LAND

SPROG

MIN LUFTHAVN

  ONE WAY FRA
  Bukarest

  Fly til Bukarest

  Billige flybilletter til Bukarest! Book i dag på sas.dk.

  Flyv til Bukarest med SAS

  SAS flyver direkte til Bukarest 3 gange om ugen, med en flyvetid på 2 timer og 30 minutter. Bukarest ligger i Rumænien og er en af Europas bedst bevarede hemmeligheder, når det gælder turistmål. Samtidig med byrenoveringen skyder nye restauranter, barer, kunstgallerier og museer op overalt. Flyv direkte med SAS - book dine billige flybilletter online nu og din rejse kan begynde!

   

  Oplev Arcul De Triumf

  Bukarests triumfbue blev bygget i 1918. Slå et smut forbi Lipscani - den historiske bymidte Uimodståelig med sine skæve gader, antikmarkeder og små, charmerende butikker.

   

  Shopping i Bukarest

  Designerbutikker findes i stor udstrækning, og der er fire store shoppingcentre i byen.

   

  Parlamentet

  Parlamentet er et monument over Præsident Ceaucescus storhedsvanvid: Bygningen er 84 meter høj og 270 meter lang. Det tog mere end fem år at bygge den, og det var nødvendigt at rive en femtedel af den gamle bydel ned for at få plads. Book din flybillet på sas.dk

   

  En spændende historie

  Bukarest blev grundlagt tilbage i 1459, og byen har i dag en fascinerende blanding af monumental kommunistisk arkitektur og klassiske bygninger fra slutningen af 1800-tallet, hvor Bukarest blev kaldt "Balkans Paris"

   

  Seværdigheder

  Frilandsmuseet (Muzeul Satului) omfatter ikke mindre end 272 bygninger, som er flyttet til Bukarest fra hele Rumænien. det blev udnævnt til "European Museum of the Year" i 1996

   

  Afslapning i Bukarest

  Bukarest har en række grønne parker og en botanisk have, der indbyder til afslapning midt i storbyens hektik. En slentretur langs floden Dambovita, der løber gennem Bukarest, kan også anbefales. Med fly direkte Bukarest? Book din flybillet nu og din rejse kan gå i gang!

  transport

  Tog

  780 Expres Line kører følgende rute:

  Afgang fra Bucharest Henri Coanda International Airport til:

  • Indenrigsterminal
  • International Terminal
  • Otopeni Town
  • "Aurel Vlaicu" Baneasa lufthavn
  • Piata Presei Libere
  • Clabucet
  • Gara de Nord

  Fluviului Toget kører dagligt fra 06:00 til 20:30 og et to-turskort koster 7 lei.

   

  Taxa

  Flytaxaer er tilgængelige foran International ankomst-terminal. FLY Taxi telefon: 0219440;0747 999 440 Pris: 3.5 Ron/km

   

  Bus

  783 Express linie forbinder Bucharest Henri Coanda International Airport med centrum (ca. 60 minutter), og stopper foran indenrigs terminalen og international terminalen. Rute: - Bucharest Henri Coanda International Airport - Indenrigs - International - Otopeni - "Aurel Vlaicu" Baneasa lufthavn - Piata Presei Libere - Arcul de Triumf - Piata Victoriei - Piata Romana - Piata Universitatii - Piata Unirii Piata Victoriei og Piata Unirii stoppene har undergrundsstationer med direkte forbindelse til den nordlige togstation.

  Rejsetips fra Bukarest indsendt af vores kunder

  Herunder finder du rejsetips indsendt af vores kunder. Vi har inddelt i kategorier for at gøre det nemmere for dig at finde den information, der passer bedst til dig.

   

  Seværdigheder

  Der findes 2 nedlagte saltminer i Rumænien. Fantastisk oplevelse 210 meter under jordens overflade findes disse miner med en konstant temperatur på 11 grader C. Luften er så saltholdig at den er lindrende for astapatienter hvorfor de også bruges som rekreation. Minerne er 40 meter høje og et fantastisk syn.

  Paul M.

  Et krydstogt paa Donaudeltaet er vidunderligt i foraaret og forsommeren. Bucovina i den nordoestlige del af Rumaenien med de malede kirker er bestemt en afstikker vaerd (UNESCO verdensarv) Den smukke middelalderby Sighisoara fik mig til at tro jeg var midt i et broedrene Grimm eventyr, og jeg gik og ventede paa, hvornaar heksen mon ville stikke hovedet ud af et af vinduerne. For oevrigt blev Vlad Tepes - eller Vlad Dracul som han ogsaa hedder - foedt i Sighisoara. Huset er nu restaurant. Byen er ogsaa UNESCO verdensarv.

  Per D.  Kultur og museer

  Hvis man er til opera, er det et super sted at tage hen. Sidst jeg var i Bukarest kostede billetten hvad der svarede til 6 kr (ja, du læste rigtigt). Det er nok steget noget siden, men det er helt sikkert en billig oplevelse.

  Anja S.

  Gå på det Nationalhistoriske museum som indeholder de mest særprægede genstande fra Rumæniens fortid, specielt stenalderkulturen - Cucuteni - er fascinerende med vaser udsmykket med farver og mønstre som virker helt moderne idag og unikke figurer af mænd og kvinder, der ikke ses andre steder i verden. Læg dertil et fantastisk rigt skatkammer med guldsmykker fra stenalder frem til middelalder. Et besøg værd.

  Karen S.

  At tænke sig...ca. 4 timer efter man har forladt CPH kan man staidg opleve at være midt i en middelalderlig stemning, når man kører nogle få kilomter ud fra Bukarest. Hestevogne slingrer afsted, vindskurede ansigter med topmurer og bruge øjne smiler, mens børnene gnaver en majs... langstrakte marker hvor kornet stadig bindes i neg og hvor floden Donau, med sin dybgrønne farve langsomt strømmer afsted...flotte kirker og ikoner..jeg synes om det:) Tak til SAS at I gør det muligt med flere ugentlige afgange og til overkommelige priser.

  Mikael P.


  Andet

  Bukarest ligger ca. 2 timmer i bil fra Sortehavet og ca. 2 timmer i bil fra bjerge. Ligeledes er Bukarest en strby der er rig på kultur, mad og natteliv. Md andre ord så kan man ved at rejse til denne destination få ferienes Kinder-æg, nemlig Sol, skøn bjergnatur og storbyferie i én.

  Matei F.

  Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik