søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise
    Se alle resultater
    • Der er ikke mere indhold at vise
  • loader Der er ikke mere indhold at vise
  • No search results found.

ONE WAY FRA
Venedig

Fly til Venedig

Billige flybilletter til Venedig

Bemærk, at da listen bliver opdateret hver gang, en besøgende laver en søgning, kan der være afvigelser i priserne, når du går videre til bestilling.

Altid inkluderet i din flybillet til Venedig

Det tager kun 2 timer at flyve fra København til det romantiske Venedig, og selvom det ikke er længe, gør vi alt for, at du skal have det rart, mens du er i luften. Derfor serverer vi kaffe og te ombord, mens du kan nyde dagens avis, som du frit kan tage med fra gaten. Det koster ikke ekstra. Faktisk er alt inkluderet i din flybillet, når du flyver med os til Venedig. Både før, under og efter din rejse har vi tænkt på det hele:

• 1 x 23 kg bagage inkluderet i flybilletten på SAS Go
• Online check-in
• Kaffe og te. Dagens avis i vores app
• Op til 90 % børnerabat

Find din flyafgang og pris med det samme her på siden, eller hent vores app – så kan du altid nemt finde dit fly til Venedig direkte på mobilen.

Billige flybilletter til Venedig – book i god tid 

Du kan sagtens rejse billigt til den romantiske italienske storby med os. Alt, du skal gøre, er at bestille dine billetter i god tid – så kan du få fingre i flybilletterne til de bedste priser. Husk at du altid har 24 timers fortrydelsesret, når du bestiller billetter hos os. Det betyder, at du roligt kan slå til, hvis du finder en god pris i vores booking-system: Book bare og hør hvad din kæreste, ægtefælle eller venner siger til dato, afgangstid og pris bagefter.

 

Bliv medlem af EuroBonus

Tilmeld dig vores fordelsprogram EuroBonus og optjen point, hver gang du flyver med os. Derudover får du en masse fordele - bl.a. eksklusive medlemstilbud via mail og sms-tjenester med praktiske informationer under din flyrejse. Dine point kan du bruge på alt fra flyrejser, varer ombord og online shopping.

Optjen point på din tur til Venedig – tilmeld dig EuroBonus gratis

Op til 4 flyafgange om ugen til Venedig lufthavn

Vi flyver til Venedig Lufthavn flere gange om ugen, så du kan altid finde et fly, der passer ind i dine rejseplaner. Klar til romantik og slentre turer langs kanaler? Vælg mellem op til 4 ugentlige afgange til Venedig Lufthavn, som ligger ca. 10 kilometer fra bycentrum. Du kommer nemt kommer ind til kanalbyen med bus, taxi eller båd. For det kan naturligvis godt lade sig gøre at sejle dertil.

Transport

Som de fleste italienske lufthavne, er denne også opkaldt efter en helt fra historien: Opdagelsesrejsende Marco Polo, der levede i Venedig fra 1254 til 1324. Afstanden fra lufthavnen til Venedig afhænger af dit transportmiddel: Ad vej: 12 kilometer, via vandet: 10 kilometer.

Øvrigt

Italien
RejseforsikringFlere SAS-destinationer