LAND

SPROG

MIN LUFTHAVN

  ONE WAY FRA
  Düsseldorf

  Fly til Düsseldorf

  Din rejse med fly til Düsseldorf tager kun 1 time og 20 minutter. Vi flyver dig nemlig direkte fra Københavns lufthavn til Düsseldorf, delstatshovedstad i Nordrhein-Westfalen.

   

  På flyveturen vil alt være inkluderet i din flybillet. Faktisk har vi tænkt på det hele både før, under og efter din rejse:

  • 23 kg bagage inkluderet på SAS Go 
  • Online check in 
  • Sædevalg i forbindelse med check-in
  • Kaffe, te, og dagens avis i vores App
  • Op til 90% barnerabat
  • 24 timers fortrydelsesret


  Find din flyafgang og pris med det samme her på siden, eller hent vores app – så kan du altid nemt finde dit fly til Düsseldorf direkte på mobilen.

  Flyv til Düsseldorf med SAS

  SAS flyver direkte til Düsseldorf 5 gange dagligt. Er du medlem af EuroBonus, optjener du 200 bonuspoint i de billigste bookingklasser, men er du f.eks. Guld-medlem, og flyver du på Business, optjener du hele 2000 point på en flyvning København-Düsseldorf. Husk at du også kan du også bestille lufthavnsparkering i Københavns Lufthavn på sas.dk. Oplev Düsseldorf som er et af de vigtigste industri- og kulturcentre i Rhindalen. Find en billig rejse til Düsseldorf, der er en oplagt destination til en miniferie eller en weekendtur. Book billet allerede idag!

  OPTJEN EUROBONUS-POINT PÅ DIN REJSE TIL MIAMI

  Bliv gratis medlem af EuroBonus og optjen point, når du flyver med SAS og Star Alliance. Flyver du til Miami, som er en lidt længere rejse, optjener du naturligvis ekstra mange point. Dine optjente point kan du vælge at bruge på flyrejser, shopping ombord, hotel eller i vores online-shop. Som medlem får du også en lang række fordele, som f.eks. eksklusive tilbud for medlemmer via e-mail. Du får også adgang til nyttige sms-tjenester med oplysninger om flyrejsen.

  Optjen point på din flyrejse til Miami ved at tilmeld dig EuroBonus gratis!
  Leder du efter billige flybilletter til Düsseldorf fra København?

  Tjek vores lavpriskalender! Her hjælper vi dig med at finde de laveste frapriser på fly fra København. Priser og pladser i oversigten bliver opdateret hver gang en besøgende laver en søgning. Derfor kan der være afvigelser i priserne, når du går videre til bestilling.
   

  Op til 5 daglige flyafgange fra København til Düsseldorf

  Vi flyver fra København til Düsseldorf Lufthavn (DUS) både morgen, middag, eftermiddag og aften. Så du kan med garanti finde en afgang, der passer ind i dine ferie- eller forretningsplaner i Düsseldorf.

  Vælg mellem op til hele 5 daglige afgange til Düsseldorf International Airport. Her er der ikke langt ind til centrum af Düsseldorf – bare 9 km.

  Se, hvordan du kommer fra lufthavnen til Düsseldorf.

  transport

  Vidste du at Düsseldorf International ligger så centralt, at du kan komme til Düsseldorf Centrum på ca. 10 minutter?

  Du kan hurtigt og nemt komme til centrum med en taxa eller S-Bahn S7 (kører både til byen og forstæder). S7 har sin egen undergrundsstation under terminalen skiltet med “S7”. For at komme ned til stationen, er det nødvendigt at gå ud af terminalen. Billetter kan købes i billetautomaten, der håndterer flere sprog, på platformen. Bemærk at du skal have euro i kontanter. S7 tager passagerer til hovedbanegården. Vil du til den gamle by, så benyt en af de utallige linier der kører I den retning og stå af ved “Heinrich-Heine-Allee”.


  Billige flybilletter til Dusseldorf

  Bemærk, at da listen bliver opdateret hver gang, en besøgende laver en søgning, kan der være afvigelser i priserne, når du går videre til bestilling.   Øvrigt

  Fly til Tyskland
  Rejseforsikring  Flere SAS-destinationer

  Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik