søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise

We are travelers.

SAS flyver til Bukarest i Rumænien fra/via OsloKøbenhavn eller Stockholm (afhængigt af ruten).

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco og Washington D.C.) og Asien (TokyoShanghaiBeijing og Singapore).

Vi flyver til de fleste af vores destinationer året rundt. Nogle af vores destinationer er sæsonbestemte.

cl--info-circle
SAS’ kunder har 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis rejsen bookes mindre end 24 timer før afgang, kan du afbestille den op til 12 timer før afgang.

Fordele ved din flyvning til Bukarest – book nu

Der er større sandsynlighed for at finde billigere flyvninger ved at booke din rejse i god tid hos SAS. Hvis du vil have det fulde overblik over alle vores destinationer, kan de ses i vores lavpriskalender. Som SAS-kunde har du altid 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis du ser et godt tilbud, kan du booke det nu, og senere beslutte om du vil rejse.    

  • cl--plane-right Lufthavn: Henri Coanda internationale lufthavn (OTP)
  • cl--credit Valuta: Rumænsk leu
  • cl--clock Tidszone: EET: UTC +2/EEST: UTC +3
  • cl--globe Officielt sprog: Rumænsk

Rabatbilletter for børn

Oplev Bukarest med børnene. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din ferie til Rumænien.  

Fly til Bukarest og nyd et besøg i Rumæniens hovedstad 

Rumæniens hovedstad er hjemsted for flere fremragende attraktioner inklusive verdens største regeringsbygning, paladser i Beaux-Arts-stil, som overlevede krigen, og et udendørsmuseum rummer samlinger om livet i Rumænien i det 18. århundrede.

Hvis du ikke lige beundrer regeringspaladset eller det rumænske Athenaeum-koncerthal, så er det nok fordi du nyder den lokale kultur på det nationale museum for rumænsk kunst eller vandrer gennem de velholdte haver i Kong Michael I Park. 

Listen over ting at lave i Bukarest er lang, og der er noget for enhver.

Flyv til Bukarest med SAS
  • Hvorfor Bukarest?
  • Flyv med SAS til Henri Coanda internationale lufthavn (OTP)
  • Vi du have mere komfort?
  • Oplev verden med SAS

Altid inkluderet på din rejse til Bukarest

Hos SAS er det vores mål at sikre, at alle vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele. Nem online check-in, kaffe og te ombord og brug af SAS App er inkluderet i din flyvning til Bukarest. 

Inkluderet i din rejseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage LIGHT
Nej
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja
Mad og drikke Nej
Ja

*Når tilgængeligt

Opdag verden med SAS EuroBonus

We are travelers. 

EuroBonus er det mest populære loyalitetsprogram for rejsende i Skandinavien. Bliv medlem af EuroBonus, og optjen point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance. Du kan blandt andet bruge pointene til at betale for din næste rejse, opgraderinger eller billeje. Vi CO2-kompenserer alle biletter booket med at EuroBonus-nummer. Det betyder, at vi nu CO2-kompenserer lidt over 40% af alle udledningerne fra vores fly. Læs mere om, hvordan vores bæredygtighed fungerer

SAS CO2-kompenserer alle EuroBonus-medlemmers rejser

Hvis du ikke allerede er medlem, er det gratis og let at blive det. Opret en EuroBonus-konto og optjen point på din rejse.

Hotel og biludlejning i Bukarest

Få en endnu mere behagelig rejse, når du reserverer lejebil og hotel hjemmefra. Gå til SAS’ partnersider, og reservér med det samme.  

Andre populære SAS-destinationer