Fly til Belgien

Flyv med SAS til Bruxelles, der ofte kaldes Europas hovedstad. Både Europa-Parlamentet og NATO har deres hovedsæder her. Fra Bruxelles kan du nemt komme til andre dele af Belgien og besøge byer i Flandern eller Vallonien, for eksempel Antwerp, Ghent, Leuven, Mons eller Liège.

*Obligatorisk information
Indtast en by, lufthavn eller land
Indtast en by, lufthavn eller land

Indtast en by, lufthavn eller land
Vælg en afrejsedato Vælg en returdato

Betal med:

SAS flyver til Belgien fra/via Oslo, København eller Stockholm og tilbyder fly til Bruxelles.

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asien (Bangkok, Tokyo og Shanghai).

Flyv til Belgien – nyd pommes frites, vafler og chokolade i Bruxelles

Hvis du ikke er i humør til regeringsbygninger og politik, har Bruxelles masser af andre ting at byde på. Forkæl dig selv med belgiske vafler, chokolade eller en øl fra et lokalt bryggeri. Prøv belgiske muslinger på en af de mange skaldyrsrestauranter omkring Place Sainte-Catherine. Og gå ikke glip af belgiske pommes frites, mens du er her.

Bøger og historie i Antwerp

Franskmanden Christophe Plantin slog sig ned i Antwerp, Belgiens største havn, omkring 1550. I 1555 grundlagde han sit berømte trykkeri og forlag. Officina Plantiniana flyttede senere til en bygning i Vrijdagmarkt, hvor det levede videre i omkring 300 år, før det blev solgt til Antwerp by og lavet om til museum.

I dag er Plantin-Moretus Museum hjemsted for to af de ældste trykmaskiner i verden og de oprindelige Garamond-blytyper fremstillet af den parisiske gravør Claude Garamond. Gå ikke glip af museets bogsamling og boghandel.

Fly til <em>Belgien</em>

Ønsker du at rejse endnu mere komfortabelt? Du kan altid opgradere din SAS-billet til næste rejseklasse. Den giver dig adgang til Fast Track, SAS Lounges, prioriteret boarding samt måltider og snacks ombord uden beregning.

Oplev Belgien med børnene. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur til Bruxelles.

Vil du se verden? Du kan flyve til næste alle lande i verden med SAS og vores partnere i Star Alliance. Vores rejsemål

Altid med SAS

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele.

Nem online check-in, kaffe og te ombord, op til 90% rabat for børn og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Kan tilføjes mod betaling Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig

EuroBonus giver dig mere af verden

Som medlem af vores loyalitetsprogram EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance.