Fly til Portugal

Flyv med SAS til Lissabon, landets hovedstad, Faro på den sydlige del eller øen Madeira ude i Atlanterhavet. Uanset om du ønsker strande, byliv, god mad eller smuk natur, så kan du helt sikkert finde noget, du kan lide i Portugal.

*Obligatorisk information
Indtast en by, lufthavn eller land
Indtast en by, lufthavn eller land

Indtast en by, lufthavn eller land
Vælg en afrejsedato Vælg en returdato

Betal med:

SAS flyver til Portugal fra/via Oslo, København eller Stockholm og tilbyder fly til Faro, Lissabon, Madeira og Porto. Vi flyver til de fleste af vores destinationer året rundt. Nogle af vores destinationer er sæsonbestemte.

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asien (Bangkok, Tokyo og Shanghai).

Lissabon – bygget på syv høje

Kør en tur med den berømte sporvogn nr. 28 op ad bjergene i Lissabon og nyd atmosfæren på en af byens markeder. Nyd udsigten fra miradora Portas do Sol eller gå en tur langs Rua Nova do Carvalho, den lyserøde gade. Det er nemt at tage toget til nærliggende Cascais eller Estoril fra Lissabon. Gå ikke glip af UNESCO verdensarvsområde Sintra.

Kultur, strande og fødevaremarkeder i Portugal

Udforsk Faro, omkranset af antikke bymure, tag på indkøbstur, se historiske steder, tag en sejltur for at se sandbanke-øerne i Ria Formosa naturpark eller udforsk nogle af de smukke strande langs Algarve-kysten.

Portugal har 850 km strand og årligt 3.000 timers solskin, så der er mange strande du kan vælge i mellem.

Vejret mildt hele året på Madeira. Øen befinder sig på den afrikanske plade i Atlanterhavet, 978 km fra Lissabon, omkring 700 km fra den afrikanske kyst og 450 km nord for De Kanariske Øer.

Fly til <em>Portugal</em>

Oplev Portugal sammen med børnene. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur til Lissabon eller Faro.

Vores SAS App er din ven på rejsen. Book, opdatér, opgrader, check ind og gem dit boardingpas i appen. Mere information om SAS Appen

Vil du se verden? Du kan flyve til næste alle lande i verden med SAS og vores partnere i Star Alliance. Vores rejsemål

Altid med SAS

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele.

Nem online check-in, kaffe og te ombord, op til 90% rabat for børn og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Kan tilføjes mod betaling Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig

EuroBonus giver dig mere af verden

Som medlem af vores loyalitetsprogram EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance.