Fly til Bari

We are travelers.

SAS flyver til Bari i Italien fra/via Oslo, København eller Stockholm (afhængigt af ruten).

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.) og Asien (Tokyo, Shanghai og Beijing).

Vi flyver til de fleste af vores destinationer året rundt. Nogle af vores destinationer er sæsonbestemte.

SAS’ kunder har 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis rejsen bookes mindre end 24 timer før afgang, kan du afbestille den op til 12 timer før afgang.

Fordele ved din flyvning til Bari – book nu

Book din ferie hos SAS i god tid, så er der større chance for, at du finder billigere flybilletter. Hvis du vil se andre af vores destinationer, kan du tage et kig på vores lavpriskalender. Alle vores kunder får 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger, så book med det samme, hvis du ser et godt tilbud, og beslut dig senere om du vil rejse.

Rabatbilletter for børn

Oplev Bari med børnene. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din italienske ferie.

fly til Bari, og glæd dig til at udforske Puglien

Havnebyen Bari ligger på Italiens sydøstlige kyst, og er hovedstaden i Puglien. Hjemsted for en labyrintisk gammel bydel, en interessant havn med vuggende fiskerbåde, og imponerende arkitektur fra det 19. århundrede. Bari har noget for enhver rejsende.

Hvis du ikke lige beundrer den prægtige, ikoniske Basilica San Nicola eller klatrer op til forsvarsværket Castello Normanno-Svevo fra det 13. århundrede, så er det nok fordi du er på indkøb i de små brostensbelagte gader omkring Piazza Mercantile eller vandrer langs havnen for at se bådene komme og gå.

Bari

En levende gammel by, livlige restauranter og barer og masser af fantastiske strande lidt længere nede langs kysten – det er ikke så underligt at Bari er et populær feriemål for dem, som ønsker en autentisk italiensk ferie. Glæd dig til at spise frisk mad fra havet, smage lækker rødvin og nyde den italienske sol hele sommeren.

Flyv med SAS til Bari internationale lufthavn-Karol Wojtyla, så du ankommer veludhvilet og klar til at tage hul på ferien.

Bari internationale lufthavn-Karol Wojtyla

En vandretur gennem de skønne smalle gader i Baris gamle bydel er en af de bedste oplevelser i Bari. Udforsk kulturelle vartegn og det dejlige traditionelle køkken, som findes overalt i byen. Bari er et perfekt italiensk rejsemål.

Vores SAS App er din ven på rejsen. Book, opdatér, opgrader, check ind og gem dit boardingpas i appen. Mere information om SAS Appen

Vil du se verden? Du kan flyve til næste alle lande i verden med Scandinavian Airlines og vores partnere i Star Alliance. Her flyver vi hen

Altid inkluderet på din rejse til Bari

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele. Nem online check-in, te og kaffe ombord og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning til Bari.

Hvis du ønsker endnu mere komfort på rejsen, kan du altid opgradere din billet til næste rejseklasse og nyde flere fordele. Ved at opgradere får du adgang til Fast Track, SAS Lounges, prioriteret boarding, gratis WiFi (hvis tilgængeligt) samt måltider og snacks ombord.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

No

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja
Mad og drikke Nej Ja

CO2-kompensation med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus giver dig mere af verden. Det er det mest populære loyalitetsprogram for rejsende i Skandinavien. Som medlem af EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance. Du kan blandt andet bruge pointene til at betale for din næste rejse, opgraderinger eller billeje.

Vi CO2-kompenserer for flyvninger med Scandinavian Airlines, når der tilføjes et EuroBonus-nummer på bookingen. Læs mere om, hvordan vores bæredygtighed fungerer

Hotel tilbud