søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise

We are travelers.

SAS flyver to Poznan i Polen fra/via OsloKøbenhavn eller Stockholm (afhængigt af ruten).

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco og Washington D.C.) og Asien (TokyoShanghaiBeijing og Singapore).

Vi flyver til de fleste af vores destinationer året rundt. Nogle af vores destinationer er sæsonbestemte.

cl--info-circle
SAS’ kunder har 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis rejsen bookes mindre end 24 timer før afgang, kan du afbestille den op til 12 timer før afgang.

Fordele ved din flyvning til Poznan – book nu

Book din rejse til Poznan i god tid, så er der større chance for, at du finder billigere flybilletter. Du kan gå et overblik over alle vores destinationer i vores lavpriskalender. Alle SAS’ kunder får 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger, så hvis du ser et godt tilbud, kan du booke det i dag og beslutte dig i morgen. 

  • cl--plane-right Lufthavn: Poznan lufthavn (POZ)
  • cl--credit Valuta: Zloty
  • cl--clock Tidszone: CET: UTC +1/CEST: UTC +2
  • cl--globe Officielt sprog: Polsk

Rabatbilletter for børn

Oplev Poznan sammen med børnene. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur til Polen.  

fly til Poznan og nyd en polsk by, som ikke mange kender til

Poznan ligger ved Warta-floden i det vestlige Polen, og er en kompakt by med renæssancebygninger og masser af polsk charme. Mens byen har en rig historie, og masser af seværdigheder i den forbindelse, er der også masser af familievenlige attraktioner og aktiviteter. 

Når du ikke er på opdagelse på den brolagte gamle markedsplads eller besøger det kejserlige palads i Poznan for at beundre neo-romansk arkitektur, så er du sandsynligvis i fuld gang med vandsport på Malta-søen eller se på militærruiner i Ciutadella-parken. 

Der er masser at foretage sig i Poznan for enhver rejsende. 

Udforsk Poznan
  • Hvorfor Poznan?
  • Flyv med SAS til Poznan lufthavn (POZ)
  • Gør din rejse nemmere med SAS App
  • Oplev verden med SAS

Altid inkluderet på din rejse til Poznan

Hos SAS ønsker vi, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele. Nem online check-in, kaffe og te ombord og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning til Poznan.

Hvis du ønsker endnu mere komfort på rejsen, så sørg for at opgradere din flybillet til næste rejseklasse og få flere fordele. Få adgang til Fast TrackSAS Lounges, prioriteret boarding, gratis WiFi (hvis tilgængeligt) samt måltider og snacks ombord. 

Inkluderet i din rejseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage LIGHT
Nej
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja
Mad og drikke Nej
Ja

*Når tilgængeligt

Opdag verden med SAS EuroBonus

We are travelers.

Bliv EuroBonus-medlem, og optjen point, når du flyver med os eller vores partnere i Star Alliance. Du kan blandt andet bruge pointene til at betale for din næste rejse, opgraderinger eller billeje.  

Vi CO2-kompenserer lige over 40% af alle udledninger fra vores fly, når billetten er booket med et EuroBonus-nummer. Læs mere om, hvordan vores bæredygtighed fungerer

SAS CO2-kompenserer alle EuroBonus-medlemmers rejser

Hvis du ikke allerede er medlem, er det gratis og let at blive det. Opret en EuroBonus-konto og optjen point på din rejse.

Hotel og biludlejning i Poznan

Mangler du den sidste planlægning? Her hos SAS kan du reservere en lejebil – så kommer du nemt fra lufthavnen. Du kan også reservere et hotel, som passer til dine behov – så er du klar til at rejse af sted.

Andre populære SAS-destinationer

Bliv inspireret, og læs mere om Poznan