Fly til Poznan

Den mindre kendte by Poznan er ikke på mange turisters radar, hvilket gør den til det perfekte rejsemål, hvis du vil fordybe dig i en autentisk udgave af livet i Polen. Vær parat til at udforske skjulte gårdspladser med lokale caféer, spise på billige restauranter og nyde de travle og livlige barer.

*Obligatorisk information
Indtast en by, lufthavn eller land
Indtast en by, lufthavn eller land

Indtast en by, lufthavn eller land
Vælg en afrejsedato Vælg en returdato

Betal med:

SAS flyver to Poznan i Polen fra/via Oslo, København eller Stockholm. Vi flyver til de fleste af vores destinationer året rundt. Nogle af vores destinationer er sæsonbestemte.

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asien (Bangkok, Tokyo og Shanghai).

Fordele ved din flyvning til Poznan

Book din rejse til Poznan i god tid, så er der større chance for, at du finder billigere flybilletter. Du kan gå et overblik over alle vores destinationer i vores lavpriskalender. Alle SAS’ kunder får 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger, så hvis du ser et godt tilbud, kan du booke det i dag og beslutte dig i morgen.

Rabatbilletter for børn

Oplev Polen sammen med børnene. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur til Poznan.

Fly til Poznan og nyd en polsk by, som ikke mange kender til

Poznan ligger ved Warta-floden i det vestlige Polen, og er en kompakt by med renæssancebygninger og masser af polsk charme. Mens byen har en rig historie, og masser af seværdigheder i den forbindelse, er der også masser af familievenlige attraktioner og aktiviteter.

Når du ikke er på opdagelse på den brolagte gamle markedsplads eller besøger det kejserlige palads i Poznan for at beundre neo-romansk arkitektur, så er du sandsynligvis i fuld gang med vandsport på Malta-søen eller se på militærruiner i Ciutadella-parken.

Der er masser at foretage sig i Poznan for enhver rejsende.

Fly til <em>Poznan</em>

Flyv med SAS til Poznan lufthavn, og du ankommer veludhvilet og klar til at tage hul på ferien.

Poznan lufthavn

Poznan er svaret, hvis du søger et rejsemål uden turister. Poznan er et paradis for alle historie- og naturelskere. Denne charmerende by er det perfekte sted for en weekendtur eller en sommerferie med hele familien.

Vores SAS App er din ven på rejsen. Book, opdatér, opgrader, check ind og gem dit boardingpas i appen. Mere information om SAS Appen

Vil du se verden? Du kan flyve til mange lande i verden med SAS. Vores rejsemål

Altid inkluderet på din rejse til Poznan

Hos SAS ønsker vi, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele. Nem online check-in, kaffe og te ombord og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning til Poznan.

Hvis du ønsker endnu mere komfort på rejsen, så sørg for at opgradere din flybillet til næste rejseklasse og få flere fordele. Få adgang til Fast Track, SAS Lounges, prioriteret boarding samt måltider og snacks ombord.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Kan tilføjes mod betaling Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig

EuroBonus giver dig mere af verden

Som medlem af vores loyalitetsprogram EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere.