LAND

SPROG

MIN LUFTHAVN

  ENKELT FRA
  Fly til Poznan

  Fly til Poznan

  Flyv til Poznan! Book her på sas.dk

  Flyv til Poznan med SAS

  SAS flyver til Poznan op til 3 gange dagligt, med en flyvetid på omkring en time. Poznan er en af de ældste byer i Polen og er stedet, hvor nyt og gammelt mødes. En miniferie eller weekendtur i Polen? Start din rejse med at booke fly til Poznan på sas.dk.

   

  What to do?

  Poznan har noget for enhver smag og har den perfekte størrelse til en hyggelig weekendtur. Gå på opdagelse i bymidtens gamle smalle gader med restaurerede bygninger eller nyd en polsk øl på en af de mange hyggelige caféer eller pubber. Alt dette er blot en flybillet væk. Book fly på sas.dk.

   

  Seværdigheder

  Besøg Citadellet som er et fæstningsanlæg fra 2. Verdenskrig. I dag er det et stort museum og parkområde til minde om de soldater, der mistede livet under 2. Verdenskrig. Ostrów Tumski, som er den ældste bydel, er ligeledes et besøg værd. Her er også den store domkirke beliggende. Book dit fly til Poznan på sas.dk.

   

  Kultur

  Oplev magien i byen som betegnes som en af Polens mest populære storbyer. Her findes en perfekt kombination af historie, shopping, musikarrangementer og restauranter.

   

  Shopping i Poznan

  Poznan er det ideelle sted, hvis du elsker at shoppe. Her findes alt fra små markedspladser til store shoppingcentre. Besøg fx shoppingcentret Stary Brower som har fået tildelt titlen "Bedste shopping kompleks i det centrale Europa".

  transport

  Poznan Lufthavn er forbundet med centrum via. det offentlige transportfirma, MPK

   

  Bus

  Du kan tage en af følgende linier:

  Linie 59: Lufthavnen - BAŁTYK (Rondo Kaponiera) (ca. 30 min.)

  Express Linie L: Lufthavnen - Hovedbanegården (ca. 20 min.)

  Linie 48: WYSZEBORSKA (200m lige foran terminalbygningen) - BAŁTYK (Rondo Kaponiera) (ca. 30 min.)

  Natbus linie 242: Lufthavnen - Hovedbanegården (ca. 30 min.)

   

  Taxa

  Taxaerne er lokaliseret foran ankomsthallen.

  Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik