LAND

SPROG

MIN LUFTHAVN

  ONE WAY FRA
  Bergen

  Fly til Bergen

  Flyv direkte til Bergen med SAS. Book de billige flybilletter her på sas.dk!

  Altid inkluderet i din flybillet til Bergen: 23 kg bagage, sædevalg og meget mere…

  Det tager knap 1½ time at flyve til Bergen fra København, og selvom det ikke er længe, skal du naturligvis have det godt, når du er i luften med os. Derfor serverer vi kaffe og te ombord, alt imens du kan nyde dagens avis, som du kan downloade i SAS-app'en helt op til 22 timer før afgang – uden ekstra betaling, naturligvis. 

  Det er ekstra nemt at bestille din rejse hos os. Vi har nemlig inkluderet alt i din flybillet, når du flyver med os til Bergen. Både før, under og efter din rejse har vi tænkt på det hele: 

  • 23 kg bagage inkluderet i flybilletten (1 stk bagage)
  • Sædevalg er med i prisen
  • Online check-in
  • Kaffe, te og dagens avis i app'en
  • Op til 90% børnerabat.

  Find din flyafgang og pris med det samme her til venstre, eller hent vores app – så kan du altid nemt finde dit fly til Bergen direkte på mobilen.
   

  Flyv til Bergen med SAS

  SAS flyver dig direkte til Bergen op til 6 gange dagligt. Du lander i lufthavnen Flesland som er ca. 20 min. kørsel fra centrum, hvor taxi og bus kan anbefales som transportmiddel. Du kan nemt booke fly til Bergen online og finde en afgang, der passer dig. Så hvis du er til landsbycharme med et tvist af international storby, er Bergen lige dig. Book billetter allerede i dag!

   

  Norsk charme

  Bergen er en by med mange facetter. Foråret og sommeren er grønne, og vinteren er ofte hvid. Ikke langt fra byen venter fantastiske naturoplevelser i skoven og på fjeldet. Tag f.eks. på en trackingtur og oplev de smukke norske bjerge.

   

  Akvariet i Bergen

  Bergen Akvarium har en af Europas største samling af fiskearter. I over 60 små og store akvarier kan du se og opleve hvad der gemmer dig under havets overflade. Du kan se alt lige fra den kendte torsk til mere eksotiske dyr som krokodiller, slanger og skildpadder.

   

  Museumsoplevelse i Bergen

  Den verdensberømte norske komponist Edvard Griegs hjem i Bergen er et af byens mest populære seværdigheder. Huset er omdannet til et yderst interessant museum. Book fly Kastrup–Bergen med det samme.

  Helt op til 14 daglige flyafgange til Bergen

  Vi flyver direkte til lufthavnen Flesland i Bergen (BGO) både morgen, middag, eftermiddag og aften. Så du kan med garanti finde et fly, der passer ind i dine ferie- eller forretningsplaner i Bergen.
  Vælg mellem op til hele 14 daglige afgange til Flesland Lufthavn. Herfra der ca. 20 km til centrum af Bergen. 

  Billige flybilletter til Bergen – book i god tid og spar penge

  Du kan sagtens rejse billigt til Norges næststørste by med os. Ved at være i god tid så kan du få fingre i flybilletterne til de bedste priser.

  Husk, at du altid har 24 timers fortrydelsesret, når du bestiller billetter hos os. Det betyder, at du roligt kan slå til, hvis du finder en god pris i vores booking-system: Book bare, og hør, hvad din kæreste, ægtefælle eller venner siger til dato, afgangstid og pris, bagefter.

  Vild med tilbud (hvem er ikke det!)? Se alle vores aktuelle tilbud på fly til Bergen her.

   

  Få gode tilbud og rabatter – bliv medlem af vores fordelsprogram EuroBonus

  Tilmeld dig vores fordelsprogram EuroBonus (det er gratis!) og optjen point, hver gang du flyver med os. Derudover får du en masse fordele - bl.a. eksklusive medlemstilbud via mail og sms-tjenester med praktiske informationer under din flyrejse.

