Fly til Japan

Flyv med SAS til Japan, og mærk pulsen i Tokyo. Oplev byens mix af nyt og gammelt. Glæd dig over alle byens lys, og få mere at vide om japanske traditioner og kultur. Tokyo byder på lidt af alt, og du finder helt sikkert noget interessant her.

*Obligatorisk information
Indtast en by, lufthavn eller land
Indtast en by, lufthavn eller land

Indtast en by, lufthavn eller land
Vælg en afrejsedato Vælg en returdato

Betal med:

SAS flyver til Japan fra/via Oslo, København eller Stockholm og tilbyder fly til Tokyo.

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asien (Bangkok og Shanghai).

Flyv till Japan – besøg Ogasawara-øerne

Omkring 1000 kilometer syd for Tokyo finder du de utroligt smukke øer Ogasawara. Ogasawara-øerne eller Bonin-øerne som de også kaldes, er et øhav bestående af mere end 30 øer. Fordi Ogasawara-øerne aldrig har været forbundet til kontinentet, har mange af dyrene og planterne gennemgået en unik evolutionær udvikling. Tag på kajaksejlads, dykning eller snorkling. Forsøg at få øje på delfiner, som leger i havet eller tag på udkig efter hvaler. Eller på en vandretur for at nyde øernes skønne natur.

Japansk teceremoni

Chado eller “teceremoni”, er et japansk ritual for forberedelsen og drikning af pulveriseret grøn te, matcha. Hele ceremonien inkorporerer harmoni, respekt, renhed og ro. Alt, lige fra forberedelsen af teen til måden den er serveret på, kræver opmærksomhed og omhu.

Det kan være en meditativ oplevelse at observere værten lave te. Værten forbereder teen ved omhyggeligt at blande lidt pulveriseret te med vand ved hjælp af et bambuspiskeris. Teen bliver serveret i følge bestemte ceremonielle traditioner. Når du har modtaget og drukket din te, bukker du for at udtrykke din taknemmelighed.

Så når du er i Japan – drik te på den japanske måde.

Fly til <em>Japan</em>

Ønsker du at rejse endnu mere komfortabelt? Du kan altid opgradere din SAS-billet til næste rejseklasse. Den giver dig adgang til Fast Track, SAS Lounges, prioriteret boarding samt måltider og snacks ombord uden beregning.

Oplev Japan med børnene. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur.

Vil du se verden? Du kan flyve til næste alle lande i verden med SAS og vores partnere i Star Alliance. Vores rejsemål

Altid med SAS

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele.

Nem online check-in, kaffe og te ombord, op til 90% rabat for børn og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Kan tilføjes mod betaling Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig

EuroBonus giver dig mere af verden

Som medlem af vores loyalitetsprogram EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance.