Fly til Kiruna

We are travelers.

SAS flyver til Kiruna i Sverige fra/via Oslo, København eller Stockholm (afhængigt af ruten).

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.) og Asien (Tokyo, Shanghai og Beijing).

SAS’ kunder har 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis rejsen bookes mindre end 24 timer før afgang, kan du afbestille den op til 12 timer før afgang.

Fordele ved din flyvning til Kiruna – book nu

Ønsker du at finde et rigtigt godt tilbud på en flybillet? Book med SAS i god tid, og så er det mere sandsynligt, at du får en flyrejse til en lavere pris. Se vores lavpriskalender for at få et overblik over alle SAS’ destinationer. Du får en 24-timers fortrydelsesret på alle booking, når du flyver med SAS. Hvis du ser et godt tilbud – tag chancen, book nu, og beslut senere, om du vil rejse.

Rabatbilletter for børn

Oplev Kiruna med børnene. Vi tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur til Kiruna.

Fly til Kiruna, og se frem til at tur til Lapland i Sverige

Lapland i Sverige tiltrækker tusindvis af gæster hvert år, og Kiruna, den nordligste by, er en populær port til vintereventyrlandet. Kiruna, hjemsted for Sveriges højeste bjerg, det verdensberømte IceHotel, og adskillige skiresorts, tilbyder den perfekte vinterferie.

Hvis du ikke lige går gennem de nationale parker med snesko på eller står på ski ned ad de snedækkede hvide løjper, så er det nok, fordi du hygger dig på en af byens mange barer og restauranter.

Bliv klar til en mindeværdig vinterferie!

Kiruna

Kiruna er en magisk vinterdestination i den svenske del af Lapland. Glæd dig til at jagte nordlyset tværs over Aurora-bæltet, køre på snescooter hen over et tykt tæppe af sne, eller hvis du er på besøg om sommeren, nyde det allerbedste af midnatssolen!

Flyv med SAS til Kiruna lufthavn, så du ankommer veludhvilet og klar til at tage hul på ferien.

Kiruna lufthavn

De snedækkede omgivelser i Kiruna strækker sig langt ud i horisonten. Oplev en aktiv ferie i Kiruna, og nyd hundeslædekørsel og ture på snecyklen. Nyd den smukke natur – hvis du er heldig, ser du måske et vildt rensdyr eller en elg.

Vores SAS App er din ven på rejsen. Book, opdatér, opgrader, check ind og gem dit boardingpas i appen. Mere information om SAS Appen

Vil du se verden? Du kan flyve til næste alle lande i verden med Scandinavian Airlines og vores partnere i Star Alliance. Her flyver vi hen

Altid inkluderet på din rejse til Kiruna

Hos SAS bestræber vi os altid på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse til Kiruna. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af SAS’ kundefordele. Nem online check-in, kaffe og te ombord og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning til Kiruna.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

No

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja
Mad og drikke Nej Ja

CO2-kompensation med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus giver dig mere af verden. Det er det mest populære loyalitetsprogram for rejsende i Skandinavien. Som medlem af EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance. Du kan blandt andet bruge pointene til at betale for din næste rejse, opgraderinger eller billeje.

Vi CO2-kompenserer for flyvninger med Scandinavian Airlines, når der tilføjes et EuroBonus-nummer på bookingen. Læs mere om, hvordan vores bæredygtighed fungerer

Hotel tilbud