Fly til Helsinki

We are travelers.

SAS flyver til Helsinki i Finland fra/via Oslo, København eller Stockholm (afhængigt af ruten).

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.) og Asien (Tokyo, Shanghai og Beijing).

SAS’ kunder har 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis rejsen bookes mindre end 24 timer før afgang, kan du afbestille den op til 12 timer før afgang.

Fordele ved din flyvning til Helsinki – book nu

Hvis du vil have billigere flybilletter, skal du bare booke din ferie hos SAS i god tid. Hvis du vil have et overblik over alle SAS’ destinationer, kan du tage et kig på vores lavpriskalender. Alle SAS’ kunder får 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger, så grib chancen, når du ser et godt tilbud, og beslut dig senere.

Rabatbilletter for børn

Oplev Helsinki med børnene. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur til Helsinki.

fly til Helsinki, og se frem til en spændende by ved havet

Hovedstaden, som ligger i det sydlige Finland og kan dateres tilbage til det 16. århundrede, er i dag en pulserende by med imponerende skandinavisk arkitektur, maritime og historiske museer og masser af moderne kunst.

Når du ikke shopper på markedspladsen eller beundrer byens domkirke fra det 19. århundrede, vandrer du måske på de nærliggende stier ved Suomenlinna.

Listen over ting at lave i Helsinki er lang, og der er noget for enhver.

Helsinki

Helsinki er en urban storby med en spændende historie og indbydende atmosfære. Mellem kulturen og historien finder du smilende lokale, som er klar til at fortælle dig om byen og give dig tips til den bedste mad og drikke. Gør dig klar til at opleve det bedste ved Finland.

Flyv med SAS til Helsinki lufthavn, så du ankommer veludhvilet og klar til at tage hul på ferien.

Helsinki lufthavn

Når du er i Helsinki, skal du sørge for at besøge markedspladsen, Kauppatori, i centrum af byen. Her sælges der blomster, fisk og souvenirs i smukke omgivelser. Om vinteren er der telte på pladsen, hvor der er rart og varmt. Værd at besøge året rundt.

Ønsker du at rejse endnu mere komfortabelt? Du kan altid opgradere din SAS-billet til næste rejseklasse. Den giver dig adgang til Fast Track, SAS Lounges, prioriteret boarding, gratis WiFi (hvis tilgængeligt) samt måltider og snacks ombord uden beregning.

Vil du se verden? Du kan flyve til næste alle lande i verden med Scandinavian Airlines og vores partnere i Star Alliance. Her flyver vi hen

Altid inkluderet på din rejse til Helsinki

Hos SAS er vores mål altid at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele. Nem online check-in, kaffe og te ombord og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning til Helsinki.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

No

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja
Mad og drikke Nej Ja

CO2-kompensation med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus giver dig mere af verden. Det er det mest populære loyalitetsprogram for rejsende i Skandinavien. Som medlem af EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance. Du kan blandt andet bruge pointene til at betale for din næste rejse, opgraderinger eller billeje.

Vi CO2-kompenserer for flyvninger med Scandinavian Airlines, når der tilføjes et EuroBonus-nummer på bookingen. Læs mere om, hvordan vores bæredygtighed fungerer

Hotel tilbud