Fly til Bari

En levende gammel by, livlige restauranter og barer og masser af fantastiske strande lidt længere nede langs kysten – det er ikke så underligt at Bari er et populær feriemål for dem, som ønsker en autentisk italiensk ferie. Glæd dig til at spise frisk mad fra havet, smage lækker rødvin og nyde den italienske sol hele sommeren.

*Obligatorisk information
Indtast en by, lufthavn eller land
Indtast en by, lufthavn eller land

Indtast en by, lufthavn eller land
Vælg en afrejsedato Vælg en returdato

Betal med:

SAS flyver til Bari i Italien fra/via Oslo, København eller Stockholm. Vi flyver til de fleste af vores destinationer året rundt, nogle er sæsonbestemte.

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asien (Tokyo, Shanghai og Bangkok).

Fordele ved din flyvning til Bari

Book din ferie hos SAS i god tid, så er der større chance for, at du finder billigere flybilletter. Hvis du vil se andre af vores destinationer, kan du tage et kig på vores lavpriskalender. Alle vores kunder får 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger, så book med det samme, hvis du ser et godt tilbud, og beslut dig senere om du vil rejse.

Rabatbilletter for børn

Oplev Bari med børnene. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din italienske ferie.

Fly til Bari, og glæd dig til at udforske Puglien

Havnebyen Bari ligger på Italiens sydøstlige kyst, og er hovedstaden i Puglien. Hjemsted for en labyrintisk gammel bydel, en interessant havn med vuggende fiskerbåde, og imponerende arkitektur fra det 19. århundrede. Bari har noget for enhver rejsende.

Hvis du ikke lige beundrer den prægtige, ikoniske Basilica San Nicola eller klatrer op til forsvarsværket Castello Normanno-Svevo fra det 13. århundrede, så er det nok fordi du er på indkøb i de små brostensbelagte gader omkring Piazza Mercantile eller vandrer langs havnen for at se bådene komme og gå.

Fly til <em>Bari</em>

Flyv med SAS til Bari internationale lufthavn-Karol Wojtyla, så du ankommer veludhvilet og klar til at tage hul på ferien.

Bari internationale lufthavn-Karol Wojtyla

En vandretur gennem de skønne smalle gader i Baris gamle bydel er en af de bedste oplevelser i Bari. Udforsk kulturelle vartegn og det dejlige traditionelle køkken, som findes overalt i byen. Bari er et perfekt italiensk rejsemål.

Vores SAS App er din ven på rejsen. Book, opdatér, opgrader, check ind og gem dit boardingpas i appen. Mere information om SAS Appen

Vil du se verden? Du kan flyve til mange lande i verden med SAS. Vores rejsemål

Altid inkluderet på din rejse til Bari

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele. Nem online check-in, te og kaffe ombord og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning til Bari.

Hvis du ønsker endnu mere komfort på rejsen, kan du altid opgradere din billet til næste rejseklasse og nyde flere fordele. Ved at opgradere får du adgang til Fast Track, SAS Lounges, prioriteret boarding samt måltider og snacks ombord.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Kan tilføjes mod betaling Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig

EuroBonus giver dig mere af verden

Som medlem af vores loyalitetsprogram EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere.