Fly til Dublin

Besøgende i Irland tiltrækkes ofte af Dublins eklektiske mix af kultur og historie. Glæd dig til at lytte til livemusik fra bar til bar i kvarteret Temple, spise smagfulde gryderetter og blive imponeret af det ene slot efter det andet.

*Obligatorisk information
Indtast en by, lufthavn eller land
Indtast en by, lufthavn eller land

Indtast en by, lufthavn eller land
Vælg en afrejsedato Vælg en returdato

Betal med:

SAS flyver til Dublin i Irland fra/via Oslo, København eller Stockholm.

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asien (Bangkok, Tokyo og Shanghai).

Fordele ved din flyvning til Dublin

Book din rejse hos SAS i god tid, så finder du sandsynligvis billigere flybilletter. Hvis du vil have et overblik over alle vores destinationer, kan du tage et kig på vores lavpriskalender. Alle SAS-kunder får 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis du finder et godt tilbud, så book straks – planlæg senere.

Rabatbilletter for børn

Oplev Dublin med børnene. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din ferie til Dublin.

Fly til Dublin, og glæd dig til en irsk storbyferie

Dublin er en lille storby, som gør indtryk. Barerne holder længe åbent, der er et livligt musikmiljø og masser af store grønne områder. Du må ikke gå glip af Irlands hovedstad.

Når du ikke drikker en Guinness på berømte Storehouse eller danser natten lang i Temple Bar, beundrer du måske den gotiske arkitektur ved Dublin Castle eller strækker benene i Phoenix Park.

Listen over ting at lave i Dublin er lang, og der er noget for enhver.

Fly til <em>Dublin</em>

Flyv med SAS til Dublin lufthavn, så du ankommer veludhvilet og klar til at tage hul på ferien.

Dublin lufthavn

Oplev Dublin med børnene, og besøg nogle af byens naturlige skønheder. I Phoenix Park kan du cykle, kigge på hjorte og varme dig med en god kop te i parkens lille tehus. Efter en gåtur kan du besøge Dublin Zoo, der også ligger i parken.

Ønsker du at rejse endnu mere komfortabelt? Du kan altid opgradere din SAS-billet til næste rejseklasse. Den giver dig adgang til Fast Track, SAS Lounges, prioriteret boarding samt måltider og snacks ombord uden beregning.

Vil du se verden? Du kan flyve til næste alle lande i verden med SAS og vores partnere i Star Alliance. Vores rejsemål

Altid inkluderet på din rejse til Dublin

Her hos SAS bestræber vi os på, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse fra start til slut. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele. Nem online check-in, kaffe og te ombord og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning til Dublin.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Kan tilføjes mod betaling Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig

EuroBonus giver dig mere af verden

Som medlem af vores loyalitetsprogram EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance.