Fly til Sälen/Trysil

We are travelers.

SAS flyver til Sälen i Sverige eller Trysil i Norge fra/via København eller London Heathrow.

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.) og Asien (Tokyo, Shanghai og Beijing).

SAS’ kunder har 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis rejsen bookes mindre end 24 timer før afgang, kan du afbestille den op til 12 timer før afgang.

Fordele på din flyvning til Sälen/Trysil – book nu

Hvis du gerne vil have billigere flybilletter, skal du booke din ferie i god tid hos SAS. Se vores lavpriskalender for flere oplysninger om de destinationer vi flyver til. Alle SAS’ kunder får 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger, så grib chancen, når du ser et godt tilbud, og planlæg senere.

Rabatbilletter for børn

Oplev Sälen/Trysil sammen med familien. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur til Sälen.

fly til Sälen/Trysil, og se frem til en skiferie

Den lille by Sälen ligger på Sveriges vestkyst, tæt på den norske grænse, og bruges hovedsageligt som adgang til nogle af områdets bedste skiløjper. Området består af adskillige store skiresorter, der tilbyder den allerbedste indkvartering for dit vintereventyr.

Der er masser af aktiviteter for alle, uanset om du foretrækker at takle Vassaloppsleden-skiruten eller vandre langs Kungsleden-ruten, alt med udgangspunkt i landsbyen Sälen. Vær klar til at nyde et af Sveriges mest elskede skiresorts.

Trysil er Norges største skiområde – 40 minutters overførsel fra Scandinavian Mountains lufthavn. Skifaciliteterne er passende til alle kvalifikationer, og området er kendt for sine velplejede løjper. Området tilbyder kendte restauranter og hoteller, som blandt andet ligger tæt på løjperne, og har igennem mange år været anerkendt af World Ski Awards for at være det bedste sted at stå på ski i Norge.

Der er flere ting at foretage sig i og omkring Sälen/Trysil – for enhver pengepung.

Sälen/Trysil

Sälen, et populært svensk skiresort, byder velkommen til besøgende fra hele verden, så de kan takle de snedækkede løjper og nyde den magiske svenske vinter. Feriebyen består af op til 100 løjper spredt ud over fire skiområder; Lindvallen, Högfjället, Tanddalen og Högfjället, så Sälen kan bruges af både nybegyndere og eksperter.

Flyv med SAS til Sälen lufthavn, og ankom veludhvilet og klar til at begynde dit vintereventyr i Sälen.

Scandinavian Mountains lufthavn (SCR)

Sälen er i sandhed et paradis for en skiløber. Du kan glæde dig til mere end 100 forskellige pister. Oplev skønheden af vinterlandskaberne i Sälen.

Ønsker du at rejse endnu mere komfortabelt? Du kan altid opgradere din SAS-billet til næste rejseklasse. Den giver dig adgang til Fast Track, SAS Lounges, prioriteret boarding, gratis WiFi (hvis tilgængeligt) samt måltider og snacks ombord uden beregning.

Vil du se verden? Du kan flyve til næste alle lande i verden med Scandinavian Airlines og vores partnere i Star Alliance. Her flyver vi hen

Altid inkluderet i din rejse til Sälen/Trysil

Hos SAS er vores mål altid at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele. Nem online check-in, kaffe og te ombord og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning til Sälen/Trysil.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

No

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja
Mad og drikke Nej Ja

CO2-kompensation med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus giver dig mere af verden. Det er det mest populære loyalitetsprogram for rejsende i Skandinavien. Som medlem af EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance. Du kan blandt andet bruge pointene til at betale for din næste rejse, opgraderinger eller billeje.

Vi CO2-kompenserer for flyvninger med Scandinavian Airlines, når der tilføjes et EuroBonus-nummer på bookingen. Læs mere om, hvordan vores bæredygtighed fungerer

Hotel tilbud