søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise
Belgien

Fly til Belgien

Billige flybilletter til Belgien

Bemærk, at da listen bliver opdateret hver gang, en besøgende laver en søgning, kan der være afvigelser i priserne, når du går videre til bestilling.

Fly til Belgien med SAS

Belgien rummer mange ting trods landets størrelse. Belgien er sammen med Holland og Luxembourg en del af Benelux-landene. Landet er opdelt i tre områder. Mod nord ligger Flandern, et tæt befolket område med fine badestrande og store hedeområder.

Midt i Belgien ligger Europas hovedstad, Bruxelles, hvor folk med mange forskellige nationaliteter bor og arbejder. I syd finder du flotte naturskønne og frodige områder i bl.a.Vallonien og Ardennerme.

SAS har direkte fly til Belgien fra København, Kastrup. Du lander i Bruxelles, og med op til 4 daglige fly-afgange har du gode muligheder for at finde en flybillet til Belgien, der passer netop dine rejse-planer.

 

Spændende kulturoplevelser

Belgien har masser af kultur at byde på - både bygningsværker og seværdigheder. Statuen Manneken Pis, der er placeret i Bruxelles, er Belgiens svar på Den Lille Havfrue - så den bør stå på din sightseeing-liste. Du må heller ikke gå glip af et besøg i Domkirken Onze-Lieve-Vrouv, der er billigende i Antwerpen. Kirken er Belgiens største, og kunstneren Peter Paul Rubens har udsmykket en del af den.

 

Gastronomi

Den belgiske chokolade er verdenskendt for sine mange udformninger og smagsvariationer. Den nationale forkærlighed for mad sikrer, at du har mulighed for at nyde fremragende måltider i en lang række restauranter - fra gourmetsteder til caféer. I Belgien får du serveret fransk kvalitet i tyske portioner.

 

Aktiv ferie

Navnlig i ét område i Belgien, Vallonien, kan du opleve store skovområder, høje bakker og idyliske floddale, hvilket er en stor fryd for øjet. Her er rig mulighed for at nyde en tur i den friske luft. Hvert år danner Vallonien rammen om cykelklassikeren Liège-Bastogne-Liège, hvor en lang række af cykelsportens eliter deltager.