Fly til Venedig

We are travelers.

SAS flyver til Venedig i Italien fra/via Oslo, København eller Stockholm (afhængigt af ruten).

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.) og Asien (Tokyo, Shanghai og Beijing).

Vi flyver til de fleste af vores destinationer året rundt. Nogle af vores destinationer er sæsonbestemte.

SAS’ kunder har 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis rejsen bookes mindre end 24 timer før afgang, kan du afbestille den op til 12 timer før afgang.

Fordele ved din flyvning til Venedig – book nu

Book din rejse med SAS i god tid, så er der en større chance for at du finder billigere flybilletter, end hvis du bookede i sidste øjeblik. Hvis du vil have et overblik over alle SAS’ destinationer, kan du tage et kig på vores lavpriskalender. Alle SAS’ kunder får 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger, så hvis du ser et godt tilbud – så book nu og planlæg senere.

Rabatbilletter for børn

Oplev Venedig med børnene. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur til den familievenlige by Venedig.

fly til Venedig, og besøg kanalbyen

Venedig, der tiltrækker turister fra alle kanter, er et flydende mesterværk, som tilbyder en gondolrejse tilbage i tiden. Den er bygget på over 100 små øer spredt tværs over et netværk af kanaler, den norditalienske hovedstad er en verdenskendt destination.

Hvis du ikke lige flyder gennem Grand Canal i en gondol eller beundrer renæssancebygninger og gotiske borge, så er det nok fordi du udforsker Skt. Marks-pladsen til fods eller er på vej ind i det kæmpestore Dodges Palace-museum.

Listen over ting at lave i Venedig er lang, og der er noget for enhver smag.

Venedig

Venedig er en italiensk by, du ikke bør gå glip af. Denne smukke historiske by grundlagt på kanaler giver en indsigt i Veneto-regionens fortid. Deltag i en workshop på et glaspusteri på øen Murano, spis italiensk mad i en kongelig café, og posér for et foto på den ikoniske Ponte di Rialto.

Flyv med SAS til Venedig Marco Polo lufthavn, så du ankommer veludhvilet og klar til at tage hul på ferien.

Venedig Marco Polo lufthavn

Venedig er det perfekte sted for en miniferie i weekenden – for par såvel som hele familien. Den gamle ø er perfekt for en gåtur om dagen, og du kan nyde freden om aftenen.

Ønsker du at rejse endnu mere komfortabelt? Du kan altid opgradere din SAS-billet til næste rejseklasse. Den giver dig adgang til Fast Track, SAS Lounges, prioriteret boarding, gratis WiFi (hvis tilgængeligt) samt måltider og snacks ombord uden beregning.

Vil du se verden? Du kan flyve til næste alle lande i verden med Scandinavian Airlines og vores partnere i Star Alliance. Her flyver vi hen

Altid inkluderet på din rejse til Venedig

Hos SAS er det vores mål at sikre, at vores kunder får en fornøjelig og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele. Nem online check-in, kaffe og te ombord og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning til Venedig.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

No

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja
Mad og drikke Nej Ja

CO2-kompensation med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus giver dig mere af verden. Det er det mest populære loyalitetsprogram for rejsende i Skandinavien. Som medlem af EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance. Du kan blandt andet bruge pointene til at betale for din næste rejse, opgraderinger eller billeje.

Vi CO2-kompenserer for flyvninger med Scandinavian Airlines, når der tilføjes et EuroBonus-nummer på bookingen. Læs mere om, hvordan vores bæredygtighed fungerer

Hotel tilbud