Fly til Bergen

Bergen er Norges næststørste by og har masser at byde på. Vær parat til at fordybe dig i en moderne bys levende historie, udforsk Norges nærliggende fjorde og spis middag fra et prisbelønnet køkken.

*Obligatorisk information
Indtast en by, lufthavn eller land
Indtast en by, lufthavn eller land

Indtast en by, lufthavn eller land
Vælg en afrejsedato Vælg en returdato

Betal med:

SAS flyver til Bergen i Norge fra/via Oslo, Købehavn eller Stockholm.

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asien (Bangkok, Tokyo og Shanghai).

Fordele ved din flyvning til Bergen

Book din rejse hos SAS i god tid, så er der større chance for, at du finder billigere flybilletter. Hvis du vil se andre af vores destinationer, kan du tage et kig på vores lavpriskalender. SAS’ kunder får 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger, så hvis du ser et godt tilbud, kan du booke det nu og senere beslutte dig for at tage af sted.

Rabatbilletter for børn

Tag børnene med, og oplev Bergen som familie. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur.

Fly til Bergen og nyd en norsk byferie

Den norske by ligger på en bjergside med udsigt over havet og huser farverige træhuse, et smukt værftsområde og er omringet af nogle af landets bedste naturattraktioner.

Når du ikke shopper i centrum eller besøger kunstgalleriet Kode, er du nok på vej ud på en vandretur, cykeltur eller kajakeventyr rundt på fjordene. Der er også masser af løjerlige landsbyer at besøge i området.

Listen over ting at lave i Bergen er lang, og der er noget for enhver.

Fly til <em>Bergen</em>

Flyv med SAS til Bergen lufthavn, og ankom afslappet og udhvilet i Norge.

Bergen lufthavn

Den charmerende by er omgivet af bjerge og fjorde, hvilket gør den til et fantastisk sted at gå på opdagelse for alle. Med farverige træhuse og skøn natur er det ikke underligt, at byen har mange besøgende hvert år.

Vores SAS App er din ven på rejsen. Book, opdatér, opgrader, check ind og gem dit boardingpas i appen. Mere information om SAS Appen

Vil du se verden? Du kan flyve til næste alle lande i verden med SAS og vores partnere i Star Alliance. Vores rejsemål

Altid inkluderet på din rejse til Bergen

Hos SAS, uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele. Nem online check-in, kaffe og te ombord og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning til Bergen.

Hvis du ønsker endnu mere komfort på rejsen, anbefaler vi, at du opgraderer din flybillet til næste rejseklasse. Det giver dig adgang til Fast Track, SAS Lounges, prioriteret boarding samt snacks og måltider ombord.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Kan tilføjes mod betaling Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig

EuroBonus giver dig mere af verden

Som medlem af vores loyalitetsprogram EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance.