søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise

We are travelers.

SAS flyver til Bruxelles i Belgien fra/via OsloKøbenhavn eller Stockholm (afhængigt af ruten).

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco og Washington D.C.) og Asien (TokyoShanghaiBeijing og Singapore).  

Flyv med SAS til Belgien

Flyv med SAS til Bruxelles, der ofte kaldes Europas hovedstad. Både Europa-Parlamentet og NATO har deres hovedsæder her. 

Fra Bruxelles kan du nemt komme til andre dele af Belgien og besøge byer i Flandern eller Vallonien, for eksempel Antwerp, Ghent, Leuven, Mons eller Liège.

  • cl--locator Hovedstad: Bruxelles
  • cl--credit Valuta: Euro
  • cl--clock Tidszone: CET: UTC +1/CEST: UTC +2
  • cl--globe Officielt sprog: Hollandsk, fransk, tysk

Bøger og historie i Antwerp

Franskmanden Christophe Plantin slog sig ned i Antwerp, Belgiens største havn, omkring 1550. I 1555 grundlagde han sit berømte trykkeri og forlag. Officina Plantiniana flyttede senere til en bygning i Vrijdagmarkt, hvor det levede videre i omkring 300 år, før det blev solgt til Antwerp by og lavet om til museum.

I dag er Plantin-Moretus Museum hjemsted for to af de ældste trykmaskiner i verden og de oprindelige Garamond-blytyper fremstillet af den parisiske gravør Claude Garamond. Gå ikke glip af museets bogsamling og boghandel. 

Flyv til Belgien med SAS

Altid med SAS

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele.

Nem online check-in, kaffe og te ombord, op til 90% rabat for børn og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning. 

Inkluderet i din rejseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage LIGHT
Nej
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja
Mad og drikke Nej
Ja

*Når tilgængeligt

CO2-kompensation med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus giver dig mere af verden. Det er det mest populære loyalitetsprogram for rejsende i Skandinavien. Som medlem af EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance. Du kan blandt andet bruge pointene til at betale for din næste rejse, opgraderinger eller billeje.

Vi CO2-kompenserer alle billetter booket med et EuroBonus-nummer. Det betyder, at vi nu CO2-kompenserer lidt over 40% af al udledning, som vores fly udleder. Læs mere om, hvordan vores bæredygtighed fungerer

SAS CO2-kompenserer alle EuroBonus-medlemmers rejser

Hvis du ikke allerede er medlem, er det gratis og let at blive det. Opret en EuroBonus-konto og optjen point på din rejse.

Find inspiration, og læs mere om Belgien