Fly til Düsseldorf

Düsseldorf er proppet med historie, kultur og seværdigheder, og her er uendeligt meget at se og foretage sig. Lad dig imponere af gamle paladser, prøvesmag mad i verdensklasse, og nyd det pulserende natteliv hver aften hele ugen.

*Obligatorisk information
Indtast en by, lufthavn eller land
Indtast en by, lufthavn eller land

Indtast en by, lufthavn eller land
Vælg en afrejsedato Vælg en returdato

Betal med:

SAS flyver til Düsseldorf i Tyskland fra/via Oslo, Købehavn eller Stockholm.

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asien (Bangkok, Tokyo og Shanghai).

Fordele ved din flyvning til Düsseldorf

Når du booker din billet i god tid hos SAS, er det mere sandsynligt, at du finder billigere flybilletter. Hvis du vil have et overblik over alle SAS’ destinationer, kan du tage et kig på vores lavpriskalender. SAS’ kunder får 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger, så grib chancen, når du ser et godt tilbud online, og beslut dig senere.

Rabatbilletter for børn

Oplev Düsseldorf med børnene. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er nemmere og mere overkommeligt at tage børnene med på din tur til Tyskland.

Fly til Düsseldorf, og glæd dig til en tysk storbyferie

Düsseldorf er en travl by i det vestlige Tyskland, der er kendt for mode og kunst. Her finder du den gamle bydel ved Rhinen, arkitektur fra det 13. århundrede og handelsgader, så der er noget for alle i Düsseldorf.

Når du ikke befinder dig på de traditionelle pubber i den gamle bydel, Altstadt, eller shopper på Königsallee, er du måske på vej op i Rheinturm for at nyde udsigten over byen, eller også beundrer du Schloss Benrath fra det 18. århundrede.

Listen over ting at lave i Düsseldorf er næsten uendelig.

Fly til <em>Düsseldorf</em>

Flyv med SAS til Düsseldorf International lufthavn, så du ankommer veludhvilet og klar til at tage hul på ferien i Tyskland.

Düsseldorf International lufthavn

Selvom mange overser Düsseldorf, når de besøger Tyskland, forelsker de, der oplever byen, sig i dens charme – og de vender tilbage igen og igen.

Ønsker du at rejse endnu mere komfortabelt? Du kan altid opgradere din SAS-billet til næste rejseklasse. Den giver dig adgang til Fast Track, SAS Lounges, prioriteret boarding samt måltider og snacks ombord uden beregning.

Vil du se verden? Du kan flyve til næste alle lande i verden med SAS og vores partnere i Star Alliance. Vores rejsemål

Altid inkluderet på din rejse til Düsseldorf

Uanset hvilken billettype du har, kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele. Nem online check-in, kaffe og te ombord og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning til Düsseldorf. Sådan sikrer vi, at du får en behagelig flyvning med SAS.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Kan tilføjes mod betaling Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig

EuroBonus giver dig mere af verden

Som medlem af vores loyalitetsprogram EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance.