søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise

We are travelers.

SAS flyver til Stuttgart i Tyskland fra/via OsloKøbehavn eller Stockholm (afhængigt af ruten).

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco og Washington D.C.) og Asien (TokyoShanghaiBeijing og Singapore).

Vi flyver til de fleste af vores destinationer året rundt. Nogle af vores destinationer er sæsonbestemte.

cl--info-circle
SAS’ kunder har 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis rejsen bookes mindre end 24 timer før afgang, kan du afbestille den op til 12 timer før afgang.

Fordele ved din flyvning til Stuttgart – book nu

Book din rejse hos SAS i god tid, så er der større chance for at finde billigere flybilletter. Få et overblik over alle SAS’ destinationer i vores lavpriskalender. Alle SAS-kunder får 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis du ser et godt tilbud, så tag chancen, book nu, og beslut dig senere.  

  • cl--plane-right Lufthavn: Stuttgart lufthavn (STR)
  • cl--credit Valuta: Euro
  • cl--clock Tidszone: CET: UTC +1/CEST: UTC +2
  • cl--globe Officielt sprog: Tysk

Rabatbilletter for børn

Vil du opleve Stuttgart med børnene for mindre? SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur til Tyskland.

fly til Stuttgart, og glæd dig til en tysk storbyferie 

Stuttgart, der ligger i det sydvestlige Tyskland, er hovedstad i delstaten Baden-Württemberg og center for storproduktion. Her er masser af grønne områder, bilmuseer og et imponerende slot. I Stuttgart kan du opleve det autentiske Tyskland. 

Når du ikke lærer mere om byens historie som bilproducent på Mercedes-Benz Museum eller Porsche Museum, tilbringer du måske eftermiddagen i Wilhelma zoo og botaniske have.

Listen over ting at lave i Stuttgart er lang, og der er noget for enhver.

Weekend i Stuttgart
  • Hvorfor Stuttgart?
  • Flyv med SAS til Stuttgart lufthavn (STR)
  • Gør din rejse nemmere med SAS App
  • Oplev verden med SAS

Altid inkluderet på din rejse til Stuttgart

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Du får altid visse af SAS’ fordele, uanset hvilken billettype du har. Nem online check-in, kaffe og te ombord og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning til Stuttgart.  

Vil du have en endnu mere behagelig rejse? Du kan altid opgradere din aktuelle flybillet til den næste rejseklasse, og få endnu flere fordele. Ved at opgradere får du adgang til Fast Track, SAS Lounges, prioriteret boarding, gratis WiFi (hvis tilgængeligt) samt snacks og måltider ombord.  

Inkluderet i din rejseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage LIGHT
Nej
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja
Mad og drikke Nej
Ja

*Når tilgængeligt

Opdag verden med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus giver dig mere af verden. Som medlem af EuroBonus optjener du point, når du rejser med os og vores partnere i Star Alliance. Pointene kan blandt andet bruges til at betale for din næste rejse, opgraderinger eller billeje. 

Vi CO2-kompenserer alle flybilletter booket med et EuroBonus-nummer. Det betyder, at vi nu CO2-kompenserer mere end 40% af alle udledninger fra vores fly. Få mere at vide om vores arbejde med bæredygtighed

SAS CO2-kompenserer alle EuroBonus-medlemmers rejser

Hvis du ikke allerede er medlem, er det gratis og let at blive det. Opret en EuroBonus-konto og optjen point på din rejse.

Hotel og biludlejning i Stuttgart

Få en endnu mere behagelig rejse, når du reserverer lejebil og hotel hjemmefra. Gå til SAS’ partnersider, og reservér med det samme.  

Andre populære SAS-destinationer