søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise

We are travelers.

SAS flyver til Firenze i Italien fra/via OsloKøbenhavn eller Stockholm (afhængigt af ruten). 

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco og Washington D.C.) og Asien (TokyoShanghaiBeijing og Singapore). 

Vi flyver til de fleste af vores destinationer året rundt. Nogle af vores destinationer er sæsonbestemte.

cl--info-circle
SAS’ kunder har 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis rejsen bookes mindre end 24 timer før afgang, kan du afbestille den op til 12 timer før afgang.

Fordele ved din flyvning til Firenze – book nu

Book din rejse hos SAS i god tid, så er der større chance for, at du finder billigere flybilletter. Hvis du vil have et overblik over alle SAS’ destinationer, kan du tage et kig på vores lavpriskalender. Alle SAS’ kunder får 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger, så grib chancen, når du ser et godt tilbud, og beslut dig senere. 

  • cl--plane-right Lufthavn: Firenze Peretola lufthavn (FLR)
  • cl--credit Valuta: Euro
  • cl--clock Tidszone: CET: UTC +1/CEST: UTC +2
  • cl--globe Officielt sprog: Italiensk

Rabatbilletter for børn

Oplev Firenze som familie sammen med børnene. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur til Firenze.   

fly til Firenze, og glæd dig til en italiensk byferie 

Hjemsted for renæssancearkitektur, ikoniske katedraler og nogen af verdens bedste kunstgallerier. Firenze er et rejsemål proppet med kultur. Toscanas hovedstad tiltrækker millioner af besøgende hvert år, der ønsker at nyde den italienske sol og beundre alt i Firenze.

Hvis du ikke lige besøger Uffizi-galleriet og gransker Michelangelos værker eller beundrer katedralen Santa Maria del Fiore, så er det nok fordi du køber smykker på Ponte Vecchio eller udforsker en af byens renæssancepladser.  

Listen over ting at lave i Firenze er lang, og der er noget for enhver. 

Weekend i Firenze

Altid inkluderet på din rejse til Firenze

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og fornøjelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele. Nem online check-in, kaffe og te ombord og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning til Firenze. 

Hvis du vil have endnu mere komfort på rejsen, kan du nemt opgradere din billet til næste rejseklasse, og få adgang til Fast TrackSAS Lounges, gratis WiFi (hvis tilgængeligt) samt måltider og snacks ombord. 

Inkluderet i din rejseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage LIGHT
Nej
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja
Mad og drikke Nej
Ja

*Når tilgængeligt

Opdag verden med SAS EuroBonus

We are travelers.

Med EuroBonus vil du opleve endnu mere af verden. Som medlem af EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance. Du kan blandt andet bruge pointene til at betale for din næste rejse, opgraderinger eller billeje. 

Vi CO2-kompenserer alle billetter booket med et EuroBonus-nummer. Det betyder, at vi nu CO2-kompenserer lidt over 40% af al udledning, som vores fly udleder. Få mere at vide om SAS’ arbejde med bæredygtighed

SAS CO2-kompenserer alle EuroBonus-medlemmers rejser

Hvis du ikke allerede er medlem, er det gratis og let at blive det. Opret en EuroBonus-konto og optjen point på din rejse.

Hotel og biludlejning i Firenze

Spar tid ved at reservere hotel og lejebil her hos SAS. Vi giver dig adgang til fantastiske hoteller og udlejningstjenester, så din rejse til Firenze bliver så nem og behagelig som mulig. 

Andre populære SAS-destinationer