TUR RETUR FRA
Japan

Fly til Japan

Japan er neonoplyste facader, symmetriske stenhaver og gamle landsbyer med stråtækte gårde. Book en rejse til Japan med SAS, og oplev et land, hvor teknologisk fremsyn går hånd i hånd med tusinde år gamle traditioner.

Rejser du med SAS får du 24 timers fortrydelsesret på din flybillet, check-in og sædevalg 22 timer før afgang samt mad og drikke ombord. Du kan også checke en kuffert på 23 kg ind.
 

Fly til Japan fra København

Flyruten København–Tokyo er SAS' længste direkte rute. Turen tager omkring 11 timer, når du rejser i ét stræk. Derfor er det er en fordel, at du har din egen skærm til inflight-underholdning ombord. Når du lander i Tokyo Narita Lufthavn, er det nemt og billigt at tage toget ind til Tokyo Station, hvorfra man kan skifte til metro eller til tog og derfra videre til andre af de mange spændende steder i Japan.
 

Oplev unikke Tokyo

Besøger du Japan, er hovedstaden Tokyo et must-see. Den kæmpemæssige storby overgår alle vesterlændinges fantasi, og der er stort set ikke det, man ikke kan opleve. Selvom byen er kæmpestor, har byen et velfungerende metrosystem, som gør det nemt og bekvemt at besøge de mange interessante dele af Tokyo.

Tokyo er også en fantastisk by at shoppe i, og kan faktisk måle sig med både New York og London. Alle områder i Tokyo har deres eget store shoppingcenter med alle de største internationale mærker, og for ekstraordinær shopping skal områderne Ginza, Shinjuku og Shibuya besøges.

Storbyen huser også mange gamle traditioner, hvoraf sumobrydning og karaoke skal opleves! 
 

Sushi, sashimi og tempura

Når du er i Japan, bør du prøve at spise "kaiten sushi". Det er sushi serveret på transportbånd, hvorfra gæsten tager det, han eller hun nu vil. Derudover er retterne sashimi og tempura lækre og typiske japanske retter, som skal prøves. I Japan er det muligt at finde spisesteder i alle prislag, fra dyre sushirestauranter til døgn-supermarkeder, hvor man kan købe overraskende god mad til at tage med. Det er ikke sjældent at se japanere købe en lun ret i supermarkedet og spise i en af de mange flotte parker i Tokyo.
 

Rejs rundt i Japan

Japan har rigtig mange forskellige ting at byde på, og det anbefales at rejse rundt i Japan for at komme ordentligt ind under den japanske kultur og levestandard. På din rejse i Japan anbefales det særligt at besøge De Fem Søer i Fuji, der er berømte for deres skønhed. Derudover er der også mange muligheder for at dyrke vandsport ved søerne. Besøg også Hiroshima-Borgen, der ikke er mere end 55 år gammel, men lever op til alle ens fantasier om gammel japansk middelalderborg.

Til sidst er det en stor oplevelse at forlade fastlandet og rejse mellem Japans øer. 
 

Prisniveauet i Japan

Japan har haft ry for at være et dyrt land at rejse i, men det er faktisk ikke tilfældet. Jo, Tokyo hører til i den dyre ende, når det gælder byer i Fjernøsten, men sammenlignet med Europa er priserne på eksempelvis mad og transport væsentligt lavere. Og man kan sagtens finde hoteller i meget høj kvalitet til 500-600 kr. for en overnatning.
 

Mere end 1100 destinationer

Med SAS og vores partnere kan du bestille rejser til mere end 1.100 destinationer. Book på sas.dk!

Bemærk, at da listen bliver opdateret hver gang, en besøgende laver en søgning, kan der være afvigelser i priserne, når du går videre til bestilling.