søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise

We are travelers.

SAS flyver til Estland fra/via OsloKøbenhavn eller Stockholm (afhængigt af ruten).

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco og Washington D.C.) og Asien (TokyoShanghaiBeijing og Singapore).  

SAS flyver til Tallinn i Estland.

Flyv med SAS til Tallinn

Fra den gamle hansestad til strande og skønne promenader langs kysten – Tallinn har det hele. Med de brostensbelagte gader og historiske bygninger er Tallinn den mest velbevarede middelalderby i Nordeuropa. 

Rådhuspladsen, Raekoja Plats, er fuld af udendørs caféer og restauranter, hvor du kan kigge på mennesker om sommeren og besøge julemarkedet og opleve julestemningen om vinteren.

Tallinns gamle bydel er på UNESCO’s verdensarvsliste.

  • cl--locator Hovedstad: Tallinn
  • cl--clock Tidszone: EET: UTC +2/EEST: UTC +3
  • cl--credit Valuta: Euro
  • cl--globe Officielt sprog: Estisk

Dyreliv i naturreservater

Naturreservaterne Lahemaa og Kõrvemaa ligger begge omkring 50 km fra Tallinn. De er perfekte til en dagstur, hvis du vil ud af byen og opleve Estlands natur og dyreliv. Hvis du er heldig, ser du måske dyr i naturreservaterne: elge, vildsvin, brune bjørne, losser, ulve, ræve med flere.

Flyv til Estland med SAS

Altid med SAS

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele.

Nem online check-in, kaffe og te ombord, op til 90% rabat for børn og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning. 

Inkluderet i din rejseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage LIGHT
Nej
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja
Mad og drikke Nej
Ja

*Når tilgængeligt

CO2-kompensation med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus giver dig mere af verden. Det er det mest populære loyalitetsprogram for rejsende i Skandinavien. Som medlem af EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance. Du kan blandt andet bruge pointene til at betale for din næste rejse, opgraderinger eller billeje.

Vi CO2-kompenserer alle billetter booket med et EuroBonus-nummer. Det betyder, at vi nu CO2-kompenserer lidt over 40% af al udledning, som vores fly udleder. Læs mere om, hvordan vores bæredygtighed fungerer

SAS CO2-kompenserer alle EuroBonus-medlemmers rejser

Hvis du ikke allerede er medlem, er det gratis og let at blive det. Opret en EuroBonus-konto og optjen point på din rejse.

Find inspiration, og læs mere om Estland