søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise
Kroatien

Fly til Kroatien

Billige flybilletter til Kroatien

Bemærk, at da listen bliver opdateret hver gang, en besøgende laver en søgning, kan der være afvigelser i priserne, når du går videre til bestilling.

Kroatien er et populært og billigt rejsemål. Når du rejser til Kroatien, vil du typisk ende i hovedstaden Zagreb, Split eller Dubrovnik. Flyv direkte med SAS til Zagreb på kun 2 timer eller med en mellemlanding på omkring 4 timer og 55 minutter. 

Book din rejse til Kroatien her
 

Dine fordele med SAS i rejsen til Kroatien 

Med SAS har du altid mulighed for at lave online check-in, og på den måde spare en masse tid og energi. Vælg dine sæder i flyet 22 timer før afgang, og få 1 stk. bagage op til 23. kg i prisen (SAS Go). Vidste du, at SAS i to år i træk er valgt som Europas mest punktlige lufthavn? Punktlighed er blot én fordel. Når du rejser med SAS kan du optjene EuroBonus-point, som du senere kan bruge til en række ting som flybilletter og få rabat på disse.

Gør det hele endnu nemmere med SAS Appen
 

Oplev det smukke Kroatien 

Split, Dubrovnik eller Pula? Overvej hvilken del af det smukke Kroatien, som du gerne vil opleve. Split er en smuk og historisk by, hvor der er rigtig meget at se. Besøg Diocletian Paladset, det nationale teater, byparken Marjan, museerne, markederne, strandene eller smag på nattelivet og den lækre mad.

Er du fan af Game of Thrones, bør Dubrovnik stå som nr. 1 på din liste. Oplev tv-serien rigtigt i denne storby, gå ture ved ringmuren eller se det krystalklare smukke vand i et af de mange populære strande.

Du kan også tage til kystbyen Pula, og se verdens bedst bevarede amfiteater, Pula Amfiteater. Kulturmennesker elsker byen Pula, og der er en helt masse andre seværdigheder, som du bør opleve.

Øvrigt

Rejseforsikring