Fly til Kroatien

Du bør ikke at gå glip af landets specialiteter, når du rejser til Kroatien. Prøv sort risotto, en risotto lavet med blæk fra den tiarmede blæksprutte, kulen, en krydret pølse og prsut, dalmatisk tørsaltet skinke. Og glem ikke at prøve den kroatiske vin og olivenolien.

*Obligatorisk information
Indtast en by, lufthavn eller land
Indtast en by, lufthavn eller land

Indtast en by, lufthavn eller land
Vælg en afrejsedato Vælg en returdato

Betal med:

SAS flyver til Kroatien fra/via Oslo, Købehavn eller Stockholm (afhængigt af ruten).

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asien (Bangkok, Tokyo og Shanghai).

SAS flyver til Dubrovnik, Pula, Split og Zadar i Kroatien.

Vi flyver til de fleste af vores destinationer året rundt. Nogle af vores destinationer er sæsonbestemte.

Flyv til Split, Dubrovnik og Pula med SAS

Flyv med Scandinavian Airlines til Dubrovnik, Split eller Pula og oplev Kroatiens historie, kultur, strande og skønne øer.

Kroatien har noget at tilbyde alle. Shopping, skøn natur, sandstrande med azurblåt vand og mange smukke øer.

Oplev forskellige områder i Kroatien

Flyv med SAS til den historiske by Dubrovnik, beskyttet af UNESCO. I Dubrovnik har du mulighed for at gå en tur gennem den gamle by, og se de mange historiske steder eller tilbringe dagen på en af strandene i nærheden.

Besøg Split, Kroatiens andenstørste by. Split tilbyder både historiske steder, strande og shopping. Det er nemt at tage en færge her fra til en af de nærmeste og meget populære øer; Hvar, Korcula og Brac.

I Pula, som befinder sig på sydspidsen af Istria-halvøen, får du chancen for at se antikke romerske bygninger, blandt andet Pula-arenaen.

Fly til <em>Kroatien</em>

Oplev Kroatien med børnene. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur til Split, Dubrovnik eller Pula.

Vores SAS App er din ven på rejsen. Book, opdatér, opgrader, check ind og gem dit boardingpas i appen. Mere information om SAS Appen

Vil du se verden? Du kan flyve til næste alle lande i verden med Scandinavian Airlines og vores partnere i Star Alliance. Her flyver vi hen

Altid med SAS

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele.

Nem online check-in, kaffe og te ombord, op til 90% rabat for børn og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Kan tilføjes mod betaling Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig

EuroBonus giver dig mere af verden

Som medlem af vores loyalitetsprogram EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance. Du kan blandt andet bruge pointene til at betale for din næste rejse, opgraderinger eller billeje.

Mere om hvordan vores bæredygtighed fungerer