søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise
Manchester

Fly til Manchester

SAS flyver op til to gange dagligt til Manchester hele året. Du har derfor to valgmuligheder for at vælge den tid, der passer dig bedst. Turen er dejlig kort og tager kun 1,5 time. 

Find fly til Manchester her
 

Alt i dine flybilletter til Manchester

Der er en masse ting, der kommer med i din flybillet til Manchester. Når du flyver med SAS kan du altid optjene EuroBonus-point, som du kan bruge på masse forskellige ting. Du kan eksempelvis få rabatter på dine næste flybilletter, hoteller eller udlejningsbiler. Derudover får du en række andre fordele:

 

Oplev Manchester med SAS

Shopping, fodbold, museer, natteliv og lækker mad. Manchester er en by, der har lidt af det hele. Start dagen med en dejlig engelsk morgenmad, og tag videre ud i byen, hvor der er meget at se. Manchester er en helt unik by, hvor folket altid er i godt humør. Hvis du vil opleve kunst og kultur, så bør du besøge The Lowry, Royal Exchange Theatre og Manchester Museum. Besøg Northern Quarter for at finde en masse hyggelige restauranter, cafeer og barer. Manchester har hjemme til to af verdens største fodboldklubber, og du kan derfor for en suveræn fodboldoplevelse her. Du kan besøge National Football Museum og oplev alt det gamle og legendariske i fodboldhistorien.

Se vores aktuelle tilbud til Manchester

Optjen point med EuroBonus ude og hjemme

Som medlem af EuroBonus optjener du point, blandt andet når du booker flybilletter, bor på hotel, eller køber ind med et kreditkort tilknyttet EuroBonus. Når du har optjent nok point, kan du købe nye flybilletter, leje en bil eller booke et hotelophold. På den måde, kan du opleve mere af verden som medlem af EuroBonus.

Læs mere og bliv medlem af EuroBonus her

Fakta om Manchester

Valuta: Engelske pund

Tidsforskel: -1

Sprog: Engelsk  

 

 

Øvrigt

Fly til England
RejseforsikringFlere SAS-destinationer