Fly til Poznan

We are travelers.

SAS flyver to Poznan i Polen fra/via Oslo, København eller Stockholm (afhængigt af ruten).

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.) og Asien (Tokyo, Shanghai og Beijing).

Vi flyver til de fleste af vores destinationer året rundt. Nogle af vores destinationer er sæsonbestemte.

SAS’ kunder har 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis rejsen bookes mindre end 24 timer før afgang, kan du afbestille den op til 12 timer før afgang.

Fordele ved din flyvning til Poznan – book nu

Book din rejse til Poznan i god tid, så er der større chance for, at du finder billigere flybilletter. Du kan gå et overblik over alle vores destinationer i vores lavpriskalender. Alle SAS’ kunder får 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger, så hvis du ser et godt tilbud, kan du booke det i dag og beslutte dig i morgen.

Rabatbilletter for børn

Oplev Poznan sammen med børnene. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur til Polen.

fly til Poznan og nyd en polsk by, som ikke mange kender til

Poznan ligger ved Warta-floden i det vestlige Polen, og er en kompakt by med renæssancebygninger og masser af polsk charme. Mens byen har en rig historie, og masser af seværdigheder i den forbindelse, er der også masser af familievenlige attraktioner og aktiviteter.

Når du ikke er på opdagelse på den brolagte gamle markedsplads eller besøger det kejserlige palads i Poznan for at beundre neo-romansk arkitektur, så er du sandsynligvis i fuld gang med vandsport på Malta-søen eller se på militærruiner i Ciutadella-parken.

Der er masser at foretage sig i Poznan for enhver rejsende.

Poznan

Den mindre kendte by Poznan er ikke på mange turisters radar, hvilket gør den til det perfekte rejsemål, hvis du vil fordybe dig i en autentisk udgave af livet i Polen. Vær parat til at udforske skjulte gårdspladser med lokale caféer, spise på billige restauranter og nyde de travle og livlige barer.

Flyv med SAS til Poznan lufthavn, og du ankommer veludhvilet og klar til at tage hul på ferien.

Poznan lufthavn

Poznan er svaret, hvis du søger et rejsemål uden turister. Poznan er et paradis for alle historie- og naturelskere. Denne charmerende by er det perfekte sted for en weekendtur eller en sommerferie med hele familien.

Vores SAS App er din ven på rejsen. Book, opdatér, opgrader, check ind og gem dit boardingpas i appen. Mere information om SAS Appen

Vil du se verden? Du kan flyve til næste alle lande i verden med Scandinavian Airlines og vores partnere i Star Alliance. Her flyver vi hen

Altid inkluderet på din rejse til Poznan

Hos SAS ønsker vi, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele. Nem online check-in, kaffe og te ombord og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning til Poznan.

Hvis du ønsker endnu mere komfort på rejsen, så sørg for at opgradere din flybillet til næste rejseklasse og få flere fordele. Få adgang til Fast Track, SAS Lounges, prioriteret boarding, gratis WiFi (hvis tilgængeligt) samt måltider og snacks ombord.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

No

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja
Mad og drikke Nej Ja

CO2-kompensation med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus giver dig mere af verden. Det er det mest populære loyalitetsprogram for rejsende i Skandinavien. Som medlem af EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance. Du kan blandt andet bruge pointene til at betale for din næste rejse, opgraderinger eller billeje.

Vi CO2-kompenserer for flyvninger med Scandinavian Airlines, når der tilføjes et EuroBonus-nummer på bookingen. Læs mere om, hvordan vores bæredygtighed fungerer

Hotel tilbud