Fly til Helsinki

Helsinki er en urban storby med en spændende historie og indbydende atmosfære. Mellem kulturen og historien finder du smilende lokale, som er klar til at fortælle dig om byen og give dig tips til den bedste mad og drikke. Gør dig klar til at opleve det bedste ved Finland.

*Obligatorisk information
Indtast en by, lufthavn eller land
Indtast en by, lufthavn eller land

Indtast en by, lufthavn eller land
Vælg en afrejsedato Vælg en returdato

Betal med:

SAS flyver til Helsinki i Finland fra/via Oslo, København eller Stockholm.

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asien (Bangkok, Tokyo og Shanghai).

Fordele ved din flyvning til Helsinki

Hvis du vil have billigere flybilletter, skal du bare booke din ferie hos SAS i god tid. Hvis du vil have et overblik over alle SAS’ destinationer, kan du tage et kig på vores lavpriskalender. Alle SAS’ kunder får 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger, så grib chancen, når du ser et godt tilbud, og beslut dig senere.

Rabatbilletter for børn

Oplev Helsinki med børnene. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur til Helsinki.

Fly til Helsinki, og se frem til en spændende by ved havet

Hovedstaden, som ligger i det sydlige Finland og kan dateres tilbage til det 16. århundrede, er i dag en pulserende by med imponerende skandinavisk arkitektur, maritime og historiske museer og masser af moderne kunst.

Når du ikke shopper på markedspladsen eller beundrer byens domkirke fra det 19. århundrede, vandrer du måske på de nærliggende stier ved Suomenlinna.

Listen over ting at lave i Helsinki er lang, og der er noget for enhver.

Fly til <em>Helsinki</em>

Flyv med SAS til Helsinki lufthavn, så du ankommer veludhvilet og klar til at tage hul på ferien.

Helsinki lufthavn

Når du er i Helsinki, skal du sørge for at besøge markedspladsen, Kauppatori, i centrum af byen. Her sælges der blomster, fisk og souvenirs i smukke omgivelser. Om vinteren er der telte på pladsen, hvor der er rart og varmt. Værd at besøge året rundt.

Ønsker du at rejse endnu mere komfortabelt? Du kan altid opgradere din SAS-billet til næste rejseklasse. Den giver dig adgang til Fast Track, SAS Lounges, prioriteret boarding samt måltider og snacks ombord uden beregning.

Vil du se verden? Du kan flyve til næste alle lande i verden med SAS og vores partnere i Star Alliance. Vores rejsemål

Altid inkluderet på din rejse til Helsinki

Hos SAS er vores mål altid at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele. Nem online check-in, kaffe og te ombord og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning til Helsinki.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Kan tilføjes mod betaling Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig

EuroBonus giver dig mere af verden

Som medlem af vores loyalitetsprogram EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance.