Fly til Bukarest

*Obligatorisk information
Indtast en by, lufthavn eller land
Indtast en by, lufthavn eller land

Indtast en by, lufthavn eller land
Vælg en afrejsedato Vælg en returdato

Betal med:

Desværre tilbyder vi ikke længere direkte fly til Bukarest.

SAS flyver til Bukarest i Rumænien fra/via Oslo, København eller Stockholm (afhængigt af ruten).

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asien (Tokyo, Shanghai og Beijing).

Vi flyver til de fleste af vores destinationer året rundt. Nogle af vores destinationer er sæsonbestemte.

Fordele ved din flyvning til Bukarest

Der er større sandsynlighed for at finde billigere flyvninger ved at booke din rejse i god tid hos SAS. Hvis du vil have det fulde overblik over alle vores destinationer, kan de ses i vores lavpriskalender. Som SAS-kunde har du altid 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis du ser et godt tilbud, kan du booke det nu, og senere beslutte om du vil rejse.

Rabatbilletter for børn

Oplev Bukarest med børnene. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din ferie til Rumænien.

Fly til Bukarest og nyd et besøg i Rumæniens hovedstad

Rumæniens hovedstad er hjemsted for flere fremragende attraktioner inklusive verdens største regeringsbygning, paladser i Beaux-Arts-stil, som overlevede krigen, og et udendørsmuseum rummer samlinger om livet i Rumænien i det 18. århundrede.

Hvis du ikke lige beundrer regeringspaladset eller det rumænske Athenaeum-koncerthal, så er det nok fordi du nyder den lokale kultur på det nationale museum for rumænsk kunst eller vandrer gennem de velholdte haver i Kong Michael I Park.

Listen over ting at lave i Bukarest er lang, og der er noget for enhver.

Fly til Bukarest

Rumæniens hovedstad byder på en sofistikeret blanding af rigdom, elegance og historie. Det er en dynamisk by fuld af energi, og et par enkelte dage bør helliges hovedstaden, før du udforsker den omkringliggende region og Transsylvanien. Vær klar til at prøvesmage det solide lokale køkken, vandre ned ad brostensbelagte boulevarder og beundre kirker fra det 17. århundrede.

Flyv med SAS til Henri Coanda internationale lufthavn, så du ankommer veludhvilet og klar til at tage hul på ferien.

Henri Coanda internationale lufthavn

Byen har det hele. Smuk og historisk arkitektur, skønne sommerparker, lokale kaffesteder og en fantastisk natur. Tag på en weekendtur med masser af planer – der er altid noget at foretage sig i Bukarest.

Ønsker du at rejse endnu mere komfortabelt? Du kan altid opgradere din SAS-billet til næste rejseklasse. Den giver dig adgang til Fast Track, SAS Lounges, prioriteret boarding, gratis wi-fi (hvis tilgængeligt) samt måltider og snacks ombord uden beregning.

Vil du se verden? Du kan flyve til næste alle lande i verden med Scandinavian Airlines og vores partnere i Star Alliance. Her flyver vi hen

Altid inkluderet på din rejse til Bukarest

Hos SAS er det vores mål at sikre, at alle vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele. Nem online check-in, kaffe og te ombord og brug af SAS App er inkluderet i din flyvning til Bukarest.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Ja Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig

CO2-kompensation med SAS EuroBonus

EuroBonus giver dig mere af verden. Som medlem af vores loyalitetsprogram EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance. Du kan blandt andet bruge pointene til at betale for din næste rejse, opgraderinger eller billeje.

Vi CO2-kompenserer alle EuroBonus-medlemmers rejser med Scandinavian Airlines. Mere om hvordan vores bæredygtighed fungerer

Hotel tilbud