Fly til Manchester

We are travelers.

SAS flyver til Manchester i England fra/via Oslo, København eller Stockholm (afhængigt af ruten).

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.) og Asien (Tokyo, Shanghai og Beijing).

SAS’ kunder har 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis rejsen bookes mindre end 24 timer før afgang, kan du afbestille den op til 12 timer før afgang.

Fordele ved din flyvning til Manchester – book nu

Book din rejse til Manchester med SAS i god tid, så er der større chance for, at du finder billigere flybilletter og kan tage flere lommepenge med. Hvis du vil have et overblik over alle SAS’ destinationer, kan du tage et kig på vores lavpriskalender. Som SAS-kunde får du 24timers fortrydelsesret på alle bookinger – så book nu, og beslut dig senere.

Rabatbilletter for børn

Oplev Manchester sammen med de små. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur til Manchester.

Fly til Manchester, og se frem til en britisk storbyferie

Med millioner af besøgende hvert år er Manchester den anden mest besøgte by i England, kun overgået af London. Byen er kendt for legendariske musikere, spændende street art og berømte fodboldspillere, og Manchester byder på et indblik i livet i det nordlige England.

Når du ikke synger med på fodboldsangene på Etihad Stadium eller Old Trafford, suger du sikkert kulturen til dig på Science and Industry Museum og Lowry Gallery. Om aftenen finder du utallige barer, pubber og natklubber samt restauranter.

Listen over ting at lave i Manchester er lang, og der er noget for enhver uanset budget.

Manchester

Når du besøger Manchester i det nordlige England, får du chancen for at opleve britisk kultur uden for London. Gør dig klar til et pulserende natteliv, se det bedste af de britiske museer og smag på mad og drikke.

Flyv med SAS til Manchester lufthavn, så du ankommer veludhvilet og klar til at tage hul på ferien.

Manchester lufthavn

Med events året rundt er Manchester altid et besøg værd. Tempoet i Manchester er højt, og det er en af de mest interessante byer i Storbritannien. Og de lokale giver dig altid en varm velkomst.

Vores SAS App er din ven på rejsen. Book, opdatér, opgrader, check ind og gem dit boardingpas i appen. Mere information om SAS Appen

Vil du se verden? Du kan flyve til næste alle lande i verden med Scandinavian Airlines og vores partnere i Star Alliance. Her flyver vi hen

Altid inkluderet på din rejse til Manchester

Hos SAS er vores mål altid at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele. Nem online check-in, kaffe og te ombord og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning til Manchester.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

No

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja
Mad og drikke Nej Ja

CO2-kompensation med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus giver dig mere af verden. Det er det mest populære loyalitetsprogram for rejsende i Skandinavien. Som medlem af EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance. Du kan blandt andet bruge pointene til at betale for din næste rejse, opgraderinger eller billeje.

Vi CO2-kompenserer for flyvninger med Scandinavian Airlines, når der tilføjes et EuroBonus-nummer på bookingen. Læs mere om, hvordan vores bæredygtighed fungerer

Hotel tilbud