søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise

We are travelers.

SAS flyver til Kroatien fra/via OsloKøbehavn eller Stockholm (afhængigt af ruten).

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco og Washington D.C.) og Asien (TokyoShanghaiBeijing og Singapore).    

SAS flyver til Dubrovnik, PulaSplit  og Zadar i Kroatien. 

Vi flyver til de fleste af vores destinationer året rundt. Nogle af vores destinationer er sæsonbestemte.

Flyv til Split, Dubrovnik og Pula med SAS

Flyv med Scandinavian Airlines til Dubrovnik, Split eller Pula og oplev Kroatiens historie, kultur, strande og skønne øer. 

Kroatien har noget at tilbyde alle. Shopping, skøn natur, sandstrande med azurblåt vand og mange smukke øer.

  • cl--locator Hovedstad: Zagreb
  • cl--credit Valuta: Kroatiske kuna
  • cl--clock Tidszone: CET: UTC +1/CEST: UTC +2
  • cl--globe Officielt sprog: Kroatisk

Oplev forskellige områder i Kroatien

Flyv med SAS til den historiske by Dubrovnik, beskyttet af UNESCO. I Dubrovnik har du mulighed for at gå en tur gennem den gamle by, og se de mange historiske steder eller tilbringe dagen på en af strandene i nærheden.

Besøg Split, Kroatiens andenstørste by. Split tilbyder både historiske steder, strande og shopping. Det er nemt at tage en færge her fra til en af de nærmeste og meget populære øer; Hvar, Korcula og Brac.

I Pula, som befinder sig på sydspidsen af Istria-halvøen, får du chancen for at se antikke romerske bygninger, blandt andet Pula-arenaen.

Flyv til Kroatien med SAS

Altid med SAS

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele.

Nem online check-in, kaffe og te ombord, op til 90% rabat for børn og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning. 

Inkluderet i din rejseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage LIGHT
Nej
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja
Mad og drikke Nej
Ja

*Når tilgængeligt

CO2-kompensation med SAS EuroBonus

We are travelers. 

EuroBonus giver dig mere af verden. Det er det mest populære loyalitetsprogram for rejsende i Skandinavien. Som medlem af EuroBonus kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance. Du kan blandt andet bruge pointene til at betale for din næste rejse, opgraderinger eller billeje. 

Vi CO2-kompenserer alle billetter booket med et EuroBonus-nummer. Det betyder, at vi nu CO2-kompenserer lidt over 40% af al udledning, som vores fly udleder. Læs mere om vores arbejde med bæredygtighed

SAS CO2-kompenserer alle EuroBonus-medlemmers rejser

Hvis du ikke allerede er medlem, er det gratis og let at blive det. Opret en EuroBonus-konto og optjen point på din rejse.

Bliv inspireret, og læs mere om Kroatien