LAND

SPROG

MIN LUFTHAVN

  ONE WAY FRA
  Manchester

  Fly til Manchester

  Altid inkluderet i din flybillet til Manchester: 23 kg bagage på SAS Go, sædevalg og meget mere …

  Inden du har set dig om, er vi fremme. Det tager nemlig kun ca. 1,5 time at flyve til Manchester fra København. Men selvom flyveturen er kort, synes vi, at du skal forkæles lidt undervejs. Derfor serverer vi kaffe og te ombord, mens du blot kan læne dig godt tilbage i sædet og nyde dagens avis, som vi giver dig mulighed for at downloade i vores app – alt sammen uden ekstra betaling, naturligvis.

  Faktisk er alt inkluderet i din flybillet, når du flyver med os til Manchester. Både før, under og efter din rejse har vi tænkt på det hele: 

  •    23 kg bagage inkluderet på SAS Go (1 stk bagage)
  •    Sædevalg er med i prisen
  •    Online check-in
  •    Kaffe og te
  •    Op til 90% børnerabat.

  Find din flyafgang og pris med det samme i booking-feltet til venstre, eller hent vores app – så kan du altid nemt finde dit fly til Manchester direkte på mobilen.

   

  Flyv til Manchester med SAS

  SAS sender op til to gange dagligt fly til Manchester med en flyvetid på omkring 1,5 time.

   

  Manchester

  Manchester er en af de mest populære rejsemål i England, men står ofte i skyggen af London, når det gælder turisme. Manchester er en fin, kompakt by med meget at se på i centrum. Byen blev hårdt medtaget under Anden Verdenskrig, og bygningssammensætningen bærer præg deraf. Man ser ofte et nyt, moderne hus klods op ad en flere hundrede gammel bygning - et resultat af efterkrigstidens genopbygningsfase.

   

  De Røde Djævle

  Manchester by har og vil altid blive opfattet som Manchester United's "hule". Holdet har en enorm opbakning fra byens indbyggere, som lever og ånder for fodbolden. På Old Trafford er der plads til hele 68.000 fanatiske tilskuere - en oplevelse i sig selv

   

  Seværdigheder i Manchester

  I Manchester er det Katedralen, John Rylands University Library, Town Hall, Royal Exchange (nu teater og restaurant) og Free Trade Hall som virkelig tiltrækker turister! Book dit fly til Manchester på sas.dk

   

  Manchester by

  Byen er med årene blevet en af de "hippeste" i England. Den er kommet af med sit grå industriimage og fremstår nu som en metropol med moderne bygninger og landemærker, kunst og kultur og ikke mindst restauranter og byliv.

   

  Natteliv i Manchester

  Når man tænker natteliv og England tænker man umiddelbart først på London. Det er syndt da Manchester sprudler af liv og glade dage. Nattelivet tiltrækker faktisk rigtig mange unge fra både ind- og udland

  Rejsetips om Manchester indsendt af vores kunder

  Seværdigheder

  Manchester: Snyd ikke dig selv for sightseing + shopping i middelalderbyen Chester, med butikker i to etager bygget ind i lange gallerier gående fra det ene bindingsværkshus til det næste.

  Carsten B.  Kultur og museer

  Fra Manchester er der kun godt en times togrejse på verdens ældste passager-togstrækning, hvor man ankommer til Lime Street station i hjertet af Liverpool - kulturhovedstad i 2008. Liverpool - Birthplace of The Beatles, Liverpool FC, Everton, Albert Docks, Cavern Club, to domkirker og alt det typisk engelske.... pub'er, røde dobbeltdækkere, sorte taxi og meget meget mere....... Jeg har selv været der 5 gange de sidste 1,5 år og skal afsted igen til maj på egen arrangeret Beatles/fodbold-tur - skal afsted igen til august, så jeg er blevet bidt af byen og dens charme..... In Liverpool - You'll never walk alone.....

  Henrik E.

   

  Manchester is fantastic ,many museum ,manchester united ,one of the very big shopping centres ,old buildings to explouting coronation street round tours,nice old fasion hotel very low shopping prices . manchester airport just on the door easy acces.

  Elisabeth H.  Mad & natteliv

  I Manchester finder vi en af de største og bedste China Towns uden for kina, publivet i Manchester or ligeledes mere originalt end eksempelvis London, og prøv så en chamoagnebrunch på The Portland hotel.

  Gert D.  Andet

  En rigtig arbejderby, med god og varm stemning. Svøm i et olympisk svømmestadion med lange baner. Gode shoppingmuligheder.

  Karen P.

   

  Det skønneste sted i Manchester er det tætte område omkring universitet (Rusholme), fyldt med billige indiske og pakistanske restauranter, kaldet "The Curry Mile"

  Aase M.

   

  The Northern Quarter er klart et besøg værd for alle mulige forskellige typer, det ligger lige rundt om hjørnet, hvis man kommer fra Arndale, men det er helt anderledes end resten af byen. Her er fyldt med gallerier, grafitti og alt muligt der har med musik at gøre

  Tine N.

  transport

  Taxa

  Det er ikke besværligt at tage en taxa til Manchester Lufthavn eller at få en til at samle dig op, når du ankommer. Taxastandende finder du lige udenfor alle tre terminaler, hvilket gør det nemt at få prajet en.

  Du har 3 muligheder:

  • For alle privat hyrede taxaer er det gratis at sætte dig af ved afgangsterminalen, hvorimod opsamling skal ske ved parkeringszonerne, hvor det koster penge. Alle private taxaer bør bookes på forhånd, og det anbefales at få chaufføren til at møde dig I ankomsthallen, hvor der er et mødespot.
  • Hackney Cabs er tilgængelige ude foran alle tre terminaler, hvor taxameter er et must i Manchester-området. For ture ud af Manchester er det ikke et must med taxameter, og du kan derfor forhandle dig frem til en favorabel pris. For yderligere information: +44 (0) 161 489 2313 eller +44 (0) 161 499 9000
  • Lufthavnen har ligeledes en aftale med PCS Airport Transfers, der har telefoner I bagagehallen, og stande i alle ankomsthaller hvor du kan booke din transport.


  For yderligere information: 0845 223 2000

   

  Sporvogn

  Metrolink, Manchester’s sporvognssystem, opererer i bycentrum, og går videre ud til Altrincham, Bury og Eccles. Lufthavnen er ikke forbundet med netværket pt., men det er planen at det snart vil være tilfældet, som en del af den nye lokalplan.

   

  Tog

  Manchester lufthavns station, tilbyder hurtige og fleksible tog, der forbinder den med over 100 destinationer på tværs af Nordengland. Der kører mange tog dagligt til Sheffield, York, Newcastle, Leeds, Huddersfield, Bolton, Preston, Blackpool og Lake Distriktet. Disse forbindelser varetages af TransPennine Express og Northern Rail, og kører døgnet rundt, året rundt.

  Op til 2 daglige flyafgange til Manchester

  Vi flyver til lufthavnen ”Manchester International Airport” de fleste dage året rundt, og du kan altid finde et fly, der passer ind i dine planer.

  Uanset om der er fodbold eller forretninger i luften, kan du ofte vælge mellem 2 daglige afgange til Manchesters Lufthavn. Fra lufthavnen er der ca. 15 km til centrum.

  Billige flybilletter til Manchester – book i god tid og spar penge

  Du kan sagtens rejse billigt til Manchester i det nordvestlige England. Bestil dine billetter i god tid, hvis du vil have fingre i flybilletter til de bedste priser.

  Husk at du altid har 24 timers fortrydelsesret, når du bestiller billetter hos os. Det betyder, at du roligt kan slå til, hvis du finder en god pris i vores booking-system: Book bare, og hør, hvad din kæreste, ægtefælle eller venner siger til dato, afgangstid og pris, bagefter.


  Få gode tilbud og rabatter – bliv medlem af vores fordelsprogram EuroBonus

  Tilmeld dig vores fordelsprogram EuroBonus (det er gratis!) og optjen point, hver gang du flyver med os. Derudover får du en masse fordele - bl.a. eksklusive medlemstilbud via mail og sms-tjenester med praktiske informationer under din flyrejse.

  Dine point kan du bruge på alt fra flyrejser, varer ombord og online shopping.

  Optjen point på din tur til Manchester – tilmeld dig EuroBonus gratis.

  turistinformation

  Manchesters historie strækker sig tilbage til romertiden. I 79 e.Kr. anlagde Agricolas' legioner hovedlejren Mancunium, der hvor byen ligger i dag. Den fik betydning sent i 1700-tallet, da Richard Arkwrights dampdrevne spindemaskiner indførte den fagre nye verden inden for bomuldsproduktion.

   

  Seværdigheder

  Manchester er en fin, kompakt by i Storbritannien med meget at se på i centrum. Katedralen John Rylands University Library (nu en del af universitetet), Town Hall, Royal Exchange (nu teater og restaurant) og Free Trade Hall er fine 1800-tals bygninger. Castlefield er et tidligere forladt industrianlæg, der har fået nyt liv som et blomstrende friområde.

  I 1830 kom den første jernbane mellem Manchester og Liverpool, og i 1894 åbnede Manchester Ship Canal og gjorde det muligt for lastskibe at sejle de 55 kilometer ind i landet. Byen er med årene blevet en af de "hippeste" i England. Den er kommet af med sit grå industriimage og fremstår nu som en metropol med moderne bygninger og landemærker, kunst og kultur og ikke mindst restauranter og byliv.

  Du finder også flere museer og gallerier i byen. Fodbolden ligger selvfølgelig centralt, men det er bare en af mange ting, som Manchester har at byde på.

   

  Shopping

  Millenium Quarter er Manchesters svar på Piccadilly Circus eller Times Square. Her er du i centrum af shopping området, og her findes noget for enhver smag, alt fra bitte små butikker til det enorme indkøbscenter Manchester Arndale.

  Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik