søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise

We are travelers.

SAS flyver til Zadar i Kroatien fra/via OsloKøbenhavn eller Stockholm (afhængigt af ruten). 

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco og Washington D.C.) og Asien (TokyoShanghaiBeijing og Singapore).

Vi flyver til de fleste af vores destinationer året rundt. Nogle af vores destinationer er sæsonbestemte.

cl--info-circle
SAS’ kunder har 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis rejsen bookes mindre end 24 timer før afgang, kan du afbestille den op til 12 timer før afgang.

Fordele ved din flyvning til Zadar – book nu

Book din ferie hos SAS i god tid, så er der større chance for at finde billigere flybilletter. Få et overblik over de destinationer, vi flyver til, i vores lavpriskalender. Alle SAS’ kunder får 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger, så hvis du ser et godt tilbud, så tøv ikke med at booke det i dag og beslutte dig i morgen. 

  • cl--plane-right Lufthavn: Zadar lufthavn (ZAD)
  • cl--credit Valuta: Kroatiske kuna
  • cl--clock Tidszone: CET: UTC +1/CEST: UTC +2
  • cl--globe Officielt sprog: Kroatisk

Rabatbilletter for børn

Oplev Kroatien med børnene. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage de små med på din tur til Zadar. 

fly til Zadar, og nyd en kroatisk øferie 

Kroatiske Zadar ligger på Dalmatiens kyst og er kendt for ruinerne fra romernes og Venedigs styre, den smukke gamle bydel og de imponerende solnedgange. 

 

Når du ikke beundrer Sankt Donatus-kirken eller besøger katedralen i Zadar, udforsker du sikkert Sea Organ (en musikalsk kunstinstallation i nærheden af havnen) eller besøger museet med antikt glas. Når du har suget historien og kulturen til dig i Zadars gamle bydel, kan du tage til stranden Kolovare Ulica og slappe af. 

Uanset om du er til kultur og historie, eventyr eller madoplevelser, er der noget for dig i Zadar. 

Weekend i Zadar
  • Hvorfor Zadar?
  • Flyv med SAS til Zadar lufthavn (ZAD)
  • Vi du have mere komfort?
  • Oplev verden med SAS

Altid inkluderet på din rejse til Zadar

Hos SAS bestræber vi os altid på at sikre, at alle vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele. Nem online check-in, kaffe og te ombord og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning til Zadar.  

Inkluderet i din rejseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage LIGHT
Nej
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja
Mad og drikke Nej
Ja

*Når tilgængeligt

Opdag verden med SAS EuroBonus

We are travelers. 

EuroBonus er det mest populære loyalitetsprogram for rejsende i Skandinavien. Bliv medlem af EuroBonus i dag, så optjener du point, hver gang du flyver med os eller vores partnere i Star Alliance. Du kan blandt andet bruge dine point til at betale for din næste rejse, opgraderinger eller billeje.  

Når billetter bookes med et EuroBonus-nummer, kan vi nu CO2-kompensere lige over 40% af udledningerne fra vores fly. Læs mere om, hvordan vores bæredygtighed fungerer 

SAS CO2-kompenserer alle EuroBonus-medlemmers rejser

Hvis du ikke allerede er medlem, er det gratis og let at blive det. Opret en EuroBonus-konto og optjen point på din rejse.

Hotel og biludlejning i Split

Hos SAS giver vi dig adgang til nogle af de bedste hoteller i Split. Reservér her. Du kan også reservere en lejebil og gøre transporten fra lufthavnen så nem som mulig.

Andre populære SAS-destinationer