Fly til Frankfurt

We are travelers.

SAS flyver til Frankfurt i Tyskland fra/via Oslo, København eller Stockholm (afhængigt af ruten).

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.) og Asien (Tokyo, Shanghai og Beijing).

SAS’ kunder har 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis rejsen bookes mindre end 24 timer før afgang, kan du afbestille den op til 12 timer før afgang.

Fordele ved din flyvning til Frankfurt – book nu

Hvorfor ikke booke din rejse med SAS i god tid, så du får glæde af billigere flybilletter? Hvis du vil have et overblik over alle SAS’ destinationer, kan du tage et kig på vores lavpriskalender. Som SAS-kunde får du 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis du ser et godt tilbud, kan du booke det med det samme og beslutte dig senere.

Rabatbilletter for børn

Oplev Frankfurt med børnene. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage de små med på en tur til Frankfurt.

fly til Frankfurt, og glæd dig til en moderne byferie

Frankfurt er en by, hvor det nye og gamle står side om side med høje skyskrabere og hyggelige træhuse.

Frankfurts højdepunkter omfatter den botaniske have Palmengarten, rådhuset Römer, Goethe-Haus og Städel Museum med kunst fra det 14. århundrede. Når du ikke beundrer træbygningerne på torvet Römerberg, nyder du måske panoramaudsigten over byen fra Main Tower.

Der er masser at lave og se i Frankfurt for alle.

Frankfurt

I det meste af verden er Frankfurt nok kendt som et finanscenter med høje bygninger og travle forretningskvarterer, men her finder du også en hyggelig tysk by med masser af farver og personlighed. Glæd dig til at prøve den lokale streetfood, drikke øl til langt ud på aftenen og opleve de bedste af byens events og festivaler.

Flyv med SAS til Frankfurt lufthavn, så du ankommer veludhvilet og klar til at tage hul på ferien.

Frankfurt lufthavn

Frankfurt er en fantastisk by at udforske til fods. Byen er virkelig turistvenlig, og de lokale byder dig varmt velkommen. Glæd dig til dit tyske eventyr i Frankfurt.

Vores SAS App er din ven på rejsen. Book, opdatér, opgrader, check ind og gem dit boardingpas i appen. Mere information om SAS Appen

Vil du se verden? Du kan flyve til næste alle lande i verden med Scandinavian Airlines og vores partnere i Star Alliance. Her flyver vi hen

Altid inkluderet i din tur til Frankfurt

Nem online check-in, kaffe og te ombord og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning til Frankfurt, så du er sikret en behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele.

Hvis du vil have endnu mere komfort på rejsen, skal du sørge for at opgradere din billet, så du får adgang til endnu flere af SAS’ fordele. Når du opgraderer din billet til næste rejseklasse, får du adgang til Fast Track, SAS Lounges og prioriteret boarding, og ombord får du gratis WiFi (hvis tilgængeligt) samt inkluderede måltider og snacks.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

No

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja
Mad og drikke Nej Ja

CO2-kompensation med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus giver dig mere af verden. Det er det mest populære loyalitetsprogram for rejsende i Skandinavien. Som medlem af EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance. Du kan blandt andet bruge pointene til at betale for din næste rejse, opgraderinger eller billeje.

Vi CO2-kompenserer for flyvninger med Scandinavian Airlines, når der tilføjes et EuroBonus-nummer på bookingen. Læs mere om, hvordan vores bæredygtighed fungerer

Hotel tilbud