  Dine point kan du bruge på alt fra flyrejser og shopping.Optjen point på din tur til Bergen – tilmeld dig EuroBonus gratis.

  transport

  Bergen Lufthavn (Flesland), ligger ca. 20 km syd-vest fra centrum

  Båd

  På Flesland-kajen er der hurtigbåde til Austevoll, Sunnhordaland, Oplagret - Haugesund og Stavanger.

   

  Bus

  Lufthavnsbussen mellem Bergen Flesland Lufthavn og centrum af Bergen tager ca. 30 minutter og afgår hvert kvarter, mellem 06:00 og 21:00 på hverdage. Se mere på http://www.flybussen.no. Lufthavnsbussen kører to forskellige ruter til og fra centrum.

  • Fra lufthavnen via Nesttun - kører hver hele og halve time.
  • Fra lufthavnen via Oasen/Fyllingsdalen - kører kvart i og kvart over. Om lørdagen går alle busser via Nesttun.

  Priser: Voksen NOK 85 og børn NOK 45.

  En voksen kan have to børn mellem 0-16 med gratis

   

  Bil

  Følg 580/E39 mod centrum fra lufthavnen. Turen tager typisk omkring 30 minutter. Kalkuler med ekstra tid i myldretiden.

   

  Taxa

  Taxa-standen er lige modsat hovedindgangen. Turen til centrum tager ca. 20 – 30 minutter og koster NOK 250 – 300, afhængigt af trafikken. Som kunde kan du selv bestemme, hvilket firma du ønsker at benytte.

  Aftalt pris: Norgestaxi Bergen AS har en fast pris på turen mellem centrum og Flesland Lufthavn. Prisen er NOK 295 i dagtimerne, NOK 345 om aftenen og NOK 395 på helligdage. Tilbuddet gælder op til fire personer Tax1’s taxaer har altid to børnesæder i deres biler og starter på NOK 0. Husk at du altid kan vælge en Tax1 taxa, lige meget hvor den er i køen!

  Bergen rejsetips

  Hvis du overvejer at tage en tur til Bergen, kan du på denne side finde gode rejsetips til turen. Du kan finde inspiration til oplevelser med børnene og spændende steder, der kan ses i Bergen. Hvis du længes efter at komme ud at opleve en smuk natur, så book din rejse nu.

   

  Rejsetips om Bergen

  Herunder finder du rejsetips indsendt af vores kunder. Vi har inddelt i kategorier for at gøre det nemmere for dig at finde den information der passer bedst til dig.

   

  Seværdigheder

  Tag en tur op med Fløjbanen i midtbyen og nyd den fantastiske udsigt udover Bergen - helt oppe på toppen. Du kan også nyde noget mad og drikke på toppen.

  Allan F.

  Byen mellem de 7 Fjell! Hvor man fra udsigtpunktet Fløyen kan se ud over den smukke by, og gå ture i den norske natur. Til overnatning kan Radisson Bryggen anbefales, eller et fantatsik hotel ca 30 km syd for Bergen - Solstrand Fjord Hotel - et sted du sent vil glemme!

  Even A.

  Nogle gange skal man ikke betale entré for at få de bedste og mest kulturelle oplevelser her i livet. Mit bedste minde fra en tur til Bergen bestod af en eftermiddag på Bryggen. Solen fra den skyfri himmel hjalp selvfølgelig på indtrykket i den ellers regnfulde by, men med solen fra oven findes der ikke et mere hyggeligt sted end Bryggen i Bergen. Gå en tur ned igennem de smalle stier mellem de historiske fredede træhuse og du vil hurtigt mærke det historiske vingesus af nordmændene som med sisyfosarbejde har genopbygget bryggehusene efter utallige brænde. Derfter gå ud på vandsiden og sæt dig på kajen med en kold drink og nyd synet af indsejlningen til byen. Jeg elsker dette begrænset område med den fantastiske atmosfære. Alt i alt en god eftermiddags oplevelse i Bergen.

