LAND

SPROG

MIN LUFTHAVN

  ONE WAY FRA
  Fly til Dubrovnik

  Fly til Dubrovnik

  Billige flybilletter til Dubrovnik! Book i dag på sas.dk.

  Fly fra København til Dubrovnik

  Altid inkluderet i din flybillet fra København til Dubrovnik: 23 kg bagage, sædevalg og meget mere…

  Vi flyver dig direkte fra Københavns lufthavn til Dubrovnik i Kroatien. Dermed lander din rejsetid på bare 5 timer og 10 minutter.

  På flyveturen vil alt være inkluderet i din flybillet.  Faktisk har vi tænkt på det hele både før, under og efter din rejse:

  • 23 kg bagage inkluderet i flybilletten 
  • Online check-in
  • Sædevalg i forbindelse med check-in
  • Kaffe, te, og dagens avis
  • Optil 90 % børnerabat
  • 24 timers fortrydelsesret


  Find din flyafgang og pris med det samme her på siden, eller hent vores app – så kan du altid nemt finde dit fly til Dubrovnik direkte på mobilen.

  Læs mere om fordelen ved at flyve fra København her!

   

  Flyv til Dubrovnik med SAS

  SAS flyver til Dubrovnik i Kroatien med en flyvetid på ca. 2 timer. Oplev smukke Dubrovnik – du køber nemt og bekvemt din flybillet her på siden.

   

  Dubrovnik - Adriaterhavets Perle

  Dubrovnik ligger i den vestlige del af Kroatien ud til Adriaterhavet, der er en del af Middelhavet, og byen har siden 1979 været optaget på UNESCOS Verdensarvsliste. Byen har en lang og interessant historie, og er i dag et populært sydeuropæisk turistmål på grund af dens skønhed og gode beliggenhed.

  Dubrovnik har en befolkning på ca. 50.000 og har fået kælenavnet ”Adriaterhavets perle” på grund af byens utrolige skønhed. Byen er en smuk havneby beliggende ud til Middelhavets turkisblå vand, og byen er fyldt med smukke gamle bygningsværker og kan blandt andet prale af en række smukke kirker, klostre og museer.

  Dubrovnik var i Middelalderen en bystat, der hed Ragusa og i skønhed og magt konkurrerede den med Venedig. I løbet af det 15. og 16.århundrede udviklede byen sig enormt og var en af Middelhavets vigtigste handelsbyer. Byen var desuden hjem for flere kendte kroatiske forfattere, skuespilforfattere, malere, matematikere og andre tænkere. Den berømte irske skuespilforfatter George Bernard Shaw skulle endda engang have udtalt, at hvis man leder efter paradis på jord, finder man det i Dubrovnik.

   

  Flyv med SAS

  Flyv med SAS til Dubrovnik nemt og komfortabelt i højsommeren og få del i SAS’ mange fordele, der gør din rejse lettere. SAS er Skandinaviens største flyselskab, og det forpligter – derfor er vi i SAS stolte af at være kåret som Europas mest punktlige flyselskab flere gange. Men punktlighed er bare én af grundene til at vælge SAS – rejser du med SAS, kan du selv printe dit boardingkort og dermed slippe for at stå i kø i lufthavnen, du kan selv vælge sæde i flyet – naturligvis kvit og frit, og 1 stk. bagage op til 23 kg. er inkluderet i vores SAS Go-pris.

  Tilmelder du dig EuroBonus, optjener du point, hver gang du flyver med SAS, og du kan bruge dine points til bonusrejser, opgradere din billet eller handle i udvalgte webshops. Bestil din flybillet til Dubrovnik her på siden ved hjælp af få klik og få del i alle SAS’ fordele.

  Leder du efter billige flybilletter til Dubrovnik fra København?

  Tjek vores lavpriskalender! Her hjælper vi dig med at finde de laveste frapriser på fly fra København. Priser og pladser i oversigten bliver opdateret hver gang en besøgende laver en søgning. Derfor kan der være afvigelser i priserne, når du går videre til bestilling.

  Tjek lavpriskalender og find de billigste flyafgange fra København til Dubrovink her!

   

  Op til 4 daglige flyafgange fra København til Dubrovnik

  I sommersæsonen flyver vi fra København til Dubrovnik Lufthavn (DBV) flere gange dagligt. Så du kan med garanti finde et fly, der passer ind i dine ferie- eller forretningsplaner i Dubrovnik. Vælg mellem op til hele 4 daglige afgange til Dubrovnik Airport, hvorfra der er ca. 20 km til centrum af byen.

  Se, hvordan du kommer fra lufthavnen til Dubrovnik.

  Transport til byen

  Čilipi Lufthavn ligger 20 kilometer sydøst for Dubrovnik. Den er lille, ren og funktionel. Der er en restaurant og café, samt oplysninger, vekselkontorer og pengeautomater, et postkontor og biludlejning. Parkering koster 40kn for de første 24 timer, og 2kn timen derefter. Atlas buser kører ind til byen (35 kN en-vejs), stig man af ved Pile Gate (hovedindgangen til Den Gamle By), Her kan man gå videre til havnen og busstationen. Bus 11 og 27 forbinder også lufthavnen til byens centrum (20 kN), men kun køre et par gange om dagen. En taxatur til byen vil koste 200 - 250kN.

  Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik