Fly til Firenze

Firenze er proppet med italienske seværdigheder, og mellem museer og ikoniske vartegn finder du en charmerende by med solbrændte indbyggere. Glæd dig til at spise italiensk gourmetmad, nyde et livligt natteliv og beundre det allerbedste fra den italienske renæssance.

*Obligatorisk information
Indtast en by, lufthavn eller land
Indtast en by, lufthavn eller land

Indtast en by, lufthavn eller land
Vælg en afrejsedato Vælg en returdato

Betal med:

SAS flyver til Firenze i Italien fra/via Oslo, København eller Stockholm. Vi flyver til de fleste af vores destinationer året rundt, nogle er sæsonbestemte.

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asien (Bangkok, Tokyo og Shanghai).

Fordele ved din flyvning til Firenze

Book din rejse hos SAS i god tid, så er der større chance for, at du finder billigere flybilletter. Hvis du vil have et overblik over alle SAS’ destinationer, kan du tage et kig på vores lavpriskalender. Alle SAS’ kunder får 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger, så grib chancen, når du ser et godt tilbud, og beslut dig senere.

Rabatbilletter for børn

Oplev Firenze som familie sammen med børnene. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur til Firenze.

Fly til Firenze, og glæd dig til en italiensk byferie

Hjemsted for renæssancearkitektur, ikoniske katedraler og en af verdens bedste kunstgallerier. Firenze er et rejsemål proppet med kultur. Toscanas hovedstad tiltrækker millioner af besøgende hvert år, der ønsker at nyde den italienske sol og beundre alt i Firenze.

Hvis du ikke lige besøger Uffizi-galleriet og gransker Michelangelos værker eller beundrer katedralen Santa Maria del Fiore, så er det nok fordi du køber smykker på Ponte Vecchio eller udforsker en af byens renæssancepladser.

Listen over ting at lave i Firenze er lang, og der er noget for enhver.

Fly til <em>Firenze</em>

Flyv med SAS til Firenze Peretola lufthavn, så du ankommer veludhvilet og klar til at tage hul på ferien.

Firenze Peretola lufthavn

Firenze er velbesøgt hvert år og med god grund – der er noget for enhver. Gå ikke glip af en gåtur på Ponte Vecchio, byens første bro over Arno-floden. Nyd udsigten og de mange små butikker på broen, når du krydser floden.

Vores SAS App er din ven på rejsen. Book, opdatér, opgrader, check ind og gem dit boardingpas i appen. Mere information om SAS Appen

Vil du se verden? Du kan flyve til næste alle lande i verden med SAS og vores partnere i Star Alliance. Vores rejsemål

Altid inkluderet på din rejse til Firenze

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og fornøjelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele. Nem online check-in, kaffe og te ombord og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning til Firenze.

Hvis du vil have endnu mere komfort på rejsen, kan du nemt opgradere din billet til næste rejseklasse, og få adgang til Fast Track, SAS Lounges samt måltider og snacks ombord.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Kan tilføjes mod betaling Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig

EuroBonus giver dig mere af verden

Som medlem af vores loyalitetsprogram EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance.