LAND

SPROG

MIN LUFTHAVN

  ONE WAY FRA
  Bologna

  Fly til Bologna

  Flyv til Bologna med SAS

  SAS har 2 daglige afgange direkte til Bologna. Bologna er ensbetydende med det "gamle Italien". En historisk by med en hyggelig bykerne og et rigtigt godt bud på en ferie eller en miniferie til Italien. Book din billet allerede i dag!

  Universitetsbyen Bologna

  Università di Bologna blev grundlagt i år 1088 og har siden huset studerende som Dante, Copernicus, Umberto Eco og Romano Prodi.

  Tårnenes by

  Torre di Asinelli er et besøg værd og giver én en fantastisk udsigt over byen. Derudover er Helligdommen San Luca, Piazza Maggiore, Università di Bologna og Kong Enzo - paladset alle et besøg værd.

  Mad i Bologna

  De lokale retter skal prøves når man besøger Bologna. Her kan fremhæves Mortadellaén, den traditionelle Lasagne og den fremragende Lambrusco-vin.

  Sydens Charme

  Bologna er omringet af smuk natur i det nordlige Italien. Folket er venlige og imødekommende og enormt stolte af deres gamle historiske by. Alt dette er bare en flybillet væk!

  Rejsetips om Bologna

  Herunder finder du rejsetips indsendt af vores kunder. Vi har inddelt i kategorier for at gøre det nemmere for dig at finde den information, der passer bedst til dig.


  Seværdigheder

  Besøg endelig denne fantastiske by. Den byder på så meget andet end mange "turistede" steder, bla. fantastisk gode restauranter og osteriaer (hvor de kun serverer brunchetta) og også et smukt gammelt universitet, hvor Umberto Eco underviser.

  Karina N.

  For et år siden var vores dreng, udstadsioneret i italien, ca 20km fra bologne. Derfor var vi flere gange i Bologna, som er en fantastisk by som er et besøg værd F.eks er der midt på torvet et gammelt tårn hvor man kommer til toppen via trapper. Tårnet er bygget skævt. Trapperne er udformet specielt så turen op er en oplevelse i sig selv. Når du når toppen er der den flotteste udsigt. Du står og kigger ud over de smukkeste gamle huse, hvor tagene i sig selv er en oplevelse. På torvet er der en bygning som er omsluttet af en mur/port. Stil dig og din medrejsende i hvert sit hjørne og hvisk så til hinanden og i kan høre hvad i siger til hinanden, sjov oplevelse som ikke kan forklares. I byen ligger også en stor smuk kirke hvor vejen der til går gennem buer . du går ca 3km , hvorefter du når ydersiden af kirken. Vejen op er igen ca 3 km. Er du heldig og kommer i messen går du i et optog med præsten foran. Er du sports mand kan turen løbes op. det er en hård tur, men mange gør det. Det skal lige siges at turen kan også klares med bil , idet der går en vej op til kirken, men oplevelsen er ikke det samme. Byen i sig selv er meget hyggelig og facinerende. Der er mange gode spisesteder, og priserne er ikke nær så dyre som i f.eks Firenze.

  Sanne L.  Kultur og museer

  Bologna er en by præget af skønhed og autencitet. De smukke huse, pladser og mennesker med stil er ikke til at tage fejl af. Midt i byen er der de gamle tåne, der stadigt står, torods det ikke skulle være fysisk muligt. De står som et varetegn for folket fra Bologna om stolthed, ægthed og vedholdenhed. Det gamle universitet er det ældste i verden og ligger smukt i byen. Vidner om de lærdes tid. Koridorene dvs overdækket fortov, hvor de studerende overnattede i begyndelsen af universitets start. Det er til at forestille sig hvordan det har været. Bologna er en by, der er præget af kultur, historie og stil. Helt sikkert en by jeg vil vende tilbage til.

  Jonna R.  Mad & natteliv

  Bologna er en fantastisk autentisk by, selvom den er forholdsvis stor. Nyd de mange piazzaer og slut af med en fantastisk middag på Osteria de' Poeti (Via de Poeti), som er et gammelt familiedrevet Osteria, hyggeligt, til at betale selv for en hel familie og udsøgt kvalitet!

  Pernille K.

  Gå på en af de fantastiske Italienske resuranter inden 19.30 så har man resturanten næsten for sig selv en ½ time før Italienerne kommer

  Jens C. K.

  Jeg havde købt flybilletter til Bologna, da jeg gerne ville til Carole, på min ynglings fiskeresturant. Bologna var for mig bare et mål til at komme videre. Til vores hjemrejse havde vi bestil en overnatning, mine forventninger var minimale. Den aften vi kom tilbage til Bologna gik vi tur i byen for at finde et sted at spise, her faldt vi over en lille smøge fyldt med resturanter og værtshuse, stemningen og atmosfæren her var simpelthen helt unik, på vores vej tilbage til hotellet opdagede vi at Bologna var fyldt med disse områder. Vi blev nødt til at ændre vores flybilletter så vi kunne udforske Bologna et par dage eksta.

  Elise B.  Shopping

  Like fantastisk som Firenze, som er under 1 time bort med toget, men litt mindre kjent og tourisisk.

  Charles D.  Andet

  Tøsetur. For 5. år i træk var vi afsted til Bologna. Nogle år er vi 6 og andre gange som i år var vi kun 3. Man bliver afhængig af denne turz. Hotellet er ægte italiensk og ligger midt i byen på Piazza Magiore. Når vi sidder i flyet på vej hjem er vi glade, afstressede og mætte på både mad, oplevelser, latter og det vidunderlige italiens lys.

  Charlotte B.

  Flyv med SAS til Bologna og kør videre til Gardasøen

  Gardasøen er Italiens største sø og ligger i Norditalien. Gardasøen er en meget smuk sø og har været et yndet feriemål i årtier. Flyv med SAS til Bologna og tag selv videre til Gardasøen, der ligger blot 2 timer væk. Bestil i dag på sas.dk. Husk at du kan booke hotel og leje bil med SAS!

   

  Gardasøen - en pittoresk perle

  Gardasøen er en af Europas smukkeste søer, og allerede genstand for beundring af H.C. Andersen, der lovpriste søens skønhed. Søen er 52 km. lang og spækket med smuk natur langs bredderne. Klimaet er mildt og varmt med mange årlige solskinstimer, og der vokser oliventræer, vinmarker og citrontræer på bjergskråningerne, der også gemmer på pittoreske småbyer. Vil du gerne på badeferie, er Gardasøen også et oplagt feriemål – her kan du sole dig og bade ved søstrandene. Der er også mulighed for at dyrke vandsport og nyde en aktiv ferie.

   

  Rejs med SAS og nyd godt af SAS' fordele

  Gardasøen er et populært rejsemål, der ligger i smørhullet mellem Venedig, Milano og Bologna. Du kan flyve med SAS til Bologna, køreturen til Gardasøen er kun på ca. 2 timer. Søg online i SAS’ afgangskalender i dag og find en afgang til Bologna, der passer dig. Flyver du med SAS, nyder du naturligvis godt af SAS’ særlige fordele som online check-in hjemmefra, du kan frit medbringe op til 23 kg. bagage (ét stk bagage) på SAS Go, og rejser du med mindre børn, kan I medbringe en klapvogn uden omkostninger.

  Hyggelige Bologna

  Bologna er ikke en storby men på trods af det, byder byen på mange muligheder for både shopping og kultur. Bologna er blandt andet hjemby for Europas ældste universitet, som blev grundlagt i det 11. Århundrede og i dag huser en masse udenlandske studerende. Området omkring universitetet er fyldt med små, men interessante museer og adskillige barer og caféer, der bidrager til at give universitetskvarteret en levende atmosfære. Bologna byder på mange museumsoplevelser – hvad enten man interesserer sig for historie, moderne kunst eller motorcykler, kan man finde det i Bologna.

   

  Book din plads på et fly til Bologna i dag på sas.dk

  Har du lyst til at opleve den smukke italienske by Bologna? Du kan bestille plads på et fly til Bologna allerede i dag – direkte online på sas.dk. Vælger du at flyve med SAS til Bologna, drager du desuden nytte af SAS’ mange særlige fordele. SAS har ingen skjulte gebyrer eller ekstra omkostninger – blot en masse fordele, der gør din rejse både let og bekvem. Spar tid i lufthavnen ved at benytte dig af online check-in hjemmefra og print selv dit boardingkort ud. Du kan frit medbringe op til 23 kg. bagage (ét stk bagage) på SAS Go, og rejser du med mindre børn, kan du tage barnevognen med helt omkostningsfrit. Vi forsøger så vidt som muligt at lade børnefamilier gå ombord på flyet først for at gøre rejsen så behagelig som mulig.

  Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik