søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise
Bruxelles

Fly til Bruxelles

Find den afgang til Bruxelles, der passer dig bedst i vores lavpriskalender. Vi har mange daglige direkte flyafgange far København til Bruxelles. 
 

Direkte fly til Bruxelles

Flyv direkte til Bruxelles fra København med SAS 6 dage om ugen. Vi har mange daglige afgange, både fra København og Billund året rundt. I vores lavpriskalender kan du nemt få et overblik over alle vores priser og afgange. Husk, at vi har 24 timers fortrydelsesret. Når du falder over et godt tilbud, kan du derfor sagtens købe billetterne, og spørge kæresten eller vennerne bagefter.

Find din afgang til Bruxelles nu

Kom godt afsted med SAS Go Light

SAS Go Light er den ideelle rejseklasse for dig, der ikke skal have så meget bagage med. I din billet har vi inkluderet et stykke håndbagage på op til 8 kg, en lille taske, gratis kaffe og te ombord og meget mere. Du får naturligvis samme gode service, som du er vant til fra vores andre rejseklasser.

Læs mere om SAS Go Light

EuroBonus – en verden af fordele

Vil du have endnu flere fordele, når du rejser? Så bliv medlem af EuroBonus, og optjen point, når du flyver SAS, shopper på nettet eller bruger det kreditkort, du knytter op til din EuroBonus-konto. Når du har optjent nok point, kan du bruge dem til at købe flybilletter, leje biler eller til at betale for hotelophold.

Bliv medlem af EuroBonus og oplev alle fordelene

SAS Remap – få de bedste anbefalinger

Med SAS Remap, som er en del af SAS App, kan du få alle de bedste anbefalinger fra andre rejsende og lokale. Samler du på ægte og unikke oplevelser? Så giver SAS Remap dig mulighed for at se andres gode råd om alt det, der ikke står i rejseguides. Kortet gør det nemt at finde caféer, restauranter og gode oplevelser præcis der, hvor du er.

Mere om SAS Remap og SAS App 
 

Billige flybilletter til Bruxelles

I vores lavpriskalender finder du nemt de billigste billetter til Bruxelles. Hvis du bestiller dine billetter i god tid, får du den bedste pris samt flest afgange at vælge imellem. Er du fleksibel omkring dine rejsedatoer, anbefaler vi desuden, at du klikker lidt rundt i kalenderen, da der kan være forskel i billetpriserne afhængigt af dagene.

Book dine billetter til Bruxelles

Bruxelles Lufthavn 

Bruxelles Lufthavn blev som så mange andre europæiske lufthavne bygget under 2. verdenskrig af den tyske besættelsesmagt. Senere overtog den belgiske hær den, og i dag fungerer den som civil lufthavn. Bruxelles lufthavn ligger ca. 12 km uden for Bruxelles.

Kontakt

Leopoldlaan 

1930 Zaventem 

Belgien

Tlf.: +32 2 753 77 53

Hjemmeside

Transport til og fra lufthavnen

Når du skal til og fra Bruxelles lufthavn, kan du vælge mellem flere forskellige transportformer. Du kan eksempelvis tage toget til Bruxelles eller andre belgiske byer. Togstationen finder du under terminalen i kælderen. Der går også mange forskellige busser, både til Bruxelles og til andre byer fra lufthavnen. Du finder busserne uden for terminalen, og billetter kan enten købes på SMS, via en app eller direkte i bussen.

Biludlejning i lufthavnen

Vil du selv køre fra lufthavnen og ind til byen? Så lej en bil. I ankomsthallen finder du alle de store biludlejningsfirmaer. Hvis du gerne vil være sikker på, at din bil er klar, når du lander, anbefaler vi, at du bestiller den inden afrejse. Når du bestiller på forhånd, får du også den bedste pris. 

Book din udlejningsbil her

Kom godt rundt i Bruxelles

De offentlige transportmuligheder i Bruxelles tæller både metro, tog, letbane, bus og vandbus, hvilket gør det nemt at komme rundt til alle hjørner af byen.

Metroen, letbanen og busserne er drevet af Brussels Intermunicipal Transport Company. Der findes forskellige typer af billetter som du kan vælge imellem, alt efter om du ønsker en enkeltbillet, en retur billet eller en billet, der varer 24, 48 eller 72 timer. Billetter kan købes online, på særlige billetkontorer eller i billetautomater.

Vandbussen sejler på Zenne-floden. Den blev lanceret i 2013, fordi der er meget nybyg langs floden – både beboelse, små butikker og kontorer. Stoppesteder, frekvens og hvor stor en del af året, den sejler, er stadig ved at blive udbygget. Vandbussen er en hyggelig og populær måde at blive transporteret på, og den gør det nemt at komme til steder langs den lille flod, der normalt er sværere at komme til.

Læs mere om vandbussen

Bliv fortryllet af Bruxelles 

Når du tænker på Bruxelles, tænker du måske på politik og administration. Uanset om du er på forretningsrejse eller ej, når du besøger Bruxelles, er det en by, der byder på meget mere, end det, der måske umiddelbart falder dig ind. 

I den belgiske hovedstad finder du noget for enhver smag. På de lokale loppemarkeder finder du lokal stemning og skæve fund og overalt i byen er der streetart og smukke gamle bygninger. Er du historie-, kunst- eller kulturinteresseret, er de mange små museer, byen byder på, ideelle at besøge for dig.

Når du besøger Bruxelles må du naturligvis ikke gå glip af belgiske vafler, belgisk chokolade og belgisk øl. Alle tre ting kan findes overalt i byen, og det er ikke uden grund, Bruxelles er kendt for netop det.

Bestil din rejse til og lad dig fortrylle af Bruxelles

Fakta om Bruxelles

Valuta: Euro

Tidsforskel: 0

Sprog: Fransk, nederlandsk og tysk

 

Den belgiske ambassade: 

Øster Allé 7 

2100 København Ø

Tlf.: + 45 35 25 02 00

Hjemmeside  
 

Den danske ambassade i Bruxelles: 

Rue d'Arlon/Aarlenstraat 73

B - 1040 Bruxelles/Brussel

Tlf.: +32 (0)2 233 09 00

Hjemmeside

 


Øvrigt

Fly til Belgien
Rejseforsikring