søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise

We are travelers.

SAS flyver til Sälen i Sverige eller Trysil i Norge fra/via København eller London Heathrow. 

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco og Washington D.C.) og Asien (TokyoShanghaiBeijing og Singapore).

cl--info-circle
SAS’ kunder har 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis rejsen bookes mindre end 24 timer før afgang, kan du afbestille den op til 12 timer før afgang.

Fordele på din flyvning til Sälen/Trysil – book nu

Hvis du gerne vil have billigere flybilletter, skal du booke din ferie i god tid hos SAS. Se vores lavpriskalender for flere oplysninger om de destinationer vi flyver til. Alle SAS’ kunder får 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger, så grib chancen, når du ser et godt tilbud, og planlæg senere. 

  • cl--plane-right Lufthavn: Sälen lufthavn (SCR)
  • cl--credit Valuta: Svenske kroner
  • cl--clock Tidszone: CET: UTC +1/CEST: UTC +2
  • cl--globe Officielt sprog: Svensk

Rabatbilletter for børn

Oplev Sälen/Trysil sammen med familien. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur til Sälen.

fly til Sälen/Trysil, og se frem til en skiferie  

Den lille by Sälen ligger på Sveriges vestkyst, tæt på den norske grænse, og bruges hovedsageligt som adgang til nogle af områdets bedste skiløjper. Området består af adskillige store skiresorter, der tilbyder den allerbedste indkvartering for dit vintereventyr. 

Der er masser af aktiviteter for alle, uanset om du foretrækker at takle Vassaloppsleden-skiruten eller vandre langs Kungsleden-ruten, alt med udgangspunkt i landsbyen Sälen. Vær klar til at nyde et af Sveriges mest elskede skiresorts. 

Trysil er Norges største skiområde – 40 minutters overførsel fra Scandinavian Mountains lufthavn. Skifaciliteterne er passende til alle kvalifikationer, og området er kendt for sine velplejede løjper.  Området tilbyder kendte restauranter og hoteller, som blandt andet ligger tæt på løjperne, og har igennem mange år været anerkendt af World Ski Awards for at være det bedste sted at stå på ski i Norge. 

Der er flere ting at foretage sig i og omkring Sälen/Trysil – for enhver pengepung.

Flyv til Sälen/Trysil med SAS
  • Udforsk Sälen/Trysil
  • Weekend i Sälen/Trysil
  • Skøn natur i Sälen/Trysil

Altid inkluderet i din rejse til Sälen/Trysil

Hos SAS er vores mål altid at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele. Nem online check-in, kaffe og te ombord og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning til Sälen/Trysil.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage LIGHT
Nej
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja
Mad og drikke Nej
Ja

*Når tilgængeligt

Opdag verden med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus giver dig mere af verden, og som medlem af EuroBonus optjener du point på dine flyvninger med os og vores partner-luftfartsselskaber i Star Alliance. Du kan blandt andet bruge pointene til at betale for din næste rejse, opgraderinger eller billeje. 

Vi CO2-kompenserer alle billetter booket med et EuroBonus-nummer. Det betyder, at vi nu CO2-kompenserer lidt over 40% af al udledning, som vores fly udleder. Læs mere om, hvordan vores bæredygtighed fungerer

SAS CO2-kompenserer alle EuroBonus-medlemmers rejser

Hvis du ikke allerede er medlem, er det gratis og let at blive det. Opret en EuroBonus-konto og optjen point på din rejse.

Hotel og biludlejning i Sälen

Med SAS får du nemt adgang til fantastiske hoteller i Sälen. Reserver hos SAS, og få alt klar til din ferie i Sälen. Hvis du gerne vil reservere en udlejningsbil – så kan du også gøre det hos SAS. 

Andre populære SAS-destinationer