  Nicolai E.

  det er en smuk og fantastisk flot by med fisketorvet og tovbanen og de gamle huse.

  Anna S.

  Jeg har valgt Bergen, da jeg mener det er en fantastisk By, pga. de mange seværdigheder, også en god by for børnefamilier, fantastiske restauranter, og de lange lyse sommeraftener, søfartsmuseet, parkerne de gamle slotte/huse med danske konge monogrammer, og shopping for kone og døtre.. Ja Bergen har det hele, og jeg tager gerne på ferie der igen

  Per T.

  Nordkap evt. med Hurtigruyten.

  Grethe B.  Mad & natteliv

  När ni är i Bergen, missa inte restaurant Bryggeloftet som ligger vid Bryggen. Nästan mitt imellan dom 2 SAS Radisson hotellen. Fantastisk mat till OK priser.

  Janne L.  Rejs med børn

  I Bergen centrum, i gaden lige ovenfor fiskemarkedet ( som også er en attraktion når man rejser med børn) ligger en fantastisk legetøjsforretning i 2 etager.. Umiddelbart ser den ydmyg ud,men når man kommer indenfor åbner der sig en eventyrverden.


  Lone N.

  Tag Beffen (en lille båd) fra Fisketorget i Bergen centrum til Nordnes og besøg det meget børnevenlige akvarium og se pingviner eller lad børnene selv røre ved fiskene. Afslut dagen med en tur med Fløjbanen og spis en is ved legepladsen på Fløyfjellet og nyd den fantastiske udsigt over Bergen by og omliggende øer.

  Jens S.

  Bergen er bare byen for børnefamilier. Mine unger elsker, at køre i tog. Togbanen op ad Fløibanen vakte stor jubel. Desuden er Bergen stedet, hvor der er fantastisk natur og højt til loftet.

  Tom C.  Andet

  Hvis du bor i centrum feks på SAS Hotel Norge ved Ole Bulls plads, så tag de gode tur støvler på. Gå langs Lille Lungegårdsvand og fortsæt ud langs Store Lungegårsdsvand. Drej fra ved Kalfaret feks op ad Nubbebakken og fortsæt ind til Svartediket. Gå op ad fjellstien til Fløyfjellet og gå langs Fløyfjellet tilbage mod centrum. Hvis du er træt så tag Fløybanen ned til centrum igen, ellers gå turen ned ad Brattebakken. Husk termokanden med kaffe og evt. varm chokolade til børnene. Uanset årstid er det en fantastisk tur med udsigt over Bergen og Bergensfjorden. Regn med at bruge fra 2 til 4 timer på turen. God tur til Bergen, verdens smukkeste by, altså når det ikke regner :-)

  Sten H.

  Bergen er et utmerket week-end besøk forår/sommer for danskere! Der er alt danskere forbinder med Norge: fjell, fisk og natur! Gå en formiddagstur på Hansa bryggen og fisketorvet, -se de "innnfødte" i et særegent miljø og sit derefter med en øl på en av bryggens ute restauranter. Ta Fløibanen op på Fløjfjellet og spis med utsikt over byen. Nyd og slapp av i de små "smau" (trange gader) blant de de velbevarede hus i den gamle bydel. Bergen er en reise verd! (jeg har selv bodd der i 3år)

  Inger R.

  At besøge byen Bergen er en fantastisk oplevelse, men det er bedst i juni, da der ikke er så mange mennesker og temperaturen er rigtig god.

  Lis G.

  Vælg Bergen i den periode, hvor Rhodendendron blonmstrer. Bergen er Nordens fine blomsterby. Den har også et fremragen Arbotet (blomster/træpark) og en restaurant for elskere af hestekød. Kulturlivet er også på højt niveau og Håkonshallen er altid et besøg værd ligesom Bryggen.

  Knud-Erik S.

  Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik