Fly til Bergen

We are travelers.

SAS flyver til Bergen i Norge fra/via Oslo, Købehavn eller Stockholm (afhængigt af ruten).

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.) og Asien (Tokyo, Shanghai og Beijing).

SAS’ kunder har 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis rejsen bookes mindre end 24 timer før afgang, kan du afbestille den op til 12 timer før afgang.

Fordele ved din flyvning til Bergen – book nu

Book din rejse hos SAS i god tid, så er der større chance for, at du finder billigere flybilletter. Hvis du vil se andre af vores destinationer, kan du tage et kig på vores lavpriskalender. SAS’ kunder får 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger, så hvis du ser et godt tilbud, kan du booke det nu og senere beslutte dig for at tage af sted.

Rabatbilletter for børn

Tag børnene med, og oplev Bergen som familie. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur.

fly til Bergen og nyd en norsk byferie

Den norske by ligger på en bjergside med udsigt over havet og huser farverige træhuse, et smukt værftsområde og er omringet af nogle af landets bedste naturattraktioner.

Når du ikke shopper i centrum eller besøger kunstgalleriet Kode, er du nok på vej ud på en vandretur, cykeltur eller kajakeventyr rundt på fjordene. Der er også masser af løjerlige landsbyer at besøge i området.

Listen over ting at lave i Bergen er lang, og der er noget for enhver.

Bergen

Bergen er Norges næststørste by og har masser at byde på. Vær parat til at fordybe dig i en moderne bys levende historie, udforsk Norges nærliggende fjorde og spis middag fra et prisbelønnet køkken.

Flyv med SAS til Bergen lufthavn, og ankom afslappet og udhvilet i Norge.

Bergen lufthavn

Den charmerende by er omgivet af bjerge og fjorde, hvilket gør den til et fantastisk sted at gå på opdagelse for alle. Med farverige træhuse og skøn natur er det ikke underligt, at byen har mange besøgende hvert år.

Vores SAS App er din ven på rejsen. Book, opdatér, opgrader, check ind og gem dit boardingpas i appen. Mere information om SAS Appen

Vil du se verden? Du kan flyve til næste alle lande i verden med Scandinavian Airlines og vores partnere i Star Alliance. Her flyver vi hen

Altid inkluderet på din rejse til Bergen

Hos SAS, uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele. Nem online check-in, kaffe og te ombord og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning til Bergen.

Hvis du ønsker endnu mere komfort på rejsen, anbefaler vi, at du opgraderer din flybillet til næste rejseklasse. Det giver dig adgang til Fast Track, SAS Lounges, prioriteret boarding, gratis WiFi (hvis tilgængeligt) samt snacks og måltider ombord.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

No

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja
Mad og drikke Nej Ja

CO2-kompensation med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus giver dig mere af verden. Det er det mest populære loyalitetsprogram for rejsende i Skandinavien. Som medlem af EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance. Du kan blandt andet bruge pointene til at betale for din næste rejse, opgraderinger eller billeje.

Vi CO2-kompenserer for flyvninger med Scandinavian Airlines, når der tilføjes et EuroBonus-nummer på bookingen. Læs mere om, hvordan vores bæredygtighed fungerer

Hotel tilbud