Fly til Bruxelles

Som centrum for europæisk kultur og institutioner har Bruxelles meget mere at byde på, end man måske skulle tro. Ikke nok med at byen er berømt for fremstilling af chokolade og øl, men Bruxelles er også hjemsted for mere end 90 museer, adskillige grønne parker, fantastisk arkitektur og masser af barer.

*Obligatorisk information
Indtast en by, lufthavn eller land
Indtast en by, lufthavn eller land

Indtast en by, lufthavn eller land
Vælg en afrejsedato Vælg en returdato

Betal med:

SAS flyver til Bruxelles i Belgien fra/via Oslo, København eller Stockholm.

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asien (Bangkok, Tokyo og Shanghai).

Fordele ved din flyvning til Bruxelles

Book din rejse med SAS i god tid, så er chancen for at finde billigere flybilletter og have flere penge med til Bruxelles større. Hvis du vil have et overblik over alle SAS’ destinationer, kan du tage et kig på vores lavpriskalender. Alle SAS’ kunder får 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger, så book nu, hvis du ser et godt tilbud, og beslut dig senere.

Rabatbilletter for børn

Oplev Bruxelles sammen med de små. SAS tilbyder dig op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur til Bruxelles.

Fly til Bruxelles, og få en historisk og hip storbyferie

Bruxelles, der er hjemsted for skjulte arkitektoniske perler, steder på UNESCO’s verdensarvsliste og populære barer, byder på den perfekte kombination af historie og moderne kultur.

Hvis du ikke udforsker byens markedsplads og Grand Palace, er du nok at finde på et af byens kunst,- videnskabs- eller teknikmuseer, hvor du lærer om den lokale historie.

Listen over ting at lave i Bruxelles er lang, og der er noget for enhver.

Fly til <em>Bruxelles</em>

Flyv med SAS til Bruxelles lufthavn, så lander du veludhvilet og klar til at starte din ferie.

Bruxelles lufthavn

Bruxelles er en lille storby, der samtidig byder på mange af de samme fordele som en stor metropol. Oplev moderne kvarterer, art deco-bygninger og charmen ved en mindre by på et og samme sted. Byen har noget for alle og er et besøg værd.

Vores SAS App er din ven på rejsen. Book, opdatér, opgrader, check ind og gem dit boardingpas i appen. Mere information om SAS Appen

Vil du se verden? Du kan flyve til næste alle lande i verden med SAS og vores partnere i Star Alliance. Vores rejsemål

Altid inkluderet på din rejse til Bruxelles

Hos SAS stræber vi altid efter at tilbyde alle vores kunder en behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, kan du nyde godt af visse af SAS’ fordele. Nem online check-in, kaffe og te ombord og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning til Bruxelles.

Hvis du ønsker endnu mere komfort på rejsen, kan du nemt opgradere din flybillet til næste rejseklasse og få flere fordele. På den næste rejseklasse får du adgang til Fast Track, SAS Lounges, prioriteret boarding samt måltider og snacks ombord.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Kan tilføjes mod betaling Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig

EuroBonus giver dig mere af verden

Som medlem af vores loyalitetsprogram EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance.