Fly til Manchester

Når du besøger Manchester i det nordlige England, får du chancen for at opleve britisk kultur uden for London. Gør dig klar til et pulserende natteliv, se det bedste af de britiske museer og smag på mad og drikke.

*Obligatorisk information
Indtast en by, lufthavn eller land
Indtast en by, lufthavn eller land

Indtast en by, lufthavn eller land
Vælg en afrejsedato Vælg en returdato

Betal med:

SAS flyver til Manchester i England fra/via Oslo, København eller Stockholm.

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asien (Bangkok, Tokyo og Shanghai).

Fordele ved din flyvning til Manchester

Book din rejse til Manchester med SAS i god tid, så er der større chance for, at du finder billigere flybilletter og kan tage flere lommepenge med. Hvis du vil have et overblik over alle SAS’ destinationer, kan du tage et kig på vores lavpriskalender. Som SAS-kunde får du 24timers fortrydelsesret på alle bookinger – så book nu, og beslut dig senere.

Rabatbilletter for børn

Oplev Manchester sammen med de små. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur til Manchester.

Fly til Manchester, og se frem til en britisk storbyferie

Med millioner af besøgende hvert år er Manchester den anden mest besøgte by i England, kun overgået af London. Byen er kendt for legendariske musikere, spændende street art og berømte fodboldspillere, og Manchester byder på et indblik i livet i det nordlige England.

Når du ikke synger med på fodboldsangene på Etihad Stadium eller Old Trafford, suger du sikkert kulturen til dig på Science and Industry Museum og Lowry Gallery. Om aftenen finder du utallige barer, pubber og natklubber samt restauranter.

Listen over ting at lave i Manchester er lang, og der er noget for enhver uanset budget.

Fly til <em>Manchester</em>

Flyv med SAS til Manchester lufthavn, så du ankommer veludhvilet og klar til at tage hul på ferien.

Manchester lufthavn

Med events året rundt er Manchester altid et besøg værd. Tempoet i Manchester er højt, og det er en af de mest interessante byer i Storbritannien. Og de lokale giver dig altid en varm velkomst.

Vores SAS App er din ven på rejsen. Book, opdatér, opgrader, check ind og gem dit boardingpas i appen. Mere information om SAS Appen

Vil du se verden? Du kan flyve til næste alle lande i verden med SAS og vores partnere i Star Alliance. Vores rejsemål

Altid inkluderet på din rejse til Manchester

Hos SAS er vores mål altid at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele. Nem online check-in, kaffe og te ombord og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning til Manchester.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Kan tilføjes mod betaling Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig

EuroBonus giver dig mere af verden

Som medlem af vores loyalitetsprogram EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance.