Fly til Sälen/Trysil

Sälen-Trysil, Skandinaviens største alpine skisportsområde, byder velkommen til besøgende fra hele verden for at tage udfordringerne på de sneklædte bakker og nyde en magisk nordisk vinter. Destinationen består af op til 250 pister spredt over syv skisportsområder; Lindvallen, Högfjället, Tandådalen, Hundfjället, Stöten, Kläppen & Trysil. Takket være den store variation af både lifte og nedfarter, passer Sälen-Trysil både nybegyndere og avancerede skiløbere.

*Obligatorisk information
Indtast en by, lufthavn eller land
Indtast en by, lufthavn eller land

Indtast en by, lufthavn eller land
Vælg en afrejsedato Vælg en returdato

Betal med:

SAS flyver til Sälen i Sverige och Trysil i Norge fra/via København. Vi flyver til de fleste af vores destinationer året rundt. Nogle af vores destinationer er sæsonbestemte.

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asien (Bangkok, Tokyo og Shanghai).

Fordele på din flyvning til Sälen/Trysil

Hvis du gerne vil have billigere flybilletter, skal du booke din ferie i god tid hos SAS. Se vores lavpriskalender for flere oplysninger om de destinationer vi flyver til. Alle SAS’ kunder får 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger, så grib chancen, når du ser et godt tilbud, og planlæg senere.

Rabatbilletter for børn

Oplev Sälen/Trysil sammen med familien. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur til Sälen.

Fly til Sälen/Trysil, og se frem til en skiferie

Den lille by Sälen ligger på Sveriges vestkyst, tæt på den norske grænse, og bruges hovedsageligt som adgang til nogle af områdets bedste skiløjper. Området består af adskillige store skiresorter, der tilbyder den allerbedste indkvartering for dit vintereventyr.

Der er masser af aktiviteter for alle, uanset om du foretrækker at takle Vassaloppsleden-skiruten eller vandre langs Kungsleden-ruten, alt med udgangspunkt i landsbyen Sälen. Vær klar til at nyde et af Sveriges mest elskede skiresorts.

Trysil er Norges største skiområde – 40 minutters overførsel fra Scandinavian Mountains lufthavn. Skifaciliteterne er passende til alle kvalifikationer, og området er kendt for sine velplejede løjper. Området tilbyder kendte restauranter og hoteller, som blandt andet ligger tæt på løjperne, og har igennem mange år været anerkendt af World Ski Awards for at være det bedste sted at stå på ski i Norge.

Der er flere ting at foretage sig i og omkring Sälen/Trysil – for enhver pengepung.

Fly til <em>Sälen/Trysil</em>

Flyv med SAS til Sälen lufthavn, og ankom veludhvilet og klar til at begynde dit vintereventyr i Sälen.

Scandinavian Mountains lufthavn (SCR)

Sälen er i sandhed et paradis for en skiløber. Du kan glæde dig til mere end 100 forskellige pister. Oplev skønheden af vinterlandskaberne i Sälen.

Ønsker du at rejse endnu mere komfortabelt? Du kan altid opgradere din SAS-billet til næste rejseklasse. Den giver dig adgang til Fast Track, SAS Lounges, prioriteret boarding samt måltider og snacks ombord uden beregning.

Vil du se verden? Du kan flyve til næste alle lande i verden med SAS og vores partnere i Star Alliance. Vores rejsemål

Altid inkluderet i din rejse til Sälen/Trysil

Hos SAS er vores mål altid at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele. Nem online check-in, kaffe og te ombord og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning til Sälen/Trysil.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Kan tilføjes mod betaling Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig

EuroBonus giver dig mere af verden

Som medlem af vores loyalitetsprogram EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance.