Fly til Madeira

Madeira har i årevis været en populær turistattraktion, og har tiltrukket tusindvis af vandre- og naturentusiaster. Få mere at vide om øens vulkanske historie, spis Funchals berømte mad, og udforsk øen til lands og til vands.

*Obligatorisk information
Indtast en by, lufthavn eller land
Indtast en by, lufthavn eller land

Indtast en by, lufthavn eller land
Vælg en afrejsedato Vælg en returdato

Betal med:

SAS flyver to Madeira i Portugal fra/via Oslo, København eller Stockholm. Vi flyver til de fleste af vores destinationer året rundt, nogle er sæsonbestemte.

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asien (Bangkok, Tokyo og Shanghai).

Fordele ved din flyvning til Madeira

Book din ferie i god tid med SAS, så er der en større chance for, at du får glæde af billigere flyvninger. Hvis du vil have et overblik over alle SAS’ destinationer, kan du tage et kig på vores lavpriskalender. Alle SAS’ kunder får 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger, så grib chancen, når du ser et godt tilbud, og beslut dig senere.

Rabatbilletter for børn

Oplev Madeira med børnene for mindre. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur til Madeira.

Fly til Madeira og glæd dig til et ø-eventyr

Madeira-øhavet, bestående af fire øer ud for Afrikas nordvestlige kyst, er en selvstændig region i Portugal. Denne forrevne ø er det perfekte udflugtsmål for naturelskere og udendørsfanatikere, da den er hjemsted for vilde, grønne skove, en fantastisk kyst og endeløse vandrestier.

Hvis du ikke lige klatrer op ad Pico Ruivo (øens højeste bjerg) eller nyder udsigten over Cabo Girao (et imponerende udsigtspunkt på toppen), så er det nok, fordi du går en tur i Madeiras botaniske haver eller udforsker det lokale marked.

Der er masser at foretage sig og se på Madeira, så du har nok at lave i ferien.

Fly til <em>Madeira</em>

Flyv med SAS til Madeira lufthavn, og du ankommer veludhvilet og klar til at tage hul på ferien.

Madeira lufthavn

Madeira er den perfekte destination, uanset om du planlægger en romantisk bryllupsrejse, en familieferie, en tur med dine venner eller et aktivt eventyr. Udforsk dybe dale, svøm med delfiner, nyd bølgerne på stranden og spis lækre lokale retter – der er masser at foretage sig på Madeira.

Ønsker du at rejse endnu mere komfortabelt? Du kan altid opgradere din SAS-billet til næste rejseklasse. Den giver dig adgang til Fast Track, SAS Lounges, prioriteret boarding samt måltider og snacks ombord uden beregning.

Vil du se verden? Du kan flyve til næste alle lande i verden med SAS og vores partnere i Star Alliance. Vores rejsemål

Altid inkluderet på din rejse til Madeira

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele. Nem online check in, gratis kaffe og te ombord, og brug af SAS Appen er altid inkluderet i din flyvning.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Kan tilføjes mod betaling Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig

EuroBonus giver dig mere af verden

Som medlem af vores loyalitetsprogram EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance.