ONE WAY FRA
Kroatien

Fly til Kroatien

Split

Oplev den smukke og historiske by Split med SAS. Vi tilbyder en nem og komfortabel rejse til Split, og du får del i SAS’ særlige fordele, der gør din rejse lettere. SAS er Skandinaviens største flyselskab, og det forpligter – derfor er vi i SAS stolte af to år i træk at være kåret som Europas mest punktlige flyselskab. Men punktlighed er bare en af grundene til at vælge SAS – vælger du SAS som din rejsepartner, kan du checke ind online hjemmefra og dermed slippe for at stå i kø i lufthavnen, du kan selv vælge sæde i flyet – naturligvis kvit og frit, og 1 stk. bagage op til 23 kg. er inkluderet i prisen på SAS Go. Tilmeld dig EuroBonus for at optjene points, hver gang du flyver med SAS, og brug dine points til bonusrejser, opgradere din billet eller handle i udvalgte webshops. Bestil din flybillet til Split her på siden ved hjælp af få klik og få del i alle SAS’ fordele.


Dubrovnik

Dubrovnik har en befolkning på ca. 50.000 og har fået kælenavnet ”Adriaterhavets perle” på grund af byens utrolige skønhed. Byen er en smuk havneby beliggende ud til Middelhavets turkisblå vand, og byen er fyldt med smukke gamle bygningsværker og kan blandt andet prale af en række smukke kirker, klostre og museer. Dubrovnik var i Middelalderen en bystat, der hed Ragusa og i skønhed og magt konkurrerede den med Venedig. I løbet af det 15. og 16.århundrede udviklede byen sig enormt og var en af Middelhavets vigtigste handelsbyer. Byen var desuden hjem for flere kendte kroatiske forfattere, skuespilforfattere, malere, matematikere og andre tænkere. Den berømte irske skuespilforfatter George Bernard Shaw skulle endda engang have udtalt, at hvis man leder efter paradis på jord, finder man det i Dubrovnik

Bemærk, at da listen bliver opdateret hver gang, en besøgende laver en søgning, kan der være afvigelser i priserne, når du går videre til bestilling.