søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise

We are travelers.

SAS flyver til Rumænien fra/via OsloKøbenhavn eller Stockholm (afhængigt af ruten).

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco og Washington D.C.) og Asien (TokyoShanghaiBeijing og Singapore).  

SAS flyver til Bukarest i Rumænien.

Vi flyver til de fleste af vores destinationer året rundt. Nogle af vores destinationer er sæsonbestemte.

Flyv med SAS til Bukarest 

Rejs til Rumænien, og udforsk alt, hvad landet har at byde på. Uanset om du vil gå i Draculas fodspor og besøge gamle slotte i Transsylvanien, shoppe i Bukarest, svømme i Sortehavet eller stå på ski, klatre eller vandre i Karpaterne, er der en god chance for, at du finder det, du leder efter, i Rumænien.

  • cl--locator Hovedstad: Bukarest
  • cl--credit Valuta: Rumænsk leu
  • cl--clock Tidszone: EET: UTC +2/EEST: UTC +3
  • cl--globe Officielt sprog: Rumænsk

Historiske bygninger i Bukarest

Gå en tur i Bukarest for at opleve noget af byens fortid. Bukarest har i løbet af årene oplevet styre under ottomanerne, kommunisme, diktatur og krig. 

Besøg det luksuriøse palæ, hvor diktatoren Ceaușescu og hans kone, Elena, boede, indtil de forsøgte at flygte fra den rumænske revolution i 1989.  Ceaușescu stod også bag Parlamentets Palads – en bygning som det tog 13 år at færdiggøre. Når du er her, bør du ikke gå glip af museet for moderne kunst i bygningens E4-fløj. 

Flyv til Rumænien med SAS
  • Besøg Draculas slot i Transsylvanien
  • Gør din rejse nemmere med SAS Appen
  • Rabatbilletter til børn
  • Oplev verden med SAS

Altid med SAS

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele.

Nem online check-in, kaffe og te ombord, op til 90% rabat for børn og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning. 

Inkluderet i din rejseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage LIGHT
Nej
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja
Mad og drikke Nej
Ja

*Når tilgængeligt

CO2-kompensation med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus giver dig mere af verden. Det er det mest populære loyalitetsprogram for rejsende i Skandinavien. Som medlem af EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance. Du kan blandt andet bruge pointene til at betale for din næste rejse, opgraderinger eller billeje.

Vi CO2-kompenserer alle billetter booket med et EuroBonus-nummer. Det betyder, at vi nu CO2-kompenserer lidt over 40% af al udledning, som vores fly udleder. Læs mere om, hvordan vores bæredygtighed fungerer

SAS CO2-kompenserer alle EuroBonus-medlemmers rejser

Hvis du ikke allerede er medlem, er det gratis og let at blive det. Opret en EuroBonus-konto og optjen point på din rejse.