Fly til Düsseldorf

We are travelers.

SAS flyver til Düsseldorf i Tyskland fra/via Oslo, Købehavn eller Stockholm (afhængigt af ruten).

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.) og Asien (Tokyo, Shanghai og Beijing).

SAS’ kunder har 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis rejsen bookes mindre end 24 timer før afgang, kan du afbestille den op til 12 timer før afgang.

Fordele ved din flyvning til Düsseldorf – book nu

Når du booker din billet i god tid hos SAS, er det mere sandsynligt, at du finder billigere flybilletter. Hvis du vil have et overblik over alle SAS’ destinationer, kan du tage et kig på vores lavpriskalender. SAS’ kunder får 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger, så grib chancen, når du ser et godt tilbud online, og beslut dig senere.

Rabatbilletter for børn

Oplev Düsseldorf med børnene. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er nemmere og mere overkommeligt at tage børnene med på din tur til Tyskland.

fly til Düsseldorf, og glæd dig til en tysk storbyferie

Düsseldorf er en travl by i det vestlige Tyskland, der er kendt for mode og kunst. Her finder du den gamle bydel ved Rhinen, arkitektur fra det 13. århundrede og handelsgader, så der er noget for alle i Düsseldorf.

Når du ikke befinder dig på de traditionelle pubber i den gamle bydel, Altstadt, eller shopper på Königsallee, er du måske på vej op i Rheinturm for at nyde udsigten over byen, eller også beundrer du Schloss Benrath fra det 18. århundrede.

Listen over ting at lave i Düsseldorf er næsten uendelig.

Düsseldorf

Düsseldorf er proppet med historie, kultur og seværdigheder, og her er uendeligt meget at se og foretage sig. Lad dig imponere af gamle paladser, prøvesmag mad i verdensklasse, og nyd det pulserende natteliv hver aften hele ugen.

Flyv med SAS til Düsseldorf International lufthavn, så du ankommer veludhvilet og klar til at tage hul på ferien i Tyskland.

Düsseldorf International lufthavn

Selvom mange overser Düsseldorf, når de besøger Tyskland, forelsker de, der oplever byen, sig i dens charme – og de vender tilbage igen og igen.

Ønsker du at rejse endnu mere komfortabelt? Du kan altid opgradere din SAS-billet til næste rejseklasse. Den giver dig adgang til Fast Track, SAS Lounges, prioriteret boarding, gratis WiFi (hvis tilgængeligt) samt måltider og snacks ombord uden beregning.

Vil du se verden? Du kan flyve til næste alle lande i verden med Scandinavian Airlines og vores partnere i Star Alliance. Her flyver vi hen

Altid inkluderet på din rejse til Düsseldorf

Uanset hvilken billettype du har, kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele. Nem online check-in, kaffe og te ombord og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning til Düsseldorf. Sådan sikrer vi, at du får en behagelig flyvning med SAS.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

No

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja
Mad og drikke Nej Ja

CO2-kompensation med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus giver dig mere af verden. Det er det mest populære loyalitetsprogram for rejsende i Skandinavien. Som medlem af EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance. Du kan blandt andet bruge pointene til at betale for din næste rejse, opgraderinger eller billeje.

Vi CO2-kompenserer for flyvninger med Scandinavian Airlines, når der tilføjes et EuroBonus-nummer på bookingen. Læs mere om, hvordan vores bæredygtighed fungerer

Hotel tilbud