søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise
Düsseldorf

Fly til Düsseldorf

Inkluderet i din flybillet til Düsseldorf

Din rejse med fly til Düsseldorf tager kun 1 time og 20 minutter. Vi flyver dig nemlig direkte fra Københavns lufthavn til Düsseldorf, delstatshovedstad i Nordrhein-Westfalen.

Vi har tænkt på det hele både før, under og efter din rejse:

  • 24 timers fortrydelsesret
  • 1 x 23 kg bagage inkluderet på SAS Go
  • Online check in
  • Sædevalg i forbindelse med check-in
  • Kaffe og te. Dagens avis i vores App
  • Op til 90% barnerabat


Find din flyafgang og pris med det samme her på siden, eller hent vores app – så kan du altid nemt finde dit fly til Düsseldorf direkte på mobilen.

Billige flybilletter til Düsseldorf fra København

Tjek vores lavpriskalender! Her hjælper vi dig med at finde de laveste frapriser på fly fra København. Priser og pladser i oversigten bliver opdateret hver gang en besøgende laver en søgning. Derfor kan der være afvigelser i priserne, når du går videre til bestilling.
 

Op til 5 daglige flyafgange fra København til Düsseldorf

Vi flyver fra København til Düsseldorf Lufthavn både morgen, middag, eftermiddag og aften. Så du kan med garanti finde en afgang, der passer ind i dine ferie- eller forretningsplaner i Düsseldorf.

Vælg mellem op til hele 5 daglige afgange til Düsseldorf International Airport. Her er der ikke langt ind til centrum af Düsseldorf – bare 9 km.

Transport

Vidste du at Düsseldorf International ligger så centralt, at du kan komme til Düsseldorf Centrum på ca. 10 minutter?

Du kan hurtigt og nemt komme til centrum med en taxa eller S-Bahn S7 (kører både til byen og forstæder). S7 har sin egen undergrundsstation under terminalen skiltet med “S7”. For at komme ned til stationen, er det nødvendigt at gå ud af terminalen. Billetter kan købes i billetautomaten, der håndterer flere sprog, på platformen. Bemærk at du skal have euro i kontanter. S7 tager passagerer til hovedbanegården. Vil du til den gamle by, så benyt en af de utallige linier der kører I den retning og stå af ved “Heinrich-Heine-Allee”.

Øvrigt

Fly til Tyskland
Rejseforsikring


Flere SAS-destinationer