søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise
Estland

Fly til Estland

Billige flybilletter til Estland

Bemærk, at da listen bliver opdateret hver gang, en besøgende laver en søgning, kan der være afvigelser i priserne, når du går videre til bestilling.

Hvis du elsker turistfrie og smukke feriedestinationer, så er Estland et alletiders valg. Det gør Estland til et afslappet og anderledes rejsemål, og landet er kendt for at have en lang og spændende historie og en skøn natur. Det estiske folk er gæstfrie og viser dig gerne alt det skønne ved deres hjemland. Sagnet fortæller, at Dannebrog dalede ned netop i hovedstaden, Tallinn. Det giver danskerne en ekstra dimension for at besøge Tallinn og Estland.

Book dit fly til Estland her
 
 

Flyv til Estland med SAS 

Estland ligger ikke så langt fra Danmark og du kan flyve direkte til Tallinn med en tur på kun 1,5 time. SAS har daglige flyforbindelser fra København til Tallinn, så du kan vælge mellem tidspunkter. 
 

Oplev Estland 

Estland er et land med en fantastisk natur, og er et oplagt valg, hvis du elsker vandsport. Der er flere populære vandfald, parker, strande og naturområder, som er værd at besøge. Estland er en historisk by med smukke slotte, paladser og historiske vandreområder.

Middelalderen kan ikke opleves bedre andre steder end i Estland og hovedstaden Tallinn. Gå rundt i de smukke og gamle bydele og oplev stemningen af en rolig feriedestination for alvor.

Når det kommer til maden, vil Estland ikke skuffe. Maden og madkulturen er helt unik her, selvom det på mange punkter kan ligne det danske køkken. Det estiske folk elsker at gro deres egen mad og Vana-Tallinn, vodka og øl er altid til at finde på bordet. 

 

Tallinn

Besøg bymuren og Toompea-højen i Tallinn. Byen har smukke udsigtspunkter og tårne. Få en utrolig udsigt til byen og oplev de mange brostensbelagte gader og den hyggelige atmosfære. Tallinn er en fotogen by, der byder på mange historiske oplevelser og natur.

Byen er en stolt og fredfyldt hovedstad og en billig rejse. Se Alexander Nevkys katedral på Toompea-højen og besøg mode-mekkaen på shoppingområderne Viru, Müürivahe, Suur-Karja, Kullasappa eller Viru Shopping Center. 

Læs mere om Tallinn og find fly 
 

Inkluderet i dine flybilletter til Estland 

Flyv til Estland og Tallinn med SAS – Vi har tænkt på det hele både før, under og efter din rejse. Du får derfor en masse inkluderet i dine flybilletter.

SAS Go: 

 

Hvis du kun vil medbringe håndbagage, så kan du med fordel flyve med SAS Go Light, og medbringe en håndbagage på max 8 kg. samt en lille personlig taske.