Fly til Bologna

We are travelers.

SAS flyver til Bologna i Italien fra/via Oslo, København eller Stockholm (afhængigt af ruten).

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.) og Asien (Tokyo, Shanghai og Beijing).

Vi flyver til de fleste af vores destinationer året rundt. Nogle af vores destinationer er sæsonbestemte.

SAS’ kunder har 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis rejsen bookes mindre end 24 timer før afgang, kan du afbestille den op til 12 timer før afgang.

Fordele ved din flyvning til Bologna – book nu

Hvis du vil have et fantastisk tilbud på din næste flybillet, så sørg for at booke din billet hos SAS i god tid. Få et overblik over alle SAS’ destinationer i vores lavpriskalender. Alle SAS’ kunder får 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger, så grib chancen, når du ser et godt tilbud online, og beslut dig senere.

Rabatbilletter for børn

Oplev Bologna sammen med de små på en familieferie. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur til Bologna.

fly til Bologna , og glæd dig til en skøn byferie

Bologna er hovedstad i regionen Emilia-Romagna i det nordlige Italien, og her er en livlig central piazza, renæssance-arkitektur og middelaldertårne. Når du ikke er på rundvisning og hører om middelalderen eller på en af de populære “food tours”, betragter du måske menneskerne på Piazza Maggiore eller besøger Santuario della Madonna di San Luca på bakken.

Listen over ting at lave i Bologna er lang, og der er noget for enhver.

Bologna

Bologna, fødestedet for Bolognese-saucen, er en af de mest undervurderede byer i Italien. En smuk historie, rig madkultur og en livlig atmosfære; Bologna tilbyder en autentisk udgave af Italien, og bør være på din italienske ønskeliste.

Flyv med SAS til Bologna Guglielmo Marconi lufthavn, og du ankommer afslappet og veludhvilet i Italien.

Bologna Guglielmo Marconi lufthavn

Den ofte oversete by Bologna har det hele. Find noget af landets bedste mad, arkitektur og historie – det hele er lige her i Bologna.

Vores SAS App er din ven på rejsen. Book, opdatér, opgrader, check ind og gem dit boardingpas i appen. Mere information om SAS Appen

Vil du se verden? Du kan flyve til næste alle lande i verden med Scandinavian Airlines og vores partnere i Star Alliance. Her flyver vi hen

Altid inkluderet på din rejse til Bologna

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, kan du nyde godt af visse kundefordele. Nem online check-in, kaffe og te ombord og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning til Bologna.

Foretrækker du en endnu mere komfortabel rejse? Opgradér din flybillet til den næste rejseklasse, og få adgang til Fast Track, SAS Lounges, prioriteret boarding, gratis WiFi (hvis tilgængeligt) samt snacks og måltider ombord og meget mere.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

No

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja
Mad og drikke Nej Ja

CO2-kompensation med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus giver dig mere af verden. Det er det mest populære loyalitetsprogram for rejsende i Skandinavien. Som medlem af EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance. Du kan blandt andet bruge pointene til at betale for din næste rejse, opgraderinger eller billeje.

Vi CO2-kompenserer for flyvninger med Scandinavian Airlines, når der tilføjes et EuroBonus-nummer på bookingen. Læs mere om, hvordan vores bæredygtighed fungerer

Hotel tilbud