søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise
Helsinki

Fly til Helsinki

Inkluderet i din flybillet til Helsinki 

Vores direkte fly til Helsinki fra København er kun i luften i 1 time og 45 minutter. I den tid serverer vi kaffe og te ombord, og du skal blot læne dig tilbage og læse dagens avis, som vi giver dig mulighed for at downloade i vores App – og det koster naturligvis ikke ekstra.

Vi har inkluderet alt i din flybillet, når du flyver med os til Helsinki. Både før, under og efter din rejse har vi tænkt på det hele: 

•    1 x 23 kg bagage (SAS Go)
•    Sædevalg er med i prisen
•    Online check-in
•    Kaffe og te
•    Op til 90% børnerabat

Du har også mulighed for at flyve med os på SAS Go Light. Her er indchecket bagage ikke inkluderet i prisen - men håndbagage og vores øvrige fordele følger selvfølgelig med.

Masser at lave i Helsinki

Helsinki (eller Helsingfors) har noget for alle. Flot natur, gode shopping muligheder, og spændende seværdigheder. Bestil billige flybilletter til Helsinki - en miniferie eller en weekendtur i Finland vil friste enhver. Book dit fly København–Helsinki. Din rejse begynder her!

Rigt kulturliv, talrige museer og begivenheder i form af udstillinger, forestillinger og koncerter er lidt af det Helsinki byder på. Alt dette og meget mere får du, når du rejser med SAS. På sas.dk kan du også bestille fly-rejser til Tampere (Tammerfors) i Finland.

 

Få gode tilbud og rabatter 

Tilmeld dig vores fordelsprogram EuroBonus og optjen point, hver gang du flyver med os. Du får en masse fordele - bl.a. eksklusive medlemstilbud via mail og sms-tjenester med praktiske informationer under din flyrejse.

Dine point kan du bruge på alt fra flyrejser til shopping.

Optjen point på din tur til Helsinki – tilmeld dig EuroBonus gratis

Helsinki lufthavn

Helsinki lufthavn, eller Helsinki-Vantaa lufthavn, ligger ca. 17 km. nord for Finlands hovedstad Helsinkis centrum ved byen Vantaa (eller Vanda, som er byens svenske navn). Lufthavnen blev oprindeligt bygget til OL i Helsinki i 1952, men lufthavnen er i dag en af Nordens største og betjener ca. 15 mio.passagerer om året. Helsinki lufthavn er en typisk skandinavisk lufthavn med masser af lys og fokus på kunst og design. Brug f.eks. ventetiden i lufthavnen på at gå på kunstopdagelse og find flere flotte installationer af kendte finske kunstnere.

Transport til og fra Vanda lufthavn, Helsinki

Bus

Fra lufthavnen kan man vælge imellem flere forskellige buslinjer, der kører til centrum af Helsinki. Tag f.eks. bus 615 til Helsinki centrum – turen tager ca. 35 min. Om natten kører Helsinki bybus 620N mellem byen og Helsinki lufthavn.

 

Taxa

Taxaer kan findes udenfor alle ankomstterminaler. Taxa er en hurtig og bekvem måde at komme ind til centrum på, men det er et dyrere alternativ end offentlig transport. Turen tager omkring en halv time afhængig af trafik.

Butikker og restauranter i Helsinki-Vantaa lufthavn

Helsinki lufthavn kan byde på masser af spændende caféer og restauranter, hvor man har mulighed for at slappe af med en drink, en kop kaffe eller et måltid mad inden afgang. Udvalget af restauranter og caféer spænder fra internationale kendinge til typisk finske steder med en farverig, moderne og humoristisk indretning. Flere af restauranterne ligger ved gode udsigtspunkter, så man kan nyde sin mad med en flot udsigt over fly, der letter og lander. Lufthavnen byder også på et væld af butikker, hvor man kan købe f.eks. tøj, make-up, parfume, elektronik og bøger. I lufthavnen kan man også finde butikker, der sælger finske delikatesser eller trendy finsk design – perfekt som souvenir til dem derhjemme.

Helt op til 10 daglige flyafgange til Helsinki

Vi flyver til Helsinki Lufthavn både morgen, middag og aften. Så du kan med garanti finde et fly, der passer ind i dine ferie- eller forretningsplaner i Helsinki.

Vælg mellem op til hele 10 daglige afgange til Helsinki Lufthavn, hvorfra der er ca. 19 km til centrum af byen.

Billige flybilletter til Helsinki – book i god tid

Du kan sagtens rejse billigt til Finlands hovedstad med os. Hvis du booker dine billetter i god tid, så øger du chancen for at få fingre i flybilletter til de bedste priser.

Husk, at du altid har 24 timers fortrydelsesret, når du bestiller billetter hos os. Det betyder, at du roligt kan slå til, hvis du finder en god pris i vores booking-system: Book bare, og hør, hvad din kæreste, ægtefælle eller venner siger til dato, afgangstid og pris, bagefter.

 

Transport

Når du rejser til Helsinki med SAS, lander du i terminal 2. Helsinki lufthavn ligger 19 km nord for centrum og du kan komme til det centrale Helsinki på 2 måder, med bus eller taxa.

Øvrigt

Finland
RejseforsikringFlere SAS-destinationer