Fly til Estland

*Obligatorisk information
Indtast en by, lufthavn eller land
Indtast en by, lufthavn eller land

Indtast en by, lufthavn eller land
Vælg en afrejsedato Vælg en returdato

Betal med:

We are travelers.

SAS flyver til Estland fra/via Oslo, København eller Stockholm (afhængigt af ruten).

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.) og Asien (Tokyo, Shanghai og Beijing).

SAS flyver til Tallinn i Estland.

Flyv med SAS til Tallinn

Fra den gamle hansestad til strande og skønne promenader langs kysten – Tallinn har det hele. Med de brostensbelagte gader og historiske bygninger er Tallinn den mest velbevarede middelalderby i Nordeuropa.

Rådhuspladsen, Raekoja Plats, er fuld af udendørs caféer og restauranter, hvor du kan kigge på mennesker om sommeren og besøge julemarkedet og opleve julestemningen om vinteren.

Tallinns gamle bydel er på UNESCO’s verdensarvsliste.

Dyreliv i naturreservater

Naturreservaterne Lahemaa og Kõrvemaa ligger begge omkring 50 km fra Tallinn. De er perfekte til en dagstur, hvis du vil ud af byen og opleve Estlands natur og dyreliv. Hvis du er heldig, ser du måske dyr i naturreservaterne: elge, vildsvin, brune bjørne, losser, ulve, ræve med flere.

Estland

Estland har mange øer, som er et besøg værd, for eksempel Saaremaa, Muhu, Hiiumaa, Kihnu, Ruhnu og Vormsi. De fleste af de estiske øer er lette at komme til med færge fra vestkysten.

Oplev øernes skønhed på en vandre- eller cykeltur. Udforsk øernes landskab med fyrtårne, fæstninger og gamle kirker. Tag på camping på en øde strand, eller slap af i en af de mange spaer. Kurassaare på øen Saaremaa har en spa for hver ti indbyggere, så der er nok at vælge imellem.

Ønsker du at rejse endnu mere komfortabelt? Du kan altid opgradere din SAS-billet til næste rejseklasse. Den giver dig adgang til Fast Track, SAS Lounges, prioriteret boarding, gratis WiFi (hvis tilgængeligt) samt måltider og snacks ombord uden beregning.

Oplev Tallinn med børnene. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur til Estland.

Vil du se verden? Du kan flyve til næste alle lande i verden med Scandinavian Airlines og vores partnere i Star Alliance. Her flyver vi hen

Altid med SAS

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele.

Nem online check-in, kaffe og te ombord, op til 90% rabat for børn og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

No

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja
Mad og drikke Nej Ja

CO2-kompensation med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus giver dig mere af verden. Det er det mest populære loyalitetsprogram for rejsende i Skandinavien. Som medlem af EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance. Du kan blandt andet bruge pointene til at betale for din næste rejse, opgraderinger eller billeje.

Vi CO2-kompenserer for flyvninger med Scandinavian Airlines, når der tilføjes et EuroBonus-nummer på bookingen. Læs mere om, hvordan vores bæredygtighed fungerer