søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise
Portugal

Fly til Portugal

Billige flybilletter til Portugal

Bemærk, at da listen bliver opdateret hver gang, en besøgende laver en søgning, kan der være afvigelser i priserne, når du går videre til bestilling.

Portugal er en smuk og alsidig feriedestination. Uanset om du er til afslappende badeferier, interessant storbyliv eller velsmagende gastronomi, kan Portugal tilfredsstille dine rejsebehov. Med sin placering på den Iberiske halvø er Portugal et af de varmeste europæiske lande, så uagtet om du rejser sommer eller vinter, kan du forvente dejligt vejr. Med sin lange kyststrækning byder Portugal både på flotte strande og masser af fisk og skaldyr.


Fly til Portugal med SAS

Tag et fly til Portugal. og bliv rig på gode oplevelser. Portugal skiller sig ud med sin interessante arkitektur, velsmagende gastronomi og storslåede natur. Flyv med SAS til Madeira i vinterhalvåret, og oplev Europas bedste klima på egen krop. Børn under 2 år får op til 90% rabat på flybilletten. Små børn får ikke deres eget sæde, og de skal derfor sidde hos dig. Børn fra 2–11 år får 25% rabat på deres flybilletter. Rabatterne gælder ikke skatter og afgifter.


Oplev alle fordelene ved at rejse med SAS til Portugal

Når du flyver med SAS til Portugal, giver vi dig en masse fordele, så din rejse bliver så behagelig som muligt. Du får blandt andet gratis kaffe og te, dagens avis i vores app og mulighed for online check-in og sædevalg fra 22 timer før afrejse. Med et EuroBonus-kort i hånden, tilbyder SAS dig en række fordele. Du kan blandt andet optjene point på billeje, hotelbesøg og shopping – point, du senere kan konvertere til flybilletter, når du skal opleve mere af verden.


Madeira: sol og smyúkke strande for hele familien

Madeira er med sit varme klima en af de absolut bedste feriedestinationer i Europa i vinterhalvåret, hvis du savner sol og varme. Madeira er blandt andet kendt for sin smukke natur, og der er god mulighed for at tage på både korte og længere vandreture. Om foråret kan du opleve øen i fuld flor, og året rundt kan du bade på de smukke strande. Når du får lyst til at vælge byen frem for naturen, kan du tage til Funchal, som er Madeiras hovedstad. Her kan du blandt andet finde gode muligheder for shopping, nyde havudsigten fra havnepromenaden, gå på café i den charmerende bymidte eller prøve Funchals famøse svævebane.


Portugisisk gastronomi og kultur

Indenfor mad og vin ligger Portugal helt i toppen. Den lange kyststrækning giver gode muligheder for fiskeri. Derfor indgår fisk og skaldyr i mange portugisiske retter. En anden vigtig komponent i det portugisiske køkken er vin. I Portugal er det ikke ualmindeligt at drikke vin både til frokosten og til aftensmaden, og de retter, der serveres, tilrettelægges ofte efter den lokale vinproduktion. Portugal er et gammelt land, og det bærer kulturseværdighederne præg af. Ridderborge fra middelalderen, slotte i renæssancestil og museer for de kunst- og historieinteresserede er bare noget af det, landet byder på. Som folk er portugiserne venlige, rolige og høflige.


Storbyliv, charme og idyl i Lissabon

Lissabon er en vidunderlig storby, hvor de gode oplevelser står i kø. Overalt i byen pryder smukke, håndmalede kakler husene – en tradition, der stammer helt fra middelalderen, og som lever i bedste velgående den dag i dag. Brug en dag på at gå rundt i byen, og oplev de små og smalle stræder i den gamle bydel og de storslåede boulevarder og futuristiske arkitektur i den nye bydel. Lissabon er bygget på syv høje. Der er derfor rig mulighed for at komme op og få udsigt over hele byen. Den smukke storby byder også på gode restauranter, hyggelige caféer og et af verdens største akvarier, hvor du kan se hajer, rokker og andre havdyr.