søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise

We are travelers.

SAS flyver til Bruxelles i Belgien fra/via OsloKøbenhavn eller Stockholm (afhængigt af ruten). 

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco og Washington D.C.) og Asien (TokyoShanghaiBeijing og Singapore).

cl--info-circle
SAS’ kunder har 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis rejsen bookes mindre end 24 timer før afgang, kan du afbestille den op til 12 timer før afgang.

Fordele ved din flyvning til Bruxelles – book nu

Book din rejse med SAS i god tid, så er chancen for at finde billigere flybilletter og have flere penge med til Bruxelles større. Hvis du vil have et overblik over alle SAS’ destinationer, kan du tage et kig på vores lavpriskalender. Alle SAS’ kunder får 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger, så book nu, hvis du ser et godt tilbud, og beslut dig senere. 

  • cl--plane-right Lufthavn: Bruxelles lufthavn (BRU)
  • cl--credit Valuta: Euro
  • cl--clock Tidszone: CET: UTC +1/CEST: UTC +2
  • cl--globe Officielt sprog: Fransk

Rabatbilletter for børn

Oplev Bruxelles sammen med de små. SAS tilbyder dig op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur til Bruxelles.  

fly til Bruxelles, og få en historisk og hip storbyferie

Bruxelles, der er hjemsted for skjulte arkitektoniske perler, steder på UNESCO’s verdensarvsliste og populære barer, byder på den perfekte kombination af historie og moderne kultur. 

Hvis du ikke udforsker byens markedsplads og Grand Palace, er du nok at finde på et af byens kunst,- videnskabs- eller teknikmuseer, hvor du lærer om den lokale historie.  

Listen over ting at lave i Bruxelles er lang, og der er noget for enhver. 

Weekend i Bruxelles
  • Hvorfor Bruxelles?
  • Flyv med SAS til Bruxelles lufthavn (BRU)
  • Gør din rejse nemmere med SAS App
  • Oplev verden med SAS

Altid inkluderet på din rejse til Bruxelles

Hos SAS stræber vi altid efter at tilbyde alle vores kunder en behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, kan du nyde godt af visse af SAS’ fordele. Nem online check-in, kaffe og te ombord og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning til Bruxelles. 

Hvis du ønsker endnu mere komfort på rejsen, kan du nemt opgradere din flybillet til næste rejseklasse og få flere fordele. På den næste rejseklasse får du adgang til Fast TrackSAS Lounges, prioriteret boarding, gratis WiFi (hvis tilgængeligt) samt måltider og snacks ombord. 

Inkluderet i din rejseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage LIGHT
Nej
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja
Mad og drikke Nej
Ja

*Når tilgængeligt

Opdag verden med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus giver dig mere af verden. Som medlem optjener du point, hver gang du flyver med os og vores partnere i Star Alliance. Derefter kan du blandt andet bruge pointene til at betale for din næste rejse, opgraderinger eller billeje. 

Vi CO2-kompenserer alle billetter booket med et EuroBonus-nummer. Det betyder, at vi nu CO2-kompenserer lidt over 40% af den udledning, som kommer fra vores fly. Få mere at vide om SAS’ arbejde med bæredygtighed

SAS CO2-kompenserer alle EuroBonus-medlemmers rejser

Hvis du ikke allerede er medlem, er det gratis og let at blive det. Opret en EuroBonus-konto og optjen point på din rejse.

Hotel og biludlejning i Bruxelles

Når du er væk hjemmefra, har du brug for overnatning og transport. Via vores partnere kan du nemt finde og reservere et hotel og leje en bil, som passer til dine behov.

Andre populære SAS-destinationer

Find inspiration, og læs mere om Bruxelles