Fly til Bruxelles

We are travelers.

SAS flyver til Bruxelles i Belgien fra/via Oslo, København eller Stockholm (afhængigt af ruten).

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.) og Asien (Tokyo, Shanghai og Beijing).

SAS’ kunder har 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis rejsen bookes mindre end 24 timer før afgang, kan du afbestille den op til 12 timer før afgang.

Fordele ved din flyvning til Bruxelles – book nu

Book din rejse med SAS i god tid, så er chancen for at finde billigere flybilletter og have flere penge med til Bruxelles større. Hvis du vil have et overblik over alle SAS’ destinationer, kan du tage et kig på vores lavpriskalender. Alle SAS’ kunder får 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger, så book nu, hvis du ser et godt tilbud, og beslut dig senere.

Rabatbilletter for børn

Oplev Bruxelles sammen med de små. SAS tilbyder dig op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur til Bruxelles.

fly til Bruxelles, og få en historisk og hip storbyferie

Bruxelles, der er hjemsted for skjulte arkitektoniske perler, steder på UNESCO’s verdensarvsliste og populære barer, byder på den perfekte kombination af historie og moderne kultur.

Hvis du ikke udforsker byens markedsplads og Grand Palace, er du nok at finde på et af byens kunst,- videnskabs- eller teknikmuseer, hvor du lærer om den lokale historie.

Listen over ting at lave i Bruxelles er lang, og der er noget for enhver.

Bruxelles

Som centrum for europæisk kultur og institutioner har Bruxelles meget mere at byde på, end man måske skulle tro. Ikke nok med at byen er berømt for fremstilling af chokolade og øl, men Bruxelles er også hjemsted for mere end 90 museer, adskillige grønne parker, fantastisk arkitektur og masser af barer.

Flyv med SAS til Bruxelles lufthavn, så lander du veludhvilet og klar til at starte din ferie.

Bruxelles lufthavn

Bruxelles er en lille storby, der samtidig byder på mange af de samme fordele som en stor metropol. Oplev moderne kvarterer, art deco-bygninger og charmen ved en mindre by på et og samme sted. Byen har noget for alle og er et besøg værd.

Vores SAS App er din ven på rejsen. Book, opdatér, opgrader, check ind og gem dit boardingpas i appen. Mere information om SAS Appen

Vil du se verden? Du kan flyve til næste alle lande i verden med Scandinavian Airlines og vores partnere i Star Alliance. Her flyver vi hen

Altid inkluderet på din rejse til Bruxelles

Hos SAS stræber vi altid efter at tilbyde alle vores kunder en behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, kan du nyde godt af visse af SAS’ fordele. Nem online check-in, kaffe og te ombord og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning til Bruxelles.

Hvis du ønsker endnu mere komfort på rejsen, kan du nemt opgradere din flybillet til næste rejseklasse og få flere fordele. På den næste rejseklasse får du adgang til Fast Track, SAS Lounges, prioriteret boarding, gratis WiFi (hvis tilgængeligt) samt måltider og snacks ombord.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

No

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja
Mad og drikke Nej Ja

CO2-kompensation med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus giver dig mere af verden. Det er det mest populære loyalitetsprogram for rejsende i Skandinavien. Som medlem af EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance. Du kan blandt andet bruge pointene til at betale for din næste rejse, opgraderinger eller billeje.

Vi CO2-kompenserer for flyvninger med Scandinavian Airlines, når der tilføjes et EuroBonus-nummer på bookingen. Læs mere om, hvordan vores bæredygtighed fungerer

Hotel tilbud