søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise
Bergen

Fly til Bergen

Flyv direkte til Bergen fra København. Vi har mange direkte daglige afgange. Find de billigste billetter til Bergen i vores lavpriskalender. 
 

Direkte fly til Bergen hver dag

Oplev Skandinavien med SAS. Vi tilbyder mange interne flyvninger i Skandinavien, og vi har blandt andet flere daglige direkte afgange fra København til Bergen, samt afgange med mellemlandinger fra både København og Billund. Uden mellemlandinger tager turen fra København under halvanden time, og vores mange daglige afgange gør det nemt at finde flybilletter, der passer ind i dit program.

Find din afgang til Bergen

Oplev fordelene ved SAS Go Light

Når du flyver SAS har vi altid inkluderet en masse fordele i din flybillet, uanset hvilken rejseklasse, du vælger. Med SAS Go light kan du blandt andet medbringe op til 8 kg håndbagage og en lille taske uden at betale ekstra. Desuden kan du frit vælge sæde fra 22 timer før afgang, ligesom du får gratis kaffe og te ombord på flyet.

Mere om fordelene ved SAS Go Light 
 

Børnerabat på flybilletter til Bergen

Glæden ved at rejse kan starte tidligt i livet. For at gøre det mere overkommeligt for dig at vise dine børn verden, har vi hos SAS store rabatter på vores flybilletter til børn. Når du rejser med børn under 2 år får du op til 90% i børnerabat, mens du får op til 25% i børnerabat på flybilletter til børn mellem 2 og 11 år.

Mere om at rejse med børn

Se verden med EuroBonus

Vil du gerne se hele verden? Med vores medlemsprogram, EuroBonus, kan du optjene point på køb af flybilletter, daglige indkøb, udlejningsbiler og meget andet. Når du har optjent nok point, kan du bruge dem på nye eventyr i form af flybilletter til drømmedestinationen, et lækkert hotelophold eller en fed udlejningsbil. Jo mere du flyver SAS, jo flere fordele får du.

Læs mere, og bliv medlem af SAS EuroBonus

Find billige flybilletter til Bergen i vores lavpriskalender

I vores lavpriskalender kan du altid finde billige flybilletter til Bergen og alle vores andre rejsemål. Du får nemt et overblik over priser og afgange, og når du finder et godt tilbud, kan du roligt slå til. Når du køber flybilletter hos os, har du nemlig altid 24 timers fuld fortrydelsesret, så hvis den afgang, du har bestilt billetter til alligevel ikke passer, kan du nemt afbestille og finde nogle andre billetter, der passer bedre ind i din kalender.

Find din afgang i vores lavpriskalender 
 

Bergen Lufthavn 

Bergen Lufthavn ligger ca. 20 km uden for centrum af Bergen, og er den største nordiske lufthavn, der ikke ligger ved en hovedstad. Den åbnede i 1955 og blev betalt af det norske forsvar. I dag kan du flyve til mere end 58 forskellige destinationer fra lufthavnen, ligesom der også er helikoptertransport til og fra olieplatformene i Nordsøen. 

Kontakt: 

Bergen Lufthavn

Postboks 34 

Flesland

5869 Bergen

Tlf.: + 47 67 03 11 00

Hjemmeside

 

Transport til og fra lufthavnen

Når du lander i Bergen Lufthavn, har du gode muligheder for at tage med offentlig transport til byen. Fra lufthavnen og ind til byen går der både forskellige busser og en letbane. Busserne holder ude foran terminalen, og kører den hurtigste vej til byen med afgang hver tiende minut, mens letbanen har et stoppested i underetagen af terminalen. Du kan naturligvis også tage taxa fra Bergen Lufthavn.

Mere om transport til og fra Bergen Lufthavn

Biludlejning i Bergen Lufthavn 

Vil du gerne selv køre til og fra Bergen Lufthavn? Så kan du naturligvis leje en bil. Udlejningsbilerne finder du i parkeringshuset. Hvis du vil være sikker på, at din bil er klar, når du ankommer til lufthavnen, kan du booke den på forhånd. Så får du også den bedste pris.

Find din udlejningsbil her

Transport i Bergen

Når du er i Bergen by og omegn, er det nemt at komme rundt med offentlig transport. Der går busser rundt i byen og til de omkringliggende områder, ligesom byen har en velfungerende letbane, som gør det nemt at komme hurtigt rundt i Bergen. Med et Bergen card, som fås i en 24-, 48- og 72-timers udgave, kan du køre gratis med bus og letbane. 

Med kortet får du desuden gratis entre eller rabat på adskillelige museer, så du kan opleve alle de interessante kulturoplevelser, byen byder på. Derudover får du med Bergen card også rabat på billetter til kulturelle events, forskellige sightseeing-ture, restauranter og parkering. 
 

Oplev spektakulære Bergen

På Norges vestkyst ligger fantastiske Bergen, Vestlandets uofficielle hovedstad. Den gamle universitetsby byder på spektakulær natur, pittoreske træhuse, snævre brostensbelagte gader, små caféer med god kaffe og hjemmebag og meget mere.

Bergen er ikke specielt stor, og hvis du ikke skal uden for byen, kan du sagtens komme rundt til fods eller på en lejet cykel. Der kan godt være en del mennesker i byens hovedgader, men så snart du går bare lidt ind mellem de fine, farvestrålende træhuse, er der helt stille.

Som i de fleste skandinaviske byer, er vejret i Bergen meget omskifteligt, og det er en god idé at tage tøj med til flere forskellige vejrsituationer, uanset hvilken årstid du rejser på.

Book dine billetter til Bergen nu

Fakta om Bergen

Valuta: Norske kroner

Tidsforskel: 0

Sprog: Norsk  

 

Den norske ambassade: 

Dampfærgevej 10 

2100 København Ø

Tlf.: 72 11 19 00

Hjemmeside

 

Det danske konsulat i Bergen: 

Kalfarveien 57A 

5018 Bergen

Tlf.: +47 55 55 91 00

 

Øvrigt

Norge
Rejseforsikring

 

Fler SAS-destinationer