Fly til Danmark

Danmark er, ifølge internationale undersøgelser, et af verdens lykkeligste lande. Flyv med SAS for at opleve hyggen, og se selv, hvorfor danskerne er så lykkelige. Vi flyver til Aalborg, Aarhus eller Billund i Jylland og København på Sjælland. Vi flyver også til Færøerne, som ligger i den nordlige del af Atlanterhavet midt mellem Island og Skotland.

*Obligatorisk information
Indtast en by, lufthavn eller land
Indtast en by, lufthavn eller land

Indtast en by, lufthavn eller land
Vælg en afrejsedato Vælg en returdato

Betal med:

SAS flyver til/inden for Danmark fra/via Oslo, København eller Stockholm og tilbyder fly til Aalborg, Aarhus, Billund, København og Færøerne.

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asien (Bangkok, Tokyo og Shanghai).

Flyv til Danmark og hold din ferie med børnene i Billund

Forlystelsesparkerne Legoland og Lalandia badeland ligger begge ved Billund. De mange sjove aktiviteter for børn gør den lille by populær blandt familier. Gå heller ikke glip af Skulpturparken, mens du er her. Parken har 19 permanente skulpturer og ligger mellem byens centrum og forlystelsesparkerne. En perfekt pause fra Lego og vandrutsjebaner.

Shopping, mad og et smukt landskab

Strandlivet i Aarhus, fiskerlandsbyer tæt på Aalborg, familieferie i Billund eller shopping i København. SAS’ destinationer i Danmark giver dig mulighed for at foretage dig det, du bedst kan lide. Rejs længere mod nord for at opleve landskabet på de 18 vulkanøer, som udgør Færøerne.

Oplev Danmark gennem maden: spis smørrebrød i smukke Nyhavn i København. Skyl det ned med dansk øl. Husk også at spise en rød pølse.

Fly til <em>Danmark</em>

Vores SAS App er din ven på rejsen. Book, opdatér, opgrader, check ind og gem dit boardingpas i appen. Mere information om SAS Appen

Oplev Danmark med børnene. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur til København, Aarhus, Aalborg, Billund eller Færøerne.

Vil du se verden? Du kan flyve til mange lande i verden med SAS. Vores rejsemål

Altid med SAS

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele.

Nem online check-in, kaffe og te ombord, op til 90% rabat for børn og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Kan tilføjes mod betaling Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig

EuroBonus giver dig mere af verden

Som medlem af vores loyalitetsprogram EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere.