Fly til Madeira

We are travelers.

SAS flyver to Madeira i Portugal fra/via Oslo, København eller Stockholm (afhængigt af ruten).

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.) og Asien (Tokyo, Shanghai og Beijing).

Vi flyver til de fleste af vores destinationer året rundt. Nogle af vores destinationer er sæsonbestemte.

SAS’ kunder har 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis rejsen bookes mindre end 24 timer før afgang, kan du afbestille den op til 12 timer før afgang.

Fordele ved din flyvning til Madeira – book nu

Book din ferie i god tid med SAS, så er der en større chance for, at du får glæde af billigere flyvninger. Hvis du vil have et overblik over alle SAS’ destinationer, kan du tage et kig på vores lavpriskalender. Alle SAS’ kunder får 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger, så grib chancen, når du ser et godt tilbud, og beslut dig senere.

Rabatbilletter for børn

Oplev Madeira med børnene for mindre. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur til Madeira.

fly til Madeira og glæd dig til et ø-eventyr

Madeira-øhavet, bestående af fire øer ud for Afrikas nordvestlige kyst, er en selvstændig region i Portugal. Denne forrevne ø er det perfekte udflugtsmål for naturelskere og udendørsfanatikere, da den er hjemsted for vilde, grønne skove, en fantastisk kyst og endeløse vandrestier.

Hvis du ikke lige klatrer op ad Pico Ruivo (øens højeste bjerg) eller nyder udsigten over Cabo Girao (et imponerende udsigtspunkt på toppen), så er det nok, fordi du går en tur i Madeiras botaniske haver eller udforsker det lokale marked.

Der er masser at foretage sig og se på Madeira, så du har nok at lave i ferien.

Madeira

Madeira har i årevis været en populær turistattraktion, og har tiltrukket tusindvis af vandre- og naturentusiaster. Få mere at vide om øens vulkanske historie, spis Funchals berømte mad, og udforsk øen til lands og til vands.

Flyv med SAS til Madeira lufthavn, og du ankommer veludhvilet og klar til at tage hul på ferien.

Madeira lufthavn

Madeira er den perfekte destination, uanset om du planlægger en romantisk bryllupsrejse, en familieferie, en tur med dine venner eller et aktivt eventyr. Udforsk dybe dale, svøm med delfiner, nyd bølgerne på stranden og spis lækre lokale retter – der er masser at foretage sig på Madeira.

Vores SAS App er din ven på rejsen. Book, opdatér, opgrader, check ind og gem dit boardingpas i appen. Mere information om SAS Appen

Vil du se verden? Du kan flyve til næste alle lande i verden med Scandinavian Airlines og vores partnere i Star Alliance. Her flyver vi hen

Altid inkluderet på din rejse til Madeira

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele. Nem online check in, gratis kaffe og te ombord, og brug af SAS Appen er altid inkluderet i din flyvning.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

No

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja
Mad og drikke Nej Ja

CO2-kompensation med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus giver dig mere af verden. Det er det mest populære loyalitetsprogram for rejsende i Skandinavien. Som medlem af EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance. Du kan blandt andet bruge pointene til at betale for din næste rejse, opgraderinger eller billeje.

Vi CO2-kompenserer for flyvninger med Scandinavian Airlines, når der tilføjes et EuroBonus-nummer på bookingen. Læs mere om, hvordan vores bæredygtighed fungerer

Hotel tilbud