Fly til Kalamáta

Ingen tur til Kalamata ville være komplet uden at have prøvet de lokale kulinariske lækkerier. Regionen er berømt for sine oliven – Kalamata-oliven – lokale vingårde og olivenolie. Tag på en rundtur i en lokal olivenlund og find ud af mere om produktionsprocessen. Glem ikke at prøve den lokale specialitet, "Kalamata-figner," som er kendt for deres unikke smag, mens du er i Kalamata.

*Obligatorisk information
Indtast en by, lufthavn eller land
Indtast en by, lufthavn eller land

Indtast en by, lufthavn eller land
Vælg en afrejsedato Vælg en returdato

Betal med:

SAS flyver til Kalamáta i Grækenland fra/via Oslo, København eller Stockholm. Vi flyver til de fleste af vores destinationer året rundt, nogle er sæsonbestemte.

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asien (Bangkok, Tokyo og Shanghai).

Fordele ved din flyvning til Kalamáta

Vær smart, og book din rejse hos SAS i god tid, så er der større chance for, at du finder billigere flybilletter. Hvis du vil have et overblik over alle vores destinationer, kan du se vores lavpriskalender. Alle SAS’ kunder får 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger, så grib chancen, når du ser et godt tilbud, og beslut dig senere.

Rabatbilletter for børn

Oplev Grækenland med hele familien. SAS tilbyder op til 90 % rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage de små med på din tur til Kalamáta.

Fly til Kalamáta og de fantastiske landskaber

Oplev den fængslende by Kalamata, der ligger i den sydlige del af Peloponnes-halvøen. Nyd gamle ruiner og fantastiske landskaber, og opdag den rige historie og tidløse charme. De smukke Taygetos-bjerge er perfekte for naturentusiaster og tilbyder vandrestier gennem frodige skove, skjulte vandfald og maleriske landsbyer. Glem ikke at forkæle dig selv med det lokale køkken og nyde traditionelle græske retter såsom souvlaki samt frisk fisk og skaldyr på lokale tavernaer.

Fly til Kalamáta

Flyv med SAS til Kalamata internationale lufthavn (KLX), og ankom veludhvilet og klar til at tage hul på din græske ferie.

Kalamata internationale lufthavn Kaptajn Vasilis Konstantakopoulos

Vores SAS App er din ven på rejsen. Book, opdatér, opgrader, check ind og gem dit boardingpas i appen. Mere information om SAS Appen

Vil du se verden? Du kan flyve til næste alle lande i verden med SAS og vores partnere i Star Alliance. Vores rejsemål

Altid inkluderet på din rejse til Kalamáta

Hos SAS bestræber vi os altid på, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse fra start til slut. Uanset hvilken billettype du har, kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele. Nem online check-in, te og kaffe ombord og brug af SAS-appen er altid inkluderet i din flyvning til Kalamáta.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Kan tilføjes mod betaling Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig

EuroBonus giver dig mere af verden

Som medlem af vores loyalitetsprogram EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance.