Fly til Rumænien

*Obligatorisk information
Indtast en by, lufthavn eller land
Indtast en by, lufthavn eller land

Indtast en by, lufthavn eller land
Vælg en afrejsedato Vælg en returdato

Betal med:

Desværre tilbyder vi ikke længere direkte fly til Rumænien.

SAS flyver til Rumænien fra/via Oslo, København eller Stockholm (afhængigt af ruten).

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asien (Tokyo, Shanghai, Beijing og Singapore).

SAS flyver til Bukarest i Rumænien.

Vi flyver til de fleste af vores destinationer året rundt. Nogle af vores destinationer er sæsonbestemte.

Flyv med SAS til Bukarest

Rejs til Rumænien, og udforsk alt, hvad landet har at byde på. Uanset om du vil gå i Draculas fodspor og besøge gamle slotte i Transsylvanien, shoppe i Bukarest, svømme i Sortehavet eller stå på ski, klatre eller vandre i Karpaterne, er der en god chance for, at du finder det, du leder efter, i Rumænien.

Historiske bygninger i Bukarest

Gå en tur i Bukarest for at opleve noget af byens fortid. Bukarest har i løbet af årene oplevet styre under ottomanerne, kommunisme, diktatur og krig.

Besøg det luksuriøse palæ, hvor diktatoren Ceaușescu og hans kone, Elena, boede, indtil de forsøgte at flygte fra den rumænske revolution i 1989. Ceaușescu stod også bag Parlamentets Palads – en bygning som det tog 13 år at færdiggøre. Når du er her, bør du ikke gå glip af museet for moderne kunst i bygningens E4-fløj.

Fly til Rumænien

Bram Stokers Dracula siges at være inspireret af Vlad Dracula, en af de mest kendte personer i Rumæniens historie. Bram Stokers bog blev først udgivet i Rumænien i 1990.

Gå i Draculas fodspor, og besøg huset, hvor Vlad Dracula blev født i Sighisoara, der i dag er på UNESCO’s verdensarvsliste. Eller besøg Snagov kloster, hvor hans gravsted efter sigende befinder sig. Gå ikke glip af Draculas slot, Branslottet, som ligger i nærheden af Brașov. Selvom Bran er det slot, som beskrives i Stokers bog, var det egentligt på slottet Poeneri, at Vlad Draculas boede. Der er 1.462 trin op til slotsruinerne.

Vores SAS App er din ven på rejsen. Book, opdatér, opgrader, check ind og gem dit boardingpas i appen. Mere information om SAS Appen

Oplev Bukarest sammen med børnene. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur til Rumænien.

Vil du se verden? Du kan flyve til næste alle lande i verden med Scandinavian Airlines og vores partnere i Star Alliance. Her flyver vi hen

Altid med SAS

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele.

Nem online check-in, kaffe og te ombord, op til 90% rabat for børn og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Ja Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig

CO2-kompensation med SAS EuroBonus

EuroBonus giver dig mere af verden. Som medlem af vores loyalitetsprogram EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance. Du kan blandt andet bruge pointene til at betale for din næste rejse, opgraderinger eller billeje.

Vi CO2-kompenserer alle EuroBonus-medlemmers rejser med Scandinavian Airlines. Mere om hvordan vores bæredygtighed fungerer