søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise
    Se alle resultater
    • Der er ikke mere indhold at vise
  • loader Der er ikke mere indhold at vise
  • No search results found.

ONE WAY FRA
Manchester

Fly til Manchester

Billiga flybilletter til Manchester

Bemærk, at da listen bliver opdateret hver gang, en besøgende laver en søgning, kan der være afvigelser i priserne, når du går videre til bestilling.

Inkluderet i din flybillet till Manchester

SAS sender op til to gange dagligt fly til Manchester med en flyvetid på omkring 1,5 time. 

Faktisk er alt inkluderet i din flybillet, når du flyver med os til Manchester. Både før, under og efter din rejse har vi tænkt på det hele: 

•    1 x 23 kg bagage inkluderet på SAS Go 
•    Sædevalg er med i prisen
•    Online check-in
•    Kaffe og te
•    Op til 90% børnerabat

Flyv direkte fra København til Manchester

Flyv direkte fra København til Manchester hver dag hele året. I vores lavpriskalender kan du nemt finde de billigste billetter. Vi har mange daglige afgange, og vi har helt sikkert også én, der passer til dig. Desuden har vi altid fuld fortrydelsesret i 24 timer. Hvis datoen alligevel ikke passer, kan du derfor nemt afbestille dine billetter, og finde nogle nye, der passer dig bedre.

Se vores lavpriskalender her

SAS Go Light – Nemt, hurtigt og billigt

Med SAS Go Light kommer du nemt, hurtigt og billigt afsted til vores europæiske destinationer. Hvis du kun skal afsted i få dage, og derfor ikke behøver at have en kuffert med, er SAS Go Light det ideelle valg for dig. Her må du medbringe 8 kg håndbagage og en lille taske, hvilket passer perfekt til den kortere rejse. Du får naturligvis samme gode service som altid, gratis kaffe og te ombord, dagens avis i vores app og meget mere.

Mere om SAS Go Light og vores andre rejseklasser 
 

Billige flybilletter til Manchester 

I vores lavpriskalender kan du nemt få et overblik over alle vores destinationer og priser, og du kan også finde billige flybilletter til Manchester. Hvis du er i god tid og er fleksibel med datoerne, har du mulighed for at komme ekstra billigt afsted. Tag et kig i vores lavpriskalender, og find den afgang, der passer dig bedst.

Book din getaway til Manchester nu

Få stor rabat på flybilletter til børn

Når du flyver SAS med børn, så får du stor rabat på billetprisen. Børn under 2 år får op til 90% i børnerabat på flybilletter, hvis de sidder på skødet under flyvningen. Børn mellem 2 og 11 år, eller børn under 2, der skal have eget sæde, får op til 25% i børnerabat.

Få information om at flyve med børn

Optjen point med EuroBonus ude og hjemme

Som medlem af EuroBonus optjener du point, blandt andet når du booker flybilletter, bor på hotel, eller køber ind med et kreditkort tilknyttet EuroBonus. Når du har optjent nok point, kan du købe nye flybilletter, leje en bil eller booke et hotelophold. På den måde, kan du opleve mere af verden som medlem af EuroBonus.

Læs mere og bliv medlem af EuroBonus her

Manchester Airport

Manchester Airport ligger 15 km uden for centrum af Manchester by, og den korte afstand gør det relativt hurtigt at køre mellem lufthavnen og byen. Lufthavnen blev indviet i 1938 og fungerede under 2. verdenskrig som lufthavn for det engelske luftvåben, Royal Air Force. I dag er det den største lufthavn i England, fratrukket lufthavnene i London.

Kontakt:

2 Floor

Olympic House

Manchester Airport

Hjemmeside

Transport til og fra Manchester Lufthavn

Hvad enten du skal til Manchester by eller et andet sted hen i regionen, har du flere gode transportmuligheder at vælge imellem, når du skal til og fra Manchester Lufthavn. Toget har mange afgange, og kører både til Manchester Piccadilly, som er byens centrum, og byer som Newcastle, Glasgow og Liverpool.

Fra lufthavnen kan du også tage forskellige busser, hvor bussen, der kører mellem Manchester Lufthavn og Piccadilly Gardens, kører i intervaller mellem 15 og 30 minutter hele døgnet. 
 

Biludlejning i Manchester Lufthavn

I Manchester Lufthavn finder du et bredt udvalg af biludlejningsfirmaer. Hvis du gerne have friheden ved at have din egen bil, mens du er afsted, er der derfor god mulighed for det. Hvis du bestiller din udlejningsbil i god tid, får du som regel den bedste pris. Desuden vil bilen også være klar, når du lander, hvilket især er en fordel, hvis du lander uden for normale åbningstider.

Book din udlejningsbil nu

 

Transport i Manchester

Manchester har et velfungerende net af offentlig transport, især grundet byens sporvogne og busser. Sporvognsnettet i Manchester fungerer ligesom metroen gør det i mange andre byer. Sporvognen, som hedder Metrolink, åbnede i 1992, og er løbende blevet udbygget, så den i dag tæller 93 stoppesteder fordelt på 7 linjer.

Med flere hundrede forskellige buslinjer i Manchester og omegn har du desuden rig mulighed for at komme rundt overalt i regionen. Hvis du skal langt, er der også mulighed for at tage tog fra Manchester og rundt i hele England.

Vær opmærksom på, at det offentlige transportsystem i Engeland har flere forskellige operatører, og at den billet, der passer til den ene type af offentlig transport, sandsynligvis ikke passer til den anden.
 

Opdag Manchester – en by i rivende udvikling

Manchester er meget mere end fodbold. Det er en by i rivende udvikling, hvor du både finder traditionelle engelske pubber og trendy caféer. Byen, der engang var en industriby, bærer stadig præg af sin fortid, men samtidig er der de seneste år blevet bygget meget, og de gamle bygninger står i dag side om side med nybyg i stål og metal.

Uanset om du normalt interesserer dig for fodbold eller ej, er det en interessant oplevelse at se en fodboldkamp i Manchester. Fodbold spiller en stor rolle for den engelske kultur, og stemningen under en engelsk fodboldkamp er en hel anden, stemningen under en dansk fodboldkamp.

Find billetter til Manchester

Fakta om Manchester

Valuta: Engelske pund

Tidsforskel: -1

Landekode: +44

Sprog: Engelsk  
 

Den britiske ambassade i Danmark: 

Kastelsvej 36-40 

2100 København Ø

Tlf.: 35 44 52 00

Hjemmeside 
 

Det danske konsulat i Manchester:

Beaumont House

455 Chester Road

Old Trafford

Manchester

Tlf.: +44 (0161) 300 5375

 

Øvrigt

England
RejseforsikringFlere SAS-destinationer