LAND

SPROG

MIN LUFTHAVN

  ONE WAY FRA
  Fly til Düsseldorf

  Fly til Düsseldorf

  Altid inkluderet i din flybillet på SAS Go fra København til Düsseldorf: 23 kg bagage, sædevalg og meget mere…

  Din rejse med fly til Düsseldorf tager kun 1 time og 20 minutter. Vi flyver dig nemlig direkte fra Københavns lufthavn til Düsseldorf, delstatshovedstad i Nordrhein-Westfalen.

   

  På flyveturen vil alt være inkluderet i din flybillet. Faktisk har vi tænkt på det hele både før, under og efter din rejse:

  • 23 kg bagage inkluderet på SAS Go 
  • Online check in 
  • Sædevalg i forbindelse med check-in
  • Kaffe, te, og dagens avis i vores App
  • Op til 90% barnerabat
  • 24 timers fortrydelsesret


  Find din flyafgang og pris med det samme her på siden, eller hent vores app – så kan du altid nemt finde dit fly til Düsseldorf direkte på mobilen.

   

  Læs mere om fordelen ved at flyve fra København her!

  Flyv til Düsseldorf med SAS

  SAS flyver direkte til Düsseldorf 5 gange dagligt. Er du medlem af EuroBonus, optjener du 200 bonuspoint i de billigste bookingklasser, men er du f.eks. Guld-medlem, og flyver du på Business, optjener du hele 2000 point på en flyvning København-Düsseldorf. Husk at du også kan du også bestille lufthavnsparkering i Københavns Lufthavn på sas.dk. Oplev Düsseldorf som er et af de vigtigste industri- og kulturcentre i Rhindalen. Find en billig rejse til Düsseldorf, der er en oplagt destination til en miniferie eller en weekendtur. Book billet allerede idag!

  What to do in Dusseldorf?

  Düsseldorf er den perfekte by, hvis du elsker mange valgmuligheder. Her er noget for enhver smag. Gå en tur i teateret eller operaen, eller besøg en af de mange barer og diskoteker. Du kan også nyde en romantisk middag på en af de mange restauranter.

  Shopping i Düsseldorf

  Hvis det er førsteklasses shopping, du søger, så er Düsseldorf sagen. Düsseldorfs indkøbsgade Königsallee, som forkortes til Kö, byder på mange internationalt kendte modebutikker såsom Chanel, Gucci, Prada og Armani. Bestil dine billige flybilletter på sas.dk

  Mad og drikke i Düsseldorf

  Besøg den gamle bydel, Altstadt, som er kendt for sine mange ølstuer og kaldes verdens længste bardisk. Det tyske køkken byder på meget og varierende mad. I Düsseldorf kan du naturligvis smage de berømte tyske pølser.

  Seværdigheder i Düsseldorf

  I Düsseldorf finder du kunstaksen, som strækker sig over 800 meter. Her ligger kunstsamlinger, kunstakademi og museer side om side. Besøg desuden eremitageslottet Benrath og den tilhørende park. Alt dette er blot en flybillet væk!…

  Leder du efter billige flybilletter til Düsseldorf fra København?

  Tjek vores lavpriskalender! Her hjælper vi dig med at finde de laveste frapriser på fly fra København. Priser og pladser i oversigten bliver opdateret hver gang en besøgende laver en søgning. Derfor kan der være afvigelser i priserne, når du går videre til bestilling.
   

  Op til 5 daglige flyafgange fra København til Düsseldorf

  Vi flyver fra København til Düsseldorf Lufthavn (DUS) både morgen, middag, eftermiddag og aften. Så du kan med garanti finde en afgang, der passer ind i dine ferie- eller forretningsplaner i Düsseldorf.

  Vælg mellem op til hele 5 daglige afgange til Düsseldorf International Airport. Her er der ikke langt ind til centrum af Düsseldorf – bare 9 km.

  Se, hvordan du kommer fra lufthavnen til Düsseldorf.

  Düsseldorf rejsetips

  Hvis du overvejer at tage en tur til Düsseldorf, kan du på denne side finde gode rejsetips til turen. Du kan bl.a. få tips til spændende aktiviteter for hele familien og tips til gode restauranter. Hvis du længes efter at komme ud at opleve en masse, så book din rejse nu.

   

  Kultur og museer

  Der er et museum fra den elisabetanske periode, drevet af en af bankerne. Det er en stor oplevelse.
  - Hans O.

  Mad og natteliv

  På Immermann Strasse finder du de bedste japanske restauranter i Europa. (Hele gaden er fyldt med japanske restauranter, cafeer, boghandler, hoteller mm.) Per B. Tag en besøg i Alt Stadt - oplev nattelivet og de mange muligheder.
  - Marina B.
   

  Rejs med børn

  There are many zoos and entertainment parks North of Düsseldorf - kernwasserwunderland - warner brothers music world - zoo duisburg - zoo arnheim
  - Petra H.

  transport

  Vidste du at Düsseldorf International ligger så centralt, at du kan komme til Düsseldorf Centrum på ca. 10 minutter?

  Du kan hurtigt og nemt komme til centrum med en taxa eller S-Bahn S7 (kører både til byen og forstæder). S7 har sin egen undergrundsstation under terminalen skiltet med “S7”. For at komme ned til stationen, er det nødvendigt at gå ud af terminalen. Billetter kan købes i billetautomaten, der håndterer flere sprog, på platformen. Bemærk at du skal have euro i kontanter. S7 tager passagerer til hovedbanegården. Vil du til den gamle by, så benyt en af de utallige linier der kører I den retning og stå af ved “Heinrich-Heine-Allee”.

  turistinfromation

  Düsseldorf er administrativ hovedstad i Nordrhein og fik bystatus i 1288. Fra sidst i 1300-tallet var den hovedstad i hertugdømmet Berg og fra 1624 i Pfalz. Denne europæiske storby er et af de vigtigste industri- og kulturcentre i Rhindalen. Den har et velkendt universitet, førsteklasses museer og teatre og, siden den er Tysklands modehovedstad, mange glimrende butikker.

   

  Kunst

  Museum Kunst Palast er et af de mest interessante i Tyskland og har værker af bl.a. Rubens og Cranach (1500-1900-tallet). Den gamle bydel Alstadt blev stærkt ødelagt under anden verdenskrig, men nogle af de nydeligste huse er blevet bevaret.

   

  Mad

  Det tyske køkken kan byde på meget og varierende mad. Landet er specielt berømt for sine pølser (wurst), men også for glimrende tilberedte svinekoteletter og andet svinekød, roastbeef, fjerkræsretter og forskellige typer mel- og kødboller, dejlige brødvarer og kager. Alle tyske regioner har sin egen ølbrygningstradition, og godt øl er let at finde. I tillæg har landet også et stort og glimrende udvalg af hvidvine.

   

  Shopping

  Find vejen til Königsallee - kongeavenuen - som oftest bare kaldes for Kö. Dette er en af de mest elegante handelsgader i Europa, og den er fuld af dyre butikker, luksuriøse gallerier, eksklusive modeforretninger, varehuse, modehuse og moderne indkøbscentre. Warenhaus Tietz er et besøg værd.

  Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik