søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise

We are travelers.

SAS flyver til Bergen i Norge fra/via OsloKøbehavn eller Stockholm (afhængigt af ruten). 

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco og Washington D.C.) og Asien (TokyoShanghaiBeijing og Singapore).

cl--info-circle
SAS’ kunder har 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis rejsen bookes mindre end 24 timer før afgang, kan du afbestille den op til 12 timer før afgang.

Fordele ved din flyvning til Bergen – book nu

Book din rejse hos SAS i god tid, så er der større chance for, at du finder billigere flybilletter. Hvis du vil se andre af vores destinationer, kan du tage et kig på vores lavpriskalender. SAS’ kunder får 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger, så hvis du ser et godt tilbud, kan du booke det nu og senere beslutte dig for at tage af sted.

  • cl--plane-right Lufthavn: Bergen lufthavn (BGO)
  • cl--credit Valuta: Norske kroner
  • cl--clock Tidszone: CET: UTC +1/CEST: UTC +2
  • cl--globe Officielt sprog: Norsk

Rabatbilletter for børn

Tag børnene med, og oplev Bergen som familie. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur. 

fly til Bergen og nyd en norsk byferie 

Den norske by ligger på en bjergside med udsigt over havet og huser farverige træhuse, et smukt værftsområde og er omringet af nogle af landets bedste naturattraktioner. 

 Når du ikke shopper i centrum eller besøger kunstgalleriet Kode, er du nok på vej ud på en vandretur, cykeltur eller kajakeventyr rundt på fjordene. Der er også masser af løjerlige landsbyer at besøge i området. 

Listen over ting at lave i Bergen er lang, og der er noget for enhver.

Gå på opdagelse i Bergen

Altid inkluderet på din rejse til Bergen

Hos SAS, uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele. Nem online check-in, kaffe og te ombord og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning til Bergen. 

Hvis du ønsker endnu mere komfort på rejsen, anbefaler vi, at du opgraderer din flybillet til næste rejseklasse. Det giver dig adgang til Fast TrackSAS Lounges, prioriteret boarding, gratis WiFi (hvis tilgængeligt) samt snacks og måltider ombord. 

Inkluderet i din rejseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage LIGHT
Nej
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja
Mad og drikke Nej
Ja

*Når tilgængeligt

Opdag verden med SAS EuroBonus

We are travelers. 

EuroBonus gør det muligt for dig at udforske mere af verden. Som medlem af EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance. Du kan blandt andet bruge pointene til at betale for din næste rejse, opgraderinger eller billeje. 

Vi CO2-kompenserer alle billetter booket med et EuroBonus-nummer. Det betyder, at vi nu CO2-kompenserer lidt over 40% af alle udledninger fra vores fly. Læs mere om, hvordan vores bæredygtighed fungerer

SAS CO2-kompenserer alle EuroBonus-medlemmers rejser

Hvis du ikke allerede er medlem, er det gratis og let at blive det. Opret en EuroBonus-konto og optjen point på din rejse.

Hotel og biludlejning i Bergen

Få en endnu mere behagelig rejse, når du reserverer lejebil og hotel hjemmefra. Gå til SAS’ partnersider, og reservér med det samme.  

Andre populære SAS-destinationer

Find inspiration, og læs mere om Bergen