søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise

We are travelers.

SAS flyver til Portugal fra/via OsloKøbenhavn eller Stockholm (afhængigt af ruten).

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco og Washington D.C.) og Asien (TokyoShanghaiBeijing og Singapore).  
SAS flyver til Faro, Lissabon og Madeira i Portugal. 

Vi flyver til de fleste af vores destinationer året rundt. Nogle af vores destinationer er sæsonbestemte. 

Flyv SAS til Faro, Lissabon eller Madeira

Flyv med Scandinavian Airlines til Lissabon, landets hovedstad, Faro på den sydlige del eller øen Madeira ude i Atlanterhavet. Uanset om du ønsker strande, byliv, god mad eller smuk natur, så kan du helt sikkert finde noget, du kan lide i Portugal. Flyv med SAS, og oplev alt hvad Portugal har at byde på.

  • cl--locator Hovedstad: Lissabon
  • cl--credit Valuta: Euro
  • cl--clock Tidszone: WET: UTC +0/WEST: UTC +1
  • cl--globe Officielt sprog: Portugisisk

Kultur, strande og fødevaremarkeder i Portugal

Udforsk Faro, omkranset af antikke bymure, tag på indkøbstur, se historiske steder, tag en sejltur for at se sandbanke-øerne i Ria Formosa naturpark eller udforsk nogle af de smukke strande langs Algarve-kysten. 

Portugal har 850 km strand og årligt 3.000 timers solskin, så der er mange strande du kan vælge i mellem. 

Vejret mildt hele året på Madeira. Øen befinder sig på den afrikanske plade i Atlanterhavet, 978 km fra Lissabon, omkring 700 km fra den afrikanske kyst og 450 km nord for De Kanariske Øer.

Flyv til Portugal med SAS

Altid med SAS

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele.

Nem online check-in, kaffe og te ombord, op til 90% rabat for børn og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning. 

Inkluderet i din rejseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage LIGHT
Nej
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja
Mad og drikke Nej
Ja

*Når tilgængeligt

CO2-kompensation med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus giver dig mere af verden. Det er det mest populære loyalitetsprogram for rejsende i Skandinavien. Som medlem af EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance. Du kan blandt andet bruge pointene til at betale for din næste rejse, opgraderinger eller billeje.

Vi CO2-kompenserer alle billetter booket med et EuroBonus-nummer. Det betyder, at vi nu CO2-kompenserer lidt over 40% af al udledning, som vores fly udleder. Læs mere om, hvordan vores bæredygtighed fungerer

SAS CO2-kompenserer alle EuroBonus-medlemmers rejser

Hvis du ikke allerede er medlem, er det gratis og let at blive det. Opret en EuroBonus-konto og optjen point på din rejse.

Bliv inspireret, og læs mere om Portugal