LAND

SPROG

MIN LUFTHAVN

  ONE WAY FRA
  Bologna

  Fly til Bologna

  Flyv til Bologna med SAS

  SAS har 2 daglige afgange direkte til Bologna. Bologna er ensbetydende med det "gamle Italien". En historisk by med en hyggelig bykerne og et rigtigt godt bud på en ferie eller en miniferie til Italien. Book din billet allerede i dag!


  Universitetsbyen Bologna

  Università di Bologna blev grundlagt i år 1088 og har siden huset studerende som Dante, Copernicus, Umberto Eco og Romano Prodi.


  Tårnenes by

  Torre di Asinelli er et besøg værd og giver én en fantastisk udsigt over byen. Derudover er Helligdommen San Luca, Piazza Maggiore, Università di Bologna og Kong Enzo - paladset alle et besøg værd.

  Flyv med SAS til Bologna og kør videre til Gardasøen

  Gardasøen er Italiens største sø og ligger i Norditalien. Gardasøen er en meget smuk sø og har været et yndet feriemål i årtier. Flyv med SAS til Bologna og tag selv videre til Gardasøen, der ligger blot 2 timer væk. Bestil i dag på sas.dk. Husk at du kan booke hotel og leje bil med SAS!

   

  Gardasøen - en pittoresk perle

  Gardasøen er en af Europas smukkeste søer, og allerede genstand for beundring af H.C. Andersen, der lovpriste søens skønhed. Søen er 52 km. lang og spækket med smuk natur langs bredderne. Klimaet er mildt og varmt med mange årlige solskinstimer, og der vokser oliventræer, vinmarker og citrontræer på bjergskråningerne, der også gemmer på pittoreske småbyer. Vil du gerne på badeferie, er Gardasøen også et oplagt feriemål – her kan du sole dig og bade ved søstrandene. Der er også mulighed for at dyrke vandsport og nyde en aktiv ferie.

  Hyggelige Bologna

  Bologna er ikke en storby men på trods af det, byder byen på mange muligheder for både shopping og kultur. Bologna er blandt andet hjemby for Europas ældste universitet, som blev grundlagt i det 11. Århundrede og i dag huser en masse udenlandske studerende. Området omkring universitetet er fyldt med små, men interessante museer og adskillige barer og caféer, der bidrager til at give universitetskvarteret en levende atmosfære. Bologna byder på mange museumsoplevelser – hvad enten man interesserer sig for historie, moderne kunst eller motorcykler, kan man finde det i Bologna.

   

  Book din plads på et fly til Bologna i dag på sas.dk

  Har du lyst til at opleve den smukke italienske by Bologna? Du kan bestille plads på et fly til Bologna allerede i dag – direkte online på sas.dk. Vælger du at flyve med SAS til Bologna, drager du desuden nytte af SAS’ mange særlige fordele. SAS har ingen skjulte gebyrer eller ekstra omkostninger – blot en masse fordele, der gør din rejse både let og bekvem. Spar tid i lufthavnen ved at benytte dig af online check-in hjemmefra og print selv dit boardingkort ud. Du kan frit medbringe op til 23 kg. bagage (ét stk bagage) på SAS Go, og rejser du med mindre børn, kan du tage barnevognen med helt omkostningsfrit. Vi forsøger så vidt som muligt at lade børnefamilier gå ombord på flyet først for at gøre rejsen så behagelig som mulig.

   

  REJS MED SAS OG NYD GODT AF SAS' FORDELE

  Gardasøen er et populært rejsemål, der ligger i smørhullet mellem Venedig, Milano og Bologna. Du kan flyve med SAS til Bologna, køreturen til Gardasøen er kun på ca. 2 timer. Søg online i SAS’ afgangskalender i dag og find en afgang til Bologna, der passer dig. Flyver du med SAS, nyder du naturligvis godt af SAS’ særlige fordele som online check-in hjemmefra, du kan frit medbringe op til 23 kg. bagage (ét stk bagage) på SAS Go, og rejser du med mindre børn, kan I medbringe en klapvogn uden omkostninger.

  Transport

  Lufthavnen ligger ca. 6 km fra Bologna centrum og 5 minutters kørsel fra motorvejen. 
   

  Bil

  Kommer du fra motorvejen:

  • Motorvej “A14” Exit Bologna-San Lazzaro, tag afkørsel No. 4
  • Motorvej "A13" Exit Bologna-Arcoveggio, tag afkørsel No. 4
  • Motorvej "A1" Exit Bologna-Casalecchio, tag afkørsel No. 4

  For mere information, besøg: Autostrade per l'Italia
   

  Bus

  Aerobus’ busservice (Terminal-togstation)
  Pris: 5 Euro – billet købes i bussen.
  Rejsetid: Omkring 20 minutter.
  Tlf: +39 051/290290

  For yderligere information se: ATC SpA

  Tog

  Lufthavnen er omkring 6 km fra Bologna hovedbanegård, en af de vigtigste stationer i Italien. Når du ankommer til stationen, kan du komme til lufthavnen ved hjælp af Aerobus service, eller ved hjælp af taxa.

  For yderligere information se: Trenitalia
   

  Taxa

  Cat. Tel. +39 051 534141
  Cotabo Tel. +39 051 372727  Billige flybilletter til Bologna

  Bemærk, at da listen bliver opdateret hver gang, en besøgende laver en søgning, kan der være afvigelser i priserne, når du går videre til bestilling.   Øvrigt

  Italien
  Rejseforsikring  Flere SAS-destinationer

  Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik