søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise
Madeira

fly til Madeira

Oplev Madeiras ubeskrivelige smukke natur, som er det tætteste, du kommer på New Zealands natur uden at forlade Europa. Den frodige ø besidder alt lige fra subtropisk beplantning, grønne bjerge, dybe dale til naturskabte swimmingpools.

Med SAS kan du flyve til Madeira hver lørdag i perioden fra 26 oktober 2019 – 16 maj 2020. Vi flyver fra forskellige byer i Danmark med en  transfer i Stockholm. Book dine flybilletter til Madeira tidligt. Du får også børnerabatter på op til 90% og meget mere, når du flyver med SAS.
 

Fly til Madeira i perioden 26 oktober – 16 maj

Flyv til Madeira med SAS i perioden fra 26 oktober 2019 – 16 maj 2020. Du kan flyve fra København og flere andre danske byer. Det er nemt at finde en afgang, der passer ind i din kalender.

Vi flyver til og fra Christiano Ronaldo Madeira Internationale Lufthavn (Madeira Lufthavn). Lufthavnen ligger 13 km nordøst for hovedbyen, Funchal. Det er nemt at komme til og fra lufthavnen og rundt på øen med bil og offentlig transport.

Find din afgang til Madeira
 

Altid inkluderet i dit fly til Madeira – frit sædevalg, online check-in og meget mere

Vi har inkluderet en masse ekstra ting i din flybillet til Madeira – helt uden ekstra omkostninger for dig. Vi vil nemlig gerne have, at du har det ekstra godt, når du flyver med os til Madeira. Så kan du slappe helt af og nyde ferien, allerede før du lander. Derfor får du:

Har du kun behov for håndbagage – vælg SAS Go Light
 

Billige flybilletter til Madeira – book i god tid

Det er nemt at finde billige flybilletter til den portugisiske ferieø. Vores lavpriskalender giver dig et nemt og hurtigt overblik over alle flybilletterne til Madeira. Her kan du se den billigste pris pr. dag og måned på fly til Madeira.

Når du køber dine billige flybilletter hos SAS, har du altid 24-timers fortrydelsesret. Så kan du slå til med det samme, du finder en god pris – og høre vennen, kæresten eller konen bagefter.

Find dine billige flybilletter til Madeira her

FÅ ekstra fordele og rabatter med EuroBonus når du flyver til Madeira

EuroBonus er nordens største loyalitets- og frequent flyer-program, som giver dig en mere komfortabel og enkel rejse. Det er gratis at blive medlem, og du får ekstra fordele og tilbud, der giver dig mere for hver flyrejse, du foretager.

Vi sørger for, at du kommer flyvende fra start, allerede før du sætter dig i flyet. Du optjener point på hotelophold, leje af biler, shopping og meget andet, som du kan indløse hos SAS og vores mange partnere. EuroBonus åbner op for en verden af muligheder, der er derfor mange gode grunde til at melde dig ind, inden du booker fly til Madeira.

Få alle dine gratis fordele med EuroBonus i dag


Fly til Madeira fra København og Aarhus – via Stockholm

Vi har en flyafgang til Madeira hver lørdag fra 26 oktober – 16 maj. Det gør det nemt at komme til det portugisiske ferieparadis, og du får gratis kaffe og te under flyveturen, samtidig med at du også kan læse dagens avis.

Når du flyver fra Danmark, er det med en hurtig transfer i Stockholm, inden turen går mod Madeira. Det tager ingen tid, og så er du klar til en spændende og anderledes ferie på Madeira og de omkringliggende øer.

Find din afgang
 

Op til 90% børnerabat på fly til Madeira

Med SAS kan du få gode rabatter på fly til Madeira til dine børn til og med 11 år – helt op til 90%. Spædbørn i alderen 0–23 måneder kan få op til 90% rabat på deres billet. Barnet får ikke sit eget sæde, og skal derfor dele sæde med dig.

Børn mellem 2–11 år (endnu ikke fyldt 12 år) skal rejse med en anden person, der er mindst 16 år gammel. Børn mellem 2–11 år får 25% i rabat på deres flybillet til Madeira og andre skønne steder i verden.

Mere om rejser med børn og børnerabatter

 

Slap af i vores SAS Lounge før afgang

Skal du vente i lufthavnen? Slå tiden i lufthavnen ihjel i SAS Lounge. Her har du fri adgang til te, kaffe, vin, øl og en lækker buffet. Der er også rig mulighed for en powernap eller arbejde i rolige omgivelser, hvis du har brug for dette inden du flyver til Madeira.

Med en SAS Plus-billet i hånden kan du slappe af i vores lounges på turen. Forskellige EuroBonus og Star Alliance medlemmer har også adgang til loungen. Du kan selvfølgelig altid opgradere din nuværende billet, så du også kan nyde de lækre lounges.

Altid adgang med disse flybilletter og EuroBonus-kort

 

Cristiano Ronaldo Madeira Internationale lufthavn – Madeira lufthavn

Alle vores afgange til og fra Madeira går via Christiano Ronaldo Madeira Internationale Lufthavn. Lufthavnen hed tidligere Madeira Lufthavn – navnet blev ændret 29 marts 2017. Den kaldes også for Funchal Lufthavn af de lokale. Det er nemt at komme rundt på Madeira med både bil og offentlig transport.

Lufthavnen har bare en terminal, og den ligger under jorden. Her er der rig mulighed for at shoppe samt få noget at spise og drikke. Der er også et lækkert shoppeområde, der åbnede i 2016. Her finder du bl.a. Duty-Free-butikker, hvor du kan handle toldfrit. Lufthavnen på Madeira har gratis og ubegrænset WiFi, du kan logge dig på, uanset hvor i lufthavnen du befinder dig.
Landingsbanen hører til de mere specielle. Den er nemlig omgivet af klipper og Atlanterhavet. Den er løbende blevet forlænget, og måler i dag 2781 meter.

Mere om Madeira lufthavn

Transport på Madeira

Når du besøger Madeira, kommer du nemmest omkring med busser – hvis du ikke har en bil. De er økonomiske, pålidelige og de fleste af dem er ret nye. Du skal dog være opmærksom på, at der kun er én afgang om dagen på nogle af ruterne, og der er også forskellige busselskaber på øen. Hovedbyen, Funchal, har et omfattende netværk af offentlig transport.

Horários do Funchal har lavet en god rejseplanlægger (der minder om Rejseplanen) samt et kort med de vigtigste destinatoner og ruter . Det gør det nemt at få et godt overblik over busserne på hele Madeira. Der er mange forskellige typer billetter, så vær sikker på, at du får den rigtige. De lokale og folkene i billetkontorerne er dog meget hjælpsomme. Hvis du gerne vil besøge de andre øer i øgruppen, kan du enten tage færgen eller (et mindre) fly.

Du kan selvfølgelig også udforske den smukke ø på cykel. Du kan tage den med dig på (nogle af) busserne, men der er et maksimum på to cykler.

Sådan kommer du rundt på Madeira 
 

Madeira

Valuta: Euro

Tidsforskel: +1

Sprog: Portugisisk 

 

Den Portugisiske Ambassade: Toldbodgade 31, 1253 København K, Danmark

Det Danske Konsulat: Rua do Paiol 4, 9000-642 Funchal, Madeira, Portugal

 

Værd at se på Madeira

Madeira er en fantastisk ø til udendørs aktiviteter. Nedenfor kan du få et lille indblik i øens mange muligheder, hvis du er til den aktive ferieform: 
 

Vandreture 

Madeira er den oplagte feriedestination, hvis du er vild med at vandre eller på anden måde være aktiv. Madeira er kendt for sine mange vandingskanaler kaldet levadas. Langs disse levadas er der anlagt vandrestier, som vil føre dig ud til mere fjerne og ukendte områder på øen. 
 

Golf

Er du vild med at spille golf, er der også mulighed for det på Madeira, som huser ikke mindre end to fantastiske golfbaner. Begge golfbaner er placeret i naturskønne omgivelser, og har en storslået udsigt. 
 

Surfing 

Madeiras subtropiske klima gør øen til et surferparadis året rundt både for nybegyndere og rutinerede surfere.  Du bør derfor ikke snyde dig selv for en tur, når du besøger Madeira. 
 

Til vands

Udforsk Atlanterhavet ombord på en katamaran og oplev det rige dyreliv – her har du både mulighed for at se delfiner, hvaler og havskildpadder.

Er du interesseret i at få flere gode råd til din rejse til Madeira, bør du besøge vores rejseguide Scandinavian Traveler, hvor vi har samlet vores bedste rejsetips til den smukke ø.  

Flere SAS-destinationer