søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise

We are travelers.

SAS flyver til Dublin i Irland fra/via OsloKøbenhavn eller Stockholm (afhængigt af ruten). 

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco og Washington D.C.) og Asien (TokyoShanghaiBeijing og Singapore).

cl--info-circle
SAS’ kunder har 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis rejsen bookes mindre end 24 timer før afgang, kan du afbestille den op til 12 timer før afgang.

Fordele ved din flyvning til Dublin – book nu

Book din rejse hos SAS i god tid, så finder du sandsynligvis billigere flybilletter. Hvis du vil have et overblik over alle vores destinationer, kan du tage et kig på vores lavpriskalender. Alle SAS-kunder får 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis du finder et godt tilbud, så book straks – planlæg senere. 

  • cl--plane-right Lufthavn: Dublin lufthavn (DUB)
  • cl--credit Valuta: Euro
  • cl--clock Tidszone: GMT: UTC/IST: UTC +1
  • cl--globe Officielt sprog: Irsk

Rabatbilletter for børn

Oplev Dublin med børnene. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din ferie til Dublin.

fly til Dublin, og glæd dig til en irsk storbyferie

Dublin er en lille storby, som gør indtryk. Barerne holder længe åbent, der er et livligt musikmiljø og masser af store grønne områder. Du må ikke gå glip af Irlands hovedstad. 

Når du ikke drikker en Guinness på berømte Storehouse eller danser natten lang i Temple Bar, beundrer du måske den gotiske arkitektur ved Dublin Castle eller strækker benene i Phoenix Park.

Listen over ting at lave i Dublin er lang, og der er noget for enhver. 

Weekend i Dublin
  • Hvorfor Dublin?
  • Flyv med SAS til Dublin lufthavn (DUB)
  • Vi du have mere komfort?
  • Oplev verden med SAS

Altid inkluderet på din rejse til Dublin

Her hos SAS bestræber vi os på, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse fra start til slut. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele. Nem online check-in, kaffe og te ombord og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning til Dublin. 

Inkluderet i din rejseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage LIGHT
Nej
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja
Mad og drikke Nej
Ja

*Når tilgængeligt

Opdag verden med SAS EuroBonus

We are travelers. 

EuroBonus gør det muligt for dig at udforske mere af verden for mindre. Som medlem af EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance. Derefter kan du blandt andet bruge pointene til at betale for din næste rejse, opgraderinger eller billeje. 

Vi CO2-kompenserer alle billetter booket med et EuroBonus-nummer. Det betyder, at vi CO2-kompenserer lidt over 40% af alle udledningerne fra vores fly. Få mere at vide om vores arbejde med bæredygtighed

SAS CO2-kompenserer alle EuroBonus-medlemmers rejser

Hvis du ikke allerede er medlem, er det gratis og let at blive det. Opret en EuroBonus-konto og optjen point på din rejse.

Hotel og biludlejning i Dublin

Spar tid ved at reservere hotel og lejebil her hos SAS. Vi giver dig adgang til fantastiske hoteller og udlejningstjenester, så din rejse til Dublin bliver så nem og behagelig som muligt.

Andre populære SAS-destinationer

Find inspiration, og læs mere om Dublin