Fly til Kiruna

Kiruna er en magisk vinterdestination i den svenske del af Lapland. Glæd dig til at jagte nordlyset tværs over Aurora-bæltet, køre på snescooter hen over et tykt tæppe af sne, eller hvis du er på besøg om sommeren, nyde det allerbedste af midnatssolen!

*Obligatorisk information
Indtast en by, lufthavn eller land
Indtast en by, lufthavn eller land

Indtast en by, lufthavn eller land
Vælg en afrejsedato Vælg en returdato

Betal med:

SAS flyver til Kiruna i Sverige fra/via Oslo, København eller Stockholm.

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asien (Bangkok, Tokyo og Shanghai).

Fordele ved din flyvning til Kiruna

Ønsker du at finde et rigtigt godt tilbud på en flybillet? Book med SAS i god tid, og så er det mere sandsynligt, at du får en flyrejse til en lavere pris. Se vores lavpriskalender for at få et overblik over alle SAS’ destinationer. Du får en 24-timers fortrydelsesret på alle booking, når du flyver med SAS. Hvis du ser et godt tilbud – tag chancen, book nu, og beslut senere, om du vil rejse.

Rabatbilletter for børn

Oplev Sverige med børnene. Vi tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur til Kiruna.

Fly til Kiruna, og se frem til at tur til Lapland i Sverige

Lapland i Sverige tiltrækker tusindvis af gæster hvert år, og Kiruna, den nordligste by, er en populær port til vintereventyrlandet. Kiruna, hjemsted for Sveriges højeste bjerg, det verdensberømte IceHotel, og adskillige skiresorts, tilbyder den perfekte vinterferie.

Hvis du ikke lige går gennem de nationale parker med snesko på eller står på ski ned ad de snedækkede hvide løjper, så er det nok, fordi du hygger dig på en af byens mange barer og restauranter.

Bliv klar til en mindeværdig vinterferie!

Fly til <em>Kiruna</em>

Flyv med SAS til Kiruna lufthavn, så du ankommer veludhvilet og klar til at tage hul på ferien.

Kiruna lufthavn

De snedækkede omgivelser i Kiruna strækker sig langt ud i horisonten. Oplev en aktiv ferie i Kiruna, og nyd hundeslædekørsel og ture på snecyklen. Nyd den smukke natur – hvis du er heldig, ser du måske et vildt rensdyr eller en elg.

Vores SAS App er din ven på rejsen. Book, opdatér, opgrader, check ind og gem dit boardingpas i appen. Mere information om SAS Appen

Vil du se verden? Du kan flyve til næste alle lande i verden med SAS og vores partnere i Star Alliance. Vores rejsemål

Altid inkluderet på din rejse til Kiruna

Hos SAS bestræber vi os altid på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse til Kiruna. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af SAS’ kundefordele. Nem online check-in, kaffe og te ombord og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning til Kiruna.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Kan tilføjes mod betaling Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig

EuroBonus giver dig mere af verden

Som medlem af vores loyalitetsprogram EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance.