søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise
Poznan

Fly til Poznan

Flyv SAS til Poznan

Flyv SAS til Poznan stort set hele året rundt. Vi har mange ugentlige afgange det meste af året, og vi flyver direkte fra København til Poznan. Turen til den charmerende polske by tager kun lidt over en time, hvilket gør det til en oplagt destination at udforske i en forlænget weekend eller lignende. 

Book din rejse til Poznan her
 

Oplev fordelene med SAS Go Light

Hos SAS ved vi, at din rejse begynder længe før, du når dit rejsemål. Derfor gør vi alt, hvad vi kan, for at gøre din tur så behagelig som muligt. Der er således altid en masse fordele inkluderet i din billet. Med SAS Go Light får du blandt andet frit sædevalg 22 timer inden afrejse, gratis kaffe og te ombord og op til 8 kg håndbagage med i billettens pris.

Mere om SAS Go Light og vores andre rejseklasser

Børnerabat på flybilletter

Tag dine børn med ud at rejse, og giv dem oplevelser for livet. Når du flyver SAS med børn, får du altid store børnerabatter på flybilletterne. Børn under 2 år, som sidder på skødet af en voksen, får op til 90% i rabat, mens børn mellem 2 år og 11 år får op til 25% i rabat.

Mere om at rejse med børn

Rejs mere med SAS EuroBonus

Med vores medlemsprogram, SAS EuroBonus, får du mulighed for at se meget mere af verden. Hver gang du køber flybilletter hos os, har du nemlig mulighed for at optjene point, som du kan spare sammen og bruge på flybilletter til nye rejser, billeje eller hotelophold.

Bliv medlem af EuroBonus nu

Billige flybilletter til Poznan 

I vores lavpriskalender kan du få et overblik over alle vores destinationer og afgange samt finde billige flybilletter til Poznan. Er du fleksibel med datoerne, og bestiller du i god tid, kan du få de billigste flybilletter. Husk, at du har 24 timers fortrydelsesret, når du booker flybilletter hos os.

Find din afgang i lavpriskalenderen 
 

Poznan lufthavn 

Poznan lufthavn åbnede i 1913, og er dermed en af de ældste lufthavne i Polen. Lufthavnen ligger ca. 5 km uden for centrum af Poznan, og turen til og fra lufthavnen er derfor hurtigt overstået. 

Kontakt:

Port Lotniczy Poznań-Ławica

285 Bukowska St.

60-189 Poznań

Tlf.: +48 61 849 23 43

Hjemmeside


Transport til og fra Poznan lufthavn

Det er nemt at komme ind til centrum af Poznan fra lufthavnen i bus. Uanset hvad tid du lander, er der en bus, der er klar til at køre dig ind til byen. Busstoppestedet finder du ude foran ankomsthallen. Busbilletter kan købes i kioskerne i lufthavnen, trækkes i en billetautomat eller købes over mobiltelefonen. I nogle busser er der også mulighed for at købe billetter ved påstigning.

Mere om transport fra lufthavnen til Poznan centrum

Biludlejning i Poznan lufthavn

Hvis du gerne vil leje en bil i Poznan lufthavn, har du naturligvis mulighed for det. Bestiller du din udlejningsbil i god tid, får du den bedste pris. Desuden er bilen klar, når du ankommer til lufthavnen, ligesom du er sikker på at få den type af bil, du gerne vil køre i.

Book en udlejningsbil i Poznan nu

Transport i Poznan

Det offentlige transportsystem i Poznan er bygget op omkring sporvogne og busser. Både sporvogne og busser kører jævnligt, hvilket gør det nemt og hurtigt at komme rundt omkring i byen. Hvis der ikke er en direkte linje mellem det sted, du befinder dig, og det sted du skal hen, er det grundet de mange afgange stadig nemt at komme fra A til B.

Der findes flere forskellige billettyper til den offentlige transport i Poznan. Med et PEKA-kort beregnes prisen pr. rejse ud fra et zonesystem, og din pris afhænger derfor af, hvor langt du kører. Du kan også købe enkelt billetter, en-dags, to-dags og tre-dags-billetter. 
 

Opdag Poznan – en af de ældste byer i Polen

Poznan er en af de ældste byer i Polen, og den emmer af historie og charme. Byen, der er Polens fjerdestørste, ligger midt imellem Warszawa og Berlin, og bliver ofte overset som rejsemål – helt uden grund. Poznan er nemlig fyldt med gode oplevelser.

I Poznan finder du blandt andet gamle fine huse i forskellige farver, moderne gallerier, hyggelige caféer og gode restauranter, der serverer lokale retter, inden for et relativt lille areal. Byen er desuden lille nok til, at du som regel kan komme rundt på gåben, hvilket også giver dig et godt indblik i byens puls og de lokales hverdag.

Bestil en getaway til Poznan nu

Fakta om Poznan

Valuta: Polske złoty

Tidsforskel: 0

Sprog: Polsk
  

Den polske ambassade i Danmark

Richelieus Allé 12

2900 Hellerup

Tlf.: +45 39 46 77 00

Hjemmeside

 

Det danske konsulat i Poznan 

ul. Strusia 10

60-711 Poznan

Tlf.: +48 61 866 2628


Øvrigt

Fly til Polen
Rejseforsikring

 

Flere SAS-destinationer