søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise
Japan

Flyv til Japan med SAS

Billige flybilletter til Japan

Bemærk, at da listen bliver opdateret hver gang, en besøgende laver en søgning, kan der være afvigelser i priserne, når du går videre til bestilling.

Skal du med fly til Japan? SAS har flere ugentlige afgange til Japan og du kan flyve direkte til Japan fra Københavns Lufthavn. Pak tasken og læn dig tilbage i kabinen, mens du lader SAS tranportere dig til et af verdens mest spændende destinationer.
 

Flyv direkte til Japan med SAS

Med SAS kan du flyve direkte fra København til Tokyo i Japan. Flyveturen tager omkring 11 timer og undervejs har du din egen skærm der giver dig inflight-underholdning på hele turen. Undervejs serverer vi gratis kaffe og te og du kan tilkøbe lækre madretter undervejs på ruten.

Når du lander i Tokyo, kommer du nemt ind til centrum af byen med toget. Hurtigt vil du blive overvældet af Japans gennemskindende storhed og hvordan landet formår at få nytænkende teknologi til at spille sammen med tusinde år gammel historie.
 

Inkluderet i din flybillet til Japan

Når du flyver til Japan med SAS, kan du vælge mellem flere forskellige flybilletter. På den måde kan du få den komfort og oplevelse der passer perfekt til dig. Hos SAS har vi tænkt på det hele før du skal med dit fly til Japan. 

I din flybillet til Japan er der inkluderet:

Tjek vores lavpriskalender og find din næste flybillet til Japan

 

Flere fordele når du flyver med SAS til Japan

Når du flyver med SAS optjener du altid EuroBonus-point, som du kan bruge på andre oplevelser på rejsen. Med EuroBonus-point kan du få rabatter på hoteller, biludlejning og endda nye rejser med SAS. Tilmeld dig vores EuroBonus-program gratis allerede i dag. 

Bliv medlem i EuroBonus