Fly til Dubrovnik

We are travelers.

SAS flyver til Dubrovnik i Kroatien fra/via Oslo, København eller Stockholm (afhængigt af ruten).

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.) og Asien (Tokyo, Shanghai og Beijing).

SAS’ kunder har 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis rejsen bookes mindre end 24 timer før afgang, kan du afbestille den op til 12 timer før afgang.

Fordele ved din flyvning til Dubrovnik – book nu

Book din rejse hos SAS i god tid, så er der større chance for, at du finder billigere flybilletter. Du kan se alle SAS’ destinationer i vores lavpriskalender. Som SAS-kunde får du 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger, så hvis du ser et godt tilbud, kan du booke nu og beslutte dig senere.

Rabatbilletter for børn

Tag børnene med, og oplev Dubrovnik som familie. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur til Dubrovnik.

fly til Dubrovnik, og nyd en historisk storbyferie

Dubrovnik er et paradis for de historieinteresserede med den karakteristiske gamle bydel, stenmure fra det 16. århundrede og velholdte bygninger fra barokken til renæssancen.

Når du ikke slentrer ved byens historiske mure og nyder den smukke udsigt eller beundrer fæstningen Lovrijenac og Stradun-klostret, sejler du måske i kajak omkring øen Lokrum eller nyder Dalmatiens kyst.

Listen over ting at lave i Dubrovnik er lang, og der er noget for enhver.

Dubrovnik

Dubrovnik er en imponerende by med en spektakulær gammel bydel. Uanset om du er her for første gang, eller du kommer her hvert år, imponerer den smukke kystby hver gang.

Flyv med SAS til Dubrovnik lufthavn, så du kan begynde din ferie veludhvilet.

Dubrovnik lufthavn

Gør dig klar til enestående steder på UNESCO’s verdensarvsliste, prøv det kroatiske køkken i verdensklasse, og hør mere om republikken Ragusas historie. Der er så meget at udforske for alle.

Ønsker du at rejse endnu mere komfortabelt? Du kan altid opgradere din SAS-billet til næste rejseklasse. Den giver dig adgang til Fast Track, SAS Lounges, prioriteret boarding, gratis WiFi (hvis tilgængeligt) samt måltider og snacks ombord uden beregning.

Vil du se verden? Du kan flyve til næste alle lande i verden med Scandinavian Airlines og vores partnere i Star Alliance. Her flyver vi hen

Altid inkluderet på din rejse til Dubrovnik

SAS bestræber sig på at sikre, at vores kunder får en behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele. Nem online check-in, kaffe og te ombord og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning til Dubrovnik.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

No

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja
Mad og drikke Nej Ja

CO2-kompensation med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus giver dig mere af verden. Det er det mest populære loyalitetsprogram for rejsende i Skandinavien. Som medlem af EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance. Du kan blandt andet bruge pointene til at betale for din næste rejse, opgraderinger eller billeje.

Vi CO2-kompenserer for flyvninger med Scandinavian Airlines, når der tilføjes et EuroBonus-nummer på bookingen. Læs mere om, hvordan vores bæredygtighed fungerer

Hotel tilbud