Bornholm, kan du opleve lidt af det hele – øen har masser af bakker og frodigt skov, og er faktisk det eneste sted i Danmark, hvor du kan opleve smukke granitklipper. Derudover byder Bornholm på brede, hvide sandstrande med det fineste sand, man kan opdrive i Danmark.
 

Fest og natteliv i Aalborg

Aalborg er Danmarks fjerdestørste by og byder på charmerende gader med masser af spændende specialbutikker og kulturliv. Byen er særligt også kendt for dens festlige natteliv, hvor der er oplagt mulighed for at feste igennem. Klassikeren er Jomfru Ane Gade eller ”Gaden”, der er fyldt med barer og diskoteker.

Besøger du Aalborg i maj måned, vil have mulighed for at opleve Nordeuropas største karneval, hvor op imod 25.000 mennesker deltager i den festlige karnevalsparade. 

Øvrigt

Flyv til København
Flyv til Aalborg
Flyv til Aarhus
Flyv til Billund
Rejseforsikring