søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise
Venedig

Fly til Venedig med SAS

Skal du med fly til Venedig? SAS flyver direkte til Venedig flere gange om ugen, så du kan komme på en romantisk tur til det smukke og solrige Venedig. Turen tager kun ca. 2 timer, så du kan nemt nå at drikke en kop kaffe, inden du lander i lufthavnen i Venedig. 
 

Altid inkluderet i din flybillet til Venedig

Når du flyver med SAS til Venedig, er der mange fordele at hente hjem. Hos SAS er der altid en hel del der allerede er inkluderet i din flybillet:

 

Billige flybilletter til Venedig

Når du flyver til Venedig med SAS kan du finde billige flybilletter i vores lavpriskalender. Hvis du booker i god tid, kan du næsten være sikker på at finde nogle billige billetter. Hos SAS har vi altid 24 timers fortrydelsesret. Det betyder, at du roligt kan slå til og booke dine flybilletter til Venedig, hvis du ser et godt tilbud. Bagefter kan du altid høre dine medrejsende om datoen passer – og hvis ikke kan du afbestille flybilletterne igen.  

Du kan også flyve til Venedig for en billigere pris, hvis du er under 26 år. SAS Ungdom er til dig der gerne vil ud og rejse, selvom pengepungen måske ikke tillader det. Derfor tilbyder SAS ungdomsbilletter – vi synes nemlig, at rejser skal være for alle. Når du bestiller en ungdomsbillet, får du ikke alene en billigere pris, men SAS CO2-kompenserer også alle ungdomsbilletter.

Optjen point når du flyver til Venedig

Når du flyver med SAS til Venedig, er der flere fordele at hente hjem. Hver gang du flyver med SAS, optjener du EuroBonus-point, som du kan anvende på hoteller, biludlejning eller andre flybilletter. Det er gratis at tilmelde sig, og du får eksklusive tilbud på mail og sms.  

Øvrigt

Fly til Italien
RejseforsikringFlere SAS-destinationer