søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise
Sälen/Trysil

Flyv til Sälen/Trysil

I vinterperioden 2019-2020 flyver SAS direkte fra København, Aalborg og London til den nye lufthavn ved Sälen-Trysil, Scandinavian Mountains Airport, der ligger under en times kørsel til +250 pister i Norge og Sverige.

Direkte fly til Sälen/Trysil

Er du træt af den lange køretur fra Danmark til Norge? I så fald kan vi glæde dig med, at du nu kan flyve til Scandinavian Mountains Airport, hvorfra du hurtigt og nemt kan komme til både Sälen ogTrysil. Vi har direkte fly til Scandinavian Mountains Airport fra både Aalborg, København og London. Det er dermed slut med den lange køretur til Sälen eller Trysil, når du skal på den årlige skiferie. 

Book fly til Trysil eller Sälen nu 
 

Inkluderet i din flybillet til Sälen/Trysil

Vi synes ikke det skal være kedeligt at flyve – derfor har vi tilføjet en række fordele på din flyrejse til Scandinavian Mountains Airport. Når du flyver med SAS til Sälen/Trysil, kan du eksempelvis se frem til en varm kop kaffe eller te, som du kan nyde under rejsen, mens du læser dagens avis i vores app. Desuden har du mulighed for at vælge flysæder 22 timer før afrejse helt gratis. På dit flyrejse til Sälen/Trysil kan du derfor se frem til følgende fordele, uanset hvilken rejseklasse du rejser på: 

Er du interesseret i at læse mere om vores forskellige rejseklasser og deres muligheder, kan du blive meget klogere her

Reserver plads til dit sportsudstyr senest 24 timer før 

Er du en af de mange, der rejser til Sälen eller Trysil for at stå på ski, kan vi glæde dig med, at det er muligt at tage dit eget udstyr med, hvis du skulle have lyst til det. Hos SAS er det let at anmode om specialbagage, hvis du ønsker at få dit sportsudstyr med på ferien. 

Foruden din taske med ski eller snowboard er det muligt at medbringe én separat taske, hvor du kan opbevare dine ski- eller snowboardstøvler. De to tasker bliver anset som værende svarende til en indchecket bagage, hvilket er inkluderet i din billet. Overskrider du reglerne for den tilladte bagage, vil gebyret være det samme som for almindelig ekstra bagage.  

Anmod om specialbagage til din skiferie her 
 

Billige flybilletter til Sälen og Trysil

Har du længe ledt efter billige flybilletter til Sälen eller Trysil uden held? I så fald bør du prøve at søge efter flybilletter på dine ønskede rejsedatoer i vores lavpriskalender, hvor vi har samlet alle vores billigste billetter til en lang række destinationer, heriblandt skisportsstederne Trysil og Sälen. 

Vær dog opmærksom på at der kan være rift om flybilletterne, da der er mange rejsende, som ønsker at holde skiferie i Trysil eller Sälen. Vi anbefaler af den grund at være fleksibel med dine rejsedatoer og ikke mindst at være ude i god tid, hvis du vil finde de bedste og billigste flybilletter til Trysil og Sälen. 

Find billige flybilletter til Sälen og Trysil 
 

Optjen EuroBonus-point på flybilletter til Trysil 

Har du hørt om SAS EuroBonus? I så fald er vores ordning værd at undersøge, inden du bestiller fly til Sälen/Trysil, hvis vi selv skal sige det. Med EuroBonus optjener du point, hver gang du bestiller flybilletter gennem SAS. Senere kan disse point bruges til at bestille nye flybilletter, hotelophold eller opgradere flybilletter du har købt. Ved at tilmelde dig vores EuroBonus-ordning kan du se frem til at få endnu mere for pengene. 

Tilmeld dig til EuroBnus gratis her 
 

Transport fra Scandinavian Mountains Airport 

Det er ikke længere besværligt at tage en tur til Sälen/Trysil på skiferie. Alt du skal gøre er at flyve til Scandinavian Mountains Airport, som er placeret på grænsen mellem Norge og Sverige. Fra lufthavnen tager det under 30 minutter kører til Sälen og 37 minutter at køre til Trysil i bil. 

Adresse til Scandinavian Mountains Airport (SCR) 

780 67 Sälen, Sverige

Øvrigt 

Fly til Sverige

Rejsemål med SAS

Rejseforsikring
 

Flere SAS-destinationer