søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise

We are travelers.

SAS flyver til Zürich i Schweiz fra/via OsloKøbenhavn eller Stockholm (afhængigt af ruten).

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco og Washington D.C.) og Asien (TokyoShanghaiBeijing og Singapore).

cl--info-circle
SAS’ kunder har 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis rejsen bookes mindre end 24 timer før afgang, kan du afbestille den op til 12 timer før afgang.

Fordele ved din flyvning til Zürich – book nu

Hvis du booker din rejse hos SAS i god tid, så er der større chance for, at du finder billigere flybilletter. Find alle SAS’ destinationer i vores lavpriskalender. Som SAS-kunde får du 24-timers fortrydelsesret på alle dine bookinger, så hvis du ser et godt tilbud, kan du booke nu og planlægge alt senere.  

  • cl--plane-right Lufthavn: Zürich lufthavn (ZRH)
  • cl--credit Valuta: Schweizerfranc
  • cl--clock Tidszone: CET: UTC +1/CEST: UTC +2
  • cl--globe Officielt sprog: Schweizisk-tysk

Rabatbilletter for børn

Oplev Zürich sammen med familien. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur til Zürich.  

fly til Zürich og se frem til en schweizisk byferie 

Den største by i Schweiz er placeret ved bredden af en sø ved samme navn, og anses for at være et finansielt kraftcenter. Find om bag den pæne facade, og opdag en smuk by, det perfekte sted for en byferie. 

Hvis du ikke lige shopper løs i Bahnhofstrasse eller beundrer katedraler og kirker fra det 12. århundrede, så er det nok, fordi du fornøjer dig med vandsport på Zürich-søen eller klatrer op ad Üetliberg for at nyde den enestående udsigt over byen. 

 Listen over ting at lave i Zürich er lang, og der er noget for enhver.

Flyv til Zürich med SAS

Altid inkluderet på din rejse til Zürich

Vi ønsker, at alle vores kunder får en mindeværdig og afslappet rejse fra A til B. Uanset hvilken billettype du har, får du altid nogle af SAS’ kundefordele. Nem online check-in, kaffe og te ombord og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning til Zürich. 

Hvis du ønsker endnu mere komfort på din rejse, så opgrader bare din billet til næste rejseklasse. Det giver dig adgang til Fast Track,SAS Lounges, prioriteret boarding, gratis WiFi (hvis tilgængeligt) samt måltider og drikkevarer ombord. 

Inkluderet i din rejseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage LIGHT
Nej
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja
Mad og drikke Nej
Ja

*Når tilgængeligt

Opdag verden med SAS EuroBonus

We are travelers. 

EuroBonus giver dig mere af verden, og belønner dig for at rejse. Som medlem af EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance. Du kan blandt andet bruge pointene til at betale for din næste rejse, opgraderinger eller billeje. 

Vi CO2-kompenserer alle billetter booket med et EuroBonus-nummer. Det betyder, at vi nu CO2-kompenserer lidt over 40% af al udledning, som vores fly udleder. Læs mere om, hvordan vores bæredygtighed fungerer

SAS CO2-kompenserer alle EuroBonus-medlemmers rejser

Hvis du ikke allerede er medlem, er det gratis og let at blive det. Opret en EuroBonus-konto og optjen point på din rejse.

Hotel og biludlejning i Zürich

Du kan foretage alle reservationer for en lejebil eller et hotelværelse i Zürich hos SAS. Få alting klart til din rejse, og book den nu. 

Andre populære SAS-destinationer

Find inspiration, og læs mere om Zürich