søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise

We are travelers.

SAS flyver til Frankfurt i Tyskland fra/via OsloKøbenhavn eller Stockholm (afhængigt af ruten).

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco og Washington D.C.) og Asien (TokyoShanghaiBeijing og Singapore).

cl--info-circle
SAS’ kunder har 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis rejsen bookes mindre end 24 timer før afgang, kan du afbestille den op til 12 timer før afgang.

Fordele ved din flyvning til Frankfurt – book nu

Hvorfor ikke booke din rejse med SAS i god tid, så du får glæde af billigere flybilletter? Hvis du vil have et overblik over alle SAS’ destinationer, kan du tage et kig på vores lavpriskalender. Som SAS-kunde får du 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis du ser et godt tilbud, kan du booke det med det samme og beslutte dig senere.  

  • cl--plane-right Lufthavn: Frankfurt lufthavn (FRA)
  • cl--credit Valuta: Euro
  • cl--clock Tidszone: CET: UTC +1/CEST: UTC +2
  • cl--globe Officielt sprog: Tysk

Rabatbilletter for børn

Oplev Frankfurt med børnene. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage de små med på en tur til Frankfurt. 

fly til Frankfurt, og glæd dig til en moderne byferie 

Frankfurt er en by, hvor det nye og gamle står side om side med høje skyskrabere og hyggelige træhuse.  

Frankfurts højdepunkter omfatter den botaniske have Palmengarten, rådhuset Römer, Goethe-Haus og Städel Museum med kunst fra det 14. århundrede. Når du ikke beundrer træbygningerne på torvet Römerberg, nyder du måske panoramaudsigten over byen fra Main Tower.  

Der er masser at lave og se i Frankfurt for alle.   

Weekend i Frankfurt
  • Hvorfor Frankfurt?
  • Flyv med SAS til Frankfurt lufthavn (FRA)
  • Gør din rejse nemmere med SAS App
  • Oplev verden med SAS

Altid inkluderet i din tur til Frankfurt

Nem online check-in, kaffe og te ombord og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning til Frankfurt, så du er sikret en behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele. 

Hvis du vil have endnu mere komfort på rejsen, skal du sørge for at opgradere din billet, så du får adgang til endnu flere af SAS’ fordele. Når du opgraderer din billet til næste rejseklasse, får du adgang til Fast Track, SAS Lounges og prioriteret boarding, og ombord får du gratis WiFi (hvis tilgængeligt) samt inkluderede måltider og snacks. 

Inkluderet i din rejseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage LIGHT
Nej
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja
Mad og drikke Nej
Ja

*Når tilgængeligt

Opdag verden med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus er det mest populære loyalitetsprogram for rejsende i Skandinavien. Bliv medlem af EuroBonus, og optjen point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance. Du kan blandt andet bruge pointene til at betale for din næste rejse, opgraderinger eller billeje.  

Vi CO2-kompenserer alle flybilletter booket med et EuroBonus-nummer. Det betyder, at vi nu CO2-kompenserer mere end 40% af alle udledninger fra vores fly. Læs mere om, hvordan vores bæredygtighed fungerer

SAS CO2-kompenserer alle EuroBonus-medlemmers rejser

Hvis du ikke allerede er medlem, er det gratis og let at blive det. Opret en EuroBonus-konto og optjen point på din rejse.

Hotel og biludlejning i Frankfurt

Mangler du at planlægge det sidste? Her hos SAS kan du reservere en lejebil – så kommer du nemt fra lufthavnen. Du kan også reservere et hotel, som passer til dine behov – så er du klar til at rejse af sted. 

Andre populære SAS-destinationer