søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise

We are travelers.

SAS flyver til Düsseldorf i Tyskland fra/via OsloKøbehavn eller Stockholm (afhængigt af ruten).

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco og Washington D.C.) og Asien (TokyoShanghaiBeijing og Singapore).

cl--info-circle
SAS’ kunder har 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis rejsen bookes mindre end 24 timer før afgang, kan du afbestille den op til 12 timer før afgang.

Fordele ved din flyvning til Düsseldorf – book nu

Når du booker din billet i god tid hos SAS, er det mere sandsynligt, at du finder billigere flybilletter. Hvis du vil have et overblik over alle SAS’ destinationer, kan du tage et kig på vores lavpriskalender. SAS’ kunder får 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger, så grib chancen, når du ser et godt tilbud online, og beslut dig senere. 

  • cl--plane-right Lufthavn: Düsseldorf International lufthavn (DUS)
  • cl--credit Valuta: Euro
  • cl--clock Tidszone: CET: UTC +1/CEST: UTC +2
  • cl--globe Officielt sprog: Tysk

Rabatbilletter for børn

Oplev Düsseldorf med børnene. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er nemmere og mere overkommeligt at tage børnene med på din tur til Tyskland.  

fly til Düsseldorf, og glæd dig til en tysk storbyferie

Düsseldorf er en travl by i det vestlige Tyskland, der er kendt for mode og kunst. Her finder du den gamle bydel ved Rhinen, arkitektur fra det 13. århundrede og handelsgader, så der er noget for alle i Düsseldorf. 

Når du ikke befinder dig på de traditionelle pubber i den gamle bydel, Altstadt, eller shopper på Königsallee, er du måske på vej op i Rheinturm for at nyde udsigten over byen, eller også beundrer du Schloss Benrath fra det 18. århundrede.   

Listen over ting at lave i Düsseldorf er næsten uendelig.

Weekend i Düsseldorf

Altid inkluderet på din rejse til Düsseldorf

Uanset hvilken billettype du har, kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele. Nem online check-in, kaffe og te ombord og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning til Düsseldorf. Sådan sikrer vi, at du får en behagelig flyvning med SAS. 

Inkluderet i din rejseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage LIGHT
Nej
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja
Mad og drikke Nej
Ja

*Når tilgængeligt

Opdag verden med SAS EuroBonus

We are travelers. 

EuroBonus giver dig mere af verden.  Som medlem af EuroBonus kan du optjene point , når du rejser med os og vores partnere i Star Alliance. Du kan blandt andet bruge pointene til at betale for din næste rejse, opgraderinger eller billeje. 

Vi CO2-kompenserer alle flybilletter booket med et EuroBonus-nummer. Det betyder, at vi nu CO2-kompenserer mere end 40% af alle udledninger fra vores fly. Få mere at vide om vores arbejde med bæredygtighed

SAS CO2-kompenserer alle EuroBonus-medlemmers rejser

Hvis du ikke allerede er medlem, er det gratis og let at blive det. Opret en EuroBonus-konto og optjen point på din rejse.

Hotel og biludlejning i Düsseldorf

Få en endnu mere behagelig rejse, når du reserverer lejebil og hotel hjemmefra. Gå til SAS’ partnersider, og reservér med det samme.  

Andre populære SAS-destinationer