LAND

SPROG

MIN LUFTHAVN

  ENKELT FRA

  Dubrovnik

  Billige flybilletter til Dubrovnik! Book i dag på sas.dk.

  Flyv til Dubrovnik med SAS

  SAS flyver til Dubrovnik i Kroatien med en flyvetid på ca. 2 timer. Oplev smukke Dubrovnik – du køber nemt og bekvemt din flybillet her på siden.

  Dubrovnik - Adriaterhavets Perle

  Dubrovnik ligger i den vestlige del af Kroatien ud til Adriaterhavet, der er en del af Middelhavet, og byen har siden 1979 været optaget på UNESCOS Verdensarvsliste. Byen har en lang og interessant historie, og er i dag et populært sydeuropæisk turistmål på grund af dens skønhed og gode beliggenhed.

  Dubrovnik har en befolkning på ca. 50.000 og har fået kælenavnet ”Adriaterhavets perle” på grund af byens utrolige skønhed. Byen er en smuk havneby beliggende ud til Middelhavets turkisblå vand, og byen er fyldt med smukke gamle bygningsværker og kan blandt andet prale af en række smukke kirker, klostre og museer.

  Dubrovnik var i Middelalderen en bystat, der hed Ragusa og i skønhed og magt konkurrerede den med Venedig. I løbet af det 15. og 16.århundrede udviklede byen sig enormt og var en af Middelhavets vigtigste handelsbyer. Byen var desuden hjem for flere kendte kroatiske forfattere, skuespilforfattere, malere, matematikere og andre tænkere. Den berømte irske skuespilforfatter George Bernard Shaw skulle endda engang have udtalt, at hvis man leder efter paradis på jord, finder man det i Dubrovnik.

  Flyv med SAS

  Flyv med SAS til Dubrovnik nemt og komfortabelt i højsommeren og få del i SAS’ mange fordele, der gør din rejse lettere. SAS er Skandinaviens største flyselskab, og det forpligter – derfor er vi i SAS stolte af at være kåret som Europas mest punktlige flyselskab flere gange. Men punktlighed er bare én af grundene til at vælge SAS – rejser du med SAS, kan du selv printe dit boardingkort og dermed slippe for at stå i kø i lufthavnen, du kan selv vælge sæde i flyet – naturligvis kvit og frit, og 1 stk. bagage op til 23 kg. er inkluderet i vores SAS Go-pris.

  Tilmelder du dig EuroBonus, optjener du point, hver gang du flyver med SAS, og du kan bruge dine points til bonusrejser, opgradere din billet eller handle i udvalgte webshops. Bestil din flybillet til Dubrovnik her på siden ved hjælp af få klik og få del i alle SAS’ fordele.

  Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik