Fly til Belgien

*Obligatorisk information
Indtast en by, lufthavn eller land
Indtast en by, lufthavn eller land

Indtast en by, lufthavn eller land
Vælg en afrejsedato Vælg en returdato

Betal med:

We are travelers.

SAS flyver til Bruxelles i Belgien fra/via Oslo, København eller Stockholm (afhængigt af ruten).

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.) og Asien (Tokyo, Shanghai og Beijing).

Flyv med SAS til Belgien

Flyv med SAS til Bruxelles, der ofte kaldes Europas hovedstad. Både Europa-Parlamentet og NATO har deres hovedsæder her.

Fra Bruxelles kan du nemt komme til andre dele af Belgien og besøge byer i Flandern eller Vallonien, for eksempel Antwerp, Ghent, Leuven, Mons eller Liège.

Bøger og historie i Antwerp

Franskmanden Christophe Plantin slog sig ned i Antwerp, Belgiens største havn, omkring 1550. I 1555 grundlagde han sit berømte trykkeri og forlag. Officina Plantiniana flyttede senere til en bygning i Vrijdagmarkt, hvor det levede videre i omkring 300 år, før det blev solgt til Antwerp by og lavet om til museum.

I dag er Plantin-Moretus Museum hjemsted for to af de ældste trykmaskiner i verden og de oprindelige Garamond-blytyper fremstillet af den parisiske gravør Claude Garamond. Gå ikke glip af museets bogsamling og boghandel.

Belgien

Hvis du ikke er i humør til regeringsbygninger og politik, har Bruxelles masser af andre ting at byde på. Forkæl dig selv med belgiske vafler, chokolade eller en øl fra et lokalt bryggeri. Prøv belgiske muslinger på en af de mange skaldyrsrestauranter omkring Place Sainte-Catherine. Og gå ikke glip af belgiske pommes frites, mens du er her.

Ønsker du at rejse endnu mere komfortabelt? Du kan altid opgradere din SAS-billet til næste rejseklasse. Den giver dig adgang til Fast Track, SAS Lounges, prioriteret boarding, gratis WiFi (hvis tilgængeligt) samt måltider og snacks ombord uden beregning.

Oplev Belgien med børnene. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur til Bruxelles.

Vil du se verden? Du kan flyve til næste alle lande i verden med Scandinavian Airlines og vores partnere i Star Alliance. Her flyver vi hen

Altid med SAS

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele.

Nem online check-in, kaffe og te ombord, op til 90% rabat for børn og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

No

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja
Mad og drikke Nej Ja

CO2-kompensation med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus giver dig mere af verden. Det er det mest populære loyalitetsprogram for rejsende i Skandinavien. Som medlem af EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance. Du kan blandt andet bruge pointene til at betale for din næste rejse, opgraderinger eller billeje.

Vi CO2-kompenserer for flyvninger med Scandinavian Airlines, når der tilføjes et EuroBonus-nummer på bookingen. Læs mere om, hvordan vores bæredygtighed fungerer