søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise
Stuttgart

Fly til Stuttgart

Altid inkluderet i din flybillet til Stuttgart

I løbet af blot 1 ½ time kan du være fremme i Stuttgart, når du rejser med os. Vi flyver dig nemlig direkte fra Københavns lufthavn til Stuttgart.

Inkluderet i din flybillet:

  • 1 x 23 kg bagage på SAS Go
  • Online check-in
  • Sædevalg i forbindelse med check-in
  • Kaffe, te, og dagens avis
  • Optil 90% børnerabat
  • 24 timers fortrydelsesret

 

Flyv til Stuttgart med SAS

SAS har fly-afgange København-Stuttgart fra Kastrup alle ugens dage med op til 3 daglige afgange - dog med enkelte undtagelser. Er du medlem af EuroBonus optjener du point, når du rejser med fly til Stuttgart.


Tilmeld dig EuroBonus og optjen point

EuroBonus er en fordelsklub for SAS-kunder, og det er helt gratis. Med et medlemskab kan du optjene point på alle vores mange flyafgange, forskellige hotelophold, billeje, shopping og daglige indkøb. 

Du kan bruge indløse dine point til mange ting - alt fra flyrejser til shopping i lufthavnen eller på flyet. Tilmelder du dig vores loyalitets- og frequent flyer program, gør du din rejse endnu mere enkel og komfortabel.  

Få alle fordelene – tilmeld dig idag

 

Billige flybilletter til Stuttgart fra København

Tjek vores lavpriskalender! Her hjælper vi dig med at finde de laveste frapriser på fly fra København. Priser og pladser i oversigten bliver opdateret hver gang en besøgende laver en søgning. Derfor kan der være afvigelser i priserne, når du går videre til bestilling.

Op til 3 daglige flyafgange fra København til Stuttgart

Vi flyver fra København til Stuttgart Lufthavn både morgen, middag, eftermiddag og aften. Så du kan med garanti finde et fly, der passer ind i dine ferie- eller forretningsplaner i Stuttgart.

Vælg mellem op til 3 daglige afgange til Stuttgarts internationale lufthavn, som ligger 13 km fra Stuttgart. Med bus, tog eller taxi er du derfor hurtigt fremme ved dit hotel i centrum.

Transport


Bil

Du kan køre til Stuttgart lufthavn via A8 (No. 53) eller B27. Følg venligst "Arrivals" og "Departures" skiltene og parker i en af parkeringszonerne.


Tog

Stuttgart hovedbanegård er en del af ICE, EC og IC netværket, og ligger lige midt i byen. Du kan fortsætte turen til lufthavnen herfra med (S-Bahn) S2 eller S3. Dette tog kører fra 05:00 til 00:25 og tager 27 minutter


Bus

Adskillige busruter sørger for, at der er direkte forbindelse fra byen til lufthavnen. Busstoppene er placeret centralt foran terminalerne.


Taxa

Lufthavnen har taxaer klar døgnet rundt, der sørger for, at du kan komme hurtigt til Stuttgart. De er placeret foran terminal 1.

Øvrigt

Fly til Tyskland
RejseforsikringFlere SAS-destinationer