Fly til Zadar

We are travelers.

SAS flyver til Zadar i Kroatien fra/via Oslo, København eller Stockholm (afhængigt af ruten).

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.) og Asien (Tokyo, Shanghai, Beijing og Singapore).

Vi flyver til de fleste af vores destinationer året rundt. Nogle af vores destinationer er sæsonbestemte.

SAS’ kunder har 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis rejsen bookes mindre end 24 timer før afgang, kan du afbestille den op til 12 timer før afgang.

Fordele ved din flyvning til Zadar – book nu

Book din ferie hos SAS i god tid, så er der større chance for at finde billigere flybilletter. Få et overblik over de destinationer, vi flyver til, i vores lavpriskalender. Alle SAS’ kunder får 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger, så hvis du ser et godt tilbud, så tøv ikke med at booke det i dag og beslutte dig i morgen.

Rabatbilletter for børn

Oplev Kroatien med børnene. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage de små med på din tur til Zadar.

Fly til Zadar, og nyd en kroatisk øferie

Kroatiske Zadar ligger på Dalmatiens kyst og er kendt for ruinerne fra romernes og Venedigs styre, den smukke gamle bydel og de imponerende solnedgange.

Når du ikke beundrer Sankt Donatus-kirken eller besøger katedralen i Zadar, udforsker du sikkert Sea Organ (en musikalsk kunstinstallation i nærheden af havnen) eller besøger museet med antikt glas. Når du har suget historien og kulturen til dig i Zadars gamle bydel, kan du tage til stranden Kolovare Ulica og slappe af.

Uanset om du er til kultur og historie, eventyr eller madoplevelser, er der noget for dig i Zadar.

Zadar

Selvom Zadar nogle gange står i skyggen af Dubrovnik, er byen bestemt et besøg værd. Den spændende by tilbyder alt det, som Dubrovnik har, og mere til, og så er her ikke så mange mennesker. Gør dig klar til at spise lokale fiskeretter, se moderne kunstinstallationer og nyde solnedgangen over byen med de røde tage.

Flyv med SAS til Zadar lufthavn, så du ankommer veludhvilet og klar til at tage hul på ferien.

Zadar lufthavn

Zadar er den perfekte by at udforske til fods. Gå på de marmorbelagte gågader fyldt med middelalderlige kirker og romerske ruiner. Byen atmosfære vil straks charmere dig.

Ønsker du at rejse endnu mere komfortabelt? Du kan altid opgradere din SAS-billet til næste rejseklasse. Den giver dig adgang til Fast Track, SAS Lounges, prioriteret boarding, gratis WiFi (hvis tilgængeligt) samt måltider og snacks ombord uden beregning.

Vil du se verden? Du kan flyve til næste alle lande i verden med Scandinavian Airlines og vores partnere i Star Alliance. Her flyver vi hen

Altid inkluderet på din rejse til Zadar

Hos SAS bestræber vi os altid på at sikre, at alle vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele. Nem online check-in, kaffe og te ombord og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning til Zadar.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

No

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja
Mad og drikke Nej Ja

CO2-kompensation med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus giver dig mere af verden. Det er det mest populære loyalitetsprogram for rejsende i Skandinavien. Som medlem af EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance. Du kan blandt andet bruge pointene til at betale for din næste rejse, opgraderinger eller billeje.

Vi CO2-kompenserer for flyvninger med Scandinavian Airlines, når der tilføjes et EuroBonus-nummer på bookingen. Læs mere om, hvordan vores bæredygtighed fungerer

Hotel tilbud