Fly til Stuttgart

We are travelers.

SAS flyver til Stuttgart i Tyskland fra/via Oslo, Købehavn eller Stockholm (afhængigt af ruten).

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.) og Asien (Tokyo, Shanghai og Beijing).

Vi flyver til de fleste af vores destinationer året rundt. Nogle af vores destinationer er sæsonbestemte.

SAS’ kunder har 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis rejsen bookes mindre end 24 timer før afgang, kan du afbestille den op til 12 timer før afgang.

Fordele ved din flyvning til Stuttgart – book nu

Book din rejse hos SAS i god tid, så er der større chance for at finde billigere flybilletter. Få et overblik over alle SAS’ destinationer i vores lavpriskalender. Alle SAS-kunder får 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis du ser et godt tilbud, så tag chancen, book nu, og beslut dig senere.

Rabatbilletter for børn

Vil du opleve Stuttgart med børnene for mindre? SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur til Tyskland.

fly til Stuttgart, og glæd dig til en tysk storbyferie

Stuttgart, der ligger i det sydvestlige Tyskland, er hovedstad i delstaten Baden-Württemberg og center for storproduktion. Her er masser af grønne områder, bilmuseer og et imponerende slot. I Stuttgart kan du opleve det autentiske Tyskland.

Når du ikke lærer mere om byens historie som bilproducent på Mercedes-Benz Museum eller Porsche Museum, tilbringer du måske eftermiddagen i Wilhelma zoo og botaniske have.

Listen over ting at lave i Stuttgart er lang, og der er noget for enhver.

Stuttgart

Stuttgart, der engang var hjemsted for kongerne af Württemberg og senere en stor bilproduktion, er fuld af historie, kultur og seværdigheder. Uanset om du er bilfanatiker og vil beundre nogle af de bedste køretøjer i verden, eller om du er kulturfan på udkig efter Art Nouveau-arkitektur, bliver du ikke skuffet.

Flyv med SAS til Stuttgart lufthavn, så du ankommer veludhvilet og klar til at tage hul på ferien.

Stuttgart lufthavn

Stuttgart er en behagelig by at besøge for alle. Oplev kærligheden til kunst, de grønne områder, den imponerende arkitektur og den lækre mad. Tag venner eller familie med på en storbyferie, de aldrig glemmer.

Vores SAS App er din ven på rejsen. Book, opdatér, opgrader, check ind og gem dit boardingpas i appen. Mere information om SAS Appen

Vil du se verden? Du kan flyve til næste alle lande i verden med Scandinavian Airlines og vores partnere i Star Alliance. Her flyver vi hen

Altid inkluderet på din rejse til Stuttgart

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Du får altid visse af SAS’ fordele, uanset hvilken billettype du har. Nem online check-in, kaffe og te ombord og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning til Stuttgart.

Vil du have en endnu mere behagelig rejse? Du kan altid opgradere din aktuelle flybillet til den næste rejseklasse, og få endnu flere fordele. Ved at opgradere får du adgang til Fast Track, SAS Lounges, prioriteret boarding, gratis WiFi (hvis tilgængeligt) samt snacks og måltider ombord.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

No

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja
Mad og drikke Nej Ja

CO2-kompensation med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus giver dig mere af verden. Det er det mest populære loyalitetsprogram for rejsende i Skandinavien. Som medlem af EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance. Du kan blandt andet bruge pointene til at betale for din næste rejse, opgraderinger eller billeje.

Vi CO2-kompenserer for flyvninger med Scandinavian Airlines, når der tilføjes et EuroBonus-nummer på bookingen. Læs mere om, hvordan vores bæredygtighed fungerer

Hotel tilbud