søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise
Dubrovnik

Fly til Dubrovnik

Altid inkluderet i din flybillet fra København til Dubrovnik

Vi flyver dig direkte fra Københavns lufthavn til Dubrovnik i Kroatien. Dermed lander din rejsetid på bare 5 timer og 10 minutter.
Faktisk har vi tænkt på det hele både før, under og efter din rejse:

• 1 x 23 kg bagage inkluderet i flybilletten (SAS Go)
• Online check-in
• Sædevalg i forbindelse med check-in
• Kaffe, te, og dagens avis
• Optil 90% børnerabat
• 24 timers fortrydelsesret

Billige flybilletter til Dubrovnik fra København

Tjek vores lavpriskalender! Her hjælper vi dig med at finde de laveste frapriser på fly fra København. Priser og pladser i oversigten bliver opdateret hver gang en besøgende laver en søgning. Derfor kan der være afvigelser i priserne, når du går videre til bestilling.

Tjek lavpriskalender og find de billigste flyafgange fra København til Dubrovnik her.

 

Op til 4 daglige flyafgange fra København til Dubrovnik

I sommersæsonen flyver vi fra København til Dubrovnik Lufthavn flere gange dagligt. Så du kan med garanti finde et fly, der passer ind i dine ferie- eller forretningsplaner i Dubrovnik. Vælg mellem op til hele 4 daglige afgange til Dubrovnik Airport, hvorfra der er ca. 20 km til centrum af byen.

Transport til byen

Čilipi Lufthavn ligger 20 kilometer sydøst for Dubrovnik. Den er lille, ren og funktionel. Der er en restaurant og café, samt oplysninger, vekselkontorer og pengeautomater, et postkontor og biludlejning. Parkering koster 40kn for de første 24 timer, og 2kn timen derefter. Atlas buser kører ind til byen (35 kN en-vejs), stig man af ved Pile Gate (hovedindgangen til Den Gamle By), Her kan man gå videre til havnen og busstationen. Bus 11 og 27 forbinder også lufthavnen til byens centrum (20 kN), men kun køre et par gange om dagen. En taxatur til byen vil koste 200 - 250kN.

Øvrigt

Fly til Kroatien
TillægstjenesterFlere SAS-destinationer