LAND

SPROG

MIN LUFTHAVN

  ONE WAY FRA
  Stuttgart

  Fly til Stuttgart

  Altid inkluderet i din flybillet fra København til Stuttgart: 23 kg bagage, sædevalg og meget mere…

  I løbet af blot 1 ½ time kan du være fremme i Stuttgart, når du rejser med os. Vi flyver dig nemlig direkte fra Københavns lufthavn til Stuttgart.

   

  På flyveturen vil alt være inkluderet i din flybillet. Faktisk har vi tænkt på det hele både før, under og efter din rejse:

  • 23 kg bagage inkluderet i flybilletten 
  • Online check-in
  • Sædevalg i forbindelse med check-in
  • Kaffe, te, og dagens avis
  • Optil 90 % børnerabat
  • 24 timers fortrydelsesret

  Find din flyafgang og pris med det samme her på siden, eller hent vores app – så kan du altid nemt finde dit fly til Stuttgart direkte på mobilen.

   

  Læs mere om fordelen ved at flyve fra København her!

  Flyv til Stuttgart med SAS

  SAS har fly-afgange København-Stuttgart fra Kastrup alle ugens dage med op til 3 daglige afgange - dog med enkelte undtagelser. Er du medlem af EuroBonus optjener du point, når du rejser med fly til Stuttgart.

  Stutgart - flot arkitektur og en interessant historie

  Stuttgart er hovedstaden i delstaten Baden-Württemberg i Tyskland. Byen har små 600.000 indbyggere og er verdenskendt for sine berømte bilfabrikker: Mercedes-Benz og Porsche. Stuttgart er en gammel by, men flot arkitektur og en interessant historie.

  Mad og drikke i Stuttgart

  Besøg det regionale køkken og se det store udvalg af kulinariske nydelser. Smag de mange vinspecialiteter fra området. I Stuttgart kan du naturligvis også smage de berømte tyske pølser.

  Shopping i Stuttgart

  Hvis shoppinggenet skal stimuleres, så er Stuttgart det rigtige valg. Udover førnævnte Metzingen kan Stuttgart Centrum også byde på interessant shopping. Især Stuttgarts indkøbsgade Königstrasse byder på mange kendte modebutikker, som ligger tæt op ad hinanden. Oplev det rige caféliv på Schulstrasse, som er Tysklands første gågade.

  Hugo Boss eller Nike? Gør et kup!

  Ikke langt fra Stuttgart ligger shopping-byen Metzingen, hvor du kan handle i outlet-butikker som fx. Hugo Boss, Levi's, Nike og Peak Performance - og virkelig gøre et kup! Du kan tage morgenflyet København-Stuttgart, leje en bil allerede i Stuttgart Lufthavn og køre de 25 km til Metzingen. Shop hele dagen og kør tilbage tidsnok til at nå aftenflyet tilbage.

  Kunst og kultur

  I Stuttgart er kunst og kultur i højsædet. Byen rummer mere end 40 teatre og 30 gallerier. Tag på oplevelse i de store kunstmuseer som giver dig en kunstoplevelse ud over det sædvanlige. Det rige kulturliv gør Stuttgart til en metropol for musicals.

  Hvorfor rejse med fly til Stuttgart?

  Stuttgart er den perfekte by, hvis du elsker stor variation af muligheder. Besøg de forskellige barer og diskoteker eller nyd en romantisk middag på en af mange restauranter. Byens centrum er Schlossplatz, der fungerer som bindeled mellem shopping-områderne, Schlossgarten-parken og byens to centrale slotte. At rejse med fly til Stuttgart er klart det nemmeste og hurtigste. Det tager knap 10 timer at køre turen i bil.

  Leder du efter billige flybilletter til Stuttgart fra København?

  Tjek vores lavpriskalender! Her hjælper vi dig med at finde de laveste frapriser på fly fra København. Priser og pladser i oversigten bliver opdateret hver gang en besøgende laver en søgning. Derfor kan der være afvigelser i priserne, når du går videre til bestilling.

  Op til 3 daglige flyafgange fra København til Stuttgart

  Vi flyver fra København til Stuttgart Lufthavn (STR) både morgen, middag, eftermiddag og aften. Så du kan med garanti finde et fly, der passer ind i dine ferie- eller forretningsplaner i Stuttgart.

  Vælg mellem op til 3 daglige afgange til Stuttgarts internationale lufthavn, som ligger 13 km fra Stuttgart. Med bus, tog eller taxi er du derfor hurtigt fremme ved dit hotel i centrum.

  Se, hvordan du kommer fra lufthavnen til Stuttgart.

  Rejsetips om Stuttgart indsendt af vores kunder

  Seværdigheder

  Hvis du er til god tysk Bierfest, som f.eks. Oktoberfest så er de to årlige Bierfest i Stuttgart noget for dig. Tag til Frühlingsfest eller Efterårsfest i Stuttgart på Cannstadter Wasen. Hvert år i slutningen af april eller i slutningen af september, kan der opleves god tysk festkultur samt masser af forlystelser og tyske specialiteter. Et hemmeligt tip til en udflugt ville være en vandring op på Karlshöhe, hvor man har en smuk udsigt over Stuttgart og kan nyde en Weissbier i den flotte Biergarten på toppen.

  Miriam B.

   

  Mercedes Benz museet er et sikkert hit for alle bilentusiaster. Bygningen fra 2006 i sig selv er også et besøg værd.

  Hilda P.  Shopping

  Tag flyveren til Stuttgart og shop amok i outlets i Metzingen.

  Trine L.

   

  Syd for Stuttgart ligger byen Metzingen. Et must for outlet shoppere. Hovedattraktion er Hugo Boss outlet i forbindelse med Hugo Boss fabrikken. Mange penge at spare på 2 sortering. Med tysk grundighed er fejlen, som gør at det er 2 sortering, markeret på en tag som er vedhæftet det stykke tøj, man kigger på. Mange gange er priserne ½ pris eller mindre af de danske.

  Christian R.

  transport

  Bil

  Du kan køre til Stuttgart lufthavn via A8 (No. 53) eller B27. Følg venligst "Arrivals" og "Departures" skiltene og parker i en af parkeringszonerne.

  Tog

  Stuttgart hovedbanegård er en del af ICE, EC og IC netværket, og ligger lige midt i byen. Du kan fortsætte turen til lufthavnen herfra med (S-Bahn) S2 eller S3. Dette tog kører fra 05:00 til 00:25 og tager 27 minutter

  Bus

  Adskillige busruter sørger for, at der er direkte forbindelse fra byen til lufthavnen. Busstoppene er placeret centralt foran terminalerne.

  Taxa

  Lufthavnen har taxaer klar døgnet rundt, der sørger for, at du kan komme hurtigt til Stuttgart. De er placeret foran terminal 1.

  Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik