søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise

We are travelers.

SAS flyver to Madeira i Portugal fra/via OsloKøbenhavn eller Stockholm (afhængigt af ruten). 

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco og Washington D.C.) og Asien (TokyoShanghaiBeijing og Singapore). 

Vi flyver til de fleste af vores destinationer året rundt. Nogle af vores destinationer er sæsonbestemte.

cl--info-circle
SAS’ kunder har 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis rejsen bookes mindre end 24 timer før afgang, kan du afbestille den op til 12 timer før afgang.

Fordele ved din flyvning til Madeira – book nu

Book din ferie i god tid med SAS, så er der en større chance for, at du får glæde af billigere flyvninger. Hvis du vil have et overblik over alle SAS’ destinationer, kan du tage et kig på vores lavpriskalender. Alle SAS’ kunder får 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger, så grib chancen, når du ser et godt tilbud, og beslut dig senere. 

  • cl--plane-right Lufthavn: Madeira lufthavn (FNC)
  • cl--credit Valuta: Euro
  • cl--clock Tidszone: WET: UTC/ WEST: UTC +1
  • cl--globe Officielt sprog: Portugisisk

Rabatbilletter for børn

Oplev Madeira med børnene for mindre. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur til Madeira.  

fly til Madeira og glæd dig til et ø-eventyr  

Madeira-øhavet, bestående af fire øer ud for Afrikas nordvestlige kyst, er en selvstændig region i Portugal. Denne forrevne ø er det perfekte udflugtsmål for naturelskere og udendørsfanatikere, da den er hjemsted for vilde, grønne skove, en fantastisk kyst og endeløse vandrestier. 

Hvis du ikke lige klatrer op ad Pico Ruivo (øens højeste bjerg) eller nyder udsigten over Cabo Girao (et imponerende udsigtspunkt på toppen), så er det nok, fordi du går en tur i Madeiras botaniske haver eller udforsker det lokale marked. 

Der er masser at foretage sig og se på Madeira, så du har nok at lave i ferien.

Udforsk Madeira
  • Hvorfor Madeira?
  • Flyv SAS til Madeira/Funchal lufthavn (FNC)
  • Gør din rejse nemmere med SAS App
  • Oplev verden med SAS

Altid inkluderet på din rejse til Madeira

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele. Nem online check in, gratis kaffe og te ombord, og brug af SAS Appen er altid inkluderet i din flyvning. 

Inkluderet i din rejseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage LIGHT
Nej
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja
Mad og drikke Nej
Ja

*Når tilgængeligt

Opdag verden med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus giver dig mere af verden, og mere for dine penge. Som medlem af EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance. Du kan blandt andet bruge pointene til at betale for din næste rejse, opgradere eller leje en bil. 

Vi CO2-kompenserer alle billetter booket med et EuroBonus-nummer. Det betyder, at vi nu CO2-kompenserer lidt over 40% af al udledning, som vores fly udleder. Læs mere om, hvordan vores bæredygtighed fungerer

SAS CO2-kompenserer alle EuroBonus-medlemmers rejser

Hvis du ikke allerede er medlem, er det gratis og let at blive det. Opret en EuroBonus-konto og optjen point på din rejse.

Hotel og biludlejning i Madeira

Spar tid ved at reservere hotel og lejebil her hos SAS. Vi giver dig adgang til fantastiske hoteller og udlejningstjenester, så din rejse til Madeira bliver så nem og behagelig som muligt.  

Andre populære SAS-destinationer