søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise
Bukarest

Fly til Bukarest

Flyv direkte fra København til Bukarest

Flyv SAS direkte fra København til Rumæniens smukke og kontrastfyldte hovedstad året rundt. Vi tilbyder direkte flyvninger mellem 1 og 7 dage om ugen afhængigt af årstiden. Når du flyver direkte, tager turen kun 2 timer og 25 minutter. Vi tilbyder desuden mange daglige afgange med mellemlandinger fra både København og Billund.

Find dine billetter til Bukarest her

Få op til 90% i børnerabat på flybilletter

Flyv SAS og tag børnene med til fordelagtige priser. Vi byder glædeligt selv de mindste passagerer velkommen ombord. Så du nemt kan give din rejselyst videre, tilbyder vi gode priser på børnebilletter. Børn under 2 år kan få op til 90% i børnerabat, mens børn mellem 2 år og 11 år får op til 25% i børnerabat.

Læs mere om børnerabat på flybilletter

Oplev fordelene med SAS Plus

Når du flyver SAS Plus er din flybillet fuld af fordele. Du får blandt andet mere benplads og et bredere sæde end normalt. Desuden får de flere af de samme fordele som du får med SAS Business – heriblandt adgang til vores lounge, ekstra god mad og drikke ombord, samt muligheden for at medbringe to stykker indchecket bagage.

Læs mere om vores rejseklasser

Se verden med EuroBonus

Som medlem af SAS EuroBonus optjener du point hver gang, du flyver SAS – point, du kan bruge til at købe nye flybilletter, hotelophold eller billeje. På den måde får du mulighed for at få flere oplevelser og se mere af verden med EuroBonus.

Læs mere om alle fordelene ved EuroBonus og bliv medlem

Find billige flybilletter til Bukarest

I vores lavpriskalender kan du altid nemt og hurtigt få et overblik over vores billigste flybilletter. Hvis du er fleksibel med datoen eller bestiller i god tid, får du de bedste priser. Vi har desuden 24 timers fortrydelsesret. Hvis dine billetter alligevel ikke passer dig, kan du derfor afbestille og finde nogle nye inden for 24 timer.

Find din afgang i vores lavpriskalender

Bukarest lufthavn – Henri Coandă International Airport 

Bukarest lufthavn ligger 16,5 km nord for centrum af Bukarest, og er med 6 000 000 årlige passagerer Rumæniens travleste lufthavn. Lufthavnen blev oprindeligt bygget og brugt under anden verdenskrig af tyskerne, og den er løbende blevet renoveret og udbygget. 

Kontakt:

Tlf.: + 40 21 204 1000, +40 21 201 4000

Hjemmeside

Transport til og fra Bukarest lufthavn

Når du ankommer til Bukarest lufthavn og skal ind til byen, har du flere forskellige transportmuligheder at vælge imellem. Tag bussen til centrum af byen eller til hovedbanegården, Gara de Nord, eller tag toget til den togstation, der er tættest på det sted, du skal hen. Husk at undersøge, om du kan få rabat på din togbillet – der gives nemlig rabat til børn, studerende og pensionister.

Ude foran ankomsthallen finder du desuden en taxaholdeplads. De forskellige taxaselskaber har forskellige priser, og der kan være enormt stor forskel på, hvad en taxa koster. Fælles for alle taxaselskaberne gælder det dog, at det er betydeligt billigere at køre i taxa i Rumænien, end det er i Danmark.
 

Billeje i Bukarest lufthavn

Ønsker du at køre selv, finder du naturligvis alle de store biludlejningsfirmaer i Bukarest lufthavn. Biludlejningsskrankerne ligger i gangen mellem afgangshallen og ankomsthallen, og flere af dem har døgnåbent. Hvis du gerne vil have, at din bil er klar, når du ankommer, kan du bestille den på forhånd – så får du også den bedste pris.

Book din udlejningsbil i Bukarest her

Transport i Bukarest

Den offentlige transport i Bukarest består af metro, sporvogne, busser og tog, og kvaliteten af de forskellige transportmuligheder er desværre noget svingende. Den offentlige transport har ikke været førsteprioritet de seneste år, og den er derfor noget slidt. Desuden er særligt busserne og sporvognene ofte meget fyldte. De forskellige slags tog, der findes i byen og omegnen er ligeledes slidte, men de kører som regel fint. Billetter skal købes inden du stiger ombord. Det er en god idé at komme i god tid, da der godt kan være kø ved billetkontoret.

Metroen derimod fungerer som regel ganske upåklageligt. Den er effektiv og pålidelig, og billetterne er relativt billige. Som i de fleste storbyer gør du dog klogt i at undgå myldretiden, hvor metroen er meget fyldt. Du kan naturligvis også komme rundt i byen med taxa. Sørg altid for, at taxachaufføren tænder taxameteret, så du betaler den rette pris. 
 

Betagende Bukarest

Bukarest er en by, der fortjener et besøg og din udelte opmærksomhed. Tidligere blev den betegnet som østens Paris på grund af sine mange smukke bygninger, der desværre ikke blev vedligeholdt, da byen var en del af Sovjetunionen. Efter en grundig renovering af byens gamle centrum er Bukarest i dag på vej mod fordums storhedstid.

Mens du er i byen, er det oplagt at opleve rumænske køkken, som er en skøn blanding af traditioner fra både Øst- og Vesteuropa, Balkan og Rusland. Gå efter de steder, de lokale spiser, for at få den mest autentiske oplevelse.

Bestil din getaway til betagende Bukarest

Fakta om Bukarest

Valuta: Rumænske lei

Tidsforskel: +1

Sprog: Rumænsk  

 

Rumæniens ambassade i Danmark: 

Strandagervej 27 

2900 Hellerup

Tlf.: +45 39 40 71 77

Hjemmeside

Danmarks ambassade i Bukarest:

3rd, Dr. Burghelea street

District 2RO, 024031

Bukarest, Rumænien

Tlf.: +40 (21) 300 08 00

 

Øvrigt

Fly til Rumænien
Rejseforsikring

 

Flere SAS-destinationer