Fly til Danmark

*Obligatorisk information
Indtast en by, lufthavn eller land
Indtast en by, lufthavn eller land

Indtast en by, lufthavn eller land
Vælg en afrejsedato Vælg en returdato

Betal med:

We are travelers.

SAS flyver til/inden for Danmark fra/via Oslo, København eller Stockholm (afhængigt af ruten).

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.) og Asien (Tokyo, Shanghai og Beijing).

SAS flyver til Billund, Aalborg, Aarhus og Færøerne i Danmark.

Flyv med SAS til København, Aalborg, Aarhus, Billund og Færøerne

Danmark er, ifølge internationale undersøgelser, et af verdens lykkeligste lande. Flyv med SAS for at opleve hyggen, og se selv, hvorfor danskerne er så lykkelige.

Scandinavian Airlines flyver til Aalborg, Aarhus eller Billund i Jylland og København på Sjælland. Vi flyver også til Færøerne, som ligger i den nordlige del af Atlanterhavet midt mellem Island og Skotland.

Shopping, mad og et smukt landskab

Strandlivet i Aarhus, fiskerlandsbyer tæt på Aalborg, familieferie i Billund eller shopping i København. SAS’ destinationer i Danmark giver dig mulighed for at foretage dig det, du bedst kan lide. Rejs længere mod nord for at opleve landskabet på de 18 vulkanøer, som udgør Færøerne.

Oplev Danmark gennem maden: spis smørrebrød i smukke Nyhavn i København. Skyl det ned med dansk øl. Husk også at spise en rød pølse.

Danmark

Forlystelsesparkerne Legoland og Lalandia badeland ligger begge ved Billund. De mange sjove aktiviteter for børn gør den lille by populær blandt familier.

Gå heller ikke glip af Skulpturparken, mens du er her. Parken har 19 permanente skulpturer og ligger mellem byens centrum og forlystelsesparkerne. En perfekt pause fra Lego og vandrutsjebaner.

Vores SAS App er din ven på rejsen. Book, opdatér, opgrader, check ind og gem dit boardingpas i appen. Mere information om SAS Appen

Oplev Danmark med børnene. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur til København, Aarhus, Aalborg, Billund eller Færøerne.

Vil du se verden? Du kan flyve til næste alle lande i verden med Scandinavian Airlines og vores partnere i Star Alliance. Her flyver vi hen

Altid med SAS

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele.

Nem online check-in, kaffe og te ombord, op til 90% rabat for børn og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

No

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja
Mad og drikke Nej Ja

CO2-kompensation med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus giver dig mere af verden. Det er det mest populære loyalitetsprogram for rejsende i Skandinavien. Som medlem af EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance. Du kan blandt andet bruge pointene til at betale for din næste rejse, opgraderinger eller billeje.

Vi CO2-kompenserer for flyvninger med Scandinavian Airlines, når der tilføjes et EuroBonus-nummer på bookingen. Læs mere om, hvordan vores bæredygtighed fungerer