Fly til Zürich

We are travelers.

SAS flyver til Zürich i Schweiz fra/via Oslo, København eller Stockholm (afhængigt af ruten).

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.) og Asien (Tokyo, Shanghai og Beijing).

SAS’ kunder har 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis rejsen bookes mindre end 24 timer før afgang, kan du afbestille den op til 12 timer før afgang.

Fordele ved din flyvning til Zürich – book nu

Hvis du booker din rejse hos SAS i god tid, så er der større chance for, at du finder billigere flybilletter. Find alle SAS’ destinationer i vores lavpriskalender. Som SAS-kunde får du 24-timers fortrydelsesret på alle dine bookinger, så hvis du ser et godt tilbud, kan du booke nu og planlægge alt senere.

Rabatbilletter for børn

Oplev Zürich sammen med familien. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur til Zürich.

fly til Zürich og se frem til en schweizisk byferie

Den største by i Schweiz er placeret ved bredden af en sø ved samme navn, og anses for at være et finansielt kraftcenter. Find om bag den pæne facade, og opdag en smuk by, det perfekte sted for en byferie.

Hvis du ikke lige shopper løs i Bahnhofstrasse eller beundrer katedraler og kirker fra det 12. århundrede, så er det nok, fordi du fornøjer dig med vandsport på Zürich-søen eller klatrer op ad Üetliberg for at nyde den enestående udsigt over byen.

Listen over ting at lave i Zürich er lang, og der er noget for enhver.

Zürich

Zürich er hjemsted for designerbutikker, elegante barer (byen regnes for en af de bedste steder i verden mht. nattelivet), og en historisk bymidte. Uanset om du er en kulturnørd eller historieekspert, natugle eller udendørsfanatiker; Zürich har det hele.

Flyv med SAS til Zürich lufthavn, og ankom i Schweiz klar til dit livs bedste ferie.

Zürich lufthavn

Byen er proppet med must-see seværdigheder, så der er masser at foretage sig i Zürich. Udforsk byens kvarterer, og sørg for at besøge den gamle bydel, byens hjerte.

Vores SAS App er din ven på rejsen. Book, opdatér, opgrader, check ind og gem dit boardingpas i appen. Mere information om SAS Appen

Vil du se verden? Du kan flyve til næste alle lande i verden med Scandinavian Airlines og vores partnere i Star Alliance. Her flyver vi hen

Altid inkluderet på din rejse til Zürich

Vi ønsker, at alle vores kunder får en mindeværdig og afslappet rejse fra A til B. Uanset hvilken billettype du har, får du altid nogle af SAS’ kundefordele. Nem online check-in, kaffe og te ombord og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning til Zürich.

Hvis du ønsker endnu mere komfort på din rejse, så opgrader bare din billet til næste rejseklasse. Det giver dig adgang til Fast Track,SAS Lounges, prioriteret boarding, gratis WiFi (hvis tilgængeligt) samt måltider og drikkevarer ombord.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

No

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja
Mad og drikke Nej Ja

CO2-kompensation med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus giver dig mere af verden. Det er det mest populære loyalitetsprogram for rejsende i Skandinavien. Som medlem af EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance. Du kan blandt andet bruge pointene til at betale for din næste rejse, opgraderinger eller billeje.

Vi CO2-kompenserer for flyvninger med Scandinavian Airlines, når der tilføjes et EuroBonus-nummer på bookingen. Læs mere om, hvordan vores bæredygtighed fungerer

Hotel tilbud