Fly til Bologna

Bologna, fødestedet for Bolognese-saucen, er en af de mest undervurderede byer i Italien. En smuk historie, rig madkultur og en livlig atmosfære; Bologna tilbyder en autentisk udgave af Italien, og bør være på din italienske ønskeliste.

*Obligatorisk information
Indtast en by, lufthavn eller land
Indtast en by, lufthavn eller land

Indtast en by, lufthavn eller land
Vælg en afrejsedato Vælg en returdato

Betal med:

SAS flyver til Bologna i Italien fra/via Oslo, København eller Stockholm. Vi flyver til de fleste af vores destinationer året rundt, nogle er sæsonbestemte.

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asien (Bangkok, Tokyo og Shanghai).

Fordele ved din flyvning til Bologna

Hvis du vil have et fantastisk tilbud på din næste flybillet, så sørg for at booke din billet hos SAS i god tid. Få et overblik over alle SAS’ destinationer i vores lavpriskalender. Alle SAS’ kunder får 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger, så grib chancen, når du ser et godt tilbud online, og beslut dig senere.

Rabatbilletter for børn

Oplev Bologna sammen med de små på en familieferie. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur til Bologna.

fly til Bologna , og glæd dig til en skøn byferie

Bologna er hovedstad i regionen Emilia-Romagna i det nordlige Italien, og her er en livlig central piazza, renæssance-arkitektur og middelaldertårne. Når du ikke er på rundvisning og hører om middelalderen eller på en af de populære “food tours”, betragter du måske menneskerne på Piazza Maggiore eller besøger Santuario della Madonna di San Luca på bakken.

Listen over ting at lave i Bologna er lang, og der er noget for enhver.

Fly til <em>Bologna</em>

Flyv med SAS til Bologna Guglielmo Marconi lufthavn, og du ankommer afslappet og veludhvilet i Italien.

Bologna Guglielmo Marconi lufthavn

Den ofte oversete by Bologna har det hele. Find noget af landets bedste mad, arkitektur og historie – det hele er lige her i Bologna.

Vores SAS App er din ven på rejsen. Book, opdatér, opgrader, check ind og gem dit boardingpas i appen. Mere information om SAS Appen

Vil du se verden? Du kan flyve til næste alle lande i verden med SAS og vores partnere i Star Alliance. Vores rejsemål

Altid inkluderet på din rejse til Bologna

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, kan du nyde godt af visse kundefordele. Nem online check-in, kaffe og te ombord og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning til Bologna.

Foretrækker du en endnu mere komfortabel rejse? Opgradér din flybillet til den næste rejseklasse, og få adgang til Fast Track, SAS Lounges, prioriteret boarding samt snacks og måltider ombord og meget mere.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Kan tilføjes mod betaling Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig

EuroBonus giver dig mere af verden

Som medlem af vores loyalitetsprogram EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance.