Fly til Zadar

Selvom Zadar nogle gange står i skyggen af Dubrovnik, er byen bestemt et besøg værd. Den spændende by tilbyder alt det, som Dubrovnik har, og mere til, og så er her ikke så mange mennesker. Gør dig klar til at spise lokale fiskeretter, se moderne kunstinstallationer og nyde solnedgangen over byen med de røde tage.

*Obligatorisk information
Indtast en by, lufthavn eller land
Indtast en by, lufthavn eller land

Indtast en by, lufthavn eller land
Vælg en afrejsedato Vælg en returdato

Betal med:

SAS flyver til Zadar i Kroatien fra/via Oslo, København eller Stockholm. Vi flyver til de fleste af vores destinationer året rundt, nogle er sæsonbestemte.

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asien (Bangkok, Tokyo og Shanghai).

Fordele ved din flyvning til Zadar

Book din ferie hos SAS i god tid, så er der større chance for at finde billigere flybilletter. Få et overblik over de destinationer, vi flyver til, i vores lavpriskalender. Alle SAS’ kunder får 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger, så hvis du ser et godt tilbud, så tøv ikke med at booke det i dag og beslutte dig i morgen.

Rabatbilletter for børn

Oplev Kroatien med børnene. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage de små med på din tur til Zadar.

Fly til Zadar, og nyd en kroatisk øferie

Kroatiske Zadar ligger på Dalmatiens kyst og er kendt for ruinerne fra romernes og Venedigs styre, den smukke gamle bydel og de imponerende solnedgange.

Når du ikke beundrer Sankt Donatus-kirken eller besøger katedralen i Zadar, udforsker du sikkert Sea Organ (en musikalsk kunstinstallation i nærheden af havnen) eller besøger museet med antikt glas. Når du har suget historien og kulturen til dig i Zadars gamle bydel, kan du tage til stranden Kolovare Ulica og slappe af.

Uanset om du er til kultur og historie, eventyr eller madoplevelser, er der noget for dig i Zadar.

Fly til <em>Zadar</em>

Flyv med SAS til Zadar lufthavn, så du ankommer veludhvilet og klar til at tage hul på ferien.

Zadar lufthavn

Zadar er den perfekte by at udforske til fods. Gå på de marmorbelagte gågader fyldt med middelalderlige kirker og romerske ruiner. Byen atmosfære vil straks charmere dig.

Ønsker du at rejse endnu mere komfortabelt? Du kan altid opgradere din SAS-billet til næste rejseklasse. Den giver dig adgang til Fast Track, SAS Lounges, prioriteret boarding samt måltider og snacks ombord uden beregning.

Vil du se verden? Du kan flyve til mange lande i verden med SAS. Vores rejsemål

Altid inkluderet på din rejse til Zadar

Hos SAS bestræber vi os altid på at sikre, at alle vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele. Nem online check-in, kaffe og te ombord og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning til Zadar.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Kan tilføjes mod betaling Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig

EuroBonus giver dig mere af verden

Som medlem af vores loyalitetsprogram EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere.