søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise
Dublin

Fly til Dublin

Dublin er en alletiders by, uanset om du shoppe, leve nattelivet, opleve kultur og historie eller se smuk natur. Dublin er også en perfekt destination for familier, da byen har meget at byde på. SAS flyver dig dagligt direkte til Dublin fra København undtagen lørdage. Turen tager kun 2,5 timer, før du befinder dig i den ægte Dublin-atmosfære.

Book dit fly til Dublin her

 

Oplev Dublin

Dublin er rig på kultur, seværdigheder, shopping muligheder, musikoplevelser og meget mere. Dublin Castle står der stadig, fra dengang Dublin var et vikingebosted og hvor danskere engang boede. Dublin Castle er også hjemsted for State Rooms, Chapel Royal, Politimuseum, The Undercroft og mere.

Henry Street og O’Connell Street byder på de bedste muligheder for shopping. Temple Bar er ikke, som navnet indikerer, en enkel bar. Det er et område i den sydlige del af byens centrum, der om dagen er hyggelige caféer, restauranter, barer, butikker og kunstgallerier. Når mørket falder på, bliver Temple Bar til det bedste sted at opleve nattelivet.
Wicklow County er til dig, der ikke vil gå glip af Dublins smukke natur. Området er et af Irlands smukkeste natursteder. Her kan du suge atmosfæren af de skønne bjerge, skove og søer. Derudover er der en masse seværdigheder på Wicklow County, som du bør se.

Gå ikke glip af Royal Canal Way, og gå en dejlig tur langs kanalen. Saint Patrick Cathedral og Christ Church Cathedral er Dublins to katedraler, som er ufatteligt smukke både indeni og udenpå.

Flyv til Dublin med SAS

Rejs direkte til Dublin med SAS og en flyvetur på 2,5 timer. Du kan booke dine billetter til Dublin i dag, og fortryde inden for 24 timer, hvor du vil få hele beløbet tilbage. Vent derfor ikke med at booke dit fly til Dublin.
 

Inkluderet i dine flybilletter til Dublin

Flyv til Dublin med SAS – Vi har tænkt på det hele både før, under og efter din rejse. Vi vil give dig den bedste rejse, og derfor har vi inkluderet en masse fordele i dine flybilletter.
 

SAS Go
 

Vil du kun medbringe håndbagage? Så kan du med fordel flyve med SAS Go Light, og medbringe en håndbagage på max 8 kg. Kunne du tænke dig at finde de billigste billetter til Dublin? Så besøg vores lavpriskalender eller gør det hele nemmere med vores app.

Er du tilmeldt EuroBonus? Det har kæmpe fordele for dig. EuroBonus er Nordens største loyalitets- og frequent flyer program, hvor du optjener point hver gang du flyver med SAS. Dine EuroBonus-point kan du bruge til rabatter på dine fremtidige flybilletter, hoteller, billeje, shopping – og meget mere!

Tilmeld dig EuroBonus og optjen point nu
 

Din ankomst til Dublin Lufthavn 

Dublin lufthavn ligger ca. 10 km nord for Dublins centrum. Du har mulighed for at tage bus med mere end 700 busser der kører dagligt eller taxa. Tager du taxa får du en sikker kvittering, der printes ud til dig med taxameteret og andre vigtige informationer af turen.

Inspiration til din rejse

Flere fantastiske SAS-destinationer