søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise

We are travelers.

SAS flyver til Manchester i England fra/via OsloKøbenhavn eller Stockholm (afhængigt af ruten). 

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco og Washington D.C.) og Asien (TokyoShanghaiBeijing og Singapore).

cl--info-circle
SAS’ kunder har 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis rejsen bookes mindre end 24 timer før afgang, kan du afbestille den op til 12 timer før afgang.

Fordele ved din flyvning til Manchester – book nu

Book din rejse til Manchester med SAS i god tid, så er der større chance for, at du finder billigere flybilletter og kan tage flere lommepenge med. Hvis du vil have et overblik over alle SAS’ destinationer, kan du tage et kig på vores lavpriskalender. Som SAS-kunde får du 24timers fortrydelsesret på alle bookinger – så book nu, og beslut dig senere.  

  • cl--plane-right Lufthavn: Manchester lufthavn (MAN)
  • cl--credit Valuta: Britiske pund
  • cl--clock Tidszone: GMT: UTC/BST: UTC +1
  • cl--globe Officielt sprog: Dansk

Rabatbilletter for børn

Oplev Manchester sammen med de små. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur til Manchester.

fly til Manchester, og se frem til en britisk storbyferie  

Med millioner af besøgende hvert år er Manchester den anden mest besøgte by i England, kun overgået af London. Byen er kendt for legendariske musikere, spændende street art og berømte fodboldspillere, og Manchester byder på et indblik i livet i det nordlige England.

Når du ikke synger med på fodboldsangene på Etihad Stadium eller Old Trafford, suger du sikkert kulturen til dig på Science and Industry Museum og Lowry Gallery. Om aftenen finder du utallige barer, pubber og natklubber samt restauranter. 

Listen over ting at lave i Manchester er lang, og der er noget for enhver uanset budget. 

Flyv til Manchester med SAS

Altid inkluderet på din rejse til Manchester

Hos SAS er vores mål altid at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele. Nem online check-in, kaffe og te ombord og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning til Manchester. 

Inkluderet i din rejseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage LIGHT
Nej
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja
Mad og drikke Nej
Ja

*Når tilgængeligt

Opdag verden med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus giver dig mere af verden. Som medlem af EuroBonus kan du optjene point, når du rejser med os og vores partnere i Star Alliance. Du kan blandt andet bruge pointene til at betale for din næste rejse, opgraderinger eller billeje. 

Vi CO2-kompenserer lige over 40% af alle udledninger fra vores fly, når billetten er booket med et EuroBonus-nummer. Læs mere om, hvordan vores bæredygtighed fungerer

SAS CO2-kompenserer alle EuroBonus-medlemmers rejser

Hvis du ikke allerede er medlem, er det gratis og let at blive det. Opret en EuroBonus-konto og optjen point på din rejse.

Hotel og biludlejning i Manchester

Få en endnu mere behagelig rejse, når du reserverer lejebil og hotel hjemmefra. Gå til SAS’ partnersider, og reservér med det samme.  

Andre populære SAS-destinationer

Find inspiration, og læs mere om Manchester