søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise
Zürich

Fly til Zürich

Flyv billigt til Zürich med SAS

Vi tilbyder daglige direkte afgange fra København til Zürich samt daglige afgange med 1–2 mellemlandinger fra Aalborg, Aarhus og Billund til Zürich. I vores lavpriskalender kan du nemt finde den afgang, der passer dig bedst til den bedste pris. Bestil i god tid og få billige flybilletter.

Vi tilbyder altid 24 timers fortrydelsesret på køb af flybilletter. Så hvis datoen eller tidspunktet alligevel ikke passer dig eller dine medrejsende, kan du nemt finde nogle nye billetter, uden det koster dig ekstra.

Find billige flybilletter til Zürich nu

Oplev de inkluderede fordele på SAS Plus

Når du rejser med os, kan du læne dig tilbage og lade tingene ske helt af sig selv. For at gøre det så enkelt som muligt for dig at rejse, har vi inkluderet en masse fordele i vores SAS Plus-billet. Så kan du bruge din energi der, hvor du helst vil.

Når du flyver på SAS Plus, er der blandt andet 2 x 23 kg indchecket baggage, håndbagage på op til 8 kg, mad og drikke ombord inkluderet i din billet.

Mere om fordelene på SAS Plus

Få op til 90% i børnerabat

Lad dine børn opleve verden med vores store rabatter på børnebilletter. Børn suger alt til sig og lærer meget af at se nye steder og anderledes kulturer. Med vores børnerabatter kan du roligt tage dine børn med ud at rejse.

Børn under 2 år får op til 90% af deres billetomkostninger dækket, hvis de sidder på dit skød i flyet. Børn mellem 2 og 11 år skal have deres eget sæde og får op til 25% i rabat på billetprisen.

Mere om vores børnerabat

Zürich Lufthavn – Flughafen Zürich AG

Zürich er den største by i Schweiz, og Zürich lufthavn er således et af de vigtigste knudepunkter i den schweiziske infrastruktur. Lufthavnen er arbejdsplads for 1.700 ansatte, og hvert år passerer mere end hele 25.000.000 passagerer lufthavnen. 

Kontakt:

Flughafen Zürich AG, 8058 Zurich Airport 

Tlf.: +41 43 816 22 11

Hjemmeside

 

Transport til og fra lufthavnen

Når du kommer til Zürich lufthavn, er der gode transportmuligheder, uanset om du skal til Zürich by eller til omkringliggende destinationer. Med tog kan du komme både til centrum af Zürich og til resten af Schweiz. Der er også gode muligheder for at tage busser og sporvogne rundt i regionen, og specialbusser, der kører til forskellige destinationer i de schweiziske alper.

Du kan også tage en taxa fra lufthavnen. Vi anbefaler, at du tager en officiel lufthavnstaxa, som er markeret med et oplyst skilt med teksten ”AIRPORT TAXI”. Du kan betale med de fleste kreditkort i taxaen.

Læs mere om transportmulighederne i Zürich Lufthavn

 Biludlejning i lufthavnen

Der er god mulighed for at leje en bil i Zürich Lufthavn, hvor mere end 10 biludlejningsselskaber holder til. Hvis du bestiller din bil inden ankomst, kan du nemt og hurtigt hente den, når du er ankommet til lufthavnen.

Book en bil i Zürich Lufthavn nu

Se Schweiz med SAS

SAS forbinder Europa, og vi har naturligvis også gode flyforbindelser til Schweiz. Oplev storbystemning, storslået natur, smuk arkitektur og interessant kultur på din rejse til Zürich.

Tjek vores lavpriskalder og find de datoer, der passer dig bedst. Fordi du hurtigt kan komme ud og hjem, når du rejser til Zürich, kan du nemt tage en weekendtur dertil.

Book billetter til Zürich nu

Bliv EuroBonus-medlem og optjen point

Som medlem af SAS EuroBonus kan du optjene point på køb af flybilletter, som du kan bruge på nye flybilletter. På den måde får du set mere af verden billigere.

Der er fire forskellige medlemsniveauer i EuroBonus: Medlem, Sølv, Guld og Diamant. Jo mere du rejser med os, jo flere fordele giver vi dig.

Læs mere og bliv medlem af EuroBonus

Transport i Zürich

Zürich har en veludviklet infrastruktur, og det er nemt at komme rundt i byen med offentlig transport. Bus- og sporvognsstoppestederne kigger med omtrent 300 meters mellemrum, så der er aldrig langt til det næste stop. På stoppestederne kan du finde information om afgange og billetautomater. Du kan købe billetter, der gælder en time eller en dag.

Hvis du skal bruge den offentlige transport meget i Zürich, kan du overveje at købe et ZürichCARD, som giver dig fri adgang til offentlig transport i om omkring Zürich i et bestemt antal timer. Kortet kan købes i lufthavnen, på Zürich hovedbanegård, i billetautomater rundt omkring i byen og online.  
 

Oplev smukke Zürich

Zürich er kendt for at være et finansielt centrum, der har guldbarer i fortovet, og masser af ost og chokolade, men den schweiziske by byder også på smukke bygninger, hyggelige snævre gader og smuk natur.

Det er ikke mange steder, du både kan opleve urban storbystemning og følelsen af landlig idyl. Smukke Zürich byder dog på meget forskelligartede oplevelser på et relativt lille areal. Et hav af banker, alle de store modehuse, gamle bygninger og smuk natur ved Zürichsee er blandt de ting, der gør Zürich til noget helt særligt.

Zürich er en gammel by, hvilket tydeligt ses af arkitekturen, som giver den ellers store by et mere landligt og charmerende udtryk end mange nyere byer har. Gå op oplevelse i de smalle gader, og bliv overrasket over den farvepalet husene i byen har at byde på.

Bestil en sviptur til Zürich

Fakta om Zürich

Valuta: Schweizerfranc

Tidsforskel: +0

Sprog: Tysk, italiensk, fransk og rætoromansk 

Ambassade: Richelieus Allé 14, 2900 Hellerup, Denmark

Tlf.: +45 33 14 17 96

 

Det Danske Konsulat: Stadelhoferstrasse 40, Postfach 159, CH-8024 Zürich 

Tlf.: +41 (0) 76 521 31 92

 

Øvrigt

Fly til Schweiz
RejseforsikringFlere SAS-destinationer