søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise
Bologna

Fly til Bologna

Billige flybilletter til Bologna

Bologna er en mindre by i Italien med masser af historie og charme. Bologna betyder med andre ord det ”gamle Italien” og byen byder på mange forskellige oplevelser. Byen er et fantastisk bud på en ferie med unikke oplevelser og miniferier. Book din billet i dag – Du får 24-timers fortrydelsesret med SAS, hvor du får hele beløbet tilbage.

Find dit fly til Bologna

 

Oplev Bologna 

Bologna giver dig alletiders muligheder for at shoppe og opleve kultur. Vidste du, at Bologna er hjemsted for Europas ældste universitet? Università di Bologna blev grundlagt i år 1088, og har haft studerende som Dante, Copernicus, Umberto Eco og Romano Prodi.

Besøg tårnet Torre di Asinelli og få en fantastisk udsigt over Bologna. Der er derudover Helligdommen San Luca, Piazza Maggiore og Kong Enzo paladset, som alle er et besøg værd. Gardasøen er bestemt en af Europas smukkeste søer. Beundret af H.C. Andersen, kendt for sine smukke oliventræer, vinmarker og citrontræer på bjergskråningerne, er den et besøg værd. Gardasøen er faktisk også en fantastisk mulighed for dig, der vil på badeferie. Den 52 km. lange sø, har meget at byde på.
De symbolske to tårne på Piazza di Porta Ravegana står som indgangen til den gamle bydel. Tårnene er skæve, som skyldes tidligere jordskred. Du kan opleve fodbold i Bologna med Harald Nielsens gamle klub, Bologna Calcio.
 

Inkluderet i dine flybilletter til Bologna

Flyv til Bologna med SAS – Vi har tænkt på det hele både før, under og efter din rejse. For at give dig den bedst mulige rejse, har vi inkluderet en masse fordele i din flybillet.

SAS Go: 

Har du kun brug for at medbringe håndbagage? Tag SAS Go Light med fordel, og medbring kun håndbagage på max 8 kg. Du kan finde dit fly til Bologna med vores app og gøre det hele nemmere. Du kan også besøge vores lavpriskalender og finde de billigste fly til Bologna.  

Flyv til Bologna med SAS

SAS flyver dagligt 2 gange til Bologna direkte. Du har derfor den gode mulighed for at vælge et af to tidspunkter, der passer dig bedst. Flyveturen er dejlig kort og varer kun 2 timer.

Er du tilmeldt SAS EuroBonus? Tilmeld dig inden du bestiller fly til Bologna, og få en masse fordele. Når du bruger EuroBonus – Nordens største loyalitets- og frequent flyer program, optjener du point hver gang du flyver. Disse point kan du bruge som rabat til dine næste billetter, hotelophold, billeje, shopping og meget mere. 

Læs mere om EuroBonus og tilmeld dig gratis
 

Din ankomst til Bologna Lufthavn

Officielt kaldt Aeroporto Guglielmo Marconi, er Bologna Lufthavn opkaldt efter fysikeren Gugliermo Marconi. Lufthavnen ligger ca. 6 km fra byens centrum og kun 5 minutter med kørsel fra motorvejen. 
 

Bil

Kommer du fra motorvejen:

  • Motorvej “A14” Exit Bologna-San Lazzaro, tag afkørsel No. 4
  • Motorvej "A13" Exit Bologna-Arcoveggio, tag afkørsel No. 4
  • Motorvej "A1" Exit Bologna-Casalecchio, tag afkørsel No. 4

For mere information, besøg: Autostrade per l'Italia
 

Bus

  • Aerobus’ busservice (Terminal-togstation)
  • Pris: 5 Euro – billet købes i bussen.
  • Rejsetid: Omkring 20 minutter.
  • Tlf: +39 051/290290

For yderligere information se: ATC SpA

 

Tog

Lufthavnen er omkring 6 km fra Bologna hovedbanegård, en af de vigtigste stationer i Italien. Når du ankommer til stationen, kan du komme til lufthavnen ved hjælp af Aerobus service, eller ved hjælp af taxa.

For yderligere information se: Trenitalia

 

Taxa

  • Cat. Tel. +39 051 534141
  • Cotabo Tel. +39 051 372727

Øvrigt

Fly til Italien
RejseforsikringFlere SAS-destinationer