Fly til Stuttgart

Stuttgart, der engang var hjemsted for kongerne af Württemberg og senere en stor bilproduktion, er fuld af historie, kultur og seværdigheder. Uanset om du er bilfanatiker og vil beundre nogle af de bedste køretøjer i verden, eller om du er kulturfan på udkig efter Art Nouveau-arkitektur, bliver du ikke skuffet.

*Obligatorisk information
Indtast en by, lufthavn eller land
Indtast en by, lufthavn eller land

Indtast en by, lufthavn eller land
Vælg en afrejsedato Vælg en returdato

Betal med:

SAS flyver til Stuttgart i Tyskland fra/via Oslo, Købehavn eller Stockholm.

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asien (Bangkok, Tokyo og Shanghai).

Fordele ved din flyvning til Stuttgart

Book din rejse hos SAS i god tid, så er der større chance for at finde billigere flybilletter. Få et overblik over alle SAS’ destinationer i vores lavpriskalender. Alle SAS-kunder får 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis du ser et godt tilbud, så tag chancen, book nu, og beslut dig senere.

Rabatbilletter for børn

Vil du opleve Stuttgart med børnene for mindre? SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur til Tyskland.

Fly til Stuttgart, og glæd dig til en tysk storbyferie

Stuttgart, der ligger i det sydvestlige Tyskland, er hovedstad i delstaten Baden-Württemberg og center for storproduktion. Her er masser af grønne områder, bilmuseer og et imponerende slot. I Stuttgart kan du opleve det autentiske Tyskland.

Når du ikke lærer mere om byens historie som bilproducent på Mercedes-Benz Museum eller Porsche Museum, tilbringer du måske eftermiddagen i Wilhelma zoo og botaniske have.

Listen over ting at lave i Stuttgart er lang, og der er noget for enhver.

Fly til <em>Stuttgart</em>

Flyv med SAS til Stuttgart lufthavn, så du ankommer veludhvilet og klar til at tage hul på ferien.

Stuttgart lufthavn

Stuttgart er en behagelig by at besøge for alle. Oplev kærligheden til kunst, de grønne områder, den imponerende arkitektur og den lækre mad. Tag venner eller familie med på en storbyferie, de aldrig glemmer.

Vores SAS App er din ven på rejsen. Book, opdatér, opgrader, check ind og gem dit boardingpas i appen. Mere information om SAS Appen

Vil du se verden? Du kan flyve til næste alle lande i verden med SAS og vores partnere i Star Alliance. Vores rejsemål

Altid inkluderet på din rejse til Stuttgart

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Du får altid visse af SAS’ fordele, uanset hvilken billettype du har. Nem online check-in, kaffe og te ombord og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning til Stuttgart.

Vil du have en endnu mere behagelig rejse? Du kan altid opgradere din aktuelle flybillet til den næste rejseklasse, og få endnu flere fordele. Ved at opgradere får du adgang til Fast Track, SAS Lounges, prioriteret boarding samt snacks og måltider ombord.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Kan tilføjes mod betaling Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig

EuroBonus giver dig mere af verden

Som medlem af vores loyalitetsprogram EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance.