søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise

We are travelers.

SAS flyver til Bari i Italien fra/via OsloKøbenhavn eller Stockholm (afhængigt af ruten). 

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco og Washington D.C.) og Asien (TokyoShanghaiBeijing og Singapore). 

Vi flyver til de fleste af vores destinationer året rundt. Nogle af vores destinationer er sæsonbestemte.

cl--info-circle
SAS’ kunder har 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis rejsen bookes mindre end 24 timer før afgang, kan du afbestille den op til 12 timer før afgang.

Fordele ved din flyvning til Bari – book nu

Book din ferie hos SAS i god tid, så er der større chance for, at du finder billigere flybilletter. Hvis du vil se andre af vores destinationer, kan du tage et kig på vores lavpriskalender. Alle vores kunder får 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger, så book med det samme, hvis du ser et godt tilbud, og beslut dig senere om du vil rejse. 

  • cl--plane-right Lufthavn: Bari internationale lufthavn-Karol Wojtyla (BRI)
  • cl--credit Valuta: Euro
  • cl--clock Tidszone: CET: UTC +1/CEST: UTC +2
  • cl--globe Officielt sprog: Italiensk

Rabatbilletter for børn

Oplev Bari med børnene. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din italienske ferie.

fly til Bari, og glæd dig til at udforske Puglien 

Havnebyen Bari ligger på Italiens sydøstlige kyst, og er hovedstaden i Puglien. Hjemsted for en labyrintisk gammel bydel, en interessant havn med vuggende fiskerbåde, og imponerende arkitektur fra det 19. århundrede. Bari har noget for enhver rejsende.

Hvis du ikke lige beundrer den prægtige, ikoniske Basilica San Nicola eller klatrer op til forsvarsværket Castello Normanno-Svevo fra det 13. århundrede, så er det nok fordi du er på indkøb i de små brostensbelagte gader omkring Piazza Mercantile eller vandrer langs havnen for at se bådene komme og gå.

Udforsk Bari

Altid inkluderet på din rejse til Bari

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele. Nem online check-in, te og kaffe ombord og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning til Bari. 

Hvis du ønsker endnu mere komfort på rejsen, kan du altid opgradere din billet til næste rejseklasse og nyde flere fordele. Ved at opgradere får du adgang til Fast TrackSAS Lounges, prioriteret boarding, gratis WiFi  (hvis tilgængeligt) samt måltider og snacks ombord. 

Inkluderet i din rejseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage LIGHT
Nej
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja
Mad og drikke Nej
Ja

*Når tilgængeligt

Opdag verden med SAS EuroBonus

We are travelers. 

Bliv medlem af EuroBonus, det mest populære loyalitetsprogram i Skandinavien, og optjen point, hver gang du flyver med os og vores partnere i Star Alliance. Du kan blandt andet bruge pointene til at betale for din næste rejse, opgraderinger eller billeje.  

Når billetter bookes med et EuroBonus-nummer, kan vi nu CO2-kompensere lige over 40% af udledningerne fra vores fly. Læs mere om, hvordan vores bæredygtighed fungerer

SAS CO2-kompenserer alle EuroBonus-medlemmers rejser

Hvis du ikke allerede er medlem, er det gratis og let at blive det. Opret en EuroBonus-konto og optjen point på din rejse.

Hotel og biludlejning i Bari

Få en endnu mere behagelig rejse, når du reserverer lejebil og hotel i god tid. Gå til SAS’ partnersider, og reservér med det samme.  

Andre populære SAS-destinationer