søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise
Frankfurt

Fly til Frankfurt

Altid inkluderet i din flybillet til Frankfurt

Det tager knap 1,5 time at flyve til Frankfurt fra København. Det er ganske vist ikke lang tid, men derfor kan du jo godt have det godt, så længe turen varer.

Når du flyver med os, serverer vi kaffe og te ombord, og dagens avis giver vi dig mulighed for at downloade i vores App - det koster ikke ekstra. Så du skal bare læne dig tilbage i sædet og slappe af. Så klarer vi resten.

Både før, under og efter din rejse har vi tænkt på det hele: 
•    1 x 23 kg bagage ipå SAS Go
•    Sædevalg er med i prisen
•    Online check-in
•    Kaffe, te og dagens avis i App'en
•    Op til 90% børnerabat

Flyv til Frankfurt med SAS

SAS har op til 4 direkte fly-afgange mellem København og Frankfurt om dagen (undtagen lørdag). Frankfurt bruges ofte, når man rejser videre ud i verden, og derfor er SAS' afgange fordelt jævnt, så du slipper for al for megen spildtid, mens du venter på dit forbindelses-fly. Fly-turen tager omkring halvanden time.


Gode tilbud og rabatter

Tilmeld dig vores fordelsprogram EuroBonus (det er gratis!) og optjen point, hver gang du flyver med os. Du får en masse fordele – bl.a. eksklusive medlemstilbud via mail og sms-tjenester med praktiske informationer under din flyrejse.

Dine point kan du bruge på alt fra flyrejser til shopping.

Optjen point på din tur til Frankfurt – tilmeld dig EuroBonus gratis

Helt op til 7 daglige flyafgange til Frankfurt

Du kan komme afsted med fly til Frankfurt fra København morgen, middag eller aften, så det er altid nemt at finde et fly, der passer ind i dine ferie- eller forretningsplaner i det tyske kultur- og finanscentrum. Vi flyver til Frankfurt Lufthavn – også kaldet Frankfurt International Airport eller Flughafen Frankfurt am Main. Herfra er der kun 12 km til centrum.

Flybilletter til Frankfurt

Husk, at du altid har 24 timers fortrydelsesret, når du bestiller billetter hos os. Det betyder, at du roligt kan slå til, hvis du finder en god pris i vores booking-system: Book bare, og hør, hvad din kæreste, ægtefælle eller ven ner siger til dato, afgangstid og pris, bagefter.

Transport

Taxa

Et bredt udvalg af taxaer er tilgængelige døgnet rundt, ved begge terminaler.

  • Køretid: Mellem 20 og 30 minutter, afhængigt af trafikken
  • Når du ankommer til lufthavnen, så fortæl chaufføren navnet på dit flyselskab. Du bliver derved kørt til den rigtige terminal og sat af lige hvor du skal checke ind.


I myldretiden er det bedst at aftale en fast pris, for turen mellem lufthavnen og Frankfurt Centrum.

 

Bus

Et stort antal buslinjer er i stand til at bringe dig til eller fra lufthavnen. Du finder busstop foran terminal 1 (ankomst) og terminal 2 (Level 2).

 

Bil

Motorvejene A3, A67 og A5 leder dig lige til Frankfurt lufthavn. Følg skiltene mod lufthavnen (et lufthavnsikon). Bemærk at det kun er muligt at gøre kort stop foran begge terminaler. Det er derfor bedre at benytte parkeringsfaciliteterne.

Øvrigt

Fly til Tyskland
RejseforsikringFlere SAS-destinationer