søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise

We are travelers.

SAS flyver til Kiruna i Sverige fra/via OsloKøbenhavn eller Stockholm (afhængigt af ruten).

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco og Washington D.C.) og Asien (TokyoShanghaiBeijing og Singapore).

cl--info-circle
SAS’ kunder har 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis rejsen bookes mindre end 24 timer før afgang, kan du afbestille den op til 12 timer før afgang.

Fordele ved din flyvning til Kiruna – book nu

Ønsker du at finde et rigtigt godt tilbud på en flybillet? Book med SAS i god tid, og så er det mere sandsynligt, at du får en flyrejse til en lavere pris. Se vores lavpriskalender for at få et overblik over alle SAS’ destinationer. Du får en 24-timers fortrydelsesret på alle booking, når du flyver med SAS. Hvis du ser et godt tilbud – tag chancen, book nu, og beslut senere, om du vil rejse. 

  • cl--plane-right Lufthavn: Kiruna lufthavn (KRN)
  • cl--credit Valuta: Svenske kroner
  • cl--clock Tidszone: CET: UTC +1/CEST: UTC +2
  • cl--globe Officielt sprog: Svensk

Rabatbilletter for børn

Oplev Kiruna med børnene. Vi tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur til Kiruna. 

fly til Kiruna, og se frem til at tur til Lapland i Sverige

Lapland i Sverige tiltrækker tusindvis af gæster hvert år, og Kiruna, den nordligste by, er en populær port til vintereventyrlandet. Kiruna, hjemsted for Sveriges højeste bjerg, det verdensberømte IceHotel, og adskillige skiresorts, tilbyder den perfekte vinterferie. 

Hvis du ikke lige går gennem de nationale parker med snesko på eller står på ski ned ad de snedækkede hvide løjper, så er det nok, fordi du hygger dig på en af byens mange barer og restauranter. 

Bliv klar til en mindeværdig vinterferie! 

IceHotel
  • Besøg IceHotel i Jukkasjärvi
  • Oplev et hotel lavet af sne og skulpturerede isblokke
  • Vintereventyr i Kiruna

Altid inkluderet på din rejse til Kiruna

Hos SAS bestræber vi os altid på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse til Kiruna. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af SAS’ kundefordele. Nem online check-in, kaffe og te ombord og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning til Kiruna.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage LIGHT
Nej
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja
Mad og drikke Nej
Ja

*Når tilgængeligt

Opdag verden med SAS EuroBonus

We are travelers.

Med EuroBonus får du mere af verden. Som medlem af EuroBonus, kan du optjene point, når du rejser med os og vores partnere i Star Alliance. Du kan blandt andet bruge pointene til at betale for din næste rejse, opgradere eller leje en bil. 

Vi CO2-kompenserer alle billetter booket med et EuroBonus-nummer. Det betyder, at vi nu CO2-kompenserer lidt over 40% af al udledning, som vores fly udleder. Læs mere om, hvordan vores bæredygtighed fungerer

SAS CO2-kompenserer alle EuroBonus-medlemmers rejser

Hvis du ikke allerede er medlem, er det gratis og let at blive det. Opret en EuroBonus-konto og optjen point på din rejse.

Hotel og biludlejning i Kiruna

Få en endnu mere behagelig rejse, når du reserverer lejebil og hotel i god tid hjemmefra. Besøg vores partneres side, og gennemfør din reservation nu. 

Andre populære SAS-destinationer

Find inspiration, og læs mere om Kiruna