søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise

We are travelers.

SAS flyver til Helsinki i Finland fra/via OsloKøbenhavn eller Stockholm (afhængigt af ruten). 

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco og Washington D.C.) og Asien (TokyoShanghaiBeijing og Singapore).

cl--info-circle
SAS’ kunder har 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis rejsen bookes mindre end 24 timer før afgang, kan du afbestille den op til 12 timer før afgang.

Fordele ved din flyvning til Helsinki – book nu

Hvis du vil have billigere flybilletter, skal du bare booke din ferie hos SAS i god tid. Hvis du vil have et overblik over alle SAS’ destinationer, kan du tage et kig på vores lavpriskalender. Alle SAS’ kunder får 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger, så grib chancen, når du ser et godt tilbud, og beslut dig senere.  

  • cl--plane-right Lufthavn: Helsinki lufthavn (HEL)
  • cl--credit Valuta: Euro
  • cl--clock Tidszone: EET: UTC +2/EEST: UTC +3
  • cl--globe Officielt sprog: Finsk

Rabatbilletter for børn

Oplev Helsinki med børnene. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur til Helsinki.

fly til Helsinki, og se frem til en spændende by ved havet  

Hovedstaden, som ligger i det sydlige Finland og kan dateres tilbage til det 16. århundrede, er i dag en pulserende by med imponerende skandinavisk arkitektur, maritime og historiske museer og masser af moderne kunst. 

Når du ikke shopper på markedspladsen eller beundrer byens domkirke fra det 19. århundrede, vandrer du måske på de nærliggende stier ved Suomenlinna.  

Listen over ting at lave i Helsinki er lang, og der er noget for enhver. 

Weekend i Helsinki
  • Hvorfor Helsinki?
  • Flyv med SAS til Helsinki lufthavn (HEL)
  • Vi du have mere komfort?
  • Oplev verden med SAS

Altid inkluderet på din rejse til Helsinki

Hos SAS er vores mål altid at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele. Nem online check-in, kaffe og te ombord og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning til Helsinki. 

Inkluderet i din rejseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage LIGHT
Nej
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja
Mad og drikke Nej
Ja

*Når tilgængeligt

Opdag verden med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus giver dig mere af verden. Som medlem af EuroBonus kan du optjene point, når du rejser med os og vores partnere i Star Alliance. Du kan blandt andet bruge pointene til at betale for din næste rejse, opgraderinger eller billeje. 

Vi CO2-kompenserer lige over 40% af alle udledninger fra vores fly, når billetten er booket med et EuroBonus-nummer. Læs mere om, hvordan vores bæredygtighed fungerer

SAS CO2-kompenserer alle EuroBonus-medlemmers rejser

Hvis du ikke allerede er medlem, er det gratis og let at blive det. Opret en EuroBonus-konto og optjen point på din rejse.

Hotel og biludlejning i Helsinki

Spar tid ved at reservere hotel og lejebil her hos SAS. Vi giver dig adgang til fantastiske hoteller og udlejningstjenester, så din rejse til Helsinki bliver så nem og behagelig som muligt. 

Andre populære SAS-destinationer

Find inspiration, og læs mere om Helsinki